memoriesradio Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 13 minutes ago, cmvr said: Η εφαρμογή όπως δείχνουν στο techmaniacs δείχνει 1TB και για την Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι αναληθές γιατί ο κατάλογος λέει 53 GB στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πάντως το 1TB δεν αξίζει για τη δική μου χρήση πάντα. Όταν είχα και τις extrasim στο cosmote unlimited για το σπίτι και το mifi του αυτοκινήτου άνετα το ξεπερνούσα αυτό 5 με 6 φορές 🤣🤣🤣🤣🤣 Ανετότατα συνάδελφε. Να 'ναι καλά τα iso και τα λοιπά καλούδια... 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 1 minute ago, dasnowy said: Δεν ξέρω, αλλά επέλεξα να το πιστέψω μιας και υπήρχαν πολλές αναφορές για όριο στα 512gb. Εσύ τα έχεις φτάσει ποτέ; Όχι, ποτέ δεν τα έφτασα. Με όλα αυτά που συμβαίνουν πάντως, το βέβαιο είναι ότι δεν πληττουμε... 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 (edited) 9 minutes ago, cmvr said: Πάντως 48 ευρώ για το unlimited all είναι πολλά λεφτά αν έχει το όριο αυτό χωρίς extrasim κλπ. Αλλά με 1TB όριο τι να την κάνεις την extrasim 🤣 Για 24 ευρώ είναι οκ και με αυτό το όριο 😀 Απλά μας κλειδώνει στις άλλες δύο εταιρίες με αυτές τις πρακτικές εμείς που θέλουμε παραπάνω σε όριο και extrasim. Εγώ "κλειδώθηκα" στην "άλλη" εταιρεία, και πέταξα και το κλειδί. Γελάνε και τα μουστάκια μου... 2 minutes ago, p_k said: Όχι, ποτέ δεν τα έφτασα. Με όλα αυτά που συμβαίνουν πάντως, το βέβαιο είναι ότι δεν πληττουμε... Δεν πλήττουμε και δεν μιζεριάζουμε... Edited January 6, 2023 by memoriesradio Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 1 minute ago, p_k said: Όχι, ποτέ δεν τα έφτασα. Με όλα αυτά που συμβαίνουν πάντως, το βέβαιο είναι ότι δεν πληττουμε... Καλά όπως και να έχει, πληρώνω λιγότερο από πριν που είχα 41gb οπότε δε με ενοχλούν και τα 512gb. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 (edited) 2 minutes ago, memoriesradio said: Εγώ "κλειδώθηκα" στην "άλλη" εταιρεία, και πέταξα και το κλειδί. Γελάνε και τα μουστάκια μου... Δεν πλήττουμε και δεν μηζεριάζουμε... Κάτσε η άλλη εταιρία όταν λήξει το συμβόλαιο μην κάνει μια αύξηση το πάγιο και τρέχουμε 🤣🤣🤣🤣 Edited January 6, 2023 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 Just now, dasnowy said: Καλά όπως και να έχει, πληρώνω λιγότερο από πριν που είχα 41gb οπότε δε με ενοχλούν και τα 512gb. Φίλε είναι πολύ μεγάλο όριο. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 Just now, p_k said: Φίλε είναι πολύ μεγάλο όριο. 160GB σε μία μέρα έχω φτάσει Παντελή... 2 minutes ago, cmvr said: Κάτσε η άλλη εταιρία όταν λήξει το συμβόλαιο μην κάνει μια αύξηση το πάγιο και τρέχουμε 🤣🤣🤣🤣 Φρέσκο είναι το συμβόλαιο, μόνο εκείνο το +0.5-1€ στον δεύτερο χρόνο σαν αύξηση. Έχουμε και τα κονέ. Κομπλέ είμαστε. Sorry για το off topic. 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 3 minutes ago, memoriesradio said: 160GB σε μία μέρα έχω φτάσει Παντελή... Φρέσκο είναι το συμβόλαιο, μόνο εκείνο το +0.5-1€ στον δεύτερο χρόνο σαν αύξηση. Έχουμε και τα κονέ. Κομπλέ είμαστε. Sorry για το off topic. Αυτά που ανεβάζουμε εμείς είναι θέμα δουλειάς. Στο σπίτι πάλι υπάρχει μεγάλη κατανάλωση όταν υπάρχουν 3 άτομα στην οικογένεια. Ο μέσος χρήστης από το κινητό του είναι κομπλέ με το 1tb και με tethering και αρκετό streaming. 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 32 minutes ago, cmvr said: Αυτά που ανεβάζουμε εμείς είναι θέμα δουλειάς. Στο σπίτι πάλι υπάρχει μεγάλη κατανάλωση όταν υπάρχουν 3 άτομα στην οικογένεια. Ο μέσος χρήστης από το κινητό του είναι κομπλέ με το 1tb και με tethering και αρκετό streaming. Ακριβώς αυτό, εγώ κατά βάση καταναλώνω συνολο γύρω στα 200GB/μήνα χωρίς streaming στην τηλεόραση τύπου Netflix και πολύ ιδιαίτερη χρήση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 (edited) 1 hour ago, p_k said: Η τελευταία πρόταση πολύ σημαντική για τις πηγές... Εγώ εν πασει περιπτωσει έχω αυτό το πρόγραμμα... Αλλά παρακάτω γράφει και αυτό Το πληροφορίες σύνδεσης βλέπουμε. Έχεις το παλιό W Unlimited χωρίς όριο (τουλάχιστον επίσημο). Το W Unlimited GB ήταν αυτό με τα 15GB… Το Unlimited All δεν το έχω δει όμως δεν αναγράφονται περισσότερα στους ορους… Edited January 6, 2023 by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 1 minute ago, paanos said: Το πληροφορίες σύνδεσης βλέπουμε. Έχεις το παλιό W Unlimited χωρίς όριο (τουλάχιστον επίσημο). Το W Unlimited GB ήταν αυτό με τα 15GB… Το Unlimited All δεν το έχω δει όμως δεν αναγράφονται περισσότερα στους ορους… Άραγε θα μεταφερθούμε αυτόματα στα καινούργια προγράμματα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 1 minute ago, p_k said: Άραγε θα μεταφερθούμε αυτόματα στα καινούργια προγράμματα; Αν οι όροι είναι 1:1 ίδιοι, ίσως να μην έχει σημασία. Αν είναι διαφορετικοί κλπ, δεν θα πρέπει να μεταφερθούμε παρά μόνο κάνοντας καινούργια σύμβαση. 4 minutes ago, paanos said: Έχεις το παλιό W Unlimited χωρίς όριο (τουλάχιστον επίσημο). Υπάρχει κάποιο όριο ανεπίσημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 (edited) 9 minutes ago, p_k said: Άραγε θα μεταφερθούμε αυτόματα στα καινούργια προγράμματα; 6 minutes ago, Arinos said: Υπάρχει κάποιο όριο ανεπίσημα; Υπήρχαν κάποιες αναφορές για 512GB. EDIT: Βρήκα αυτό για τα εταιρικά συμβόλαια Edited January 6, 2023 by dasnowy Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 (edited) 6 minutes ago, p_k said: Άραγε θα μεταφερθούμε αυτόματα στα καινούργια προγράμματα; Όχι. Δεν έχουν δικαίωμα γιατί έχουν διαφορετικές τιμές τιμοκαταλόγου. Το W Unlimited που είχες είχε 70€ αν θυμάμαι σωστά ενώ το Unlimited All έχει 48€. Λόγω της χαμηλότερης τιμής ούτε μπορείς να αναβαθμίσεις αν θέλεις, πρέπει να περιμένεις την λήξη. Κάτι αντίστοιχο έγινε και τότε με τη μετάβαση από το Unlimited GB στο Unlimited. Το πρώτο είχε 78€ ενώ το δεύτερο 70€, για να αποκλείσουν έτσι όσους θέλανε αναβάθμιση Edited January 6, 2023 by paanos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 (edited) Επειδή γραφτηκανε πολλά εδώ προτείνω να περιμένουμε τις 11 του μήνα αλλά δεν νομίζω να διαφέρει από αυτά που έχουμε μάθει μέχρι στιγμής με βάση τον τιμοκατάλογο που ήδη έχουμε στα χέρια μας αν δεν παίξουν προσφορές σε αυτές τις τιμές. Με αυτά ως δεδομένα δεν κάνει αυτό το σπάσιμο της αγοράς που έκανε στο κομμάτι της καρτοκινητής που με τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας στο f2g ουσιαστικά επέβαλε στην αγορά να το υλοποιήσουν και οι άλλες εταιρίες. Από την άλλη όλοι εμείς που είμαστε για χρόνια στο κουρμπέτι της τηλεφωνίας των επικοινωνιών των δικτύων και τα λοιπά ξέραμε ότι δεν μπορούσε να τα δώσει σε αυτές τις τιμές των 20 ευρώ (όλα απεριόριστα και χωρίς όρια η κόφτες) πού είναι οι ευσεβείς πόθοι όλων μας γιατί οι εταιρείες έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από το αυξημένο κόστος των εποχών έχουνε να λύσουν και πολλά άλλα θέματα με αναβαθμίσεις και ιδιαίτερα η nova που η 800 πάει σύννεφο στην επαρχία. Ωραία ακούγονται τα δύο δις επενδύσεις αλλά η θεωρία από την πράξη έχει μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Με χαρά περιμένουμε να γίνουν για να ανέβει ακόμα υψηλότερα το επίπεδο τηλεπικοινωνιών στην χώρα ώστε προσελκύσουν και άλλες μορφες εσόδων για την χώρα μας όπως παραδείγματος χάριν τους digital nomads που αφήνουν πολύ κασέρι όταν ξεχειμωνιάζουν στην χώρα. Όσο χαμηλή και αν είναι μία τιμή Δεν είναι εύκολο να αφήσει ο άλλος τον πάροχο του όταν λείπουν βασικές υπηρεσίες extra SIM, e-sim, μικρή υποστήριξη συσκευών χρησιμοποιούνε vowifi, 1TB όριο στο unlimited κλπ χωρίς να συνυπολογίζονται οι διαφορές ποιότητας του δικτύου ανά περιοχές. Από την άλλη εύχομαι να δούμε κάτι το οποίο θα σπάσει την αγορά και όχι μόνο προς το κομμάτι των οπτικών της σταθερής δηλαδή τηλεφωνίας που από ότι φαίνεται με αυτές τις τιμές αυτό θα είναι το μεγάλο χαρτί της nova και όχι η κινητή. Η 11 του μήνα είναι κοντά και αναμένουμε και την αναδίπλωση των άλλων εταιριών αν η nova όντως κάνει μια πολύ δυναμική κίνηση. Χωρίς να θέλω να γίνω Κασσάνδρα κρατώ μικρό καλάθι ως προς αυτό και μακάρι να διαψεύστω. Edited January 6, 2023 by cmvr 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 Όντως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κάτι εντυπωσιακό. Μόνο τα απεριόριστα δεδομένα μετά την κατανάλωση είναι δελεαστικά αλλά η ταχύτητα είναι ελάχιστη και θέλει σίγουρα αύξηση της. Περιμένουμε να δουμε και τις τιμές στα 6GB ώστε να φανεί αν αξίζουν περισσότερο από f2g για παραδειγμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 6 minutes ago, paanos said: Όχι. Δεν έχουν δικαίωμα γιατί έχουν διαφορετικές τιμές τιμοκαταλόγου. Το W Unlimited που είχες είχε 70€ αν θυμάμαι σωστά ενώ το Unlimited All έχει 48€. Λόγω της χαμηλότερης τιμής ούτε μπορείς να αναβαθμίσεις αν θέλεις, πρέπει να περιμένεις την λήξη. Κάτι αντίστοιχο έγινε και τότε με τη μετάβαση από το Unlimited GB στο Unlimited. Το πρώτο είχε 78€ ενώ το δεύτερο 70€, για να αποκλείσουν έτσι όσους θέλανε αναβάθμιση Ναι σωστά, έτσι γίνεται η διαδικασία. Απλώς, όταν ήμουν στο παλιό πρόγραμμα μου είχε έρθει προσφορά να μεταβώ στο καινούργιο μέσω της εφαρμογής, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση. Έτσι από τα 15 GB που είχα σε πλήρη ταχύτητα, πήγα στα απεριόριστα καθώς δέχθηκα την προσφορά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 Σίγουρα θα μπορούν να πουν στο πακέτο unlimited 15gb, να έχει κόφτη στα 3-4mbps μετά την κατανάλωση. έτσι θα βγάζει νόημα και θα συμφέρει. Ή θα μπορούν να έχουν φθηνά (όχι όπως τώρα) επιπρόσθετα πακέτα όταν τελειώσουν τα gb. Αλλά μάλλον θέλουν να μας ταλαιπωρούν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 @paanos Στις πληροφορίες σύνδεσης μου λέει ότι έχω το πρόγραμμα mobile ulimited. Έτσι το έχουν μετονομάσει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 10 minutes ago, p_k said: @paanos Στις πληροφορίες σύνδεσης μου λέει ότι έχω το πρόγραμμα mobile ulimited. Έτσι το έχουν μετονομάσει. Το W άλλαξε σε Mobile. Ισχύουν τα ίδια όμως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 Ότι είχατε υπογράψει αυτό ισχύει όπως και να το βαφτίσουν στην εφαρμογή αλλιώς είναι παράνομοι χωρίς να αποδεχτείς και να υπογράψεις κάτι άλλο. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 Ναι, εκτός από την περίπτωση που προταθεί αλλαγή προγράμματος μέσω προσφοράς στο app και την αποδεχθεί ο συνδρομητής, όπως είχε γίνει σε μένα κατά το παρελθόν. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 4 minutes ago, p_k said: Ναι, εκτός από την περίπτωση που προταθεί αλλαγή προγράμματος μέσω προσφοράς στο app και την αποδεχθεί ο συνδρομητής, όπως είχε γίνει σε μένα κατά το παρελθόν. Ναι για αυτό έγραψα για αποδοχή ή υπογραφή. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 Εγώ που έχω και σταθερό 100σταρα θα το δω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, cmvr said: Το μόνο χωρίς πραγματικό όριο τελικά είναι της Vodafone Ξετρύπωσα αυτό Πιθανώς το ίδιο ισχύει και για τα παλιά οικιακά. Edited January 6, 2023 by dasnowy Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts