Eastwood Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Ερώτηση: Πρόσθεσα το ADSM 120MB στη σύνδεσή μου. Έκανα τις απαραίτητες αλλαγές στο προφίλ σύνδεσης στο κινητό μου (το είχα στο Wind Plus και εκεί όλα αυτά που αναγράφω παρακάτω δούλευαν ΟΚ) και παρατηρώ τα εξής: - Το Opera Mini λειτουργεί μια χαρά. - Η εφαρμογή GMail και ο ενσωματωμένος browser του κινητού μου δεν καταφέρνουν να συνδεθούν στο internet. Μετά από ένα λεπτό μου βγάζουν μήνυμα ότι δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με τον proxy server. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα στοιχεία πρόσβασης που πρέπει να χρησιμοποιήσω; Ξέρω ότι το apn πρέπει να είναι gint.b-online.gr αλλά για τα υπόλοιπα δεν είμαι σίγουρος. Ευχαριστώ. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 εχω το HTC P3600 κινητο με wm5. χρησιμοποιω τον οπεραμινι για να μπαινω μεσω wap στο ινετρνετ και ανοιγω ολες τις www σελιδες καθως και τις wap σελιδες.ΟΜΩΣ για καποιο παραξενο λογο δεν ανοιγει με τιποτα το wap site της wind!εχεις κανενας καμμια ιδεα τι παιζει?πηρα το customer care και ο ενας μου ειπε η διευθυνση ειναι wps://portal.wind.com.gr αλλος ελεγε wapportal.wind.com.gr αλλος http://portal.wind.com.gr τελος παντων με κανενα δεν εμπαινε! any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 με opera mini ούτε εγώ μπαίνω. μπαίνω κανονικά όμως με opera 9.5 αλλά και PIE, βάζοντας το http://wapportal.wind.com.gr προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ και έτσι δεν με απασχολεί αν μπαίνει ή αν δεν μπαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 με opera mini ούτε εγώ μπαίνω. μπαίνω κανονικά όμως με opera 9.5 αλλά και PIE, βάζοντας το http://wapportal.wind.com.gr προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ και έτσι δεν με απασχολεί αν μπαίνει ή αν δεν μπαίνει... καλα σιγουρα και εγω ποτε δεν μπηκα στο πορταλ της wind αλλα για το...****το το ψαχνω!εχω εγκαταστησει τον οπερα μινι αν εγκαταστησω και τον κανονικο οπερα στο κινητο πειραζει?απλα θα διαλεγω με ποιον οπερα θα συνδεομαι καθε φορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 καλα σιγουρα και εγω ποτε δεν μπηκα στο πορταλ της wind αλλα για το...****το το ψαχνω!εχω εγκαταστησει τον οπερα μινι αν εγκαταστησω και τον κανονικο οπερα στο κινητο πειραζει?απλα θα διαλεγω με ποιον οπερα θα συνδεομαι καθε φορα? όχι δεν πειράζει!! είναι ανεξάρτητες εφαρμογές, δεν μπερδεύονται η μία με την άλλη. μετά την εγκατάσταση του opera, αυτός θα είναι ο default browser στη συσκευή σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 όχι δεν πειράζει!! είναι ανεξάρτητες εφαρμογές, δεν μπερδεύονται η μία με την άλλη. μετά την εγκατάσταση του opera, αυτός θα είναι ο default browser στη συσκευή σου... ο οπεραμινι εγκατασταθηκε στο windows mobile κινητο μου σαν "midlet". ο κανονικος οπερα πως θα εγκατασταθει ξερεις?και κατι τελευταιο...το εγκαθιστω στην καρτα μνημης η στην μνημη του τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 ο οπεραμινι εγκατασταθηκε στο windows mobile κινητο μου σαν "midlet". ο κανονικος οπερα πως θα εγκατασταθει ξερεις?και κατι τελευταιο...το εγκαθιστω στην καρτα μνημης η στην μνημη του τηλ? θα εγκατασταθεί όπως οποιαδήποτε άλλη windows εφαρμογή εκτός από java midlet. δηλ. στο program files θα φτιάξει shortcut στο start menu κτλ. ο opera 9.5 επειδή είναι beta ακόμα προτείνει εγκατάσταση στην κυρίως μνήμη της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 θα εγκατασταθεί όπως οποιαδήποτε άλλη windows εφαρμογή εκτός από java midlet. δηλ. στο program files θα φτιάξει shortcut στο start menu κτλ. ο opera 9.5 επειδή είναι beta ακόμα προτείνει εγκατάσταση στην κυρίως μνήμη της συσκευής... οκ καταλαβα...δοκιμασα ομως να εγκαταστησω την 8.65 στην καρτα μνημης και μου πειραξε την καρτα!δημιουργησε τουλαχιστον 30 φακελους με τιτλο στα ιερογλυφικα!οποτε την εβγαλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Παιδια καλησπέρα. Ξερει κανεις τι προγραμματα υπάρχουν για προσβαση στο internet με τις ρυθμίσεις του wind internet ?? Και τις χρεώσειςφυσικα:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αποθηκεύσω το αρχείο ρυθμίσεων (.prov) στο pc; Το αρχείο ρυθμίσεων που στέλνει η Wind όταν ζητάς τις ρυθμίσεις με κενό μήνυμα στο 19234. Συγκεκριμένα θέλω το αρχείο ρυθμίσεων για το Nokia 2680 slide. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamelina Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 εχω ενα htc touch hd kαι θελω να αλλαξω την wind καρτα που εχω για προσβαση ιντερνετ, τι μου προτεινεται με οσο πιο οικονομικα γινεται. καθοτι το wind plus non stop δεν με καλυπτει πια οπως θα γνωριζεται λογω οριου 40 μβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elbill Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Παιδευτικά λίγο αλλά το κατάφερα. WIND ADSM NS 2 με Vodafone Huawei E172 USB dongle. Εγκατέστησα πρώτα το λογισμικό της Vodafone και μετά το WIND connection manager http://www.wind.com.gr/ConDows/WINDConnectionManager_Windows-new%20version_050508.zip Το ConnectionManager αναγνωρίζει τη συσκευή σαν Huawei e170.. Που είναι στη γκάμα της WIND.. Αργό γενικά.. 3G 3 γραμμές σήμα.. Ελπίζω να βοηθάει κάποιους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 To WIND Adsm διανύει τώρα τη χειρότερη φάση ταχυτήτων που είχε ποτέ...γενικά ΔΕΝ είναι αργό;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elbill Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 To WIND Adsm διανύει τώρα τη χειρότερη φάση ταχυτήτων που είχε ποτέ...γενικά ΔΕΝ είναι αργό;) Εάν είχα συμβόλαιο 12 μήνες επί 49 ευρώ θα τα έκλαιγα για να σερφάρω με 49kbps. Σαν λύση ανάγκης είναι ΟΚ για 2 ημέρες. Φίλος μου δοκίμασε την Cosmote και είχε 800-1,5Μbps. Λιγότερα από τα 7,2 που διαφημίζουν αλλά πρακτικά αξιοποιήσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΗΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ MODEM ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET. Ανοίγουμε το ACER και το συνδέουμε στο internet με το wifi ή το LAN. Συνδέουμε την συσκευή modem HUAWEI E220. Πηγαίνουμε στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και επιλέγουμε ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Κάνουμε όλες τις ενημερώσεις (διαρκεί αρκετές ώρες). Αφού τελειώσουμε με όλες τις ενημερώσεις κάνουμε επανεκκίνηση στον υπολογιστή μας . Αποσυνδέουμε τον φορητό από το internet. Όταν ανοίγει πηγαίνουμε στο MENU ΣΥΝΔΕΣΗ και πατάμε το δεξί βελάκι ώστε να εμφανιστούν περισσότερες επιλογές. Πρέπει να μας έχει εμφανιστεί μια επιλογή MOBILE PARTNER. Ανοίγουμε την επιλογή και πατάμε ΕΡΓΑΛΕΙΑ->ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Επιλέγουμε από τις επιλογές στα αριστερά ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΦΙΛ και στο menu που βλέπουμε δεξιά επιλέγουμε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Οι επιλογές που βάζουμε είναι οι εξής: Όνομα προφίλ WIND APN τσεκάρουμε το static APN: gint.b-online.gr ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ Αριθμός πρόσβασης *99# ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ. Αποθηκεύουμε τις επιλογές και πατάμε ΟΚ. Πατάμε ΣΥΝΔΕΣΗ και λογικά θα έχουμε INTERNET. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvag89 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Hi σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράματα για το πρόγραμμα τις wind ns 2 έχω συνδέσει το κινητό μου nokia N95 στο pc μέσω pc suite μπαίνω internet κανονικά αλλα έχω μικρές ταχύτητες 15 kb/s max. Στην περιοχή μου έχει 3g κάλυψη αλλα οι ταχύτητες που έχω είναι κανονικές??? γιατί το πρόγραμμα της wind λέει μέχρι 3,5 mbps έχει μεγάλη διαφορα από το 15 kbps που έχω εγώ..μήπως oi ταχύτητες αυτές δεν είναι για 3g και είναι για HSDPA μονο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapag Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Παιδιά από την επόμενη εβδομάδα εγκαταλείπω τη Vodafone κι έρχομαι στην Wind. Θέλω να ρωτήσω: Η vodafone έχει το surf&email.Κάτι αντίστοιχο έχει η Wind; Βλέπω το προπληρωμένο ADSM Non-Stop.Αλλά αυτό είναι για 2 ή 7 μέρες με μέγιστη χρήση 1GB. Έγω θέλω λιγότερα MB,αλλά περισσότερες μέρες και φυσικά πιο φτηνό. Σόρρυ για τις ερωτήσεις,όπως προείπα δεν γνωρίζω καλά την Wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapag Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Τώρα μόλις είδα αυτό: H WIND προσφέρει απεριόριστη περιήγηση στο WIND Plus και 40 ΜΒ για περιήγηση στο Mobile Internet με το πρόγραμμα WIND Plus Non Stop! Το WIND Plus Non Stop προσφέρει με μόνο 3,99€ το μήνα (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) απεριόριστη περιήγηση στο WIND Plus αλλά και 40MB για πλοήγηση σε οποιοδήποτε άλλο WAP site του κόσμου! Μάλλον είναι σαν αυτό που θέλω. Αλλά τι θα πει:"40MB για πλοήγηση σε οποιοδήποτε άλλο WAP site του κόσμου!"; Δηλαδή δεν ισχύει για opera,msn,google maps κλπ. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Μάλλον είναι σαν αυτό που θέλω. Αλλά τι θα πει:"40MB για πλοήγηση σε οποιοδήποτε άλλο WAP site του κόσμου!"; Δηλαδή δεν ισχύει για opera,msn,google maps κλπ. ; Αυτό εννοεί.Μόλις ενεργοποιήσεις το μηνιαίο πάσο θα έχεις απεριόριστη πλοήγηση στο Wind Plus και 40mb για χρήση με mobile site είτε χρησιμοποιήσεις τον περιηγητή (browser) του κινητό είτε κάποιον άλλο αυτό θα αρχίσει σιγά-σιγά -ανάλογα με τη χρήση που κάνεις- να ''τρώει'' από τα 40mb.Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα το thread ''Wind Plus''.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 της wind λέει μέχρι 3,5 mbps έχει μεγάλη διαφορα από το 15 kbps που έχω εγώ..μήπως oi ταχύτητες αυτές δεν είναι για 3g και είναι για HSDPA μονο ? Πρέπει αν το κινητό σου το υποστηρίζει να ενεργοποιήσεις το hsdpa...και τότε θα πιάσεις τις μέγιστες ταχύτητες...μην περιμένεις να δεις θαύματα...αλλά μερικές φορές θα δεις κάποιο φως στο τούνελ... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvag89 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Πρέπει αν το κινητό σου το υποστηρίζει να ενεργοποιήσεις το hsdpa...και τότε θα πιάσεις τις μέγιστες ταχύτητες...μην περιμένεις να δεις θαύματα...αλλά μερικές φορές θα δεις κάποιο φως στο τούνελ...το η95 υποστηρίζει hsdpa αλλα πως θα καταλάβω ότι έχω κάλυψη ?βγάζει μονο 3G στο κινητό μήπως πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο να το ενεργοποιήσουν? η υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να το δείχνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις τίποτα ουτε να παρεις τηλεφωνο.Άπλα όταν το κινητο θα δουλεύει με HSDPA θα βλέπεις την ένδειξη 3,5G.Οποτε παιζει αναλογα με τα κεφια του δικτυου και την καλυψη της περιοχης. Στο κινητο φαντάζομαι εχεις ..Ρυθμισεις ->Συνδεση->Πακετα δεδομενων ->Πακετα υψηλης συνδεσης ενεργοποιημένα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Παίδες παρόλο που έχω την υπηρεσία Blackberry και δίνω όσα δίνω το μήνα για 250 Mbytes emails & browsing, στον τελευταίο λογαριασμό έχω συνολικές χρεώσεις 45 ευρώπουλα στις data κινήσεις του λογαριασμού μου με τη δικαιολογία από τη wind ως "Off-network browsing" Τι στο καλό είναι αυτό? Μας κοροιδεύουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Παίδες παρόλο που έχω την υπηρεσία Blackberry και δίνω όσα δίνω το μήνα για 250 Mbytes emails & browsing, στον τελευταίο λογαριασμό έχω συνολικές χρεώσεις 45 ευρώπουλα στις data κινήσεις του λογαριασμού μου με τη δικαιολογία από τη wind ως "Off-network browsing" Τι στο καλό είναι αυτό? Μας κοροιδεύουν? Απλα περιμενουν κανα κοροιδο σαν εσενα και σαν εμενα.διαβασε λιγα ποστ πιο πριν,για 2 μισα videoclip απο youtube χρεωθηκα 52 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Μα δεν έχω καθόλου APN settings στο κινητό! Το έχω απενεργοποιήσει και έχω βγάλει όλες τις ρυθμίσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts