Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παραμύθια της WIND για εντυπωσιασμό και διαφήμηση! Στους Ν.Επιβάτες δίπλα απ τη Θεσσαλονίκη ακόμη με 1 παύλα σήμα μας έχουν!!!! Ώς πότε???????

Αλλαγή εξοπλισμού λοιπόν και επίσημα!!! Τα αποτελέσματα τα βλέπετε καθημερινά :lol:

Σε λίγο καιρό πάντως η WIND θα έχει οπτικές ίνες σε όλο το core σε όλη την Ελλάδα(στο Βόλο έχουμε εδώ και αρκετό καιρό) Η απόκριση θα είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ λίγα msec,τουλάχιστον αν δουλεύει το δίκτυο όπως εδώ που το βλέπω καθημερινά.Απλά σε περιοχές που γίνεται η διασύνδεση μπαίνουν σε λειτουργία μόνο τα μικροκυμματικά σε λειτουργία με αποτέλεσμα να βλέπετε τόσο χαμηλές ταχύτητες :( Όλη η Ελλάδα περνάει αυτή τη φάση(τι να πει και η Αθήνα :p) Τώρα αν έχετε πρόβλημα και με gsm/3g κάτι παίζει με τη ΔΕΗ...πρέπει τουλάχιστον να λειτουργεί το δίκτυο έστω και με χαμηλή ταχύτητα!!!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντος για το δικτυο της wind εδω στα Μεγαρα στο προαστιο της Αθηνας ειμαι πολυ ευχαριστημενος...δεν εχω παραπονο..:lol::lol:

Εγω παντος για το δικτυο της wind εδω στα Μεγαρα στο προαστιο της Αθηνας ειμαι πολυ ευχαριστημενος...δεν εχω παραπονο..:lol::lol:

Και εγώ στο Βόλο πλέον έχω μόνο πρόβλημα:p Αλλά επειδή δε πρόκεται να δω βελτίωση μάλλον πρέπει να αλλάξω πόλη(που λέει και ο Petros The Great) :lol:

Eπίσης αναμένω και κεραία στα Καλά Νερά/Μηλιές!!! Να πάει για 100% κάλυψη το Πήλιο :) Το καλό της υπόθεσης είναι ότι άρχισαν να βάζουν πάλι κεραίες από την WIND και μάλιστα πολλές μικρές(που σημαίνει χωρητικότητα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

@mixtri,

στον Βόλο εννοείς ότι τοποθετεί κεραίες;Ή γενικότερα;Επίσης,είναι gsm ή 3g ή και τα δύο;

Αλλαγή εξοπλισμού λοιπόν και επίσημα!!! Τα αποτελέσματα τα βλέπετε καθημερινά :lol:

Σε λίγο καιρό πάντως η WIND θα έχει οπτικές ίνες σε όλο το core σε όλη την Ελλάδα(στο Βόλο έχουμε εδώ και αρκετό καιρό) Η απόκριση θα είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ λίγα msec,τουλάχιστον αν δουλεύει το δίκτυο όπως εδώ που το βλέπω καθημερινά.Απλά σε περιοχές που γίνεται η διασύνδεση μπαίνουν σε λειτουργία μόνο τα μικροκυμματικά σε λειτουργία με αποτέλεσμα να βλέπετε τόσο χαμηλές ταχύτητες :( Όλη η Ελλάδα περνάει αυτή τη φάση(τι να πει και η Αθήνα :p) Τώρα αν έχετε πρόβλημα και με gsm/3g κάτι παίζει με τη ΔΕΗ...πρέπει τουλάχιστον να λειτουργεί το δίκτυο έστω και με χαμηλή ταχύτητα!!!

Όταν λες σε λίγο καιρό, για πόσο περίπου το κόβεις; γιατί μπορεί να θεωρούν λίγο καιρό και τα τρία χρόνια στη wind...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Όταν λες σε λίγο καιρό, για πόσο περίπου το κόβεις; γιατί μπορεί να θεωρούν λίγο καιρό και τα τρία χρόνια στη wind...

Φέτος:D

Φέτος:D

Επειδή σε θέματα που έχουν σχέση με το "χρόνο" η wind δεν τα πάει και πολύ καλά, ας περιμένουμε να δούμε αποτέλεσμα και μετά ας ζητωκραυγάσουμε...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Επειδή σε θέματα που έχουν σχέση με το "χρόνο" η wind δεν τα πάει και πολύ καλά, ας περιμένουμε να δούμε αποτέλεσμα και μετά ας ζητωκραυγάσουμε...

Δεν ζητωκραυγάσω...Απλα τι ξέρω λέω;)

Μη ξεχνάτε ότι Tellas=WIND <=> WIND=Tellas:) Οι οπτικές ίνες της Tellas μπορούν ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιηθούν από WIND:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μη ξεχνάτε ότι Tellas=WIND <=> WIND=Tellas:) Οι οπτικές ίνες της Tellas μπορούν ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιηθούν από WIND:)

Γεγονος. Αλλα οι οπτικες ινες της Τελλας περιοριζονται στην Αττικη.

Για τις οπτικες που νοικιαζει η Τελλας απο την ΔΕΗ Τηλεπικοινωνιες, δεν γνωριζω αν εχει την αποκλειστικοτητα η Τελλας.

Γεγονος. Αλλα οι οπτικες ινες της Τελλας περιοριζονται στην Αττικη.

Για τις οπτικες που νοικιαζει η Τελλας απο την ΔΕΗ Τηλεπικοινωνιες, δεν γνωριζω αν εχει την αποκλειστικοτητα η Τελλας.

Και οι ενοικιαζόμενες οπτικές ίνες στην Tellas ανήκουν(δε φαίνεται αν τις χρησιμοποιεί η Wind ή όχι)

Εν τω μεταξύ στην Αττική έχει ιδιόκτητο και η WIND και η Tellas?!?!? Πωπω,για αυτό έχετε τέτοιες ταχύτητες :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ίδιο χάλι και χειρότερο στους ν.επιβάτες θεσσαλονίκης! wind......ακούς καθόλου τα παράπονα ή επαίρεσαι για τη συνεργασία με την ericsson???!!!!!!

Και στο Επταπύργιο όπως έχω πει επανειλημμένα η κάλυψή τους είναι επιεικώς άθλια..Προφανώς δεν ιδρώνει τ'αυτί τους,συνεπώς γιατί και μας να αδειάζει η τσέπη μας στην εταιρία τους;Μπορεί κάλλιστα ν'αδειάσει και σ'άλλες εταιρίες...Το θέμα είναι ότι δε δίνουν καμιά κοφτή απάντηση,του τύπου:Προσωρινά,δεν πρόκειται να προβούμε σε κάποια βελτίωση...Αντί αυτού,αρέσκονται σε δηλώσεις του τύπου:Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε,προσπαθούμε κλπ,κλπ!Προσωπικα,πιο πολύ θα εκτιμούσα μια κοφτή,αλλά ουσιαστική απάντηση,παρά διάφορες "διαβεβαιώσεις"..

Εν τω μεταξύ,απ'τον Δεκέμβρη τους απέστειλα 3 e-mails για θέματα κάλυψης και μ'έγραψαν κανονικότατα!!Πρώτη φορά βιώνω τόσο απαράδεκτη συμπεριφορά!!!Και μάλιστα,στο τελευταίο απ'αυτα,έγραφα ότι ΑΠΑΙΤΩ επικοινωνία για ενημέρωση σχετικά με το θέμα,λόγω του ότι δεν είχα ενημέρωση από τα προηγούμενα 2 mails που απέστειλα...

Ε,όσο συνομιλήσατε εσείς μαζί τους,άλλο τόσο μίλησα και γω...Ούτε καν μια αυτοματοποιημένη απάντηση..Τίποτα..Συνέχισε έτσι Wind!!Θέλω πολύ περισσότερο...γράψιμο!!

Και στο Επταπύργιο όπως έχω πει επανειλημμένα η κάλυψή τους είναι επιεικώς άθλια..Προφανώς δεν ιδρώνει τ'αυτί τους,συνεπώς γιατί και μας να αδειάζει η τσέπη μας στην εταιρία τους;Μπορεί κάλλιστα ν'αδειάσει και σ'άλλες εταιρίες...Το θέμα είναι ότι δε δίνουν καμιά κοφτή απάντηση,του τύπου:Προσωρινά,δεν πρόκειται να προβούμε σε κάποια βελτίωση...Αντί αυτού,αρέσκονται σε δηλώσεις του τύπου:Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε,προσπαθούμε κλπ,κλπ!Προσωπικα,πιο πολύ θα εκτιμούσα μια κοφτή,αλλά ουσιαστική απάντηση,παρά διάφορες "διαβεβαιώσεις"..

Εν τω μεταξύ,απ'τον Δεκέμβρη τους απέστειλα 3 e-mails για θέματα κάλυψης και μ'έγραψαν κανονικότατα!!Πρώτη φορά βιώνω τόσο απαράδεκτη συμπεριφορά!!!Και μάλιστα,στο τελευταίο απ'αυτα,έγραφα ότι ΑΠΑΙΤΩ επικοινωνία για ενημέρωση σχετικά με το θέμα,λόγω του ότι δεν είχα ενημέρωση από τα προηγούμενα 2 mails που απέστειλα...

Ε,όσο συνομιλήσατε εσείς μαζί τους,άλλο τόσο μίλησα και γω...Ούτε καν μια αυτοματοποιημένη απάντηση..Τίποτα..Συνέχισε έτσι Wind!!Θέλω πολύ περισσότερο...γράψιμο!!

αυτό το τελευταίο σου....μου άρεσε πολύ! έγραψες!!!!!!!!

@damierom,

δε βάζεις και συ για υπογραφή κάτι αντίστοιχο με τη δική μου ή του getolika ή του mixtri?? :lol:

Υ.Γ.:Η αρχική ιδέα ήταν του getolika και μετά έγινε clopy-right από τον mixtri και από μένα! :p

Αν υπάρχει κάποιος από Χαλκίδα και πέριξ ας τσεκάρει αν περάσει από εκεί αν η 3g κάλυψη του δικτύου της wind φτάνει μέχρι την περιοχή Μαλακώντα Ερέτριας, σκέφτομαι να βάλω το ασύρματο ιντερνετ adsm γιατί έχω εξοχικό εκεί αλλά επειδή δε θα πάω σύντομα αν υπάρχει κάποιος που περνάει από την περιοχή ας τσεκάρει αν υπάρχει ένδειξη σήματος 3g στην περιοχή και ας μου πει, ευχαριστώ!

Να ρωτήσω κάτι? Το φάσμα και οι κεραίες της q-telecom χρησιμοποιούνται επιτέλους από την wind? Γιατί από όσο ξέρω...ήταν για καιρό Off..σωστά δεν λέω?

Όποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει λίγο. thanks.

Να ρωτήσω κάτι? Το φάσμα και οι κεραίες της q-telecom χρησιμοποιούνται επιτέλους από την wind? Γιατί από όσο ξέρω...ήταν για καιρό Off..σωστά δεν λέω?

Όποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει λίγο. thanks.

Το φάσμα και οι κεραίες της Q μετατοπίστηκαν προς επαρχία...Το φάσμα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ πάρα πολύ,κεραίες δεν είχε και πολλές οι Q-telecom αλλά απ'ο,τι ξέρω χρησιμοποιήθηκαν όλες για επέκταση κάλυψης!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από σήμερα δίκτυο UMTS και στη Σκιάθο ;) Και σύντομα βελτίωση και του GSM!

Από σήμερα δίκτυο UMTS και στη Σκιάθο ;) Και σύντομα βελτίωση και του GSM!

ΧΑΧΑΧΑ!!! Καλά μιλάμε τι σύμπτωση:lol: Καλά πάει το 3g στη Σκιάθο; Για κάνε μας ένα review της κάλυψης GSM/3g στα μέρη που είσαι...έχω κάτι χρόνια να πάω Σκιάθο. Και να μη ξεχάσω να σας κάνω review για Ν.Καρδίτσας και Φθιώτιδας που πήγα πρόσφατα:lol: :p (μη πεταχτεί κανένας να πει "όχι" "please"...τον σκότωσα :happy:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

@mixtri kai

@PetrostheGreat,

περιμένουμε τις εντυπώσεις και των 2 σας και μάλιστα όσο το δυνατόν γρηγορότερα!!! :mad: :lol:

Επιτέλους,και κάποια ευχάριστα νέα! :)

@mixtri kai

@PetrostheGreat,

περιμένουμε τις εντυπώσεις και των 2 σας και μάλιστα όσο το δυνατόν γρηγορότερα!!! :mad: :lol:

Επιτέλους,και κάποια ευχάριστα νέα! :)

Δεν το έχω δοκιμάσει. Είμαι με vmcc. Αν κάνω δοκιμή θα ποστάρω εντυπώσεις!

Edit:

μια πρώτη (όχι και τόσο καλή) γεύση:

http://www.speedtest.net/result/251594978.png

Edit 2:

Χωρίς να θέλω να γίνω κακός (:p), την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο, με άλλο δίκτυο:

http://www.speedtest.net/result/251596037.png