gmmour Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Ναι είναι γνωστό πρόβλημα που κλείνει μήνες τώρα! Από την μετονομασία σε wind και έπειτα δεν δουλεύει! Προφανώς ο κυριούλης που παίρνει τα τηλέφωνα έχει ήδη πολλή δουλειά και αν δουλεύει και το site δεν την βγάζουν καθαρή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Πολύ σοβαρό πρόβλημα. Πρέπει να το φτιάξουν αν θέλουν να λέγονται σοβαρή εταιρία. Πάνε 6 μήνες τώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Όντως,υπάρχει ένα προβληματάκι με τη μετονομασία..Αλλά,προσωπικά,προτιμω τα e-mails γιατί μπορείς και τους τα χώνεις καλύτερα...Βέβαια,το θέμα είναι στην πορεία να γίνεται και καμία βελτίωση...Όχι όπως στο Επταπύργιο αγαπητοί τεχνικοί που το έχετε στο κλάσιμο και στο gsm και στο 3g........... Έλεος!!Τόσα χιλιάδες αυτοκίνητα διακινούνται καθημερινά και το σήμα είναι αισχρό και στο gsm και στο 3g!Μη μιλήσω για εσωτερικούς σώρους βέβαια.. :X :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ακομη τετοιες δινουν με τα καρτοκινητα, δηλαδη το 70% των συνδεσεων τους! Βάλε και τις TWIN και 2in1! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 3g kai h katerinh...kai oxi plasmatiko liko cosmote kai vodafone.... Παράθεση http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Δεν ξέρω γιατί, αλλά περίμενα να μας ενημέρωνε πρώτα ο cocu...:worry: Ο χάρτης κάλυψης ωστόσο ακόμα δεν έχει ενημερωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 3g kai h katerinh...kai oxi plasmatiko liko cosmote kai vodafone.... Είναι όντως ποιοτικό το 3g;Θα μπορούσες μήπως να μας πεις σε ποια σημεία της πόλης ή/και έξω από την πόλη πιάνει και πόσο καλά;Επίσης,με το GSM στην Κατερίνη έγινε καμιά βελτίωση ή τίποτα ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Είναι όντως ποιοτικό το 3g;Θα μπορούσες μήπως να μας πεις σε ποια σημεία της πόλης ή/και έξω από την πόλη πιάνει και πόσο καλά;Επίσης,με το GSM στην Κατερίνη έγινε καμιά βελτίωση ή τίποτα ακόμα; νομίζω ότι και το 2/2.5G βελτιώθηκε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Βάλε και τις TWIN και 2in1! Πλέον οι TWIN είναι WIND :) Εδώ και λίγες μέρες έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία με sim της WIND. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Πλέον οι TWIN είναι WIND :) Παντού η μόνο στη Θεσσαλονίκη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Παντού η μόνο στη Θεσσαλονίκη? Aυτό δεν το γνωρίζω. Πάντως σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης ενεργοποίησα την υπηρεσία. Δεν χάνεις τίποτε αν ρωτήσεις στην περιοχή σου. :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Η νέα TWIN που πήρες με το λογότυπο της Wind, είναι USIM ή SIM? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Η νέα TWIN που πήρες με το λογότυπο της Wind, είναι USIM ή SIM? Μάλλον απλή είναι. γιατί στο φακελάκι δεν γράφει usim. Eίναι 64Κ πάντως. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Μάλλον απλή είναι. γιατί στο φακελάκι δεν γράφει usim. Eίναι 64Κ πάντως. Στην πλαστική κάρτα με τους κωδικούς, στην μπροστινη πλευρά επάνω δεξιά, τη γράφει? GSM ή 3GSM? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Στην πλαστική κάρτα με τους κωδικούς, στην μπροστινη πλευρά επάνω δεξιά, τη γράφει? GSM ή 3GSM? Κατάλαβα, γράφει GSM, άρα δεν είναι usim. Μπορεί όμως άνετα να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε υπηρεσίες 3G, έτσι δεν είναι; Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή να είναι usim. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Κατάλαβα, γράφει GSM, άρα δεν είναι usim. Μπορεί όμως άνετα να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε υπηρεσίες 3G, έτσι δεν είναι; Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή να είναι usim. Ναι λειτουργεί κανονικά αλλά είναι βλακεία να δίνουν τη νέα TWIN με το λογότυπο WIND σε απλή SIM, όταν εδώ και 2 χρόνια η Vodafone, και 1 χρόνο η COSMOTE δίνουν TWIN USIM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ναι λειτουργεί κανονικά αλλά είναι βλακεία να δίνουν τη νέα TWIN με το λογότυπο WIND σε απλή SIM, όταν εδώ και 2 χρόνια η Vodafone, και 1 χρόνο η COSMOTE δίνουν TWIN USIM. Tι πλεονεκτήματα δηλαδή έχει η usim σε σχέση με την "απλή" sim; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Σήμερα είδα οτι στην Δράμα έχει 3G!!! Σπίτι μου έχει -87dbm.. καλά δεν είναι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Καλα!?! Τελεια ειναι!!!!!Ειδικα για εσωτερικο χωρο!! Οποτε, μετα την Κατερινη, τωρα και η Δραμα. Πολυ ομορφα!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Σήμερα είδα οτι στην Δράμα έχει 3G!!! Σπίτι μου έχει -87dbm.. καλά δεν είναι; Στο χάρτη ακόμη δείχνει ότι δεν έχει! Από Κομοτηνή έχουμε κανένα νέο; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Ταχύτητες πιάνει γύρω στα 38-40kb/s. Βέβαια στο speedtest.gr μου βγάζει 113kb/s αλλά δεν νομίζω να είναι σωστό! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Σήμερα είδα οτι στην Δράμα έχει 3G!!! Σπίτι μου έχει -87dbm.. καλά δεν είναι; Στη Ν. Αμισό ξέρεις άμα έχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Καλα!?! Τελεια ειναι!!!!!Ειδικα για εσωτερικο χωρο!! Οποτε, μετα την Κατερινη, τωρα και η Δραμα. Πολυ ομορφα!! :) Όχι απλά τέλεια,super!!! Ας τους πει κάποιος να μη πηγαινοέρχονται μια από εδώ και μια από κει! Σέρρες->Σιδηρόκαστρο->Κατερίνη->Δράμα->?. Μας έχουν αποπροσανατολίσει και δεν ξέρουμε που να περιμένουμε την επόμενη βελτίωση κάλυψης!:p Με σειρά πληθυσμού το πάνε;Να ξέρω δηλαδή... Όπως και να 'χει η Μακεδονία είχε την τιμητική της! Μπράβο για την επέκταση του δικτύου έστω και καθυστερημένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Στη Ν. Αμισό ξέρεις άμα έχει? Δεν ξέρω, οταν παω θα σε ενημερωσω :happy: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Δεν ξέρω, οταν παω θα σε ενημερωσω :happy: Ok thank's! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts