H2SO4 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Καθε φορα που βλεπω την υπογραφη σου, σκαω στα γελια!!! Απιθανη:D:lol: Παντως, κοιταζοντας προχειρα τον χαρτη, νομιζω τελευταιες επεκτασεις ειναι στην Μυτιληνη εκτος της πολης, στην Ερρεσο και μηθυμνα, Στα καλαβρυτα δεν ξερω εαν υπηρχε πριν, το ειδα με τα ματια μου πριν λιγες μερες εκει, και το βλεπω και στον χαρτη, ειναι αρκετα εκτεταμενη η καλυψη εκει, Αρχαια Ολυμπια, Π.Επιδαυρος, Παργα, φανταζομαι κανα δυο αλλα μικρα που δεν ειδα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Καθε φορα που βλεπω την υπογραφη σου, σκαω στα γελια!!! Απιθανη:D:lol: Παντως, κοιταζοντας προχειρα τον χαρτη, νομιζω τελευταιες επεκτασεις ειναι στην Μυτιληνη εκτος της πολης, στην Ερρεσο και μηθυμνα, Στα καλαβρυτα δεν ξερω εαν υπηρχε πριν, το ειδα με τα ματια μου πριν λιγες μερες εκει, και το βλεπω και στον χαρτη, ειναι αρκετα εκτεταμενη η καλυψη εκει, Αρχαια Ολυμπια, Π.Επιδαυρος, Παργα, φανταζομαι κανα δυο αλλα μικρα που δεν ειδα... :wacko: Και εγώ έλιωσα με το αποτέλεσμα!!!:lol: Στα Καλάβρυτα πράγματι δεν υπήρχε παλαιότερα. Τουλάχιστον σε ένα χάρτη που έχω στο pc από το Νοέμβρη δε βλέπω να έχει κάλυψη.Επομένως είναι πρόσφατο, αλλά δεν ξέρω πόσο. Την αρχαία Ολυμπία έπρεπε να καεί για να τη θυμηθούν;:O΄ Μπορεί για τους ολυμπιακούς της Αθήνας να μη πρόλαβαν, αλλά του Πεκίνου τους πρόλαβαν χαλαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Και εγώ έλιωσα με το αποτέλεσμα!!!:lol: Στα Καλάβρυτα πράγματι δεν υπήρχε παλαιότερα. Τουλάχιστον σε ένα χάρτη που έχω στο pc από το Νοέμβρη δε βλέπω να έχει κάλυψη.Επομένως είναι πρόσφατο, αλλά δεν ξέρω πόσο. Την αρχαία Ολυμπία έπρεπε να καεί για να τη θυμηθούν;:O΄ Μπορεί για τους ολυμπιακούς της Αθήνας να μη πρόλαβαν, αλλά του Πεκίνου τους πρόλαβαν χαλαρά... Από πρόσφατες χιονοδιαδρομές στα καλάβρυτα, επιβεβαιώνω την πρόσφατη κάλυψη 3g. μέχρι 30/12 δεν υπήρχε. Πριν 1 εβδομάδα που πήγα είχα και μάλιστα αρκετά καλή. Αλλά από τις 30/12 είχαν ΗΔΗ βάλει 3G πάνω στο χιονοδρομικό(για αυτό σου φαίνεται ότι έχει καλύψει μεγάλη περιοχή-είναι πραγματικό). Μην ξεχνάμε ότι είναι και χορηγός του. ps το ίδιο έχουν κάνει και για την άλλη τουριστική περιοχή κοντά, στα Τρίκαλα Κορινθίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Βάλανε και την Τσαγκαράδα Πηλίου όπου μπήκε πρόσφατα όπως μας είπε ο Μιχάλης 3G. Ναι,μπήκε 3g πράγματι :) Απ'όσο φαίνεται από το χάρτη πρέπει να καλύπτει μόνο τον οικισμό της Αγίας Παρασκευής :!: Δε πειράζει,από το τίποτα...Εξάλλου είναι ο οικισμός με τη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση λόγω της παραλίας του Μυλοποτάμου:) Αυτό το χρόνο θα επεκταθεί αρκετά το ΔΙΚΤΥΟ 3ης γενιάς...βροχές παντού! Το θέμα όμως είναι το δίκτυο 2ης γενιάς που, απ'ό,τι φαίνεται, έχει σταματήσει να επεκτείνεται :( Συντηρείται όμως:βλέπω κατά καιρούς προσθήκη gsm 1800 cells,αναδιάρθρωση των συχνοτήτων σε μία περιοχή με σκοπό τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας...:) Ας ελπίσουμε ότι φετος θα δούμε νεες κεραίες 2ης γενιάς να μπαίνουνε σε όλη την Ελλάδα:!: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Καλησπέρα, εδώ και κάποιους μήνες έχω μετακομίσει στο Περιστέρι αλλα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το σήμα.Πιο συγκεκριμένα σε άσχετες στιγμές και ενώ μπορεί το N95 να δείχνει 2 γραμμές σήματος δε μπορώ να πάρω τηλέφωνο ή να στείλω μήνυμα και μετά απο λίγα λεπτά χάνει εντελώς το σήμα (ακόμα και το όνομα του δικτύου εξαφανίζεται).Ορισμένες φορές επανέρχεται μετά απο λίγα λεπτα/δευτερόλεπτα ωστόσο άλλες φορές αναγκάζομαι να κάνω χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου. Το ερώτημά μου είναι το εξής.Επειδή έχει αρχίζει και με ενοχλεί το να μη μπορώ να καλέσω (ή να πέφτει η γραμμή κατα τη διάρκεια της κλήσης) μπορείτε να μου πείτε αν αυτή η ξαφνική απώλεια σήματος είναι πρόβλημα της Wind ή της συσκευής?Να ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Της WIND. Ακριβώς τα ίδια στο σπίτι μου με Ν73 που έχει πολύ κακό σήμα η wind (όχι στο περιστέρι βέβαια). Και επίσης πολλές χαμένες εισερχόμενες κλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Μήπως είναι χαμηλό το σήμα της τρίτης γενιάς στο σημεία αυτά; Δοκιμάστε να το γυρίσετε σε 2η γενιά μόνιμα.. Ίσως γίνουν καλύτερα τα πράγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Μόνιμα σε GSM το έχω..Εν τω μεταξύ προβλήματα παρόμοια αντιμετωπίζει και η κοπέλα μου οπότε μάλλον της Wind είναι το πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Μήπως είναι χαμηλό το σήμα της τρίτης γενιάς στο σημεία αυτά; Δοκιμάστε να το γυρίσετε σε 2η γενιά μόνιμα.. Ίσως γίνουν καλύτερα τα πράγματα.. Εννοείται ότι είμαστε σε 2G. Το 3G είναι ένα μακρινό όνειρο. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Εννοείται ότι είμαστε σε 2G. Το 3G είναι ένα μακρινό όνειρο. :D To Περιστέρι γενικότερα έχει πονεμένη ιστορία σχετικά με την κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 To Περιστέρι γενικότερα έχει πονεμένη ιστορία σχετικά με την κάλυψη. Εγώ μιλάω για Βέροια, αλλά και γενικά η κάλυψη της WIND είναι μια πονεμένη ιστορία. Στα δύσκολα σημεία είναι πάντα απούσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Εγώ μιλάω για Βέροια, αλλά και γενικά η κάλυψη της WIND είναι μια πονεμένη ιστορία. Στα δύσκολα σημεία είναι πάντα απούσα... Ααα...όχι να λέμε και ό,τι θέλουμε χωρίς αντίδραση :p:lol: Κατά γενική ομολογία η Wind με έχει κουφάνει με την κάλυψη της...Δε πάει να μην έχει καλή κάλυψη στο Βόλο(που θα γίνει και αυτό;)) ΜΙλάμε έχω ταξιδέψει για ΚΜ στα πιο κουφά σημεία της Ελλάδος μόνο με Wind... Τις προάλλες,που είχα πάει στο Ν.Καρδίτσας περπατούσα σε ένα μονοπάτι στα ορεινά(Άγραφα) η cosmote χάθηκε μόλις βγήκα από το χωριό(η vodafone πάλευε αρκετά καλά την κατάσταση,πρέπει να έγινε κάποιο colocation...) Περιοχή : Κερασιά...Απίστευτη ποιότητα και στη συνομιλία στην εν λόγω περιοχή! :) Στο Πήλιο επιπλέον καλύπτει εκεί που δε καλύπτουν οι άλλοι(και έχω περπατήσει όλο το Πήλιο) Λίγο στο Νότιο Πήλιο να καλύψει κάποια χωριά όπως Προμύρι και Λαύκο και έχει 100% κάλυψη και την απόλυτη εμπιστοσύνη μου! Βέροια έχεις πρόβλημα με το σήμα; :wacko: Αφού έχει κάλυψη κανονικά,και σταθμό βάσης μέσα στην πόλη! To Περιστέρι απ'όσο ξέρω πάσχει από αδειοδότηση και όπου καλύπτεται έχει είτε παράνομες κεραίες είτε micro cell! Τελικά μόνο στην Καρδίτσα δίνουν άδειες σε όλη την Ελλάδα;;; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 @mixtri & @getolika, να βάλω κι εγώ την ίδια υπογραφή αλλά για τη Θεσσαλονίκη και την περιοχή του Επταπυργίου που έχει προβλήματα πολλά με 2η και 3η γενιά;; :lol: Αλήθεια,μπαίνω στον πειρασμό να βάλω κι εγώ τέτοια υπογραφή!! :lol: Τελικά,έκανα σύνδεση σε Voda μετά από 3 χρόνια στη Wind(κράτησα βέβαια την Wind στο πιο χαμηλό πα΄γιο ;) )και απολαμβάνω ακόμη και μείον 2 ορόφους κάτω από τη γη 3η γενιά... ;) (Μάλλον καμουφλαρισμένη κεραία σε οροφή νηπιαγωγείου-!!!!!!-αλλά πιο πολλά δε λέω!!).Μου αρκεί που έχω τέλειο σήμα!!Βέβαια,το καμουφλαρισμένη δε σημαίνει απαραίτητα παράνομη.Μπορεί να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες άδειες αλλά επειδή μπορεί να υπάρχουν επίσης ηλίθιοι κάτοικοι να ήθελαν κάπως να μετριάσουν την ορατότητά της!! Για 2η δε συζητάμε,πετάει η Voda...Βέβαια,όπως είπα συνεχίζω να έχω σύνδεση στη Wind,απλά δεν είναι η βασική μου σύνδεση και συνεχίζω καθημερινά να την παρακολουθώ,αν και πλέον είμαι πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται να δούμε 2η γενιά στο Επταπύργιο,μιας και η 2η γενιά θα παγώσει λίγο λόγω επέκτασης της 3ης..αλλά έτσι,αποκλείω να δουμε και 3η...Λέτε να κάνει την έκπληξη και να βάλει only 3G σταθμούς στην περιοχή;;Αυτό να δω μονο και διακόπτω τη Voda απευθείας!!(Κυρίως λόγω έλλειιψης απεριόριστου wap).Αν και φοβάμαι ότι η όλη περιοχή δεν είναι στα άμεσα σχέδια της Wind,όπως και ο περιφερειακός της Θεσ/νίκης που οι άλλες 2 έχουν ισχυρότερη κάλυψη...Α ρε wind!!Έχει καλυψη σε πολλές κουφές περιοχές και σε σημεία που είναι αυτονόητο ότι το σήμα πρέπει να είναι καλής ποιότητας,εκεί κάνει νερά!Θα μας τρελάνει!! @MIXTRI, στο Προμύρι και στον Λαύκο πώς είναι η κάλυψη;Πιάνει σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και σε τι ποιότητα;(ένταση σήματος,ποιότητα συνομιλίας,διακοπές ή όχι στον ήχο,ταχύτητα GPRS κλπ). Επίσης,πήγες προς Τσαγκαράδα να δεις τι παίζει με 3η γενιά; 3ον:πηγαίνοντας από Μικροθήβες στη Ν.Αγχίαλο,στα δεξιά λίγο πριν την Ν.Αγχίαλο-προς το οινοποιείο Δήμητρα- είδα έναν σταθμό στην οροφή από ένα σπιτάκι μέσα στα χωράφια.Είναι της Wind ή της Νο.1 εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα;; Τέλος,ο δρόμος Τρίκαλα-Καρδίτσα έδειχνε πριν την τελευταια ανανέωση να έχει 3η γενιά σε όλη τη διαδρομή.Πλέον ΄'οχι.Τι παίζει στην πραγματικότητα;; Τέλος όλων,υπάρχει κανενα καλό "νέο" σχετικά με την κάλυψη στο Βόλο ή μπααα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 @mixtri & @getolika, να βάλω κι εγώ την ίδια υπογραφή αλλά για τη Θεσσαλονίκη και την περιοχή του Επταπυργίου που έχει προβλήματα πολλά με 2η και 3η γενιά;; :lol: Αλήθεια,μπαίνω στον πειρασμό να βάλω κι εγώ τέτοια υπογραφή!! :lol: Τελικά,έκανα σύνδεση σε Voda μετά από 3 χρόνια στη Wind(κράτησα βέβαια την Wind στο πιο χαμηλό πα΄γιο ;) )και απολαμβάνω ακόμη και μείον 2 ορόφους κάτω από τη γη 3η γενιά... ;) (Μάλλον καμουφλαρισμένη κεραία σε οροφή νηπιαγωγείου-!!!!!!-αλλά πιο πολλά δε λέω!!).Μου αρκεί που έχω τέλειο σήμα!!Βέβαια,το καμουφλαρισμένη δε σημαίνει απαραίτητα παράνομη.Μπορεί να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες άδειες αλλά επειδή μπορεί να υπάρχουν επίσης ηλίθιοι κάτοικοι να ήθελαν κάπως να μετριάσουν την ορατότητά της!! @MIXTRI, στο Προμύρι και στον Λαύκο πώς είναι η κάλυψη;Πιάνει σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και σε τι ποιότητα;(ένταση σήματος,ποιότητα συνομιλίας,διακοπές ή όχι στον ήχο,ταχύτητα GPRS κλπ). Βάλε και εσύ.Μη φοβάσαι δε θα σου ζητήσω χρήματα για πνευματιά δικαιώματα.:p Κοίτα που το έκανα μόδα!:lol: Καλά έκανες και πήγες στη Voda,από το να ταλαιπωρείσαι. Αν ποτέ έρθει η Wind προς τα εκεί γύρνα πίσω. Στο Λαύκο εγώ δε θυμάμαι να είχα πρόβλημα(μόνο σε εξωτ. χώρους πήγα). Νομίζω πάντως, ότι στο μισό χωριό έπιανε καλύτερα από ότι στο άλλο μισό. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι στο δρόμο προς το χωριό η Κοσμοτέ σε κάποια σημεία δεν έπιανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 @GETOLIKA, τελικά δεν άντεξα και την έβαλα την υπογραφή΄:lol: Ε μα,κατάντησε τραγική η κάλυψή της στην περιοχή μου!!Δεν το κάνουν τουλάχιστον όλοι οι κάτοχοι συνδέσεων Wind αυτο που έουν πρόβλημα μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 @MIXTRI, στο Προμύρι και στον Λαύκο πώς είναι η κάλυψη;Πιάνει σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και σε τι ποιότητα;(ένταση σήματος,ποιότητα συνομιλίας,διακοπές ή όχι στον ήχο,ταχύτητα GPRS κλπ). Επίσης,πήγες προς Τσαγκαράδα να δεις τι παίζει με 3η γενιά; 3ον:πηγαίνοντας από Μικροθήβες στη Ν.Αγχίαλο,στα δεξιά λίγο πριν την Ν.Αγχίαλο-προς το οινοποιείο Δήμητρα- είδα έναν σταθμό στην οροφή από ένα σπιτάκι μέσα στα χωράφια.Είναι της Wind ή της Νο.1 εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα;; Τέλος,ο δρόμος Τρίκαλα-Καρδίτσα έδειχνε πριν την τελευταια ανανέωση να έχει 3η γενιά σε όλη τη διαδρομή.Πλέον ΄'οχι.Τι παίζει στην πραγματικότητα;; Τέλος όλων,υπάρχει κανενα καλό "νέο" σχετικά με την κάλυψη στο Βόλο ή μπααα; Άστα να πάνε kotsianis.... Για Βόλο τι ανησυχείς; Εμείς καιγόμαστε!! μόλις υπάρξει βελτίωση να είσαι σίγουρος ότι θα διοργανώσω πάρτυ :) 3η Γενιά υπάρχει στο δρόμο Καρδίτσα-Τρίκαλα αλλά κάνεις handover σε 2g αν το έχεις στο αυτόματο! Η κεραία που λες προς τη Ν.Αγχίαλο είναι της Cosmote (αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον...δεν έχω καθίσει να το πολυψάξω) Ας αρχίσουμε από Λαύκο. η Wind έχει κάλυψη σε κάτι λιγότερο από το 40% του χωριού σε εσωτερικούς/εξωτερικούς χώρους(σε αυτή την περίπτωση...πάνε πακέτο) Αν γνωρίζεις τη δομή του χωριού είναι χτισμένο σε ένα λόφο. Το 40% του χωριού(αυτό που "βλέπει" στον Παγασητικό) έχει κάλυψη από δύο κανάλια : ch 28 (Αργαλαστή) και ch 48(Τρίκερι) Το 60% (από την Πλατεία μέχρι τη ΔΕΗ Λαύκου) δεν έχει καθόλου κάλυψη,ούτε σε εσωτερικούς,ούτε σε εξωτερικούς χωρους:worry: Δεν έχει οπτική επαφή με κανέναν σταθμό βάσης,ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ... Στο Προμύρι δεν πιάνει καθόλου η WIND,μόνο κάτι αναλαμπές έχει και αυτές έρχονται από Σποράδες... Μια κεραία που θα κάλυπτε και Προμύρι και Λαύκο ΑΛΛΑ και το δρόμο προς Πλατανιά θα ήταν κάτι ιδανικό! Αλλά αυτό το αφήνω στους τεχνικούς της WIND! Προφανώς είναι δύσκολο να βρεθεί ένα τέτοιο μέρος αλλά με 2 μικρές κεραίες κάτι θα μπορούσε να γίνει...Εξάλλου τα ενοίκια είναι πολύ πτωχά στην περιοχή,τζάμπα τη βγάζουν οι εταιρίες!!! Υπάρχει και μια δεύτερη καλύτερη λύση με 2 κεραίες: Μία κεραία που καλύπτει Λαύκο(άψογα) και μεγάλο κομάτι της διαδρομής προς Πλατανιά(η wind δε πιάνει καθόλου εκεί δυστυχώς,μόνο Cosmote/Vodafone-ίσως να ήταν το μόνο σημείο στο Πήλιο που κέρδιζε ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ από εσωτερική περιαγωγή) και μια κεραία που καλύπτει ΑΨΟΓΑ το Προμύρι καθώς και αρκετές τρύπες του Ν.Πηλίου προς την κατεύθυνση της Ξυνόβρυσης. Πιο συγκεκριμένα όπως μπαίνουμε στο Προμύρι ακριβώς απέναντι ξεχωρίζουν αναμεταδότες τηλεόρασης/ραδιοφώνου για το χωριό και δεν είναι δύσκολο να τοποθετήσει κεραία εκεί...και μάλιστα με πολύ μικρό κόστος!!! Και να μη ξεχνιόμαστε : Καλά Νερά,Μηλιές,Κορωπί...χρειάζεται ενίσχυση η κάλυψη!!! :) Η θέση που έχει βάλει κεραία η Cosmote στα Καλά Νερά νομίζω ότι είναι υποδειγματική!;) Τέλος,εγώ προσωπικά στο Βόλο έχω κλειδώσει το κινητό μου σε 3η γενιά...και όπου πιάνει...πιάνει!!! Δε μπορώ να έχω 2η γενιά και να κοροϊδεύω το...κινητό μου!!! Όταν πιάνει θέλω να μιλάω κανονικά! Τουλάχιστον αν δε μπορούν να βάλουν κεραίες 2ης γενιάς ας γεμίσουν 3g το Βόλο και τελείωσε...έχουν βάλει και γραμμάτεια για το μέλλον!! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Ρε συ,με νοιάζει για το Βόλο και τη Μαγνησία γενικότερα.Στον Αλμυρό μένω,από Αγχίαλο είναι η κοπελιά μου,στον Βόλο μένω σε φίλους και βγαινω πάρα πολύ συχνά!Τα χωριά των γονιών μου είναι στα Τρικαλα και ο πατέρας μου δουλεύει στην Καρδίτσα!!Όπως καταλαβαίνεις,μετακινούμαι πολύ συχνά σε όλη τη Θεσσαλία! ;) Ναι,λες κι άμα θέλουν να βάλουν κεραίες 3ης θα τους αφήσουν ορισμένοι στενόμυαλοι Βολιώτες.... :mad: Πότε θα λειτουργήσουν τα έρμα δίκτυα 3G στη συχνότητα των 900 ώστε έστω να καλυφθούν λίγο αποτελεσματικότερα κάποιες περιοχές;Έστω,να επιτευχθεί κάποια βελτίωση σε τέτοιες περιπτώσεις που δε δίνεται το πράσινο φως για τοποθέτηση εντός πόλεων...Σκέψου στο Τεχνολογικό Πάρκο μαι 900άρα 3G κεραία....Αν δεν κάνω λάθος,μέρος του κέντρου καλύπτεται από κει με 3G,ε;Θα μου πεις θέλουμε και τις συσκευές όμως... :( Τέλος,στο δρόμο Τρίκαλα-Καρδίτσα είναι κάμπος.Αν σε όλους τους υπάρχοντες ιστούς πρόσθεσαν 3g δε φτάνει να καλυφθει αποτελεσματικά όλη η γύρω περιοχή;Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου φυσικά εμπόδια!Συμβαινει cell-breathing στα χωράφια;;;Εντάξει,δεξιά-αριστερά υπάρχουν ένα σωρό χωριά,μικρά-μεγάλα,αλλά πόσο πια να μειωθεί η εμβέλεια των κεραιών;;Σε ευθεία αν δεν κάνω λάθος μια 1800άρα κεραία καλύπτει μια ακτίνα εμβέλειας 5 χμ. το μέγιστο.Η 2100άρα πόσο καλύπτει μέγιστο;Γύρω στα 3 χμ;Θεωρητικά πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QwQ Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Ααα...όχι να λέμε και ό,τι θέλουμε χωρίς αντίδραση :p:lol: Κατά γενική ομολογία η Wind με έχει κουφάνει με την κάλυψη της...Δε πάει να μην έχει καλή κάλυψη στο Βόλο(που θα γίνει και αυτό;)) ΜΙλάμε έχω ταξιδέψει για ΚΜ στα πιο κουφά σημεία της Ελλάδος μόνο με Wind... Τις προάλλες,που είχα πάει στο Ν.Καρδίτσας περπατούσα σε ένα μονοπάτι στα ορεινά(Άγραφα) η cosmote χάθηκε μόλις βγήκα από το χωριό(η vodafone πάλευε αρκετά καλά την κατάσταση,πρέπει να έγινε κάποιο colocation...) Περιοχή : Κερασιά...Απίστευτη ποιότητα και στη συνομιλία στην εν λόγω περιοχή! :) Στο Πήλιο επιπλέον καλύπτει εκεί που δε καλύπτουν οι άλλοι(και έχω περπατήσει όλο το Πήλιο) Λίγο στο Νότιο Πήλιο να καλύψει κάποια χωριά όπως Προμύρι και Λαύκο και έχει 100% κάλυψη και την απόλυτη εμπιστοσύνη μου! Βέροια έχεις πρόβλημα με το σήμα; :wacko: Αφού έχει κάλυψη κανονικά,και σταθμό βάσης μέσα στην πόλη! To Περιστέρι απ'όσο ξέρω πάσχει από αδειοδότηση και όπου καλύπτεται έχει είτε παράνομες κεραίες είτε micro cell! Τελικά μόνο στην Καρδίτσα δίνουν άδειες σε όλη την Ελλάδα;;; Μα για ποιά κάλυψη μιλάς?Κατάγομαι απο την Άρτα και όταν πάω να δω τους δικούς μου,εκτός οτι απουσιάζει η 3η γενία αλλα ούτε 2ή γενια έχουμε σε πολλά σημεία.Η Ήπειρος είναι γενικά αδικημένη απο πλευράς σήματος και 2G και 3G.Συγκεκριμένα στον Αμμότοπο πάντως που υπάρχει και καθορισμένος χώρος και με ρευμα και υπάρχει η βούληση απο την δημοτική αρχή να μπεί κεραία η WIND απαντάει ότι δεν είναι στα σχεδιά της να βάλει κάποια κεραία στην ευρύτερη περιοχή. Αυτή την κάλυψη εννοείς?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Έχεις δ'ικιο φίλε μου,εδώ φταιει η Wind που δε θέλει να βάλει κεραία και νομίζω αυ΄το το σημείο το είχε αναφέρει και ένας άλλος φίλος λίγο παλιότερα(εκτός και αν ήσουν πάλι εσυ!! :p ).Από κει και πέρα μην την απαξιώνουμε όμως..Προσωπικά,επί 3 χρόνια έχω γυρίσει πολλές περιοχές της Ελλάδας με το αυτοκίνητο(τόσο ηπειρωτική Ελλάδα όσο και νησιά)και δεν έχω βρεθεί σε κάποιο σημείο που να έπιαναν οι άλλες και όχι η Wind..Αν υπήρχαν τέτοια σημεια θα έβγαινα να τα πω εδώ,μπας και κάνουν τίποτα!Άλλωστε,όπου έχει προβλήματα το επισημαίνω συνέχεια μέσα στο θέμα...Από κει και πέρα,αν στις περιοχές που μετακινείσαι και εργάζεσαι δεν έχει καλό σήμα,επέλεξε κάποια άλλη εταιρια αμέσως!!Είναι κρίμα να τους πληρώνεις και να μην έχεις ‘‘αξιόλογες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες‘‘ όπως χαρακτηριστικά γράφουν στο συμβόλαιο....Το ίδιο έκανα κι εγώ και μετά από 3 χρόνια πήγα στη Voda που σκίζει στην περιοχή που μένω και μετακινούμαι... Τι ανάποδοι άνθρωποι...Αλλού παρακαλάν να τους δωθούν άδειες και εκεί που έχουν τα πάντα με το μέρος τους δε βάζουν!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Έχεις δ'ικιο φίλε μου,εδώ φταιει η Wind που δε θέλει να βάλει κεραία και νομίζω αυ΄το το σημείο το είχε αναφέρει και ένας άλλος φίλος λίγο παλιότερα(εκτός και αν ήσουν πάλι εσυ!! :p ).Από κει και πέρα μην την απαξιώνουμε όμως..Προσωπικά,επί 3 χρόνια έχω γυρίσει πολλές περιοχές της Ελλάδας με το αυτοκίνητο(τόσο ηπειρωτική Ελλάδα όσο και νησιά)και δεν έχω βρεθεί σε κάποιο σημείο που να έπιαναν οι άλλες και όχι η Wind..Αν υπήρχαν τέτοια σημεια θα έβγαινα να τα πω εδώ,μπας και κάνουν τίποτα!Άλλωστε,όπου έχει προβλήματα το επισημαίνω συνέχεια μέσα στο θέμα...Από κει και πέρα,αν στις περιοχές που μετακινείσαι και εργάζεσαι δεν έχει καλό σήμα,επέλεξε κάποια άλλη εταιρια αμέσως!!Είναι κρίμα να τους πληρώνεις και να μην έχεις ‘‘αξιόλογες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες‘‘ όπως χαρακτηριστικά γράφουν στο συμβόλαιο....Το ίδιο έκανα κι εγώ και μετά από 3 χρόνια πήγα στη Voda που σκίζει στην περιοχή που μένω και μετακινούμαι... Τι ανάποδοι άνθρωποι...Αλλού παρακαλάν να τους δωθούν άδειες και εκεί που έχουν τα πάντα με το μέρος τους δε βάζουν!! :mad: Πήγαινε στα Φουρνά Ευρυτανίας,στα Βραγγιανά Ευρυτανίας,στην περιοχή Ανθηρού Καρδίτσας να δεις οτι εδω και χρόνια μόνο μια εταιρεία καλύπτει τις περιοχές.Πάντως η wind και η voda δεν είναι..... Είπαμε Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα η Θεσ/νικη η Πάτρα ο Βόλος...... Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Βέροια έχεις πρόβλημα με το σήμα; :wacko: Αφού έχει κάλυψη κανονικά,και σταθμό βάσης μέσα στην πόλη! Δεν μένω μέσα. Μέσα έχει καλή κάλυψη. 4 χιλιόμετρα έξω μένω και ουσιαστικά δεν έχω κινητό όταν είμαι σπίτι. Αν χτυπήσει καμιά φορά κάνω τον σταυρό μου. Συνήθως sms για χαμένες κλήσεις παίρνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Πήγαινε στα Φουρνά Ευρυτανίας,στα Βραγγιανά Ευρυτανίας,στην περιοχή Ανθηρού Καρδίτσας να δεις οτι εδω και χρόνια μόνο μια εταιρεία καλύπτει τις περιοχές.Πάντως η wind και η voda δεν είναι..... Είπαμε Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα η Θεσ/νικη η Πάτρα ο Βόλος...... Στην Καρδίτσα που αναφέρεις είναι ζυγισμένα τα πράγματα... ;) Δηλαδή μπορεί η Wind να μη πιάνει καλά στην περιοχή Ανθηρού αλλά καλύπτει αρκετά καλά την περιοχή Σμοκόβου,Κερασιά που οι άλλες δύο τα φτύνουν σε πολλά σημεία...Πάντως δεν είναι τυχαίο πως το εταιρικό του συλλόγου κυνηγών στην Καρδίτσα είναι Wind...Αλλά και πάλι δεν είναι ένδειξη ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο οι πόλεις:cool: Και βέβαια πρέπει να καλυφθούν καταρχάς οι πόλεις 100% και μετά η επαρχία τους,γιατί με αυτό τον τρόπο μπορεί να σχεδιαστεί ένα δίκτυο ούτως ή άλλως. Δε μπορείς να βάζεις πρώτα σταθμούς στην επαρχία και μετά μέσα στη πόλη του νομού γιατί το backbone περνάει από την πόλη-πρωτέυουσα του νομού (συνήθως):!: Επομένως όταν κάνεις κάποια αναβάθμιση του δικτύου κορμού φροντίζεις πρώτα για την πόλη/πόλεις του νομού και μετά για την επαρχία (εκτός και αν βρεις έτοιμο δίκτυο κορμού,εκεί αλλάζει λίγο η σχεδίαση...) QwQ,δε θέλω να πιστέψω ότι η Wind έχει άδεια στην περιοχή και αρνείται να βάλει σταθμό ενώ μπορεί!!! Αλλά δεδομένου ότι στην Ήπειρο ακόμη το δίκτυο λειτουργεί με μικροκυματικά σε μεγάλο βαθμό πιστεύω ότι δε θα μπορεί να τοποθετήσει κεραία λόγω δικτύου κορμού...(απαιτείται οπτική επαφή και επάρκεια bandwidth για μικροκυματικές ζεύξεις) Και ελπίζω να γνωρίζεις τις τιμές της HellasCom για μισθωμένες γραμμές σε απομακρυσμένες περιοχές!!! Το πρόβλημα δεν ειναι η κεραία που θα μπει αλλά πως θα μπει,κάτι που απαιτεί να καλυφθούν ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ πριν φθάσει η κεραία στο χωριό σου :( Μακάρι όλη η Ελλάδα να είχε οπτικές ίνες αλλά δυστυχώς σε κάποιες περιοχές το δίκτυο αναπτύσσεται αργά λόγω μικροκυματικών ζέυξεων...Στον κάμπο ευτυχώς είμαστε τυχεροί από αυτό τον τομέα μιας και παντού ειναι διαθέσιμες μικροκυματικές ζεύξεις και οι εταιρίες βάζουν σταθμούς όπου θέλουν.Με εξαίρεση την Αργιθέα που η Cosmote βρήκε έτοιμο δίκτυο κορμού από τον ΟΤΕ και καλύφθηκε άμεσα!!! Πάντως πριν χρόνια που είχα ταξιδέχει στην Κατάρα η WIND είχε με διαφορά το καλύτερο σήμα σε πολλά σημεία! Τώρα δε ξέρω τι γίνεται βέβαια... Τώρα για την Άργα που λες...πραγματικά είναι αστείο να έχει τρύπες ακόμα το δίκτυο! Και πιστεύω ότι εκεί οι άνθρωποι είναι λίγο πιο ήσυχοι και δεν έχουν πρόβλημα με αδειοδότηση! @kotsianis,κατάλαβα οκ...με οποιοδήποτε νέο στη Θεσσαλία έχεις PM!!! Και αυτή η Ν.Αγχίαλος μέσα σε γούβα είναι πανάθεμά την!!!:happy: Όλες καλύπτουν ένα ποσοστό της πόλης,όχι 100%:lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 @kotsianis,κατάλαβα οκ...με οποιοδήποτε νέο στη Θεσσαλία έχεις PM!!! Και αυτή η Ν.Αγχίαλος μέσα σε γούβα είναι πανάθεμά την!!!:happy: Όλες καλύπτουν ένα ποσοστό της πόλης,όχι 100%:lol: Ναι,σε παρακαλώ,αν υπάρχουν νέα για οτιδήποτε σε Θεσσαλία,please στείλε μου pm...Και για Θεσ/νίκη,αν έχεις κανένα νέο,ευπρόσδεκτα και αυτά τα pms... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Εύχομαι τώρα με το άνοιγμα καταστήματος Wind στη Σκιάθο, να κοιτάξουν και την κάλυψη τους γιατί αλλιώς το βλέπω να κλείνει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Για gsm δίκτυο δε διατίθενται να ξοδεψουν πολλά χρήματα φέτος!Ας είναι να δωθούν έστω για 3g.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts