azuli Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Δεν παίζει. Ιδιο με την Wind στις πόλεις. Εκτός, η wind απλά δεν υπάρχει. ακριβως ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 χτες καναμε αιτηση φορητοτητας για κοτε.αντε να δουμε που θα βρουμε ενα 3G της προκοπης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ναι σωθήκαμε κι εμείς με βοντα.όλη την Ελλάδα γύρισα τραγικό το 3g....βασικά ίδιο σχεδόν με της γουιντ Φίλε σε όσα ταξίδια κάνω, συγκρίνω δίπλα δίπλα τα 3G της Vodafone και της Wind. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν και οι 2 3g. Τις πιο πολλές φορές όμως που η Wind πιάνει μόνο 2g, η Vodafone συνεχίζει να έχει 3G. Δεν έχω λόγο να υποστηρίξω καμιά εταιρεία, έχω Wind στο κινητό και Vodafone σε 3G stick που κουβαλάω πάντα μαζί μου. Και μιλάμε για μεγάλες πόλεις και όχι χωριά. Τραγική η Wind ακόμα.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 το έχουμε ξαναπεί.. wind 3g σε 4-5 στενά σε Αθηνά & Θεσσαλονίκη.. ανύπαρκτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Φίλε σε όσα ταξίδια κάνω, συγκρίνω δίπλα δίπλα τα 3G της Vodafone και της Wind. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν και οι 2 3g. Τις πιο πολλές φορές όμως που η Wind πιάνει μόνο 2g, η Vodafone συνεχίζει να έχει 3G. Δεν έχω λόγο να υποστηρίξω καμιά εταιρεία, έχω Wind στο κινητό και Vodafone σε 3G stick που κουβαλάω πάντα μαζί μου. Και μιλάμε για μεγάλες πόλεις και όχι χωριά. Τραγική η Wind ακόμα.. η βοντα(και γι αυτο τα πηρα πλεον στο κρανιο και παω την πεμπτη κοσμοτε) σε ΟΛΟ το παρκο του φλοισβου που δεν εχει ουτε κτιρια ουτε υπογειο ειναι,ΔΕΝ μπορουσα να μιλησω με τη γυναικα μου και ψαχνομασταν να βρεθουμε!μονο οταν το γυρισα σε 2g μιλησαμε!ελεος!ισογειο στο κατ,μονοκατοικια λιγο εξω απο ερετρια μηδεν!τιποτα!ουτε 2g! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Εγω τι να πω που στην δουλεια μου η βοντα απλα δεν υπαρχει???!!! Ελεος! Παντως νοτια ευβοια λιμνιωνας καμια εταιρια δεν ειχε σημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Εγω τι να πω που στην δουλεια μου η βοντα απλα δεν υπαρχει???!!! Ελεος! Παντως νοτια ευβοια λιμνιωνας καμια εταιρια δεν ειχε σημα.... Στη δουλεια σου η Βοντα απλα δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Εγω τι να πω που στην δουλεια μου η βοντα απλα δεν υπαρχει???!!! Ελεος! Παντως νοτια ευβοια λιμνιωνας καμια εταιρια δεν ειχε σημα.... Μόνο νότια Εύβοια δεν είναι ο Λιμνιώνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 (edited) Να μην πω τι είναι όλες (σταθερές και κινητές) άλλα υπόσχονται και άλλα αποδίδουν. H τηλεφωνία της wind είναι πολύ καλύτερη από τις άλλες δυο (ακούγεται ποιο καθαρά). Από 3g στην επαρχία όπου δεν έχει αναβαθμίσει κουκουρίκου αλλά όπου έχει αναβαθμίσει υπερέχει σε σχέση με τις άλλες σε ώρες αιχμής. Χωρίς υπερβολή για εκτός πόλης μονό η cosmote έχει νόημα (στο εντός σε ώρες αιχμής σέρνεται κανονικότητα). Η wind εάν είσαι σε περιοχή που σε καλύπτει είναι μια χαρά αλλιώς cosmote. Η voda δεν έχει ιδιαίτερο νόημα είναι κάπου στο ενδιάμεσο και είναι πολύ ποιο ακριβή από την wind και εφάμιλλη σε τιμές με την cote (για data μιλάω mobile broadband :) ). Edited September 2, 2013 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Η wind εάν είσαι σε περιοχή που σε καλύπτει είναι μια χαρά αλλιώς cosmote. Η voda δεν έχει ιδιαίτερο νόημα είναι κάπου στο ενδιάμεσο και είναι πολύ ποιο ακριβή από την wind και εφάμιλλη σε τιμές με την cote (για data μιλάω mobile broadband :) ). ακριβώς έστι για τη voda-πραγματικά δεν βρίσκω το νόημα της, διότι και ακριβή είναι και όχι ποιοτική. Τουλάχιστον η cote πιάνει σε κάτι κατσάβραχα... αντε μακάρι να ολοκληρώσει η wind την αναβάθμιση για να έχουμε και καλές τιμές και κάλυψη...Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αυξήσει τότε τις τιμές της, αφού φαίνεται ότι με αυτή την πολιτική προσπαθεί να αυξήσει την πελατειακή της βάση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδια την βοηθεια σας ,σε tablet 3g μπορω να κανω νεα καρτοσυνδεση f2g με 10ευρω και να ενεργοποιησω online το πακετο με 5ευρω /1gb data ? Κατι αλλο που προτεινετε ? Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδια την βοηθεια σας ,σε tablet 3g μπορω να κανω νεα καρτοσυνδεση f2g με 10ευρω και να ενεργοποιησω online το πακετο με 5ευρω /1gb data ? Κατι αλλο που προτεινετε ? Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο πακέτο από τη στιγμή που το tablet διαθέτει 3G ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση,απλα σκεφτηκα να κανω νεα καρτσυνδεση f2g (δωρεαν),στη συνεχεια βαζω 5 ευρω και εχω 1gb internet στο tablet,αν θελω επισης τη βαζω στο κινητο και με 10 ευρω εχω τα γνωστα 300' κτλ .Το ρωτησα αυτο σε καταστημα wind και μου ειπαν δεν γινεται ,πρεπει να αγορασω ντε και καλα πακετο data με αναλογη sim...,δηλ.ειναι διαφορετικες οι sim ?,ναι μου λενε! Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση,απλα σκεφτηκα να κανω νεα καρτσυνδεση f2g (δωρεαν),στη συνεχεια βαζω 5 ευρω και εχω 1gb internet στο tablet,αν θελω επισης τη βαζω στο κινητο και με 10 ευρω εχω τα γνωστα 300' κτλ .Το ρωτησα αυτο σε καταστημα wind και μου ειπαν δεν γινεται ,πρεπει να αγορασω ντε και καλα πακετο data με αναλογη sim...,δηλ.ειναι διαφορετικες οι sim ?,ναι μου λενε! Το βαλε βγαλε αν δεν σε χαλάει τοτε δεν υπάρχει θέμα! Από την στιγμή που το ταμπλετ θα υποστηρίζει 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Η λυση μαλλον ειναι η πιό συμφέρουσα οικονομικά αυτή τη στιγμή...απλά ήθελα να σιγουρέψω ότι δουλεύει ,γιατί στη wind λένε ότι θέλουν. Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Η λυση μαλλον ειναι η πιό συμφέρουσα οικονομικά αυτή τη στιγμή...απλά ήθελα να σιγουρέψω ότι δουλεύει ,γιατί στη wind λένε ότι θέλουν. λειτουργεί μια χαρά αυτό που λες. Απλά για να πάρεις το 1gb πρέπει να να το ενεργοποιήσεις από το site αλλιώς παίρνεις μόνο 500mb Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση,απλα σκεφτηκα να κανω νεα καρτσυνδεση f2g (δωρεαν),στη συνεχεια βαζω 5 ευρω και εχω 1gb internet στο tablet,αν θελω επισης τη βαζω στο κινητο και με 10 ευρω εχω τα γνωστα 300' κτλ .Το ρωτησα αυτο σε καταστημα wind και μου ειπαν δεν γινεται ,πρεπει να αγορασω ντε και καλα πακετο data με αναλογη sim...,δηλ.ειναι διαφορετικες οι sim ?,ναι μου λενε! Φυσικά και δουλεύει ... μια χαρά απλά όπως σου αναφέρει και ο φίλος παρακάτω θα κάνεις λογαριασμό στο f2g site και από εκεί θα κάνεις τις ενημερώσεις με κάρτες και ενεργοποιήσεις. Το μεγάλο πρόβλημα της wind είναι ότι το προσωπικό ποια είναι σε άθλια ενημέρωση και ο καθ ένας λέει ότι θέλει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Απλα να ενημερώσω ότι δοκίμασα τη παραπάνω λύση με κάρτα sim f2g +κάρτα 5ευρώ + ενεργοποίηση απο web site και δουλεύει (pipo m9 + huawei e1750 modem ) μια χαρά ΑΛΛΑ πρέπει η wind να φτιάξει το δικτυό της μόνο με σύνδεση G/E δεν γίνεται τιποτα... Edited November 17, 2013 by tpapo Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Απλα να ενημερώσω ότι δοκίμασα τη παραπάνω λύση με κάρτα sim f2g +κάρτα 5ευρώ + ενεργοποίηση απο web site και δουλεύει (pipo m9 + huawei e1750 modem ) μια χαρά ΑΛΛΑ πρέπει η wind να φτιάξει το δικτυό της μόνο με σύνδεση G/E δεν γίνεται τιποτα... Για πια περιοχή μιλάτε ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Για πια περιοχή μιλάτε ; ΛΑΜΙΑ και ευρυτερη περιοχή Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Φυσικά και δουλεύει ... μια χαρά απλά όπως σου αναφέρει και ο φίλος παρακάτω θα κάνεις λογαριασμό στο f2g site και από εκεί θα κάνεις τις ενημερώσεις με κάρτες και ενεργοποιήσεις. Το μεγάλο πρόβλημα της wind είναι ότι το προσωπικό ποια είναι σε άθλια ενημέρωση και ο καθ ένας λέει ότι θέλει... Είναι πολλά τα πακέτα και οι προσφορές που αλλάζουν καθημερινά, η πιο σωστή ενημέρωση γίνεται πάντα μέσω του site :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Μια ..ξεκαρφωτη ερωτηση για φιλη Η Wind 4g υποστηριζει ? Το κινητο υποστηριζει 4g ( Gallaxy S4) Αν ναι τι πρεπει να κανει ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Μια ..ξεκαρφωτη ερωτηση για φιλη Η Wind 4g υποστηριζει ? Το κινητο υποστηριζει 4g ( Gallaxy S4) Αν ναι τι πρεπει να κανει ? Ευχαριστω. οταν κάποτε τελειώσει την αναβάθμιση του 3g σε όλη την Ελλάδα τότε θεωρητικά επειδή έχει σύγχρονη πλατφόρμα θα αναβαθμιστεί με τις περισσότερες περιπτώσεις αναβάθμιση μονο λογισμικού χωρις να χρειάζεται πάλι εγκατάσταση σε ενα μεγάλο μερος των υποδομών. Αυτά όλα ειναι φυσικά στην θεωρία. ας φτιάξει το 3g και βλέπουμε. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 οταν κάποτε τελειώσει την αναβάθμιση του 3g σε όλη την Ελλάδα τότε θεωρητικά επειδή έχει σύγχρονη πλατφόρμα θα αναβαθμιστεί με τις περισσότερες περιπτώσεις αναβάθμιση μονο λογισμικού χωρις να χρειάζεται πάλι εγκατάσταση σε ενα μεγάλο μερος των υποδομών. Αυτά όλα ειναι φυσικά στην θεωρία. ας φτιάξει το 3g και βλέπουμε. Καταλαβα..Πολυ πισω η wind Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 οταν κάποτε τελειώσει την αναβάθμιση του 3g σε όλη την Ελλάδα τότε θεωρητικά επειδή έχει σύγχρονη πλατφόρμα θα αναβαθμιστεί με τις περισσότερες περιπτώσεις αναβάθμιση μονο λογισμικού χωρις να χρειάζεται πάλι εγκατάσταση σε ενα μεγάλο μερος των υποδομών. Αυτά όλα ειναι φυσικά στην θεωρία. ας φτιάξει το 3g και βλέπουμε. Το 4G δεν ειναι αναβάθμιση λογισμικού. Χρειάζεται νέος σταθμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts