johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 8 minutes ago, elkons said: Όταν τα έλεγα εγώ πως αν δεν γινόταν η κοινή χρήση σταθμών Nova Vodafone η Nova σήμερα ούτε στα μισά δε θα ήταν στα Speedtest awards και σε κάλυψη! Ακριβώς όπως το λες..ακόμα όμως δεν έχω καταλάβει το αστείο στο ποστ 😉.. Δεν δικαιολογείται η Nova δεν σημαίνει περιοχή Vodafone, αν θέλει μπορούσε να είναι και χάλια. Απλώς η nova δεν νοιάζεται για τη συγκεκριμένη περιοχή αν την ένοιαζε θα έβγαζε άδεια συνεγκαταστασης. Πραγματικά δεν ξέρω τι πάει να πει περιοχή βονταφον. Ας κάνει "επίθεση" η νόβα να κατακτήσει τους συνδρομητές απλά, όμορφα και ωραία.. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Κρίμα πραγματικά. Μόνο η σταθερή τους έχει μείνει όπως λες, αλλά τι να το κάνεις όταν και η τηλεόραση ακόμα παραπαίει και ο περισσότερος κόσμος εκεί έξω θέλει πολλές φορές να κάνει 3play συμβόλαια, αλλά με βάρος στην κινητή τηλεφωνία δεν κάθεται να δεσμευτεί στη νόβα.. Οι περισσότεροι κοιτάνε πρώτα κινητο, μετά σταθερό και όχι ανάποδα.. ακριβώς αυτό που είπες, η συγχώνευση Nova-Wind μόνο καλό έκανε στη σταθερή άντε και τη τηλεόραση γιατί είναι ο βασικός ανταγωνιστής της Cosmote. Και μιλάω αντικειμενικά, αν είχε καλύτερη κινητή η Nova ίσως σήμερα να ήμουν ακόμα συνδρομητής. Γιατί σε σταθερή που είχα και τηλεόραση παλιότερα που είχα δορυφορική από εποχές Forthnet δεν είχα θέματα. Ίσα ίσα με βόλεψε στο εξοχικό γιατί μας έδωσαν δεύτερο πιάτο να βάλουμε και να μεταφέρουμε τον αποκωδικοποιητή, γιατί δεν πιάναμε καλά τα κανάλια της Digea. 2 ώρες πριν, cmvr said: Η Νόβα ότι και να αναβαθμίσει συνεχίζει και χάνει συνδρομητές συμβολαίου. Πίος θα δώσει και 21 ευρώ για απεριόριστο με κόφτη ταχύτητας όταν στα ίδια χρήματα περίπου και παρακάτω μπορεί να πάρει από τις άλλες εταιρίες με πραγματικά απεριόριστα χωρίς κόφτες και όσο αν νομίζουμε ότι δεν τα ψάχνει ο κόσμος τελικά αρκετοί είναι ενημερωμένοι για αυτό και άνθρωποι που δεν περίμενα να το γνωρίζουν. Όσο για τις περιβόητες αναβαθμίσεις τα βλέπουμε λείπουν ακόμα πολλά σημεία που έχει μείνει και μέσα στην Αθήνα στο έλεος του κυρίου και στην επαρχία η ποιότητα αναβαθμίσεων σε shared σταθμούς δεν είναι και η καλύτερη δυνατή περφτωνταε η ταχύτητα της όταν φορτώνεται ο σταθμός από απαιτήσεις της άλλης εταιρίας .... Γενικά αν συνδυάσουμε και την καταστροφή των πακέτων της καρτοκινητής είναι σαν να θέλουν να καταστρέψουν την εταιρία οι ίδιοι εκ των έσω. Πραγματικά μου θυμίζει σαν τους πολιτικούς που δεν έχουν καμία αίσθηση της πραγματικότητας στο πως ζούνε οι πολίτες. Κρίμα πραγματικά την κάνανε κουρέλι της εταιρία σε πολλούς τομείς εκτός από την θυγατρική united fiber. Ότι είπες…όταν γράφει με ψιλά γράμματα και στο ραδιόφωνο ακούς τον κόφτη στα 300GB γιατί η Nova να ξέρετε διαφημίζεται αρκετά σε ραδιοφωνικούς σταθμούς Θεσσαλονίκης και Αθήνας σημαίνει ότι ο κόσμος όχι απλά το γνωρίζει αλλά δεν μπαίνει στη διαδικασία να κάνει συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Χωρια την εξυπηρέτηση πελατών όπου σας είπα, τα σχόλια στα Social Media της εταιρείας είναι άπειρα. Όποιος και να την πάρει πρέπει να αλλάξει πολιτική άμεσα και να κάνει τον κόσμο όχι απλά να κάνει συμβόλαιο αλλά να εμπιστευτεί το brand Nova. Να μην είναι συνδυασμένο με τα κακώς κείμενα και τις πρακτικές που γίνονται τα τελευταία 20 χρονια. 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Μακάρι να βελτιωθεί, όπως και όλοι οι πάροχοι. Ομως αυτή τη στιγμή το δίκτυο εδώ είναι σε τραγική κατάσταση. Δεν βλέπεις πουθενά τριψήφια, μονοψήφια και διψήφια μόνο. Στο Πασαλιμανι με κόσμο η Vf έχει 400 Mbps, η cosmote 500 και η nova έχει μείνει με 4G που δίνει στην καλύτερη 30 mbps. Αν πλακώσει και κόσμος δεν κινείται απολύτως τίποτα. Αν τύχει και συνδεθεί σε 5G κεραία, κάνει handover σε 2G Δεν ισχύει αυτό σε καμία περίπτωση. Ελα στα καμίνια, που η Vf είναι με 5G 200 mbps ενώ η nova έχει EDGE και με το ζόρι βγάζει κλήσεις, γιατί δεν έχει συνεγκατάσταση στην κεραία της Vodafone. Ελα στο κέντρο της πόλης που πριν 3 μήνες με full σήμα είχα 9 mbps. Ξέρω, δεν έχει τελειώσει η αναβάθμιση και θα τελειώσει κάποια στιγμή, μέχρι το 2135. Δεν επιτρέπεται να μην έχει αναβαθμίσει ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ της πόλης το 2025. Δεν είμαστε στις αρχές, έχουμε 4μιση χρόνια με το 5G. Ακομα και όπου έχει 5G, κάτω από τις κεραίες κιόλας, δεν πάει από 55 - 60 Mbps και μάλιστα χωρίς κίνηση, ενώ η Vf με περισσότερη κίνηση έχει 120 - 150 mbps Και όχι μόνο στη περιοχη του Πειραιά, εδώ Κεφαλονιά που σπούδαζα 5 χρόνια εγώ και τώρα είναι ο αδερφός μου η Nova να ξέρετε χάρη στη Vodafone έχει κάλυψη στο νησί. Το έχω ξαναγράψει, σε πολλά σημεία πατάει πάνω στη Vodafone και όπου δεν πατάει έχει 5-6Mbps και οριακά περνάει VoLTE. Αυτό συμβαίνει στο πατρικό μου. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 21 minutes ago, johnny_htc said: Πραγματικά δεν ξέρω τι πάει να πει περιοχή βονταφον. Ας κάνει "επίθεση" η νόβα να κατακτήσει τους συνδρομητές απλά, όμορφα και ωραία.. Αυτό είναι στη κρίση του νέου μετόχου. 10 minutes ago, Nikolas14 said: ακριβώς αυτό που είπες, η συγχώνευση Nova-Wind μόνο καλό έκανε στη σταθερή άντε και τη τηλεόραση γιατί είναι ο βασικός ανταγωνιστής της Cosmote. Και μιλάω αντικειμενικά, αν είχε καλύτερη κινητή η Nova ίσως σήμερα να ήμουν ακόμα συνδρομητής. Γιατί σε σταθερή που είχα και τηλεόραση παλιότερα που είχα δορυφορική από εποχές Forthnet δεν είχα θέματα. Ίσα ίσα με βόλεψε στο εξοχικό γιατί μας έδωσαν δεύτερο πιάτο να βάλουμε και να μεταφέρουμε τον αποκωδικοποιητή, γιατί δεν πιάναμε καλά τα κανάλια της Digea. Ότι είπες…όταν γράφει με ψιλά γράμματα και στο ραδιόφωνο ακούς τον κόφτη στα 300GB γιατί η Nova να ξέρετε διαφημίζεται αρκετά σε ραδιοφωνικούς σταθμούς Θεσσαλονίκης και Αθήνας σημαίνει ότι ο κόσμος όχι απλά το γνωρίζει αλλά δεν μπαίνει στη διαδικασία να κάνει συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Χωρια την εξυπηρέτηση πελατών όπου σας είπα, τα σχόλια στα Social Media της εταιρείας είναι άπειρα. Όποιος και να την πάρει πρέπει να αλλάξει πολιτική άμεσα και να κάνει τον κόσμο όχι απλά να κάνει συμβόλαιο αλλά να εμπιστευτεί το brand Nova. Να μην είναι συνδυασμένο με τα κακώς κείμενα και τις πρακτικές που γίνονται τα τελευταία 20 χρονια. Και όχι μόνο στη περιοχη του Πειραιά, εδώ Κεφαλονιά που σπούδαζα 5 χρόνια εγώ και τώρα είναι ο αδερφός μου η Nova να ξέρετε χάρη στη Vodafone έχει κάλυψη στο νησί. Το έχω ξαναγράψει, σε πολλά σημεία πατάει πάνω στη Vodafone και όπου δεν πατάει έχει 5-6Mbps και οριακά περνάει VoLTE. Αυτό συμβαίνει στο πατρικό μου. Εσύ μιλάς για τις υποδομές την πρώην WIND. Έχει αλλάξει σελίδα από τότε αλλά μπορούσε να είναι καλύτερα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 4 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Το γνωρίζω για την περιοχή εκεί. Είχα πάει προσφάτως και το είδα. Βέβαια είναι περιοχή της Vodafone οπότε είναι λογικό. Βέβαια χρειάζεται γερή αναβάθμιση το λιμάνι εκεί. Ανοίγουν το SA άρα θα αναγκαστούν. Μπορει να μην υπάρχει άλλη περιοχή στο λεκανοπέδιο που η nova να είναι τόσο τραγική όσο στον Πειραιά και ειδικά στο κέντρο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει τόσο λάθος, οι άλλοι δύο έχουν αναβαθμίσει. Πρέπει να βάλει σταθμούς σε όλη την πόλη, γιατί δεν παλεύεται. Μόνο στην Αμφιάλη έβαλε μια κεραία και από εκεί που είχε EDGE ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, τώρα έχει και 5G. Τίποτα παραπάνω όμως. Θα πρέπει να αναβαθμίσουν άμεσα. Για εμένα, πρέπει να φτιάξουν δίκτυο και εξυπηρέτηση. Όλα από την αρχή. Η εξυπηρέτηση είναι το λιγότερο τραγική. Πρέπει να φτιαχτεί νέο μοντέλο και ελπίζω ο νέος αγοραστής να μην το αμελήσει. Επίσης, το ότι είναι περιοχή της Vf οι οπτικές ίνες δεν σημαίνει ότι η nova είναι δικαιολογημένη να έχει δίκτυο 2017. Άσε που ο Πειραιάς είναι περιοχή της Vf, γιατί έχει εξαιρετικό δίκτυο, κάποιες φορές καλύτερο και από cosmote, οπότε ο κόσμος την προτιμά. Αν η nova είχε το δίκτυο της Vf, ο Πειραιάς δεν θα ήταν κόκκινη πόλη, αλλά μαύρη. Αντίστοιχα αν η cosmote είχε το δίκτυο της Vf ( που το πλησιάζει ), η πόλη θα ήταν πράσινη. 51 minutes ago, Chrischal1908 said: Αυτό είναι στη κρίση του νέου μετόχου. Εσύ μιλάς για τις υποδομές την πρώην WIND. Έχει αλλάξει σελίδα από τότε αλλά μπορούσε να είναι καλύτερα. Εγώ σγμφωνω ότι έχει βελτιωθεί το δίκτυο, αυτό έλειπε. Ομως μπορούσαν πολύ πολύ καλύτερα. Για μένα ο νέος μέτοχος θα πρέπει να βγάλει νέα πακέτα χωρίς κόφτες, μηνιαία συμβόλαια, να ξηλώσει όλη την εξυπηρέτηση και τα συστήματα τους που είναι για κλάματα και να τα φτιάξουν εξ αρχής. Και φυσικά το δίκτυο 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) Το δίκτυο βελτιώθηκε από τις συγχωνεύσεις σταθμών και την αυξημένη ισχύ. Η συγχωνεύσεις σταθμών τους κοστίζει λιγότερο από το να στήσουν μόνοι τους. Ε έβαλαν και μερικές Ν78 παραπάνω από τη WIND αυτά γενικά δεν έκανε τόσα πολλά η UG. Στις οπτικές τουλάχιστον η UG Fiber φαίνεται να το χει πιο πολύ από τη κινητή. Edited 1 ώρα πριν by elkons 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 4 minutes ago, Gv2008 said: Μπορει να μην υπάρχει άλλη περιοχή στο λεκανοπέδιο που η nova να είναι τόσο τραγική όσο στον Πειραιά και ειδικά στο κέντρο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει τόσο λάθος, οι άλλοι δύο έχουν αναβαθμίσει. Πρέπει να βάλει σταθμούς σε όλη την πόλη, γιατί δεν παλεύεται. Μόνο στην Αμφιάλη έβαλε μια κεραία και από εκεί που είχε EDGE ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, τώρα έχει και 5G. Τίποτα παραπάνω όμως. Θα πρέπει να αναβαθμίσουν άμεσα. Για εμένα, πρέπει να φτιάξουν δίκτυο και εξυπηρέτηση. Όλα από την αρχή. Η εξυπηρέτηση είναι το λιγότερο τραγική. Πρέπει να φτιαχτεί νέο μοντέλο και ελπίζω ο νέος αγοραστής να μην το αμελήσει. Επίσης, το ότι είναι περιοχή της Vf οι οπτικές ίνες δεν σημαίνει ότι η nova είναι δικαιολογημένη να έχει δίκτυο 2017. Άσε που ο Πειραιάς είναι περιοχή της Vf, γιατί έχει εξαιρετικό δίκτυο, κάποιες φορές καλύτερο και από cosmote, οπότε ο κόσμος την προτιμά. Αν η nova είχε το δίκτυο της Vf, ο Πειραιάς δεν θα ήταν κόκκινη πόλη, αλλά μαύρη. Αντίστοιχα αν η cosmote είχε το δίκτυο της Vf ( που το πλησιάζει ), η πόλη θα ήταν πράσινη. Εγώ σγμφωνω ότι έχει βελτιωθεί το δίκτυο, αυτό έλειπε. Ομως μπορούσαν πολύ πολύ καλύτερα. Για μένα ο νέος μέτοχος θα πρέπει να βγάλει νέα πακέτα χωρίς κόφτες, μηνιαία συμβόλαια, να ξηλώσει όλη την εξυπηρέτηση και τα συστήματα τους που είναι για κλάματα και να τα φτιάξουν εξ αρχής. Και φυσικά το δίκτυο Τέτοια ριζική αλλαγή ίσως να μην γίνει. Αλλά θα το γράφω μέχρι τέλους μακρυά από Fund. Άραβες, Ανδρέας και ξερό ψωμί!😁😂🤣 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 hour ago, Chrischal1908 said: Αυτό είναι στη κρίση του νέου μετόχου. Εσύ μιλάς για τις υποδομές την πρώην WIND. Έχει αλλάξει σελίδα από τότε αλλά μπορούσε να είναι καλύτερα. Θέλει δουλειά ακόμα, σε κινητή είναι ανύπαρκτη. 5 1 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 7 minutes ago, Chrischal1908 said: Τέτοια ριζική αλλαγή ίσως να μην γίνει. Αλλά θα το γράφω μέχρι τέλους μακρυά από Fund. Άραβες, Ανδρέας και ξερό ψωμί!😁😂🤣 Αν δεν γίνει αυτή η ριζική αλλαγή, η εταιρεία είναι καταδικασμένη 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Σε τι 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 39 minutes ago, p_k said: Σε τι Το δίκτυο θέλει αρκετή δουλειά αλλά το βασικότερο θέλει ανασχεδιασμό σε συμβόλαια και καρτοκινητή. Αν δεν το κάνει αυτό θα χάσει και άλλους συνδρομητές. Και στην Αθήνα που είναι δεύτερη σε ταχύτητες και στην κατάταξη θέλει δουλειά στο δίκτυο, παράδειγμα όπως η περιοχή του Πειραιά. Επίσης και κέντρο όπως Σταθμό Λαρίσης έχει θέμα σε εσωτερικούς χώρους. Τα έχουν γράψει και άλλοι για Αθήνα, αν πάρω κάρτα Nova F2G ή επιστρέψω με συμβόλαιο θα γράψω περισσότερα. Για Θεσσαλονίκη πάντως περα από τα ανατολικά στα όρια με Χαλκιδική στο Λαγκαδα άλλο τόσο απογοητευτική ήταν. Επίσης κέντρο και ανατολικά της πόλης που κινούμαι καθημερινά πολύ μέτρια με προβληματικά σημεία στη Δελφων από 28ης Οκτωβρίου μέχρι Μπότσαρη, Μακεδονίας αρχή, Τούμπα σε Διογένους και Λαμπρακη που 5G δεν έχει, γήπεδο Άρη στη Χαριλάου, Λεωφόρος Παπανικολάου στον οικισμό των Πεύκων. Σημεία που ενάμιση χρόνο τα έχω αναφέρει αλλά λίγες οι προσπάθειες για διόρθωση. Και μην ξεχάσω πλατεία Ναυαρίνου και πεζόδρομος της Δημητρίου Γουναρη από Τσιμισκη μέχρι Σβωλου που χρόνια τώρα η κοσμοτε παίζει μόνη της εκεί μέσα. Στα ίδια σημεία η Vodafone πλην γηπέδου Άρη είναι καλύτερη από λίγο έως πολύ. Το έχω δει και με συσκευές φίλων ή με το s23 του πατέρα μου πέρα από το δικό μου κινητό. ΥΓ: Νοσοκομείο Γεννηματας απέναντι απο το ΑΠΘ η Nova θυμάμαι πέρυσι είχε 4G ακόμα και η Vodafone έχει 4G και 5G N1 τελευταία με αξιοπρεπείς ταχύτητες και υψηλή κίνηση λόγω φοιτητών και πληθυσμού που μένει/εργάζεται στο κέντρο και πολλοί εξ αυτών έχουν Vodafone ακόμα και ως δεύτερη sim. Edited 52 λεπτά πριν by Nikolas14 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 54 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 54 λεπτά πριν Δεν γνωρίζω αν υπάρχει, αλλά υπήρχε μια συνεργασία από τη στιγμή της έναρξης της καρτοκινητής της vf με τον ολυμπιακό (Ένας μεγαλο μέτοχος από πίσω). Λογικό ήταν όλος ο Πειραιάς να έχει vf. Ε, δεν είναι και η πρώτη επιλογή η νοβα εκει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 34 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 34 λεπτά πριν 19 minutes ago, hercoulis said: Δεν γνωρίζω αν υπάρχει, αλλά υπήρχε μια συνεργασία από τη στιγμή της έναρξης της καρτοκινητής της vf με τον ολυμπιακό (Ένας μεγαλο μέτοχος από πίσω). Λογικό ήταν όλος ο Πειραιάς να έχει vf. Ε, δεν είναι και η πρώτη επιλογή η νοβα εκει. Σωστό από τη μια, από την άλλη δεν δικαιολογεί την κατάσταση του δικτύου αυτό. Αυτό δείχνει απάθεια στο να μαζέψει κόσμο, άρα γιατί κάποιος να την προτιμήσει; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 33 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 33 λεπτά πριν 58 minutes ago, p_k said: Σε τι Εγώ, σε αντίθεση με άλλα μέλη του φόρουμ δεν θεωρώ ότι το μεγάλο πρόβλημα της εταιρείας είναι το δίκτυο. Θεωρώ πως είναι η εξυπηρέτηση, έχοντας μιλήσει μαζί τους πάνω από 300 φορές χωρίς υπερβολή μέσα σε έναν χρόνο. Δυστυχώς είναι μπάχαλο και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Στα απλά πράγματα θα σε εξυπηρετήσουν αλλά δεν μπορούν κάτι παραπάνω. Στη Vodafone, ότι χρειαστώ λύνεται κατευθείαν. Θα πρέπει λοιπόν να κάνουν κάτι με την εξυπηρέτηση. Επίσης, νομίζω ότι πρέπει να γίνουν λίγο πιο διαλλακτικοί με το θέμα των δωρεάν ακυρώσεων, καθώς σε αντίθεση με cosmote και Vf, δεν αφήνουν κανέναν να φύγει δυστυχώς. Μετά από όλα αυτά, πρέπει να δουν και το δίκτυο, που αργά ή γρήγορα θα βελτιωθεί. Συν του ότι πρέπει ο νέος μέτοχος να ρίξει τις τιμές και να αφαιρέσει τον κόφτη. Αλλιώς είναι καταδικασμένη να μείνει τρίτη σε συνδρομητές 22 minutes ago, hercoulis said: Δεν γνωρίζω αν υπάρχει, αλλά υπήρχε μια συνεργασία από τη στιγμή της έναρξης της καρτοκινητής της vf με τον ολυμπιακό (Ένας μεγαλο μέτοχος από πίσω). Λογικό ήταν όλος ο Πειραιάς να έχει vf. Ε, δεν είναι και η πρώτη επιλογή η νοβα εκει. Η nova είναι η τελευταία επιλογή εδώ, δεν θα την επέλεγα. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 5 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 λεπτά πριν 1 hour ago, p_k said: Σε τι Χαρακίρι; 1 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 λεπτά πριν Παιδιά Θήβα εκεί γύρω στο 2023 ήταν δεύτερη εδώ και στα γύρω χωριά. Από τότε λοιπόν φθινόπωρο του 2023 που αναβάθμισε η vf την άφησε πολύ πίσω τόσο σε δίκτυο όσο και σε συνδρομητές. Από εκεί που 4 στις 10 επαφές μου ήταν εκεί πλέον έχουν περάσει σε vf/cote 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 λεπτό πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 λεπτό πριν 30 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ, σε αντίθεση με άλλα μέλη του φόρουμ δεν θεωρώ ότι το μεγάλο πρόβλημα της εταιρείας είναι το δίκτυο. Θεωρώ πως είναι η εξυπηρέτηση, έχοντας μιλήσει μαζί τους πάνω από 300 φορές χωρίς υπερβολή μέσα σε έναν χρόνο. Δυστυχώς είναι μπάχαλο και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Στα απλά πράγματα θα σε εξυπηρετήσουν αλλά δεν μπορούν κάτι παραπάνω. Στη Vodafone, ότι χρειαστώ λύνεται κατευθείαν. Θα πρέπει λοιπόν να κάνουν κάτι με την εξυπηρέτηση. Επίσης, νομίζω ότι πρέπει να γίνουν λίγο πιο διαλλακτικοί με το θέμα των δωρεάν ακυρώσεων, καθώς σε αντίθεση με cosmote και Vf, δεν αφήνουν κανέναν να φύγει δυστυχώς. Μετά από όλα αυτά, πρέπει να δουν και το δίκτυο, που αργά ή γρήγορα θα βελτιωθεί. Συν του ότι πρέπει ο νέος μέτοχος να ρίξει τις τιμές και να αφαιρέσει τον κόφτη. Αλλιώς είναι καταδικασμένη να μείνει τρίτη σε συνδρομητές Η nova είναι η τελευταία επιλογή εδώ, δεν θα την επέλεγα. Είσαι τυχερός που εισαι Αθήνα και δεν ήταν τόσο κακό δίκτυο Στην Εύβοια έχει πολλές Β20 only δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts