Dimeos Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 εγω τα πηρα κανονικα,χωρις καμια χρεωση.τα ειδα στο mywind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Ξέρει κάποιος πως μπορεί να μάθει κάποιος το υπόλοιπο σε MB ? τώρα με τα δώρα που έδωσε έχασε το μπουσουλά ένας φίλος και δεν ξέρει τι υπόλοιπο έχει για να κινηθεί ανάλογα. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Από το my Wind. Η με το μήνυμα Υπ στο 1212 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) Από το my Wind. Η με το μήνυμα Υπ στο 1212 ευχαριστώ για την προσπάθεια. αλλά και στα δυο δεν λέει κάτι. Πήρε και τηλ στην wind και του είπαν ότι στο πακέτο που έχει ΔΕΝ τα δειχνει ούτε από τo mywind ούτε από το μήνυμα.. και ούτε ο υπάλληλος μπορούσε να δει τα υπολειπόμενα ΜΒ για να του το πει. Edited July 6, 2015 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Η wind είναι τραγικά απαράδεκτη με το προσωπικό πού έχει .. 3μερες προσπαθούσα να πληρώσω λογαριασμό που έχει λήξει και τις 3 φορές μου είπαν ότι είναι υπερφορτωμένο το δίκτυο και τώρα μου στέλνουν ειδοποίηση ότι θα κόψουν σύνδεση και πάω 4η φορά με μετρητά τι μου λένε ότι τα απειλητικά γράμματα που στέλνουν είναι χαζομάρες και το απίστευτο είναι ότι δεν με αφήνουν να πληρώσω γιατί έτσι θα πληρώσω διπλάσια η σύνδεση λήγει το Σεπτέμβριο και έχω χάσει τη μπάλα εδώ... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Η wind είναι τραγικά απαράδεκτη με το προσωπικό πού έχει .. 3μερες προσπαθούσα να πληρώσω λογαριασμό που έχει λήξει και τις 3 φορές μου είπαν ότι είναι υπερφορτωμένο το δίκτυο και τώρα μου στέλνουν ειδοποίηση ότι θα κόψουν σύνδεση και πάω 4η φορά με μετρητά τι μου λένε ότι τα απειλητικά γράμματα που στέλνουν είναι χαζομάρες και το απίστευτο είναι ότι δεν με αφήνουν να πληρώσω γιατί έτσι θα πληρώσω διπλάσια η σύνδεση λήγει το Σεπτέμβριο και έχω χάσει τη μπάλα εδώ... Πλήρωσε μεσώ ίντερνετ να ξεμπερδεύεις. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Δεν μπορώ γιατί πρέπει να βγάλω από εθνική και να βάλω σε Πειραιώς και με τίς ουρές δεν έχω χρόνο να περιμένω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλησπέρα. Έχει συμβεί σε κάποιον από σας , να σας κάνουν αναπάντητη και όταν καλέσετε το νούμερο να βγει εμπορικός αντιπρόσωπος της wind; Ε, σε μένα δύο φορές σε ένα μήνα. Πόσο απαράδεκτοι είναι. Να κάνουν την δουλειά τους με δική σου χρέωση. Έλεος πια. :mad: Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 δυστυχώς το έχουν κάνει και σε μένα.Μάλλον είναι το καινούργιο σύστημα της wind Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Δεν είναι αναπάντητη . Όλοι όσοι τηλεφωνούν για διαφήμιση είναι υποχρεωμένοι να το κλέινουν μετά το τέταρτο χτύπημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Δεν είναι αναπάντητη . Όλοι όσοι τηλεφωνούν για διαφήμιση είναι υποχρεωμένοι να το κλέινουν μετά το τέταρτο χτύπημα. Σε μένα χτύπησε μόνο μια φορά το τηλέφωνο και όπως είναι λογικό δεν πρόλαβα να απαντήσω. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Καλησπέρα. Έχει συμβεί σε κάποιον από σας , να σας κάνουν αναπάντητη και όταν καλέσετε το νούμερο να βγει εμπορικός αντιπρόσωπος της wind; Ε, σε μένα δύο φορές σε ένα μήνα. Πόσο απαράδεκτοι είναι. Να κάνουν την δουλειά τους με δική σου χρέωση. Έλεος πια. :mad: Καθαρά αναπάντητη είναι 2-3 φορές το μήνα δέχομαι τέτοιες κλήσεις στην Q δεν προλαβαίνεις να πατήσεις και στο κλείνουν , την τελευταία φορά τους έβρισα άσχημα γιατί η κοροϊδία είχε ξεπεράσει όριο :mad::mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Το έχουν ξεφτιλίσει θεωρώ... Περνούν μεσημέρι στα σταθερά στα κινητά και ενοχλούν με της πιέσεις τούς να ψωνίσεις κάτι το οποίο δεν χρειαζόμαστε.... Έλεος... Κατάντια ειλικρινά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 εδω που τα λες ειναι αχρηστα,πες στα στο facebook τους που τα βλεπουν κι αλλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 εδω που τα λες ειναι αχρηστα,πες στα στο facebook τους που τα βλεπουν κι αλλοι Είναι μια τακτική δυστυχώς όλων των εταιριών, αναγκαίο κακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εγώ δεν θυμάμαι να υπήρξε τέτοιο spam στο whatsup που είχα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberscout Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πώς μπορεί να υπολογίζει κάποιος το μέγεθος της επιδότησης νέας συσκευής ή έκπτωσης παγίου (σε συμβόλαιο WIND προφανώς!); Και η βασική απορία μου είναι η εξής: Ας πούμε ότι έχω ένα συμβόλαιο με μηνιαίο πάγιο 30 ευρώ. Η επιδότησή μου θα είναι "μεγαλύτερη": Α. Εάν κάνω χρήση 5 ευρώ το μήνα και άρα "δωρίζω" κάθε φορά τα επιπλέον 25 ευρώ στη WIND; ή Β. Εάν κάνω χρήση 50 ευρώ το μήνα και άρα δίνω παραπάνω κάθε φορά 20 ευρώ στη WIND; Ή μήπως όποια χρήση και να κάνω, η επιδότηση είναι στάνταρ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran3 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Καλημέρα , μια ερώτηση. Είχατε κάποια extra χρέωση αυτό τον μήνα (έκδοση λογαριασμού αρχές Αυγούστου) 0,80 € για ένεργοποίηση πακέτου 120 λεπτά σε σταθερά? Εγώ δεν είχα κάποια ειδοποίηση για την ενεργοποίηση και τους πήρα τηλέφωνο για την ακύρωση και την πίστωση της χρέωσης αυτής. Τρελάθηκα τόσο πού που ζήτησα και πίστωση για το 0,25 € της κλήσης στο 1260. Σήμερα μου απάντησαν ότι θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό το ποσό αυτό. Το είδα και σε όλους που έχουν εκδοθεί τώρα λογαριασμοί (καρτοσυμβόλαια και συνδέσεις). Απλά σαν προειδοποίηση το αναφέρω. Τραγικό σαν εμπορική πολιτικη. Φαντάζομαι το κάναν με την λογική οι μισοί συνδρομητές να μην το καταλάβουν κέρδος θα έχουν και οι άλλοι μισοί μόνο από την κλήση στο 1260 με 0,25 € χρέωση πάλι κέρδος θα έχουν. Είναι τραγικοί απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Χθες βγηκε ο λογαριασμος, μολις τσεκαρα. Εχεις δικιο, με εχουν χρεωσει. Παω για μπινελικι στο ΦΒ. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την ακριβεια προκειται για 99 λεπτα κι οχι για 80, διοτι ειναι χωρις ΦΠΑ. Μπορεις να το δεις στον αμεσως προηγουμενο "λογαριασμο" (που φυσικα επαψε να ειναι φυσικος και πρεπει να πας στο σαιτ τους για να τον δεις, αλλα απατη αυτη), με μικρα γραμματα σε μπλε πλαισιο. Ειναι ακριβως το ιδιο που ειχαν κανει στον κοσμακη που εχει σταθερο στη wind πριν απο μερικους μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Φυσικά έλαβες ειδοποίηση , στον προηγούμενο λογαριασμό. Το θέμα έχει συζητηθεί επί μακρόν στο παρόν νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran3 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Δεν διαφωνώ οτι ελαβα ειδοποιηση ,σε ενα μικρο πλαισιο στον λογαριασμο μου κατα την γνωμη τραγικο, αλλα θεωρω οταν εχω συμβολαιο με μια εταιρεια οπως και εγω ειμαι υποχρεωμενος α ο τηρω ετσι ελπιζω και απο την αλλη πλευρα. Τωρα θα μου πεις οτι μπορει καπου σε καποιο σημειο του συμβολαιου να τους δινει το δικαιωμα να το κανουν. Αλλα δεν θεωρω οτι καθε μερα πρεπει να δω ΑΝ η wind εχει βγαλει ανακοινωση για extra χρεωσεις. Οπως με ειδοποιει με μυνημα για καθε χαζομαρα διαγωνισμο ετσι απαιτω να με ειδοποιει με μύνημα και για αυτο. Συγνωμη και αν κουρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Οπως με ειδοποιει με μυνημα για καθε χαζομαρα διαγωνισμο ετσι απαιτω να με ειδοποιει με μύνημα και για αυτο. Αυτό ακριβώς. οχι μονο για τη Wind, αλλά για ολους τους Καραγκιοζηδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Φυσικά έλαβες ειδοποίηση , στον προηγούμενο λογαριασμό. Το θέμα έχει συζητηθεί επί μακρόν στο παρόν νήμα. Με ενημερωσε με καποιο μηνυμα στο mywind; Με καποιο sms; Με καποια ηλεκτρονικη αλληλογραφια; Με το φυσικο ταχυδρομειο; Με ποιον τροπο ακριβως; Α ναι, με ενημερωσε με μια ανακοινωση καταχωνιασμενη σε εναν φυσικο λογαριασμο που μου εστειλε. Ωπα... Δεν μου στελνει πια! Με εχει υποχρεωσει να κοψω βασει ορων της προτελευταιας ανανεωσης που εκανα με την εταιρεια. Αρα επρεπε να ΦΑΝΤΑΣΤΩ οτι θα το γραψει εκει, να μπω στο mywind, να κατεβασω το pdf και να διαβασω το εγγραφο. Εχεις δικιο Βασιλη, 101% λαθος μου. Τι φταιει η ταλαιπωρη η Wind... Θα παρω 3-4 τηλεφωνα στο cc να τους ζητησω συγγνωμη και να καταθεσω κανενα ευρω παραπανω στις κλησεις τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Όπως έγραψα σε ενημέρωσε με γραπτό κείμενο στον προηγούμενο λογαριασμό σου τον οποίο έχεις αποδεχτεί να λαμβάνεις ηλεκτρονικά. Καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις του Νόμου. Τώρα αν εσύ θέλεις να σου χτυπάνε την πόρτα για να σε ενημερώσουνε , έχεις δίκιο , δεν σε ενημέρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran3 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Όπως έγραψα σε ενημέρωσε με γραπτό κείμενο στον προηγούμενο λογαριασμό σου τον οποίο έχεις αποδεχτεί να λαμβάνεις ηλεκτρονικά. Καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις του Νόμου. Τώρα αν εσύ θέλεις να σου χτυπάνε την πόρτα για να σε ενημερώσουνε , έχεις δίκιο , δεν σε ενημέρωσε Δεν νομίζω να είναι υπερβολικό να ζητάω για οποιοδήποτε extra χρέωση που δεν έχω αποδεχτεί τουλάχιστον τηλεφωνικά να με ενημερώνουν με 1 γραπτό κείμενο και για να χρειαστεί να το ακυρώσω να χρεώνωμαι 0,25€ λεπτά την κλήση ή να πρέπει να τρέχω σε κατάστημα της wind (που και από εκεί δεν ξέρω αν μπορείς να το ακυρώσεις) . Οταν παράλληλα για οποιοδήποτε χαζό διαγωνισμό μου έρχονται 2 και 3 φορές μυνήματα. Το θεωρώ κουτοπονηριά, επιμένω όχι παράνομο αλλά τραγικό. Τώρα αν θεωρείται αυτό που ζητάω είναι κάτι εξωφρενικό τότε το σέβομαι και ο καθένας έχει την προσωπική άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts