kotsianis7 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Εννοείς ότι είναι σε ένα κτιριάκι στα αριστερά μας όπως πάμε από Αγχίαλο προς Αλμυρό;Για αυτήν σε είχα ρωτήσει παλιότερα και μου'πες ότι είναι της ΚΟΤΕ.Οπότε,τελικά είναι της Wind,σωστά; 1800άρα είναι;Καλύπτει δηλαδή όλο το αεροδρόμιο,Μικροθήβες,Αγχίαλο,Αιδίνι και τα γύρω χωράφια,ε; :p Αλμυρό με τίποτα λογικά,καθώς δεν έχει οπτική επαφή(εκτός και αν καλύπτει την παραλία της Καράγκελης στον Αλμυρό) ;) . Πώς εκπέμπει 3g από στοιχεία gsm στη Σκιάθο;; :confused: Άσχετο:μπαίνει net-monitor στο Κ750;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 όποιος δει κεραία σε μικρή απόσταση απο το σπίτι του πάει κατ ευθείαν για καταγγελία ώστε να βγει. Μόλις βγει χάνετε το σήμα από το κινητό του και μετά στο κατάστημα που είχε κάνει την σύνδεση και διαμαρτύρετε διότι δεν έχει σήμα. Και φωνάζει!!! Έτσι γίνετε. Είμαι σίγουρος. Δεν υπάρχει ενημέρωση. Δυστυχως. Μακάρι να μπορούσαμε να βάλουε κεραίες σε κάθε τετράγωνο, και όχι μια στα 10 τετράγωνα. Γιατί όταν έχεις πολλές κεραίας μίκρης εμβέλειας είναι πολύ μικρή η ακτινοβολία, όπως και το κινητό έχει μικρότερη διότι δεν χρειάζετε να "ζορίζετε" για να πιάσει από το βουνό!! Αλλά αυτά αμα τα πεις στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων (και τον κάθε σύλλογο), θα σε πάρουν με τα θρανία!!! Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 όποιος δει κεραία σε μικρή απόσταση απο το σπίτι του πάει κατ ευθείαν για καταγγελία ώστε να βγει. Μόλις βγει χάνετε το σήμα από το κινητό του και μετά στο κατάστημα που είχε κάνει την σύνδεση και διαμαρτύρετε διότι δεν έχει σήμα. Και φωνάζει!!! Έτσι γίνετε. Είμαι σίγουρος. Δεν υπάρχει ενημέρωση. Δυστυχως. Μακάρι να μπορούσαμε να βάλουε κεραίες σε κάθε τετράγωνο, και όχι μια στα 10 τετράγωνα. Γιατί όταν έχεις πολλές κεραίας μίκρης εμβέλειας είναι πολύ μικρή η ακτινοβολία, όπως και το κινητό έχει μικρότερη διότι δεν χρειάζετε να "ζορίζετε" για να πιάσει από το βουνό!! Αλλά αυτά αμα τα πεις στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων (και τον κάθε σύλλογο), θα σε πάρουν με τα θρανία !!! - Έτσι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα πράγματα, όπως τα αναφέρει ο φίλος, giannisvolos. :!: - Διαβάστε και κάποιες παρόμοιες απόψεις, από το forum των Τεχνικών Προβληματισμών και πιο συγκεκριμένα από το thread : :!: :!: - Καμουφλαρισμένες κεραίες / Κεραίες σε κατοικημένες περιοχές :!: <<------- (click) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Άσχετο:μπαίνει net-monitor στο Κ750;; Το net-monitor είναι "προνόμιο" των Νοκια (απ' οσο ξερω) :rolleyes: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Πώς εκπέμπει 3g από στοιχεία gsm στη Σκιάθο;; :confused: Δεν εκπέμπει 3G η WIND στη Σκιάθο. 3G στη Σκιάθο τώρα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Καλά,εδώ δεν έχει gsm,για 3g θα μιλάμε τωρα;; :lol: Μήπως όμως θα πρέπει να αναθεωρήσουν;;Τουριστικότατο νησί είναι.... Συγκριτικά πάντα με Αμοργό,Κάλυμνο και Σαμοθράκη που έχουν 3g έστω μονο στη χώρα τους... :rolleyes: Λογικά,πρέπει να'χει προβλήματα με το backbone,αλλιώς δεν εξηγείται γιατί δεν το δίνουν τόσα χρόνια.. όπως και το gsm,που δεν το βελτιώνουν... Κάτι πρέπει να συμβαίνει... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 αντε να μην εχει σημα η wind σε κατι χωρια , αλλα η καλαμαρια ?? Ειναι α8λια η κατασταση..παιρνουμε τα αυτοκινητα και παμε βολτα για να επικοινωνησουμε.Ειμαι φοιτητης και μου εχει κανει τη ζωη αφορητη.Αφου να φαναταστειτε προτιμω να μενω στη σχολη που εχει σημα , παρα στο σπιτι ... :p Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Γι'αυτό δεν ευθυνεται η εταιρία αν οι καθυστερημένοι Καλαμαριώτες ξήλωσαν την κεραία... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 κι επειδη ειναι καποιοι κα8υστερημενοι 8α την πληρωνουμε ολοι μας ? μεχρι ποτε ? Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Μα είναι παγκοσμίως γνωστό ότι είναι οι σώφρονες που πληρώνουν πάντα τις πράξεις των ηλιθίων, οι οποίοι έτσι και αλλιώς δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Κατεδαφίστε μαζί μας: http://www.kalamaria.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=275&Itemid=593 Α ρε αποξήλωση που τους χρειάζεται εκεί... Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Μα είναι παγκοσμίως γνωστό ότι είναι οι σώφρονες που πληρώνουν πάντα τις πράξεις των ηλιθίων, οι οποίοι έτσι και αλλιώς δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Κατεδαφίστε μαζί μας: http://www.kalamaria.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=275&Itemid=593 Α ρε αποξήλωση που τους χρειάζεται εκεί... Ο ΧΡΙΣΤΟΣ και η ΠΑΝΑΓΙΑ!!! Αντί να βγάλουν κανένα πρόγραμμα πότε θα γίνουν τα έργα βγάλαν πρόγραμμα κατεδαφίσεων κεραιών,λες και είναι δημοτικό έργο!!! Πραγματικά έκανα το σταυρό μου όταν το είδα:lol: Αποξήλωση δε λες τίποτα... @kotsianis : *585*0000# για το Κ750i ο κωδικό ενεργοποίησης του Tech Mode.Μετά πας Ρυθμίσεις-Δίκτυα κινητή τηλεφωνίας και μπαίνεις μέσα στο μενού...πολύ καλό netmonitor τα Sony Ericsson... Δυστυχώς dogane τα ΝΟΚΙΑ έχουν κλειδώσει αυτό το μεγάλο προσόν που είχαν ... Το Cell Track τώρα δε λέει και πολλά!!!:( Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Δυστυχώς dogane τα ΝΟΚΙΑ έχουν κλειδώσει αυτό το μεγάλο προσόν που είχαν ... Το Cell Track τώρα δε λέει και πολλά!!!:( Ναι το ξέρω... Τώρα βεβαια έχω ενα W910i, ξέρεις κανέναν κωδικό; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Παιδιά,τι είναι αυτο;;;;;;;;;;;;;; :blink::blink::blink::blink::blink::blink: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗΣ ΚΕΡΑΙΩΝ;;;;;; Οι άνθρωποι είναι υπερβολικά καθυστερημένοι.1η φορά το βλέπω αυτό!!!!! :lol::lol: Ποιος Βόλος και ποια Κατερίνη;Καλαμαριά κυρίες και κύριοι!! Μήπως είναι καιρός να απαντήσουν με μηνύσεις οι εταιρίες κινητής;; Τα σάρωσαν όλα οι πίθηκοι!!(ο μόνος χαρακτηρισμός που μου έρχεται!) Πού ζούμε;Κανονικά,πρέπει να τους γράψουν τώρα οι εταιρίες και να μην ξανατοποθετήσουν κεραίες!ΠΑΡΆΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΌ!Και αν παραπονιούνται οι συνδρομητές τους να τους στέλνουν ευθαρσώς για παράπονα στον δήμο Καλαμαριάς! @mixtri, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κωδικό! Αν έχεις χρόνο να μου απαντήσεις και στις άλλες ερωτήσεις πιο πάνω θα σου ήμουν απεριόριστα ευγνώμων!! :p Πού τον βρήκες ρε θηρίο τον κωδικό;;Βέβαια,λίγα καταλαβαίνω απ'αυτα που βλέπω αλλά πού θα πάει,θα το μαθω!! Άσχετο,αλλά αν γνωρίζεις,έκανε ή θα κάνει τίποτα με το δίκτυο οπτικών ινών της η Wind στον Βόλο;Είναι ετοιμο ή όπου νά'ναι τελειώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Ναι το ξέρω... Τώρα βεβαια έχω ενα W910i, ξέρεις κανέναν κωδικό; Το δοκίμασα σε Κ850 και W910 το net-monitor και δεν λειτουργεί ο κωδικός!Στο Κ750 μου πάντως λειτουργεί μια χαρά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Το δοκίμασα σε Κ850 και W910 το net-monitor και δεν λειτουργεί ο κωδικός!Στο Κ750 μου πάντως λειτουργεί μια χαρά! :) To ξέρω! Μια ζωή γκαντέμης είμαι... οτι παίρνω δεν έχει νετμονιτορ. Τώρα..ποια η διαφορά με το κ750 κ το w910i; :mad: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Διαφορετική πλατφόρμα υλικού και λογισμικού!Διαφορετική αρχιτεκτονική.... ;) DB2010 πλατφόρμα στο Κ750,DB3150 στο W910... Ε,όσο να πεις,έχουν μια διαφορά! :) Επανέρχομαι στο θέμα μας!Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκε πρόγραμμα αποξήλωσης κεραιών!! Μήπως όμως εκκρεμούσε αδειοδότηση για όλες αυτές τις κεραιες και γι'αυτόν το λόγο ξηλώθηκαν;;Εννοώ,εφόσον δεν είχαν όλες τις απαραίτητες άδειες...Κάπου δεν πρέπει να πάτησε το δικαστήριο για να βγάλει την απόφαση;;(Όχι ότι είναι απαραίτητα αυτό,αλλά κουβέντα να γίνεται...) :p Μα ούτε καν η ΚΟΤΕ δεν τη γλίτωσε;; :blink: Μου κάνει εντύπωση πάντως που πριν 3 βδομάδες η Voda σε όλους τους δρόμους αλλά και σε εσωτερικούς χώρους είχε ποιοτικό gsm και 3g(ιδίως 3g!) Eνώ υποτίθεται ότι ήδη είχαν ξηλώσει τις κεραίες... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Μήπως είναι καιρός να απαντήσουν με μηνύσεις οι εταιρίες κινητής;; Και οι πολίτες πρέπει να αρχίσουν τις μηνύσεις.. (Βεβαια οχι αυτοι που θελουν να κατεβουν οι κεραιες). Πιστευω οτι αυτοι που θελουν να εχουν σημα ειναι περισσότεροι. Με εναν δικηγορο κατά του Δημου που ξηλωνει κεραιες "παπαδες" γινονται. Ξερεις.. ξηλωνουν κεραιες και ψήνετε το κεφαλι μας, δεν μπορω να χρησιμοποιήσω το κινητο γιατι εγινε πρωτη αναγκη και χανω λεφτα κτλ κτλ.. :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Ο ΧΡΙΣΤΟΣ και η ΠΑΝΑΓΙΑ!!! Αντί να βγάλουν κανένα πρόγραμμα πότε θα γίνουν τα έργα βγάλαν πρόγραμμα κατεδαφίσεων κεραιών,λες και είναι δημοτικό έργο!!! Πραγματικά έκανα το σταυρό μου όταν το είδα:lol: Αποξήλωση δε λες τίποτα... @kotsianis : *585*0000# για το Κ750i ο κωδικό ενεργοποίησης του Tech Mode.Μετά πας Ρυθμίσεις-Δίκτυα κινητή τηλεφωνίας και μπαίνεις μέσα στο μενού...πολύ καλό netmonitor τα Sony Ericsson... Δυστυχώς dogane τα ΝΟΚΙΑ έχουν κλειδώσει αυτό το μεγάλο προσόν που είχαν ... Το Cell Track τώρα δε λέει και πολλά!!!:( Να δώ με τι κινητό θα μιλάει ο ''ξύπνιος'' δήμαρχος της Καλαμαριάς για τους πολίτες του δεν το συζητώ, εχουν να φάνε ακτινοβολία απο τις υπόλοιπες κεραίες.......... Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Aπό το γεγονός και μόνο ότι δε σκέφτονται πώς θα μιλάνε οι ίδιοι απ'το κινητό τους,μπορείτε να καταλάβετε το επίπεδο της νοημοσύνης τους!! :lol: Ψήσιμο τώρα από όλες τις γειτονικές κεραίες!! Τι θα κάνουν;Θα απαντήσουν με μηνύσεις;Εφόσον είναι στα επιτρεπτά όρια,οι εταιρίες μπορούν να προχωρήσουν σε αυξηση της ισχύος... Ή ψήσιμο ή απαξίωση για την περιοχή.... Homo erectus η Καλαμαριά! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Πάντως στο κατάστημα της Wind (απέναντι από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης στο κέντρο της Καλαμαριάς) συλλέγουν υπογραφές συνδρομητών, υποθέτω σαν εργαλείο πίεσης. Πηγαίνετε να υπογράψετε όσοι έχετε πρόβλημα. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Στους Ν.Επιβάτες Θεσσαλονίκης πότε θα μαζέψουμε υπογραφές????!!!!!!!!! Αυτό το χάλι πρέπει να τελειώνει. Τάχα από μέρα σε μέρα θα λυθεί το πρόβλημα του σήματος διαβεβαιεί ο υπεύθυνος της WIND δίπλα στην Περαία! ΕΛΕΟΣ!!!!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Στους Ν.Επιβάτες Θεσσαλονίκης πότε θα μαζέψουμε υπογραφές????!!!!!!!!! Αυτό το χάλι πρέπει να τελειώνει. Τάχα από μέρα σε μέρα θα λυθεί το πρόβλημα του σήματος διαβεβαιεί ο υπεύθυνος της WIND δίπλα στην Περαία! ΕΛΕΟΣ!!!!!!:mad: Nα μαζέψεις υπογραφές για ποιό πράγμα? Εάν δεν έχει καλό σήμα η Wind υπάρχει και η φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Nα μαζέψεις υπογραφές για ποιό πράγμα? Εάν δεν έχει καλό σήμα η Wind υπάρχει και η φορητότητα. Για να ζητα υπογραφες σημαινει οτι μονο η wind τον καλυπτει για τις αναγκες του(οικονομια,υπηρεσιες)..Αρα δεν τιθεται θεμα φορητοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Πάντως στο κατάστημα της Wind (απέναντι από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης στο κέντρο της Καλαμαριάς) συλλέγουν υπογραφές συνδρομητών, υποθέτω σαν εργαλείο πίεσης. Πηγαίνετε να υπογράψετε όσοι έχετε πρόβλημα. Ωραίο!!! Να το εφαρμόσουνε σιγά σιγά και για το Βόλο :lol: Πρώτος πρώτος θα υπογράψω!!! :) Σας καταλαβαίνω πάντως,φανταστείτε να ζείτε σε μία πόλη που καλύπτεται μόνο από εξωτερικές κεραίες και κάποιες μικροκυψέλες! @kotsianis : WIND=TELLAS <=> TELLAS=WIND... Eπομένως αν η Tellas(δε ξέρω σε ποια φάση βρίσκεται) κατασκευάσει σε όλο το Βόλο δίκτυο οπτικών ινών τότε να είσαι σίγουρος ότι η WIND θα το αξιοποιήσει με το ΜΕΓΙΣΤΟ δυνατό τρόπο. Πάντως στο τεχνολογικό πάρκο σίγουρα εδώ και καιρό η WIND παίζει με οπτικές ίνες...! Αν δω καμία αλλαγή στο Βόλο θα σας ενημερώσω! (με διακριτικό τρόπο πάντα) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Για να ζητα υπογραφες σημαινει οτι μονο η wind τον καλυπτει για τις αναγκες του(οικονομια,υπηρεσιες)..Αρα δεν τιθεται θεμα φορητοτητας. Δεν του καλύπτει όμως τη βασικότερη. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και υποχρεωμένη. Το έχουν υπόψιν τους και αν μπορούν θα το λύσουν, τι νόημα θα έχουν οι υπογραφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts