Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 minutes ago, ilka71 said:
37 minutes ago, p_k said:
Όταν πας σε χώρα της ΕΕ έχεις 54gb δεδομένων. 

α οκ... σε άλλες χώρες εκτός Ε.Ε;

Αυτήν την περίπτωση δεν τη γνωρίζω, ψάξε στην εφαρμογή μήπως έχει πακέτα δεδομένων εκτός ΕΕ. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

26 minutes ago, ilka71 said:
53 minutes ago, p_k said:
Όταν πας σε χώρα της ΕΕ έχεις 54gb δεδομένων. 

α οκ... σε άλλες χώρες εκτός Ε.Ε;

Υπάρχει το roaming pass που όμως έχει χρέωση φαρμάκι. Δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε στη nova να το βάλει τόσο ακριβά.

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

Εμάς μας δίνουν ανανέωση τιβι full pacjk στην ίδια τιμή, με adsl και τηλέφωνο 39 ευρώ και το κινητό από κάρτα σε συμβόλαιο στα 21 με απεριόριστα όλα

Ομολογώ για το κινητό περίμενα κάτι καλύτερο 

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Υπάρχει το roaming pass που όμως έχει χρέωση φαρμάκι. Δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε στη nova να το βάλει τόσο ακριβά.

Η πιο φθηνή λύση στην περιαγωγή εκτός ΕΕ είναι holafly δεδομένα (esim) και κλήσεις από mobile voip με κλώνους betamax.
Δοκιμασμένο σε πολλές χώρες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 ώρες πριν, rebel1 said:

Η πιο φθηνή λύση στην περιαγωγή εκτός ΕΕ είναι holafly δεδομένα (esim) και κλήσεις από mobile voip με κλώνους betamax.
Δοκιμασμένο σε πολλές χώρες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To Airalo είναι επισης μια εξαιρετική λύση. 
Το Truphone ειναι επισης καλό και σε κάποιες χώρες έχει σχετικά πολυ χαμηλές χρεώσεις. 

Για απεριόριστα δεδομένα σε κάποιες χώρες (90GB είναι για την ακρίβεια), Holafly με τα μάτια κλειστά. 

Το Truphone ειναι επισης καλό και σε κάποιες χώρες έχει σχετικά πολυ χαμηλές χρεώσεις. 

Για απεριόριστα δεδομένα σε κάποιες χώρες (90GB είναι για την ακρίβεια), Holafly με τα μάτια κλειστά. 
το holafly είναι εφαρμογή;

2 minutes ago, ilka71 said:
16 minutes ago, panos.k2 said:

το holafly είναι εφαρμογή;

Για Τουρκία έχει ωραία πακετακια πάντως που είδα. Απεριόριστα για 3 μήνες 9 δολάρια. Για ένα μήνα κάπου στα 30. Για μια εβδομάδα με μικρότερο κόστος. Νομίζω είναι esim

Για Τουρκία έχει ωραία πακετακια πάντως που είδα. Απεριόριστα για 3 μήνες 9 δολάρια. Για ένα μήνα κάπου στα 30. Για μια εβδομάδα με μικρότερο κόστος. Νομίζω είναι esim
πρέπει το κινητό μας να υποστηρίζει esim; εγώ έχω Samsung s21 fe και η οικογένεια iphone 13 pro και 14 pro max

3 minutes ago, ilka71 said:
7 minutes ago, Gv2008 said:

πρέπει το κινητό μας να υποστηρίζει esim; εγώ έχω Samsung s21 fe και η οικογένεια iphone 13 pro και 14 pro max

Ναι πρόκειται για esim. 

Edited by panos.k2

19 minutes ago, ilka71 said:
23 minutes ago, Gv2008 said:

Ακριβώς, όπως τα λες

Στο f2g app βγήκε προσφορά για μετατροπή σε συμβόλαιο unlimited all στα 21€

16 minutes ago, kmpatra said:

Στο f2g app βγήκε προσφορά για μετατροπή σε συμβόλαιο unlimited all στα 21€

Χρειάζεται να επικοινωνήσουν με τον συνδρομητή για να γίνει η αλλαγή ή γίνεται και αυτόματα μέσω της εφαρμογής; 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

https://nova.gr/offers/prosfora-metatropi-kartokinito-free2go-se-simvolaio

Παραπέμπει εδώ. Έχει φόρμα για τηλεφωνική επικοινωνία κάτω.

9 minutes ago, kmpatra said:

Η προσφορά απευθύνεται σε συνδρομητές καρτοκινητής FREE2GO για τους οποίους θα πρέπει να έχουν παρέλθει 3 μήνες από την αρχική ενεργοποίηση του καρτοκινητού τους. Ακόμη, οι συνδρομητές καρτοκινητής FREE2GO θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια ανανέωση.

ε ε έρχεται...

22-EBS-8382-009_TMA_New_Hero_Shots_Updates_-_WEB_1320x560-1-ad730371ff.thumb.jpg.741a3b3d2b6eb65d60d200d3762b5459.jpg

Εγω αρχες Μαΐου το ενεργοποίησα... προφανώς εμφανίζεται σε όλους στην εφαρμογή. Τι νόημα έχει το 3μηνο δεν καταλαβαίνω...

ρε παιδιά είχα κάνει αιτήματα φορητοτητας για VODAFONE για 3 νούμερα αλλά τελικά δοκίμασα με άλλη κάρτα στο σπίτι και επειδή είχα μόνο edge 3 Ιουνίου ( 5 μέρες μετά το αίτημα προς βοντα) έκανα κλήση στο 13894 και μου ήρθε και αριθμός αίτησης ακύρωσης της φορητοτητας. βλέπε φώτο. σήμερα έχουμε ήδη κάνει 2ετες συμβόλαιο στην nova όπου και θα παραμείνουμε τελικά.
πριν λίγο με κάλεσαν από VODAFONE ότι αύριο λέει θα γίνει η φορητοτητα! πήρα το 13830 και μου είπαν να ξανά καλέσω το 13894 γιατί ακύρωση δεν έχει γίνει. ξανά παίρνω αλλά φυσικά λέει ότι έχω ήδη κάνει αίτημα ακύρωσης και θα ενημερωθώ για την πορεία! τι κάνω τώρα; ο υπάλληλος ο εξωτερικός συνεργάτης θίχτηκε και με γράφει κανονικά.

aa49298faa6bcfb37452a43541c64120.jpg

μπες στο τσατ της vodafone και στειλε το screenshot. Και φυσικά μην σβήσεις τα μηνύματα. Πήγαινε και μια βολτα απο καταστημα καλου κακου κανε και αιτηση ακυρωσης και εκει αν δεχτουν. Σου είχαν δώσει sim απο vodafone?

μπες στο τσατ της vodafone και στειλε το screenshot. Και φυσικά μην σβήσεις τα μηνύματα. Πήγαινε και μια βολτα απο καταστημα καλου κακου κανε και αιτηση ακυρωσης και εκει αν δεχτουν. Σου είχαν δώσει sim απο vodafone?
ναι έχω σιμ. στο τσατ πως μπαίνω;

κατω δεξιά πατάς το bot και γραφεις συνδεση με εκπροσωπο ή όποια σχετική επιλογη σου δώσει για το θεμα σου

Screenshot 2023-06-19 at 19-52-25 Vodafone Τηλεόραση Internet Σταθερή & Κινητή.png

Edited by kmpatra

μίλησα και μου είπαν θα ενημερώσουν τον συνεργάτη που μου έκανε τα συμβόλαια. εάν αύριο μας πάνε βονταφον ενώ έχουμε στα χέρια μας αριθμό αίτησης ακύρωσης της φορητοτητας από 10 Ιουνίου και μέσα στο όριο των 14 ημερών. (αλλά τώρα έχουμε κάνει συμβόλαια με νόβα 2ετη πλέον αντί για f2g) τι κάνουμε;

Δεν μπορώ να σου πω σίγουρα, θα μπλέξει το θέμα αν σας τραβήξουν πίσω. Ελπίζω να προλάβουν να ειδοποιήσουν και να μην προχωρήσει. Άλλωστε νομίζω από το μέρος σου είσαι καλυμμένος. Αν δεις τα μηνύματα παντως δεν υπάρχει αριθμος αίτησης ακύρωσης, ο αριθμός που αναφέρεται είναι ο αριθμός της αιτησης φορητότητας ο οποίος επαναλαμβάνεται και στο αίτημα ακύρωσης. Δεν σημαίνει κάτι βέβαια αυτό η αίτηση ακύρωσης έγινε από μέρος σου.

επειδη όμως όσο καιρό έχω το σταθερό μου σε αυτούς, η εξυπηρέτηση είναι νομίζω υποδειγματική, πιστεύω ότι θα την φρενάρουν. Δεν νομίζω οτι ο εξωτερικός συνεργάτης εμπλέκεται στο τεχνικό κομμάτι,απλά δεν θα πάρει την προμήθειά του.

Δεν μπορώ να σου πω σίγουρα, θα μπλέξει το θέμα αν σας τραβήξουν πίσω. Ελπίζω να προλάβουν να ειδοποιήσουν και να μην προχωρήσει. Άλλωστε νομίζω από το μέρος σου είσαι καλυμμένος. Αν δεις τα μηνύματα παντως δεν υπάρχει αριθμος αίτησης ακύρωσης, ο αριθμός που αναφέρεται είναι ο αριθμός της αιτησης φορητότητας ο οποίος επαναλαμβάνεται και στο αίτημα ακύρωσης. Δεν σημαίνει κάτι βέβαια αυτό η αίτηση ακύρωσης έγινε από μέρος σου.
επειδη όμως όσο καιρό έχω το σταθερό μου σε αυτούς, η εξυπηρέτηση είναι νομίζω υποδειγματική, πιστεύω ότι θα την φρενάρουν. Δεν νομίζω οτι ο εξωτερικός συνεργάτης εμπλέκεται στο τεχνικό κομμάτι,απλά δεν θα πάρει την προμήθειά του.
το παραδέχτηκαν στο chat ότι 10 Ιουνίου έγινε το αίτημα ακύρωσης από μέρους μας. έχουν-σήμερα-ενημερώσει τον συνεργάτη λέει να το δούνε. αλλά από τις 10 Ιούνη μέχρι σήμερα γιατί δεν έγινε η ακύρωση δεν καταλαβαίνω. και έπρεπε να με πάρουν σήμερα ότι αύριο μεταφέρονται οι γραμμές για να τους το ξανά πω!
7ee9b9a2c26513e283b1f2720dfd8beb.jpg

η πλάκα είναι ότι έχω πετάξει τις κάρτες της Vodafone! εάν αλλάξει αύριο ο πάροχος τι θα κάνω δεν ξέρω ειδικά για το κινητό της δουλειάς!

6 ώρες πριν, kmpatra said:

Πολύ καλή τιμή για μετατροπή σε Unlimited. 

Προσωπικά το έχω στα 27€ στα 21€ δεν θα με χαλούσε καθόλου. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

6 ώρες πριν, Antonio21 said:

Πολύ καλή τιμή για μετατροπή σε Unlimited. 

Προσωπικά το έχω στα 27€ στα 21€ δεν θα με χαλούσε καθόλου. 

Αυτές τις μέρες που η Vodafone δίνει CU απεριόριστα με 12€, δεν μοιάζει τόσο ελκυστικό 😉

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ