dasnowy Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 Την αίτηση που έκανες για το eon δεν την υπέγραψες; Εκτός και αν σε έβαλαν σε συνδυαστικό πρόγραμμα που παρέχει σταθερό, ίντερνετ, κινητό και τηλεόραση. Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 (edited) Συνδυαστικά ναι ,έχετε δίκιο λάθος δικό μου.*Μόλις ενεργοποίησα με σύνδεση στο ρουτερ το smartbox ,όλα οκ . Πήγα στην εφαρμογή της nova εκεί που λέει στις πληροφορίες για την συσκευή σου,δειχνη ότι δεν είναι συνδεδεμένη συσκευή,η ότι δεν έχεις ολοκληρώσει την σύνδεση σου.Γιατι άραγε ενώ το σύνδεσα δεν δειχνη τις πληροφορίες;Μήπως λόγω αργίας σαββατοκύριακου δεν ενημερώθηκε η εφαρμογή; Edited August 26, 2023 by Hliasat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 (edited) Καλησπέρα σας... Μια βοήθεια... θέλω να κάνω συμβόλαιο στην Νοva με 100αρα και τηλεόραση... Τώρα στην τηλεόραση μπορώ με το moultiroom να συνδέσω το 2 box στο νησί μιας και ταξιδεύω συχνά εκεί? Edited August 28, 2023 by petraKOS07 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 Ναι αλλά αν κανεις ιντερνετικό και έχεις ίντερνετ και εκει με κάποιο τρόπο μπορείς απλά να μεταφέρεις το box. Δεν χρειάζεται να πληρώνεις τα 5€ εξτρα. Αλλιως αν έχεις Smart TV τότε βάζεις την εφαρμογή και βάζεις μόνιμα το box στο νησί 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 13 ώρες πριν, paanos said: Ναι αλλά αν κανεις ιντερνετικό και έχεις ίντερνετ και εκει με κάποιο τρόπο μπορείς απλά να μεταφέρεις το box. Δεν χρειάζεται να πληρώνεις τα 5€ εξτρα. Αλλιως αν έχεις Smart TV τότε βάζεις την εφαρμογή και βάζεις μόνιμα το box στο νησί Χρειάζεται να είναι το box στην Αθήνα για τα παιδιά... Εάν το βάλω στην εφαρμογή στην smart tv στο νησί δεν χρειάζεται το moultiroom? 1 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 11 minutes ago, petraKOS07 said: Χρειάζεται να είναι το box στην Αθήνα για τα παιδιά... Εάν το βάλω στην εφαρμογή στην smart tv στο νησί δεν χρειάζεται το moultiroom? όχι δεν χρειάζεται. Με το βασικό πακέτο έχεις 2 μεγάλες οθόνες (box, smart tv κλπ). Αν πάρεις EON Smart Box, τότε η μια θέση καταλαμβάνεται και έχεις ελεύθερη άλλη μία. Επίσης έχεις 3 θέσεις για κινητά από τα οποία μπορείς να κάνεις chromecast στην τηλεόραση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 είναι δυνατόν εγώ απλά να βλέπω έναν αγώνα streaming μέσω wifi στην android TV και να κολλάει ο γιος που παίζει(μέσω wifi και αυτός) παιχνίδι στο pc η στο play station;τι την βάλαμε την 200αρα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 2 ώρες πριν, ilka71 said: είναι δυνατόν εγώ απλά να βλέπω έναν αγώνα streaming μέσω wifi στην android TV και να κολλάει ο γιος που παίζει(μέσω wifi και αυτός) παιχνίδι στο pc η στο play station;τι την βάλαμε την 200αρα; Περίεργο αυτό. Εγώ όταν είχα nova 24αρα δεν είχα αντίστοιχο πρόβλημα όταν κάποιος έκανε streaming. Απλά το ping πηγαίνει από 50ms σε 90ms. Τι router έχεις; Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 Περίεργο αυτό. Εγώ όταν είχα nova 24αρα δεν είχα αντίστοιχο πρόβλημα όταν κάποιος έκανε streaming. Απλά το ping πηγαίνει από 50ms σε 90ms. Τι router έχεις; την άσπρη βλακεια technicolor που μας είχε δώσει η WIND με την 100αρα προ 3ετιας περίπου! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 4 minutes ago, ilka71 said: 7 minutes ago, dasnowy said: Περίεργο αυτό. Εγώ όταν είχα nova 24αρα δεν είχα αντίστοιχο πρόβλημα όταν κάποιος έκανε streaming. Απλά το ping πηγαίνει από 50ms σε 90ms. Τι router έχεις; την άσπρη βλακεια technicolor που μας είχε δώσει η WIND με την 100αρα προ 3ετιας περίπου! Θα σου πρότεινα να ζητήσεις αντικατάσταση router. FTTH έχεις ή VDSL; Ποιος πάροχος έχει τις υποδομές στη γειτονιά σου; 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 Θα σου πρότεινα να ζητήσεις αντικατάσταση router. FTTH έχεις ή VDSL; Ποιος πάροχος έχει τις υποδομές στη γειτονιά σου; FTTH έχουμε. δυστυχώς η Vodafone έχει τις υποδομές. ποιο ρουτερ να ζητήσω; θα μου το δώσουν όμως; τι δικαιολογία να τους πω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 Αυτή τη στιγμή δίνουν 4 router 1) ZYXEL VMG8623-T50B 2) ZTE H288A 3) Huawei HG 8145 v5 4) Nokia G-2425G-A Τα πρώτα δύο παίζουν με ξεχωριστό ont όπως έχεις τώρα. Πάει δηλαδή η οπτική στο ont και μετά με ethernet στη wan του router. Εγώ είχα το H288A αλλά δεν είχε και τόσο σταθερό ping όταν γινόταν παράλληλη χρήση της γραμμής και είχα βάλει ένα tplink για modem/router και το zte για ap. Πολύ καλό το wifi. Το zyxel έχω διαβάσει πως είναι καλύτερο από το zte στο να μην ανεβάζει ping κατά την παράλληλη χρήση. Τα δύο τελευταία είναι αποκλειστικά για ftth συνδέσεις και έχουν εσωτερικό ont. Δηλαδή η οπτική μπαίνει κατευθείαν στο router. Για αυτά τα router δε γνωρίζω αρκετά. Υπάρχει περίπτωση όμως να σου δώσουν τέτοιο router μιας και έχεις ftth. Εδώ δεν μπορείς να επιλέξεις. Αν η υποδομή της vodafone είναι με nokia, θα πάρεις το nokia. Αν είναι με huawei, θα πάρεις το huawei. Κοίτα να δεις τι μάρκα είναι το ont. Ως δικαιολογία ίσως θα μπορούσες να πεις πως δε λειτουργεί καλά το wifi και θες άλλο router. 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2023 10 ώρες πριν, dasnowy said: Αυτή τη στιγμή δίνουν 4 router 1) ZYXEL VMG8623-T50B 2) ZTE H288A 3) Huawei HG 8145 v5 4) Nokia G-2425G-A Τα πρώτα δύο παίζουν με ξεχωριστό ont όπως έχεις τώρα. Πάει δηλαδή η οπτική στο ont και μετά με ethernet στη wan του router. Εγώ είχα το H288A αλλά δεν είχε και τόσο σταθερό ping όταν γινόταν παράλληλη χρήση της γραμμής και είχα βάλει ένα tplink για modem/router και το zte για ap. Πολύ καλό το wifi. Το zyxel έχω διαβάσει πως είναι καλύτερο από το zte στο να μην ανεβάζει ping κατά την παράλληλη χρήση. Τα δύο τελευταία είναι αποκλειστικά για ftth συνδέσεις και έχουν εσωτερικό ont. Δηλαδή η οπτική μπαίνει κατευθείαν στο router. Για αυτά τα router δε γνωρίζω αρκετά. Υπάρχει περίπτωση όμως να σου δώσουν τέτοιο router μιας και έχεις ftth. Εδώ δεν μπορείς να επιλέξεις. Αν η υποδομή της vodafone είναι με nokia, θα πάρεις το nokia. Αν είναι με huawei, θα πάρεις το huawei. Κοίτα να δεις τι μάρκα είναι το ont. Ως δικαιολογία ίσως θα μπορούσες να πεις πως δε λειτουργεί καλά το wifi και θες άλλο router. Έχω γραμμες FTTH Nova, η μια από πρώην Wind 100/10 στο πατρικό μου και είχα το Zyxel,χάλασε και με έδωσαν το ZTE. Παίζει με κουτάκι ενδιάμεσα και δεν πάει η οπτική απευθείας. Η άλλη είναι από πρώην Nova με Nokia ρουτερ που πάει απευθείας. Θεωρώ καλύτερη αυτή με το Nokia,πολύ δυνατό WiFi σε όλο τον χώρο και ειδικά στα 5Ghz. Επισης και το ZTE είναι καλό αλλά καμία φορά νιώθω ότι κολλάει η σύνδεση. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 Καλησπέρα, έχω απεριόριστα λεπτά μηνύματα και 10gb στα 20€ βλέπω ότι τα δεδομένα πλέον δε μου φτάνουν, για unlimited τι τιμές παίζουν; μέσα στην εφαρμογή μου το βγάζει 33€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 (edited) 2 minutes ago, some1 said: Καλησπέρα, έχω απεριόριστα λεπτά μηνύματα και 10gb στα 20€ βλέπω ότι τα δεδομένα πλέον δε μου φτάνουν, για unlimited τι τιμές παίζουν; μέσα στην εφαρμογή μου το βγάζει 33€ Μετά την κατανάλωση των 10gb δεν σε αφήνει να σερφάρεις με χαμηλότερες ταχύτητες; Edited September 1, 2023 by VIPdriver 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 8 minutes ago, VIPdriver said: Μετά την κατανάλωση των 10gb δεν σε αφήνει να σερφάρεις με χαμηλότερες ταχύτητες; μα αφου 10gb εχω κοιτάω να μη τα τελειώσω για να μη με γδάρουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 (edited) 27 minutes ago, some1 said: μα αφου 10gb εχω κοιτάω να μη τα τελειώσω για να μη με γδάρουν. Το πρόγραμμα είναι από τα νέα της Nova ή το έχεις από wind εποχή; αν είναι από τα νεα, δεν θα σε γδάρουν, απλώς θα πέσει στα τάρταρα η ταχύτητα και θα είναι δωρεάν κι απεριόριστα. Edited September 1, 2023 by kalitexnis_g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 22 minutes ago, kalitexnis_g said: Το πρόγραμμα είναι από τα νέα της Nova ή το έχεις από wind εποχή; αν είναι από τα νεα, δεν θα σε γδάρουν, απλώς θα πέσει στα τάρταρα η ταχύτητα και θα είναι δωρεάν κι απεριόριστα. θα το εχω κάνα χρόνο σίγουρα. τι τιμές παίζουν στο unlimited?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 Αυτό που λέω ισχυει σε όλα τα προγραμματα (μπορείς να τα δεις στο σάιτ της νοβα). "Με τη δωρεάν ενσωματωμένη υπηρεσία GB control, μετα την κατανάλωση των GB συνεχίζεται η δωρεάν πλοήγηση σε μειωμένη ταχύτητα έως και 384Kbps για προστασία από ανεπιθύμητες χρεώσεις." 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 1 hour ago, some1 said: Καλησπέρα, έχω απεριόριστα λεπτά μηνύματα και 10gb στα 20€ βλέπω ότι τα δεδομένα πλέον δε μου φτάνουν, για unlimited τι τιμές παίζουν; μέσα στην εφαρμογή μου το βγάζει 33€ Με σταθερή το δίνουν 27€ και με 10% λόγω απαλλαγής τελών πάει στα 24€ και κάτι. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 3 ώρες πριν, Nikolas14 said: Με σταθερή το δίνουν 27€ και με 10% λόγω απαλλαγής τελών πάει στα 24€ και κάτι. Δεν είναι αναγκαίο να υπάρχει αποκλειστικά σταθερή, μπορεί να συνδυαστεί και με δεύτερο συμβόλαιο στο ίδιο ΑΦΜ. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Αν κάποιος ενδιαφέρεται, παίζει μια προσφορά που σε κάποιες συσκευές Samsung δίνει Ticket Restaurant κουπόνι δώρο. Αν έχετε σταθερό τότε το S23 128GB βγαίνει 499€ + 120€ όταν το παίρνετε με το unlimited all (27€ τον μήνα και 5€ η δόση). Άρα το κινητό κοστίζει 620€ και το κουπόνι έχει αξία 150€ άρα έμμεσα πέφτει στα 470€. Είναι πολύ καλη η τιμή αν έψαχνε κάποιος νέο κινητό και σύνδεση στη Nova. Όλες οι συσκευές εδώ 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 On 4/9/2023 at 9:27 ΜΜ, paanos said: Αν κάποιος ενδιαφέρεται, παίζει μια προσφορά που σε κάποιες συσκευές Samsung δίνει Ticket Restaurant κουπόνι δώρο. Αν έχετε σταθερό τότε το S23 128GB βγαίνει 499€ + 120€ όταν το παίρνετε με το unlimited all (27€ τον μήνα και 5€ η δόση). Άρα το κινητό κοστίζει 620€ και το κουπόνι έχει αξία 150€ άρα έμμεσα πέφτει στα 470€. Είναι πολύ καλη η τιμή αν έψαχνε κάποιος νέο κινητό και σύνδεση στη Nova. Όλες οι συσκευές εδώ Είναι στα 399€ σήμερα, όποτε 399+ 5x23 μήνες βγαίνει 514. Με την κάρτα ticket restaurant 150€ βγαίνει στα 364 αρκεί να έχεις σταθερο και φέρεις το κινητό σου στην Nova. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce1 Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 Μία ερώτηση για διαμοιρασμό data σε συμβόλαιο. Παλαιότερα η WIND(Nova) δεν την είχε. Τώρα υπάρχει ή όχι? Εχω συμβόλαιο απεριοριστων με voda ακριβως για αυτό το λόγο, λόγω δωρεάν δυνατότητα με καρτα sim να την εχω σαν συνδεση internet εκτός σπιτιού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 Όχι, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts