stefanos_79 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Εφοσον εχεις ξεπερασει το υπολοιπο μην περιμενεις να σου πει και το κατα ποσο το εχεις ξεπερασει.Και πληρροφοριακα ενημερωση υπολοιπου μπορεις να κανεις μονο 2-3 φορες την ημερα και οχι οσες φορες θελεις εσυ πχ μετα απο καθε κληση για να δεις και ποσο μιλησες.Παντως το 1212 λειτουργει.Βεβαια με καποιες ανωμαλιες ωρες ωρες πχ σε μενα 2-3 φορες μου εστειλε μηνυμα οτι και καλα το οικονομικο πακετο που εχω δεν υποστηριζει την υπηρεσια ενω εχω Flexy35.Βεβαια το εχω παρατηρησει σε περιεργες ωρες οπως 2-3 το βραδυ. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Ο πατέρας μου που έχει συμβόλαιο στο WIND Flexy 30 και θέλει μερικές φορές να μαθαίνει το υπόλοιπο του αλλά όταν στέλνει ''κενό'' στο 1212 του στέλνουν απαντητικό μήνυμα που λέει:''Έχετε ξεπεράσει το υπόλοιπο σας''. ή κάτι τέτοιο!. Αφου εχει εξαντλησει το υπολοιπο του , αυτο θα του λεει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Χαιρετε παιδια. Εχω συμβολαιο wind zero εδω και κανα δυο χρονια αλλα δεν το χρησιμοποιω και το κραταω ενεργο παρα μονο σε περιπτωση αναγκης που δεν εχω καρτα στο κινητο. Υπαρχει περιπτωση να μου το κοψουν επειδη δεν κανω κλησεις εδω και τοσο μεγαλο διαστημα και δεν ερχεται λογαριασμος? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volt_tiger Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 τι εννοεις δεν ερχεται λογαριασμός? Λαμβάνεις ενα μηδενικό λογαριασμό ή δεν έρχεται καν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Λογικα δεν θα εκδιδεται καν απο την στιγμη που ειναι μηδενικος.Δεν ξερω γιατι ερχεται στο γραφειο του πατερα μου,και δεν μου εχει αναφερει τιποτα απο την στιγμη που πραγματοποιηθηκε η εναρξη του,αλλα θα τον ρωτησω για σιγουρια αν λαμβανει τιποτα. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 καλησπερα, προσφατα μετα απο δικη μου εντολη μπηκα απο το wind flezy zero στο wind flexy 20 αυτο ειναι το δευτερο κινητο και σκεφτικα αφου μου ερχεται που μου ερχεται ο λογ/σμος ανεβασμενος καμια φορα λεω να το βαλω να παρω και μεγαλυτρη επιδοτηση. Αλλα μετα τον πρωτο λογ/σμο ειδα οτι δν με συμφερει και θελω να παω στο προγραμμα που ημουν? Γινεται ? θα πληρωσω κατι εξτρα? με το ποσο της επιδοτησης τι γινεται ? (πηρα προσφατα) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 καλησπερα, προσφατα μετα απο δικη μου εντολη μπηκα απο το wind flezy zero στο wind flexy 20 αυτο ειναι το δευτερο κινητο και σκεφτικα αφου μου ερχεται που μου ερχεται ο λογ/σμος ανεβασμενος καμια φορα λεω να το βαλω να παρω και μεγαλυτρη επιδοτηση. Αλλα μετα τον πρωτο λογ/σμο ειδα οτι δν με συμφερει και θελω να παω στο προγραμμα που ημουν? Γινεται ? θα πληρωσω κατι εξτρα? με το ποσο της επιδοτησης τι γινεται ? (πηρα προσφατα) ευχαριστω νομιζω δεν γινεται να πας στο zero παλι... :( Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 γιατι αφου ειναι διαθεσιμο εμπορικο προγραμμα γιατι να μην μπορω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 ναι ειναι εμπορικο προγραμμα. απλα το προγραμμα αυτο δεν σου παρεχει επιδοτηση... κι εσυ την εχεις παρει ηδη. επειδη δεν ξερω αν εγιναν καποιες αλλαγες..ρωτα και σε ενα καταστημα ή περιμενε να μας απαντησει και κανενας αλλος :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 οχι και το zero παρεχει επιδοτηση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 οχι και το zero παρεχει επιδοτηση ... Ναι αλλα με την αλλη επιλογη ομως! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 καλησπερα, προσφατα μετα απο δικη μου εντολη μπηκα απο το wind flezy zero στο wind flexy 20 αυτο ειναι το δευτερο κινητο και σκεφτικα αφου μου ερχεται που μου ερχεται ο λογ/σμος ανεβασμενος καμια φορα λεω να το βαλω να παρω και μεγαλυτρη επιδοτηση. Αλλα μετα τον πρωτο λογ/σμο ειδα οτι δν με συμφερει και θελω να παω στο προγραμμα που ημουν? Γινεται ? θα πληρωσω κατι εξτρα? με το ποσο της επιδοτησης τι γινεται ? (πηρα προσφατα) ευχαριστω Δεν μπορείς να μεταφερθείς στο Flexy Zero, εκτός εάν επιστρέψεις την έκπτωση που σου έκαναν για συσκευή. Τι λογαριασμούς έκανες με το Zero που δεν σε συμφέρει το Flexy 20; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 εκανα μεχρι 20 αλλα εστελνα και σμσ σε εξωτερικο τωρα αυτο δν το καλυπτει μεσα στο χρονο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 εκανα μεχρι 20 αλλα εστελνα και σμσ σε εξωτερικο τωρα αυτο δν το καλυπτει μεσα στο χρονο ... Σου προτείνω πάντως να πάρεις ένα καρτοκινητό Wind στο F2G1 για να στέλενεις μηνύματα στο εξωτερικό με 4c/SMS και κράτα το Flexy 20 για το εσωτερικό. Στα Flexy από τον Αύγουστο τα MMS θα έχουν την ίδια τιμή με τα SMS και οι βιντεοκλήσεις την ίδια χρέωση με τις κλήσεις ομιλίας, εκμεταλεύσου και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 γιατι στο zero δν υσχιει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 γιατι στο zero δν υσχιει αυτο? Tsou. Έκαναν τη μετατροπή αυτή στα flexy για να απαντήσουν στα προγράμματα multi της cosmote. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 αρα μενω flexy θελω δν θελω και τον αυγουστο θα με συμφερει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Αυξήσεων συνέχεια από την wind. Για δείτε λίγο εδώ http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=251 Χρεώνουν την υπηρεσία TWIN Card με 3 ευρώ την στιγμή που ο ανταγωνισμός την έχει ΔΩΡΕΑΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Στα Flexy από τον Αύγουστο τα MMS θα έχουν την ίδια τιμή με τα SMS και οι βιντεοκλήσεις την ίδια χρέωση με τις κλήσεις ομιλίας, εκμεταλεύσου και αυτό. με παραλληλη αυξηση στην τιμη του απλου μηνυματος και κλησης,:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 τιιιιιιιιιιιιιιι? αυξηθηκε το sms? δν το πιστευω ??? θα τους σκοτωσω ... αλλα απο οτι ξερω θα αυξησουν και για 1,30 ευρω ολα τα προπληρωμενα παγια οπως flexy 20 θα πληρωνεις παγιο 20 και θα σου δινει 21,30 ετσι μου ειπαν στην εξυπηρετηση πλτν σοπα της κανω τωρα συγκλονιστικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Αυξήσεων συνέχεια από την wind. Για δείτε λίγο εδώ http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=251 Χρεώνουν την υπηρεσία TWIN Card με 3 ευρώ την στιγμή που ο ανταγωνισμός την έχει ΔΩΡΕΑΝ. Το πολύ πολύ να θυμηθούν λίγοι, αρκετοί, ή πολλοί, γνωστό κατάστημα κοντά σε μεγάλο λιμάνι και με μια εφάπαξ χρέωση να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Το αυτό ισχύει και για όσους έχουν το 2inOne. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Να προσθέσω κάτι ακόμη για το 2inOne. Αυξάνει το κόστος χρήσης αλλά ακόμη οι κάρτες που δίνει γράφουν TIM. :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 αυτό που λέτε ότι θα γίνεται στα φλεξυ δλδ sms=mms και κλήση=βιντεοκλήση θα ισχύει μόνιμα ή είναι σαν προσφορά; υπάρχει κάπου επίσημη ανακοίνωση για το κόστος αυτών; ποιο είναι το τίμημα για αυτές τις "προσφορές"; τι αυξήθηκε; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται η wind να δημιουργήσει σύντομα υπηρεσία ανάλογη με το vodafone για το σπίτι και το cosmote at home; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται η wind να δημιουργήσει σύντομα υπηρεσία ανάλογη με το vodafone για το σπίτι και το cosmote at home; Γιατί να δημιουργήσει τέτοια υπηρεσία τη στιγμή που μέσω Tellas παρέχει αξιόπιστη σταθερή τηλεφωνία; Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη σταθερή της WIND. Δουλεύει άψογα και με τέλεια ποιότητα ήχου 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts