Aristos21 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 δεν δοκιμάζεις να αλλάξεις κάρτα sim και να δεις τι αποτελέσματα θα έχει; Παράθεση ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 μπορεί να έγινε γιατί έχετε χαμηλό υπόλοιπο ή μπορεί να είναι προσωρινό πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chartoularios Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 μπορεί να έγινε γιατί έχετε χαμηλό υπόλοιπο ή μπορεί να είναι προσωρινό πρόβλημα >Έχω συμβόλαιο. Προσωρινό πρόβλημα 2 μηνών; δεν δοκιμάζεις να αλλάξεις κάρτα sim και να δεις τι αποτελέσματα θα έχει; >Έχω δύο sim που αντιστοιχούν στον ίδιο αριθμό (γιατί παλαιότερα χρησιμοποιούσα 2 κινητά). Η δεύτερη sim έχει την ίδια συμπεριφορά. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι θέμα του δικτύου και όχι δικό μου. Και σε διάφορες χώρες του εξωτερικού έχουν προβλήματα αλλά λύνονται (αν έχω καταλάβει καλά) από τους carrier τους: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2662084&start=0&tstart=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Ποιό apn έχεις στις ρυθμίσεις δικτύου; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chartoularios Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Ποιό apn έχεις στις ρυθμίσεις δικτύου; gint.b-online.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Το σωστό είναι :) Δοκίμασες να κάνεις restore to iphone και στο τέλος "setup as new phone" ; Η επόμενη λύση είναι να κάνεις downgrade το firmware... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chartoularios Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Το σωστό είναι :) Δοκίμασες να κάνεις restore to iphone και στο τέλος "setup as new phone" ; Η επόμενη λύση είναι να κάνεις downgrade το firmware... To έκανα και αυτό. Firmware downgrafe δεν με αφήνει να κάνω αλλά το δοκίμασα σε iPhone με iOS 4.1 και carrier 8 και πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Γεια και χαρα σε ολους. Στους τελευταιους μου λογαριασμους μου εχουν χρεωθει διαφορα ποσα για data τα οποια μου φαινονται ιδιαιτερα περιεργα, και εξηγουμαι: Περιηγουμαι συχνα στο Facebook Zero (o.Facebook.com) το οποιο απο τις εταιρειες κινητης δεν χρεωνεται. Στον αναλυτικο λογαριασμο μου λοιπον εμφανιζεται περιηγηση στο Zero, ο ογκος της περιηγησης, η διάρκεια και χρεωση μηδεν ευρω καθε φορα. Απο κατω ομως απο καθε session περιηγησης στο Zero, μου εμφανιζει περιηγηση στο gint.b-online.gr, η οποια ξεκινα ακριβως την ιδια ωρα με την περιηγηση στο Zero, εχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ, και φυσικα χρεωνεται...το αποτελεσμα ηταν απο εκει που οι λογαριασμοι μου πριν ξεκινησω να μπαινω στο Facebook Zero να ειναι κοντα στα 30-35 ευρω (με χρηση και του gint.b-online.gr), τωρα να ειναι 150+. Οταν το ανεφερα αυτο στην εταιρεια, μου ειπαν διαφορα για να με ξεφορτωθουν και να πληρωσω, λες και μιλαγαν σε κανα μ@λ@κ@... "-Εχετε πατησει καποιο λινκ στο Zero και εχετε μπει και σε σελιδες με χρεωση" Μα πως γινεται τοτε η περιηγηση μου στο Zero και στο gint να εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ????? "Εχετε μπει και σε αλλα σαιτ". Μα παλι δεν γινεται, δεν ειναι ανθρωπινως δυνατον να περιηγουμε σε πανω απο δυο σαιτ ταυτοχρονα και για την ιδια ακριβως διαρκεια!!! "Το κινητο σας κανει αυτοματες αναβαθμισεις". Δεν παιζει γιατι εχω Samsung Galaxy S το οποιο κανει αναβαθμισεις μονο μεσω υπολογιστη.Αλλα και παλι επι τρεις μηνες αυτοματες αναβαθμισεις καθημερινα, δεν παιζει. Και αλλα κουφα που δεν τα σχολιαζω. Η τελευταια μου κινηση ηταν να τους στειλω μηνυμα οτι ή με ενημερωνετε σε ποια σαιτ εχω μπει τελοσπαντων, ή το διακοπτω, σας στελνω μια επιτεγη με το ποσο που νομιζω εγω και μετα κυνηγηστε με εσεις. Φυσικα απαντηση δεν εχω λαβει ακομα. Σημειωτεον οτι εκτος απο να τους κυνηγαω εγω και να τρεχω εγω στα καταστηματα μπας και παρω καμια απαντηση αντι να με παρουν κι αυτοι ενα τηλεφωνο, εχω χρεωθει και πολλα 25σεντς καλωντας την τηλεφωνικη εξυπηρετηση προκειμενου να παρω μια απαντηση. Φυσικα αυτο το ποσο δεν θα το χρεωθω εγω εφοσον προκυψει οτι οι χρεωσεις αυτες ειναι λανθασμενες. Μπορει να φανταστει καποιος τι παιζει με αυτες τις χρεωσεις? Υπαρχει πιθανοτητα να εγιναν με οποιονδηποτε τροπο? Εχω επισυναψει και μια φωτο του λογαριασμου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) Όταν μπαίνεις στο zero εκείνη τη στιγμή ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις την επιλογή για χρέωση κινητης τηλεφωνίας;;; Υπάρχει μια επιλογή στα android που αν θες απενεργοποείς τα δεδομένα από τον πάροχό σου (ώστε να μπαίνει ΠΑΝΤΑ από wifi) και όταν θες να μπεις από gint πρέπει να ενεργοποιήσεις και αυτή την επιλογή... Έχω symbian αλλά κάπως έτσι είναι στα android Ή έχεις πάντα στη συσκευή ενεργή την επιλογή δεδομένα κινητής έτσι ώστε να χρεώνεται οποιαδήποτε στιγμή;;; Στο λέω αυτό γιατί όταν μπαίνεις zero ενεργοποιείς σίγουρα τότε και τις ρυθμίσεις gint για να μπει στη σελίδα όταν κλείνεις το zero το απενεργοποιείς;;; Σε ρωτάω γιατί βλέπω πως είναι ίδια ώρα και τα 2 zero - gint οπότε ενώ εσύ μπαίνεις zero μήπως κάποια άλλη εφαρμoγή του κινητού κατεβάζει κάποια δεδομένα εκείνο το διάστημα (ενημερώσεις κτλ) από το gint Και όταν κλείνεις το zero εσύ απενεργοπoιείς και την επιλογή gint, έτσι και να θέλει δεν μπορεί κάποια εφαρμογή να μπεί! Καλά και εσύ ένα watchdog δεν μπορούσες να έχεις.... Δεν νομίζω να μπορέσουν να σου πουν σε ποια site είχες μπει! Edited March 9, 2011 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Ολα τα android ειναι συνεχως στο ιντερνετ και ανταλασουν δεδομενα με την google. Δεν βρισκω κατι λαθος στη χρεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Όταν μπαίνεις στο zero εκείνη τη στιγμή ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις την επιλογή για χρέωση κινητης τηλεφωνίας;;; Υπάρχει μια επιλογή στα android που αν θες απενεργοποείς τα δεδομένα από τον πάροχό σου (ώστε να μπαίνει ΠΑΝΤΑ από wifi) και όταν θες να μπεις από gint πρέπει να ενεργοποιήσεις και αυτή την επιλογή... Έχω symbian αλλά κάπως έτσι είναι στα android Ή έχεις πάντα στη συσκευή ενεργή την επιλογή δεδομένα κινητής έτσι ώστε να χρεώνεται οποιαδήποτε στιγμή;;; Στο λέω αυτό γιατί όταν μπαίνεις zero ενεργοποιείς σίγουρα τότε και τις ρυθμίσεις gint για να μπει στη σελίδα όταν κλείνεις το zero το απενεργοποιείς;;; Σε ρωτάω γιατί βλέπω πως είναι ίδια ώρα και τα 2 zero - gint οπότε ενώ εσύ μπαίνεις zero μήπως κάποια άλλη εφαρμoγή του κινητού κατεβάζει κάποια δεδομένα εκείνο το διάστημα (ενημερώσεις κτλ) από το gint Και όταν κλείνεις το zero εσύ απενεργοπoιείς και την επιλογή gint, έτσι και να θέλει δεν μπορεί κάποια εφαρμογή να μπεί! Καλά και εσύ ένα watchdog δεν μπορούσες να έχεις.... Δεν νομίζω να μπορέσουν να σου πουν σε ποια site είχες μπει! Μεσω δικτυου κινητης μπαινω, δεν λεω οτι μπαινω μεσω Wifi και με χρεωνει. Οι ρυθμισεις APN ειναι περασμενες στο κινητο κανονικα, απλα εχω προγραμμα (ApnDroid) το οποιο 'ανοιγοκλεινει" την συνδεση μεσω δικτυου κινητης. Καποιο προγραμμα που να κατεβαζει μονο του δεν εχω, ουτε Google Maps ανοιγω ουτε τιποτα, συν τοις αλλοις εχω κανει 5-6 φορες hard reset μετα απο αναβαθμισεις και το κινητο εχει μεινει μονο με τις "μαμισιες" εφαρμογες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Ολα τα android ειναι συνεχως στο ιντερνετ και ανταλασουν δεδομενα με την google. 100% εγκυρο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 100% εγκυρο αυτο? αν δεν εχεις ενεργοποιημενο το συνεχη συγχρονισμο δε μπαινει μονο του να κανει συγχρονισμο με την google η το facebook το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι το watchdog μαζι με το apndroid για να ξερεις ποσο χαλας απο τα mb που εχεις στο παγιο σου και να κλεινει μονο του τις συνδεσεις μεσω data οταν ξεπερνας το οριο που του χεις θεσει εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Οπότε δυστυχώς πληρώνεις την παραπάνω κίνηση και είσαι πιο προσεχτικός άλλη φορά! Ακόμα και εγώ με Symbian έχω ένα πρόγραμμα με 40mb κόστος 5€ για καλό και κακό... Συνήθως καταναλώνω τα μισά (δεν κάνω πολύ χρήση) αλλά και εσύ θα είχες γλιτώσει αρκετά λεφτά αν είχες ενεργοποιήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Καλησπέρα. Γνωρίζετε αν στη wind το wifi tethering είναι δυνατόν? Δηλαδή αν δίνω ίντερνετ από τη συσκευή μου σε κάποια άλλη συσκευή (λαπτοπ πχ) ασύματα, βλέποντας το κινητό μου σαν wifi hotspot?? Στη vodafone αυτό είναι κομμένο και παρότι από το λάπτοπ μπορώ να δώ το hotspot του κινητού μου, ιντερνετ δεν μπορεί να δώσει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 καλησπέρα, υπάρχει κανείς που να έχει το internet 1gb της wind με 9.90 το μήνα ? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Καλησπέρα. Γνωρίζετε αν στη wind το wifi tethering είναι δυνατόν? Δηλαδή αν δίνω ίντερνετ από τη συσκευή μου σε κάποια άλλη συσκευή (λαπτοπ πχ) ασύματα, βλέποντας το κινητό μου σαν wifi hotspot?? Στη vodafone αυτό είναι κομμένο και παρότι από το λάπτοπ μπορώ να δώ το hotspot του κινητού μου, ιντερνετ δεν μπορεί να δώσει. ναι γίνεται κανονικά αυτό έχω ένα hd2 και δίνω καμιά φορά στο λαπτοπ:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 ναι γίνεται κανονικά αυτό έχω ένα hd2 και δίνω καμιά φορά στο λαπτοπ:) Ασύρματα εννοείς ε? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Ασύρματα εννοείς ε? yep..............αρκεί βέβαια να μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά το κινητό σου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Καλημερα, ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζεται τι usb στικακι δινει η wind για mobile broadband καθως επισης και τι ταχυτητες υποστηριζει. Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω ενα MF636 απο cosmote αλλα πυκνα συχνα ενω ολα λειτουργουν μια χαρα κολαει και δεν ανταποκρινεται. Οταν δουλευει δεν εχω κανενα προβλημα (εκτος φυσικα απο το lag), κατεβασω με 200-300Κ αναλογα τη περιοχη που βρισκομαι. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 (edited) Καλημερα, ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζεται τι usb στικακι δινει η wind για mobile broadband καθως επισης και τι ταχυτητες υποστηριζει. Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω ενα MF636 απο cosmote αλλα πυκνα συχνα ενω ολα λειτουργουν μια χαρα κολαει και δεν ανταποκρινεται. Οταν δουλευει δεν εχω κανενα προβλημα (εκτος φυσικα απο το lag), κατεβασω με 200-300Κ αναλογα τη περιοχη που βρισκομαι. Μήπως σου κολλάει στην μετάβαση από 3G σε GPRS? Η Cosmote έχει πρόβλημα όταν γίνεται αυτό, μπορεί να γίνεται το ίδιο και σε Wind... Δοκίμασε να βάλεις από το μενού το στικάκι να παίζει μόνο σε 3G. Edited April 4, 2011 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 οχι, δε κολαει στη μεταβιβαση, αλλωστε δε κανει μεταβιβαση, εχει πολυ καλο σημα 3G, αυτο που κανει ειναι να γυριζει συνεχεια απο HSDPA σε UMTS και το αντιθετο (δε καταλαβαινω βεβαια το γιατι...). κολαει σε ασχετες φασεις, εντελως ασχετες, ειτε κατεβαζεις κατι ειτε οχι. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darky Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Έχει κανένας άλλος πρόβλημα σήμερα στο να χρησιμοποιήσει το profile WIND Plus για να μπει στο internet; Εμένα μου βγάζει communication failure με το που πάω να μπω. Προχθές δούλευε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Εμένα πάλι ρε παιδιά έχουν σπάσει τα νεύρα μου εδώ αλεξανδρουπολη..από τις 10 φορές που θα συνδεθώ με 3g τις 8 δεν κατεβάζει καμιά σελίδα! Έχω πρόγραμμα με, 420 μβ και έχω βαρεθεί να σερφαρω με 2g.. Χαλια μαύρα μιλάμε..περιμένω να λήξει το συμβόλαιο μου να φύγω πως και πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ενημέρωσες την εταιρία ? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts