Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re paidia tha trelatho.egine i foritotita 10 augoustou kai mou irthe simera enas logariasmos mono gia ekeini tin imera 100 euro! eixe xreosei to pagio 55 euro eno kanonika eprepe na einai 40.tis kliseis 25 euro! eno tha eprepe na einai dorean efoson den exo kseperasei tin ensomatomeni diarkeia,4 euro to wind plus non stop to opoio eprepe na itan dorean, kai 5 ena wind sms 60 pou den to zitisa alla ta minimata ektos apo 3 ta xreone kanonika kai 10 to telos sindromitwn(to mono sosto).ti exete na peite?

Να ρωτήσω από ποιό δίκτυο έγινε η φορητότητα;

Τέλος πάντων αυτές οι ποιοτηκές διαφορές υπάρχουν μεταξύ της wind και των άλλων δικτύων που την έκαναν τρίτη εταιρεία στην Ελλάδα και ποτέ δεν θα την κάνουν πρώτη. Αυτό θα μπορούσε να πει κάποιος ότι θα διορθωθεί αλλά η πολιτική να αλλάζει προγράμματα κάθε μήνα και να δίνει προσφορές που δεν μπορεί να εκπληρώσει επαρκώς την κάνουν να διαιωνίζεται το πρόβλημα. Δεν μπορεί τις 4/6 να βγάζει "προσφορά" στα flexy με υποτίθεται δωρεάν χρόνο ομιλίας από 60 ευρώ και πάνω ενώ ταυτόχρονα για να ισχύσει αυτή η προσφορά θα πρέπει να ανέβει ο πελάτης δύο σκάλες στο πάγιο παραπάνω που με την προσφορά του χαρίζει την μία αλλά πληρώνει την άλλη και να έρχεται στις 4/7 περίπου και για λόγους τιμής να βάζει όλα τα προγράμματα των άλλων εταιρειών στα προγραμματά της ημιτελή και να μην ξέρεις τι έχεις τι θες και τι να κάνεις και το αποκορύφωμα να μην ξέρουν τι σε χρεώνουν.

Χωρίς να ξέρω από ποιά εταιρεία πήγες στην wind ξαναγύρισε πίσω να βρεις την υγειά σου.

apo cosmote. to xeirotero einai oi kliseis pou mallon tha itan dorean analogika gia mia mera.pou na to ksera ego auto? kai milisa 1.30 ora nomizontas oti tha afairethei apo tin ensomatomeni aksia.kai se stathera pou einai kai kala 500 lepta dorean ton mina kai ta xreone kanonika

Πάρε τους τηλ. και πες δεν το ξερα και αν είναι να τα αφαιρέσουν από τον επόμενο...Αν και δεν νομ΄ζιω να δεχτούνε...

re paidia tha trelatho.egine i foritotita 10 augoustou kai mou irthe simera enas logariasmos mono gia ekeini tin imera 100 euro! eixe xreosei to pagio 55 euro eno kanonika eprepe na einai 40.tis kliseis 25 euro! eno tha eprepe na einai dorean efoson den exo kseperasei tin ensomatomeni diarkeia,4 euro to wind plus non stop to opoio eprepe na itan dorean, kai 5 ena wind sms 60 pou den to zitisa alla ta minimata ektos apo 3 ta xreone kanonika kai 10 to telos sindromitwn(to mono sosto).ti exete na peite?

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την WIND, έχει γραφτεί στο forum ότι

α) τον πρώτο μήνα υπολογίζεται το αυξημένο πάγιο και τους επόμενους 12 μήνες το μειωμένο (δικαιολογία ...δεν το υποστηρίζει το σύστημα τους με άλλο τρόπο)

β) ο πρώτος λογαριασμός περιλαμβάνει το πάγιο της πρώτης μέρας και το πάγιο του επόμενου μήνα

γ)Οι κλήσεις της πρώτης μέρας δεν χρεώνονται αν είναι οι κλήσεις του μήνα διαιρούμενες δια 30. Πολύ φοβάμαι ότι την πρώτη μέρα πήρες πάρα πολλά τηλέφωνα πιστεύοντας ότι έχεις έναν μήνα μπροστά σου.

Επίσης τα δωρεάν μυνήματα είναι 3 γιατί είναι τα μυνήματα της μίας μέρας. Το πάγιο αφορά τον επόμενο μήνα. Για το wind plus αν το έχεις δωρεάν λόγω πιστωτικής κάρτας θα στο αφαιρέσουν.

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την WIND, έχει γραφτεί στο forum ότι

α) τον πρώτο μήνα υπολογίζεται το αυξημένο πάγιο και τους επόμενους 12 μήνες το μειωμένο (δικαιολογία ...δεν το υποστηρίζει το σύστημα τους με άλλο τρόπο)

β) ο πρώτος λογαριασμός περιλαμβάνει το πάγιο της πρώτης μέρας και το πάγιο του επόμενου μήνα

γ)Οι κλήσεις της πρώτης μέρας δεν χρεώνονται αν είναι οι κλήσεις του μήνα διαιρούμενες δια 30. Πολύ φοβάμαι ότι την πρώτη μέρα πήρες πάρα πολλά τηλέφωνα πιστεύοντας ότι έχεις έναν μήνα μπροστά σου.

Επίσης τα δωρεάν μυνήματα είναι 3 γιατί είναι τα μυνήματα της μίας μέρας. Το πάγιο αφορά τον επόμενο μήνα. Για το wind plus αν το έχεις δωρεάν λόγω πιστωτικής κάρτας θα στο αφαιρέσουν.

α) Δεν αναφερεται Π Ο Υ Θ Ε Ν Α αυτο το πραγμα (στο site της wind κτλ), οποτε μιλαμε για απατη.

γ) Σχετικα με το plus, επαιζε διαφημιση πως το 1ο μηνα ειναι δωρεαν για ολους.

Καλά, τα ίδια παρατήρησα και εγώ στον πρώτο λογαριασμό της Wind όταν μετέφερα με φορητότητα τα νούμερα του αδερφού μου και των γονιών μου σε ένα οικογενειακό.

Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ που έπρεπε η πρώτη μέρα να χρεωθεί ξεχωριστά, με αποτέλεσμα να χρεωθούμε.

Τελικά αυτό το σύστημα είναι αστέρι...

Δε μπορεί να περάσει την έκπτωση από τον πρώτο μήνα, δε μπορεί να καταλάβει όταν όταν κάποιος έχει πάρει επιδότηση... 0 ευρώ (μηδέν) δικαιούται να πάρει όποτε ζητήσει, και άλλα τέτοια ωραία.

Στη Vodafone ποτέ δεν είχαμε τέτοια προβλήματα, και είμαι σίγουρος ότι δε θα εμφανίζονταν ποτέ (άσε που η Vodafone εκδίδει τους λογαριασμούς την πρώτη του μήνα, και όταν ξεκινάς σύνδεση σου δίνει όλο το χρόνο ομιλίας του πρώτου μήνα και όχι την αναλογία).

Τι να πει κανείς;

Το μπάχαλο παρέμεινε μπάχαλο;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στη Vodafone ποτέ δεν είχαμε τέτοια προβλήματα, και είμαι σίγουρος ότι δε θα εμφανίζονταν ποτέ (άσε που η Vodafone εκδίδει τους λογαριασμούς την πρώτη του μήνα, και όταν ξεκινάς σύνδεση σου δίνει όλο το χρόνο ομιλίας του πρώτου μήνα και όχι την αναλογία).

Mία διόρθωση (αν και off-topic). Η Vodafone δεν εκδίδει τους λογαριασμούς 1η του μήνα αλλά όπως να'ναι, σαν τις άλλες 2 (εμένα π.χ στις 24). Τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας σου βάζει την 1η του μήνα (ανεξάρτητα από την ημ/νία έκδοσης), και όπως είπες πολύ σωστά, με το που ενεργοποιηθεί η σύνδεση σου δίνει όλο το χρόνο ομλίας μέχρι τις 30 ή 31 του τρέχοντος μηνός.

Mία διόρθωση (αν και off-topic). Η Vodafone δεν εκδίδει τους λογαριασμούς 1η του μήνα αλλά όπως να'ναι, σαν τις άλλες 2 (εμένα π.χ στις 24). Τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας σου βάζει την 1η του μήνα (ανεξάρτητα από την ημ/νία έκδοσης), και όπως είπες πολύ σωστά, με το που ενεργοποιηθεί η σύνδεση σου δίνει όλο το χρόνο ομλίας μέχρι τις 30 ή 31 του τρέχοντος μηνός.

Σωστός λάθος μου.

Η ουσία είναι ότι δε σε μπερδεύει με το από πότε μέχρι πότε έχεις το χρόνο ομιλίας. Πάει ημερολογιακά και καθάρισες.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικό να μην εκδίδονται όλοι κάθε πρώτη του μηνός.

Διότι τότε μπορούμε να φανταστούμε τι φόρτο θα είχαν τα συστήματά της, που χειρίζονται όλη αυτή τη διαδικασία. Ενώ τώρα το φόρτο επιμερίζεται και διασπείρεται σε όλες τις μέρες του μήνα.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Μαγκες παιζει προβλημα με την επιδοτηση.Το συμβολαιο ειναι στο ονομα του πατερα μου και πρεπει να ειναι παρον και να υπογραψει,πραγμα αδυνατον μιας και ειναι στην Αιγινα αυτον τον καιρο.

Τεσπα του ειπα να το παρει απο κει και να μου το στειλει.Αλλα παιζουν τα κλασσικα δεν εχουμε την συσκευη που ζητατε,θα την παραγειλουμε,αου αου αουυ ξερω γω.Τεσπα το παραγγειλε την προηγουμενη Πεμπτη,και του παν πως θα ρχοτν την Τριη μεσα στην επομενη βδομαδα,(σημερα),αλλα τους πηρε τηλ,και δεν ηρθε,και εχω την εντυπωση πως αυτο θα συνεχιστει.

Τι γινεται τωρα?Μπορει αυτος να υπογραψει σε κταστημα γουιντ στην Αιγινα και να παω εγω στο γειτονικο μου να το παραλαβω αν υπαρχει?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Τι γινεται τωρα?Μπορει αυτος να υπογραψει σε κταστημα γουιντ στην Αιγινα και να παω εγω στο γειτονικο μου να το παραλαβω αν υπαρχει?

Δεν νομίζω πως γίνεται. Μάλλον θα χρειαστείς μια υπεύθυνη δήλωση/εξουσιοδότηση από το πατέρα σου, επικυρωμένη από ΚΕΠ ή Αστυνομικό τμήμα. :O Ταλαιπωρία δηλαδή... Δεν μπορείς να περιμένεις να γυρίσει?

Vasika to mono pou xreiazetai einai na exeis filous se katasthmata wind...:lol:

Ola ta alla einai leptomereies.:p

As sumplhrwsei thn eksousiodotisi,na thn epikurwsei kai na sou thn steilei taxudromika(me fax epishmws den th dexontai,rwta omws)

http://www.asxetos.gr/free/download/exousiodotisi.zip

Vasika mou eipe pos an estelne o pateras mou me fax tin taytotita tou kai ipegrafa ego me tin dikia mou,tha itan ok,arki na fenotan.E as min ta polilogo,i taytotita pou eftase me fax itan les kai eixe pesei petrelaio pano sto xarti,den fenotan tipota.

Magkia tis pantos pou dextike na me eksipiretisei, alla g$#o ta fax mou.Tespa ti na po,tin teleytea vdomada mou pane ola strava,kai tora plisiazei kai i eksetastiki kai ena kainourio kinito einai mia pseftiki dosi eytixias,alla akoma kai ekei strava paei i katastasi.

I eksousiodotisi ti na leei?Ego o tade eksousiodoto ton tade gia na aksiopoiisei tin epidotisi pou tou prosferete gia tin apoktisi siskevis ston arithmo simvoleou 693... o opoios anikei sto onoma moy?Einai eparkes?

I eksousiodotisi ti na leei?Ego o tade eksousiodoto ton tade gia na aksiopoiisei tin epidotisi pou tou prosferete gia tin apoktisi siskevis ston arithmo simvoleou 693... o opoios anikei sto onoma moy?Einai eparkes?

"Εγώ ο τάδε εξουσιοδοτώ τον υιό μου τάδε όπως εκμεταλλευτεί την προσφορά επιδότησης για αγορά συσκευής κινητής τηλεφωνίας από την αλυσίδα καταστημάτων Wind για τη τηλεφωνική μου σύνδεση με αριθμό 693ΧΧΧΧΧΧΧ και να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου μου με την εταιρεία WIND HELLAS A.E.B.E για 12 μήνες, αποδεχομένος τους όρους και υποχρεώσεις χρήσης των υπηρεσιών της εταιρείας που απορρέουν από την εν λόγω σύμβαση".

Νομίζω πως αυτό είναι κάτι πλήρες...

Οκ ευχαριστω,την εχω ετοιμασει θα δουμε αυριο τι θα γινει.

Περι φορητοτητας τωρα θα ηθελα να ρωτησω.Εχω ενα συμβολαιο και ενα F2G,μπορω να κανω εναλλαγη στους αριθμους?Επειδη θα ξεκινησω να χρησιμοποιω το καρτοκινητο,θελω να εχω σε αυτο το νουμερο του συμβολαιου,και το συμβολαιο να παρει το νουμερο του καρτοκινητου.

Οκ ευχαριστω,την εχω ετοιμασει θα δουμε αυριο τι θα γινει.

Περι φορητοτητας τωρα θα ηθελα να ρωτησω.Εχω ενα συμβολαιο και ενα F2G,μπορω να κανω εναλλαγη στους αριθμους?Επειδη θα ξεκινησω να χρησιμοποιω το καρτοκινητο,θελω να εχω σε αυτο το νουμερο του συμβολαιου,και το συμβολαιο να παρει το νουμερο του καρτοκινητου.

Μα αυτό δεν είναι φορητότητα... Φορητότητα είναι να πας από ένα δίκτυο σε ένα άλλο.

Για να κάνεις αυτό που λες θα πρέπει να διακόψεις το συμβόλαιο και να το κάνεις καρτοκινητό και το καρτοκινητό να το κάνεις νέο συμβόλαιο.

Που σημαίνει ότι αναιρούνται τα αναφέρονται στην ανωτέρω αίτηση...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Παράξενο. Εμένα οι κλήσεις μόνο προς το σταθερό χρεώνονται λάθος. Έχω μια υποψία για το τι φταιει (φορητότητα), να δούμε τι θα μου πουν από την Wind.

Τελικά αυτό έφταιγε. Το σταθερό έχει φύγει με φορητότητα στη Forthnet εδώ και μερικούς μήνες. Με πήραν σήμερα από τη Wind και μου επιβεβαίωσαν ότι η έκπτωση 50% ισχύει μόνο για σταθερά ΟΤΕ και όχι άλλα δίκτυα. Τόνισα στον υπάλληλο ότι στο site της Wind δεν διευκρινίζεται αυτό (για την ακρίβεια στη σελίδα του Wind 1 γράφει "έναν αριθμό Q-Telecom ή WIND και έναν αριθμό σταθερού." σκέτο, ενώ στη σελίδα Επιλογές WIND / Friends & Family αναφέρει "σταθερό ΟΤΕ").

Μου απάντησε ότι έχω δίκιο, ότι αυτό έχει ξεμείνει από τότε που δεν υπήρχαν εναλλακτικά δίκτυα και ότι πρόκειται να διορθωθεί σύντομα γιατί είχαν παράπονα κι από άλλους πελάτες. Όσον αφορά την έκπτωση, μου είπε ότι εφόσον δεν μπορούσα να το γνωρίζω, θα μου πιστώσουν κανονικά τη διαφορά για τους προηγούμενους 2 λογαριασμούς και μου συνέστησε να δηλώσω άλλον αριθμό για το Friends & Family.

+1 για την Wind γιατί μου άρεσε η στάση τους που παραδέχτηκαν -και χρεώθηκαν- για το λάθος που έκαναν. Άλλες εταιρίες θα μου έλεγαν (πχ. η Τελλάς που είμαστε στα μαχαίρια) "αυτή είναι η πολιτική μας, κόψε το λαιμό σου"...

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Στα οικογενειακα συμβολαια ερχεται ενας λογαριασμος ανα συμβολαιο ή ολα μαζι σε εναν; Γιατι εμενα μου ηρθε ενας για το καθε συμβολαιο. Αν μπουν και τα 2 σε ενα λογαριασμο θα πληρωνω ξεχωριστα για το καθενα τελος συνδρομητων ή στο συνολο του λογαριασμου;

Στα οικογενειακα συμβολαια ερχεται ενας λογαριασμος ανα συμβολαιο ή ολα μαζι σε εναν; Γιατι εμενα μου ηρθε ενας για το καθε συμβολαιο. Αν μπουν και τα 2 σε ενα λογαριασμο θα πληρωνω ξεχωριστα για το καθενα τελος συνδρομητων ή στο συνολο του λογαριασμου;

δυστυχώς για κάθε γραμμή είναι το τέλος συνδρομητών...:(

Ναι, έτσι αναφέρει ο νόμος.

Ότι το τέλος συνδρομητών πληρώνεται για την κάθε γραμμή ανάλογα με την κίνησή της, ακόμα και στην περίπτωση που εκδίδεται ενιαίος λογαριασμός για περισσότερες από μια γραμμές.

Νίκος Καββαδίας

δυστυχώς για κάθε γραμμή είναι το τέλος συνδρομητών...:(

Δυστυχώς ή ευτυχώς, ανάλογα που είναι το ποσό.

Τελικά αυτό έφταιγε. Το σταθερό έχει φύγει με φορητότητα στη Forthnet εδώ και μερικούς μήνες. Με πήραν σήμερα από τη Wind και μου επιβεβαίωσαν ότι η έκπτωση 50% ισχύει μόνο για σταθερά ΟΤΕ και όχι άλλα δίκτυα. Τόνισα στον υπάλληλο ότι στο site της Wind δεν διευκρινίζεται αυτό (για την ακρίβεια στη σελίδα του Wind 1 γράφει "έναν αριθμό Q-Telecom ή WIND και έναν αριθμό σταθερού." σκέτο, ενώ στη σελίδα Επιλογές WIND / Friends & Family αναφέρει "σταθερό ΟΤΕ").

Μου απάντησε ότι έχω δίκιο, ότι αυτό έχει ξεμείνει από τότε που δεν υπήρχαν εναλλακτικά δίκτυα και ότι πρόκειται να διορθωθεί σύντομα γιατί είχαν παράπονα κι από άλλους πελάτες. Όσον αφορά την έκπτωση, μου είπε ότι εφόσον δεν μπορούσα να το γνωρίζω, θα μου πιστώσουν κανονικά τη διαφορά για τους προηγούμενους 2 λογαριασμούς και μου συνέστησε να δηλώσω άλλον αριθμό για το Friends & Family.

+1 για την Wind γιατί μου άρεσε η στάση τους που παραδέχτηκαν -και χρεώθηκαν- για το λάθος που έκαναν. Άλλες εταιρίες θα μου έλεγαν (πχ. η Τελλάς που είμαστε στα μαχαίρια) "αυτή είναι η πολιτική μας, κόψε το λαιμό σου"...

Δηλαδή μας τιμωρεί η Wind που αλλάξαμε εταιρία σταθερής; :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ