Petros the Great Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Μάλιστα. Την έκανα λοιπόν τη... χαζομάρα μου. :( Τώρα μπορώ να το ακυρώσω, έστω πληρώνοντας για να κατέβω πάγιο; Κανονικά μετά από 4 μήνες μπορείς να κατέβεις στο πρόγραμμα που ήσουν. Κάνε μια ερώτηση στο κατάστημα που έκανες την αίτηση όμως. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Κανονικά μετά από 4 μήνες μπορείς να κατέβεις στο πρόγραμμα που ήσουν. Κάνε μια ερώτηση στο κατάστημα που έκανες την αίτηση όμως. Ευχαριστώ Πέτρο. ;) Τελευταία ερώτηση (ειλικρινά): μπορώ σίγουρα να ζητήσω να κατέβω πρόγραμμα μετά από 4 μήνες, ή πρέπει να έχουν περάσει και 12 μήνες από τη στιγμή που ξεκίνησα τη σύνδεση; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Δεν ξέρω για την WIND, αλλά από cosmote θυμάμαι ότι για να πας σε πρόγραμμα με μικρότερο πάγιο έπρεπε να περιμένεις 4 μήνες. Και πλήρωνες και για την αλλαγή ένα ποσό. Ελπίζω κάποτε να κάνουν και οι άλλοι αυτό που έχει η voda τώρα, η οποία σε αφήνει να αλλάζεις πρόγραμμα κάθε μήνα χωρίς χρέωση, μετά από 1 μήνα... Ακόμα και μετά από επιδότηση συσκευής... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να πας στο 30 από το 25, πληρώνοντας 25€ το μήνα. Μακάρι να ήταν έτσι φίλε μου,αλλά δηστυχώς στο κατάστημα της wind ήταν σαφείς: Για να εκμεταλευτώ την προσφορά πρέπει να ανέβω πάγιο,δηλαδή να μετακινηθώ απ'το 25 στο 30 πληρώνοντας 30€ και να έχω την κατανάλωση του 35. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Ευχαριστώ Πέτρο. ;) Τελευταία ερώτηση (ειλικρινά): μπορώ σίγουρα να ζητήσω να κατέβω πρόγραμμα μετά από 4 μήνες, ή πρέπει να έχουν περάσει και 12 μήνες από τη στιγμή που ξεκίνησα τη σύνδεση; Αν θέλεις να κατέβεις σε χαμηλότερο πάγιο από αυτό που έβαλες κατά την ενεργοποίηση της σύνδεσης, τότε πρέπει να περάσουν 12 μήνες. Αν όμως κάνεις σύνδεση σε flexy 20, σε έναν μήνα πας στο 30, μετά από 4 μήνες μπορείς να ξαναπάς στο 20. Μακάρι να ήταν έτσι φίλε μου,αλλά δηστυχώς στο κατάστημα της wind ήταν σαφείς: Για να εκμεταλευτώ την προσφορά πρέπει να ανέβω πάγιο,δηλαδή να μετακινηθώ απ'το 25 στο 30 πληρώνοντας 30€ και να έχω την κατανάλωση του 35. Ο lewton απ' ότι κατάλαβα ήταν στο 20. Άρα μπορεί να πάει στο 30 πληρώνοντας για το 25. Εσύ αφού είσαι στο 25, όπως είπα και παραπάνω, πρέπει να ανέβεις δύο πάγια για να πληρώνεις το αμέσως επόμενο από αυτό που ήδη έχεις. Μπέρδεμα ε; :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 παιδια σορυ αλλα δε ξερω που να ψαξω,θελω να κανω την παραπανω επιδοτηση αλλα δε βρησκω στο site τηs wind τα κινητα-τιs τιμεs τουs -και τι δικαιουμαι Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Wirelessly posted (SonyEricssonW300i/R4EA Browser/NetFront/3.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Ευχαριστώ Πέτρο. ;) Τελευταία ερώτηση (ειλικρινά): μπορώ σίγουρα να ζητήσω να κατέβω πρόγραμμα μετά από 4 μήνες, ή πρέπει να έχουν περάσει και 12 μήνες από τη στιγμή που ξεκίνησα τη σύνδεση; Αν θέλεις να κατέβεις σε χαμηλότερο πάγιο από αυτό που έβαλες κατά την ενεργοποίηση της σύνδεσης, τότε πρέπει να περάσουν 12 μήνες. Αν όμως κάνεις σύνδεση σε flexy 20, σε έναν μήνα πας στο 30, μετά από 4 μήνες μπορείς να ξαναπάς στο 20. Oraia. Kai afou me to kalo epistrepsw sta 20 euros/month tha ehw dorean kinisi 20 i 25 euros kathe mina? Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninia7 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 ekana prin apo 2 peripou mines,mia kainourgia sundesi sto flexy 25 ( eixa kartokinito,kai to ekana sumbolaio me to idio noumero).boro na epofelitho tis prosforas,oste na plirono ta xrimata tou flexy 25 alla na exo flexy 30? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Wirelessly posted (SonyEricssonW300i/R4EA Browser/NetFront/3.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Oraia. Kai afou me to kalo epistrepsw sta 20 euros/month tha ehw dorean kinisi 20 i 25 euros kathe mina? Η προσφορά είναι η εξής. Όταν κάποιος κάνει νέα σύνδεση και μπαίνει στο flexy 30 για παράδειγμα, πληρώνει το αμέσως μικρότερο πάγιο για ένα χρόνο. Δηλαδή έχεις το 30 και πληρώνεις για το 25. ΔΕΝ μπαίνεις στο 25 και έχεις αυτά που δίνει το 30. Η προσφορά ισχύει και για όσους κάνουν αλλαγή προγράμματος κατά τουλάχιστον δύο πάγια πιο πάνω. Αν εσύ κατέβεις στο 20 θα χάσεις την προσφορά για δύο λόγους. 1ον γιατί αν κατέβεις πάγιο βγαίνεις από την προσφορά και 2ον γιατί αν μπεις στο 20 δεν έχει χαμηλότερο flexy (το zero δεν μετράει :p ) ώστε να πληρώνεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Η προσφορά ισχύει και για όσους κάνουν αλλαγή προγράμματος κατά τουλάχιστον δύο πάγια πιο πάνω. Δηλαδή Πέτρο θα πρέπει αυτός που είναι στο 20 να πάει τουλάχιστον στο 30 για να έχει αυτά που δίνει το 35; Δεν το λέει έτσι η ανακοίνωση πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Δηλαδή Πέτρο θα πρέπει αυτός που είναι στο 20 να πάει τουλάχιστον στο 30 για να έχει αυτά που δίνει το 35; Δεν το λέει έτσι η ανακοίνωση πάντως. Για να το καταλάβεις, η προσφορά είναι Μπαίνεις σε κάποιο πρόγραμμα και πληρώνεις το προηγούμενο όχι μπαίνεις σε κάποιο πρόγραμμα και έχεις αυτά που δίνει το επόμενο! Αυτός που είναι στο 20, κάνει αλλαγή στο 30 και πληρώνει για το 25. Στην ερώτηση σου, η απάντηση είναι "αυτός που είναι στο 20, πηγαίνει τουλάχιστον στο 30 αλλά πληρώνει το 25! Είναι λίγο μπερδεμένο ε; :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Για να το καταλάβεις, η προσφορά είναι Μπαίνεις σε κάποιο πρόγραμμα και πληρώνεις το προηγούμενο όχι μπαίνεις σε κάποιο πρόγραμμα και έχεις αυτά που δίνει το επόμενο! Αυτός που είναι στο 20, κάνει αλλαγή στο 30 και πληρώνει για το 25. Στην ερώτηση σου, η απάντηση είναι "αυτός που είναι στο 20, πηγαίνει τουλάχιστον στο 30 αλλά πληρώνει το 25! Είναι λίγο μπερδεμένο ε; :p Κατάλαβα. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Από telestet-tim-wind. Μια ζωή σταυρόλεξο ακόμα και στις "προσφορές" της. Για υπηρεσίες δεν το συζητάω καν. Εξαιρείται μόνο το wind plus non stop μέχρι στιγμής. Λέω μέχρι στιγμής γιατί TTW είναι αυτή. Μου θυμίζει τότε που έλεγε η αήμνηστη telestet προγράμματα χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης και στα ψιλά έλεγε για πάγιο τέλος κλήσης. Το θέμα είναι ότι όπως και τότε υπήρχαν άτομα που έλεγαν ότι συμφέρει έτσι και τώρα λένε το ίδιο. Η εταιρεία την δουλειά της κάνει. Να "μας" δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Η προσφορά είναι η εξής. Όταν κάποιος κάνει νέα σύνδεση και μπαίνει στο flexy 30 για παράδειγμα, πληρώνει το αμέσως μικρότερο πάγιο για ένα χρόνο. Δηλαδή έχεις το 30 και πληρώνεις για το 25. ΔΕΝ μπαίνεις στο 25 και έχεις αυτά που δίνει το 30. Η προσφορά ισχύει και για όσους κάνουν αλλαγή προγράμματος κατά τουλάχιστον δύο πάγια πιο πάνω. Α, τώρα με μπέρδεψες για τα καλά. Αν πάω στο 30 και πληρώνω για το 25, τότε γιατί το χαρτί που υπέγραψα λέει ότι πάω στο 25; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1934989#post1934989 Αν εσύ κατέβεις στο 20 θα χάσεις την προσφορά για δύο λόγους. 1ον γιατί αν κατέβεις πάγιο βγαίνεις από την προσφορά και 2ον γιατί αν μπεις στο 20 δεν έχει χαμηλότερο flexy (το zero δεν μετράει :p ) ώστε να πληρώνεις.Δε θέλω να κατέβω στο 20 με τον ορισμό που δίνεις εδώ, αλλά στο 25 (δηλαδή να πληρώνω 20€ και να έχω κίνηση 25€). Αυτό γίνεται; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Τελευταια φορα που τσεκαρα, δεν ηταν υποχρεωτικη η προσφορα αυτη φιλε alany. Δεν σου αρεσει? Μην την χρησημοποιησεις. Αλλους τους βολευει, και το κανουν. Να σε δω τι θα πεις, οταν κανει και η κοσμοτε παρομοια προσφορα με τα παγια (με τεραστια καθυστερηση βεβαια, οπως παντα, η vodafone τουλαχιστον ειναι ξυπνια και εβγαλε δικη της προσφορα αμεσα...). Τωρα, τι σε χαλαει για την προσφορα δεν καταλαβαινω. Η ανακοινωση ειπε ξεκαθαρα οτι για παλαιους συνδρομητες, απαιτειται αλλαγη σε μεγαλυτερο παγιο. Ετσι, αυτος του flexy 20 παει στο flexy 30, και πληρωνει για το 25. Οταν ληξει ο χρονος, εαν θελει, ξαναπαει στο 20 η στο 25 η οποιοδηποτε αλλο πακετο θελει. Τουλαχιστον, ο πελατης εχει την ΕΠΙΛΟΓΗ να το κανει αυτο ΕΑΝ το θελει. Κοροιδευε εσυ την υπαρξη επιλογης, που βεβαια δινει και οικονομικα οφελη στον συνδρομητη. Το οτι καποιος με 40 ευρω στην WIND μπορει να μιλαει για 380 λεπτα λεει πολλα.To γεγονος οτι στην cosmote αυτη τη στιγμη, για μιλησει 380 λεπτα καποιος στο 360 θελει 56.68 ευρω (+16e, -30%) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Δε θέλω να κατέβω στο 20 με τον ορισμό που δίνεις εδώ, αλλά στο 25 (δηλαδή να πληρώνω 20 και να έχω κίνηση 25). Αυτό γίνεται; Το flexy 20 δεν παιζει για αλλαγη,γιατι δεν υπαρχει μικροτερο flexy παγιο (το zero δεν παιζει). Εαν ησουν στο flexy 20, πρεπει να κανεις αλλαγη στο 30 και να πληρωνεις του 25, Οχι, η προσφορα αναφερει για οσους θελουν να αυξησουν το παγιο τους για 12 μηνες. Εσυ εαν ειχες το flexy 20, πρεπει να πας στο 30 και να πληρωνεις για το 25 (-5 ευρω παγιο σε σχεση με το 30,+5 σε σχεση με το 20). Εαν θελεις βεβαια. Εαν σε καλυπτει το 20, μην κανεις αλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Α, τώρα με μπέρδεψες για τα καλά. Αν πάω στο 30 και πληρώνω για το 25, τότε γιατί το χαρτί που υπέγραψα λέει ότι πάω στο 25; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1934989#post1934989 Πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να περάσεις από το κατάστημα να το δείτε το θέμα γιατί... έτσι όπως σου το έκαναν δεν είσαι στην προσφορά :X Κάνε καλύτερα πρώτα μια κλήση στο 1260 :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Να του πουν τι ακριβως ρε πετρο απο το 1260? Ετσι που ειναι, δεν ειναι στην προσφορα, μια απλη αλλαγη του κανανε, απο το 20 στο 25. Με το καταστημα που του κανανε την αλλαγη θα μιλησει, γιατι εαν προκειται για λαθος συνενοηση, θα πρεπει το καταστημα να τον εξυπηρετησει, να κανει τις απαραιτητες αλλαγες ωστε να μπει στην προσφορα (αλλαγη στο 20 παλι, και μετα να τον βαλουν στο 30, και να πληρωνει το 25). EDIT: εκτος κ εαν λες να καλεσει για να του επεξηγησουν σε ποιο πακετο ειναι, και τι επιλογες εχει :p ουπς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Να του πουν τι ακριβως ρε πετρο απο το 1260? Ετσι που ειναι, δεν ειναι στην προσφορα, μια απλη αλλαγη του κανανε, απο το 20 στο 25. Με το καταστημα που του κανανε την αλλαγη θα μιλησει, γιατι εαν προκειται για λαθος συνενοηση, θα πρεπει το καταστημα να τον εξυπηρετησει, να κανει τις απαραιτητες αλλαγες ωστε να μπει στην προσφορα (αλλαγη στο 20 παλι, και μετα να τον βαλουν στο 30, και να πληρωνει το 25). EDIT: εκτος κ εαν λες να καλεσει για να του επεξηγησουν σε ποιο πακετο ειναι, και τι επιλογες εχει :p ουπς!! Του λέω να καλέσει γιατί μπορεί μετά να είδαν από το κατάστημα ότι κάνανε λάθος και να ζήτησαν διόρθωσει οπότε ίσως δεν χρειάζεται να τρέχει στο κατάστημα χωρίς λόγο. Διαφορέτικα, εννοείται ότι μόνο από το ίδιο κατάστημα θα μπορέσουν να το διορθώσουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Του λέω να καλέσει γιατί μπορεί μετά να είδαν από το κατάστημα ότι κάνανε λάθος και να ζήτησαν διόρθωσει οπότε ίσως δεν χρειάζεται να τρέχει στο κατάστημα χωρίς λόγο. Διαφορέτικα, εννοείται ότι μόνο από το ίδιο κατάστημα θα μπορέσουν να το διορθώσουν. Δηλαδή το μόνο σίγουρο είναι ότι το κατάστημα έκανε λάθος. Τα άλλα παίζονται ακόμα. :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Ειχα κατεβασει παλιοτερα απο καπου ενα Excel-ακι που σου υπολογιζε το υπολειπομενο ποσο στο πακετο σου Flexy και πως μπορουσες να το συνδυασεις. Πχ του εβαζες οτι εισαι στο Flexy 25 και σου εβγαζε πως μπορεις να "δαπανησεις" το ποσο που σου αντιστοιχει. Μετα αν δηλωνες χρονο ή μηνυματα που εχεις καταναλωσει ηδη σου εμφανιζε ολους τους δυνατους εναπομειναντες συνδυασμους. Πολυ χρησιμο εργαλειο για οσους εχουν Flexy αλλα δεν μπορω να το βρω οσο και αν εψαξα στον υπολογιστη μου και ουτε θυμαμαι που το ειχα πρωτοβρει. Μηπως το εχει καποιος απο εσας ή μηπως γνωριζει που μπορουμε να το βρουμε??? Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 φιλε μου παλιοτερα,υπηρχε οντως...αλλα εχουν αλλαξει οι χρεωσεις.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 φιλε μου παλιοτερα,υπηρχε οντως...αλλα εχουν αλλαξει οι χρεωσεις.. Μα δεν με ενδιαφερουν οι χρεωσεις-κοστος αλλα ο υπολειπομενος χρονος-sms. Αν πχ αλλαξε ο ελαχιστος χρονος χρεωσης (πχ 30'',20'' κτλ) νομιζω οτι με μια απλη επεμβαση θα το διορθωνα στο Excel. Γιατι ειδα και υπαλληλο σε TIM Shop να το εχει στον υπολογιστη του και να λεει στους πελατες τους πιθανους συνδυασμους αναλογα με το ποσο μιλαγαν καθε μηνα. Λογικα τους το εχει δωσει η Wind και λογικα καπως ετσι θα ειχε διαρρευσει και τοτε. Κριμα ρε γ@μωτο.Θα πρεπει να κανω ανω κατω τα backup μου για να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να περάσεις από το κατάστημα να το δείτε το θέμα γιατί... έτσι όπως σου το έκαναν δεν είσαι στην προσφορά :X Κάνε καλύτερα πρώτα μια κλήση στο 1260 :worry: Τελικά όντως, το συγκεκριμένο κατάστημα είχε καταλάβει λάθος την προσφορά, και χάρη στην επιμονή μου έψαξαν και διάβασαν τις οδηγίες και είδαν ότι έκαναν λάθος και σε εμένα και σε κάπους ακόμα που ανέβασαν ένα μόνο πρόγραμμα. Εν τω μεταξύ δε μπορούσε να διορθωθεί άμεσα το λάθος με το να με πάνε στο 30, γιατί πάλι το σύστημα θα έβλεπε ότι ανέβηκα μόνο ένα πρόγραμμα... Μου είπαν θα στείλουν σχετικό mail στα κεντρικά και θα με ενημερώσουν για τη συνέχεια. Ελπίζω να λήξει αισίως το θέμα... Ευχαριστώ Πέτρο για την παρέμβασή σου. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Για να το καταλάβεις, η προσφορά είναι Μπαίνεις σε κάποιο πρόγραμμα και πληρώνεις το προηγούμενο όχι μπαίνεις σε κάποιο πρόγραμμα και έχεις αυτά που δίνει το επόμενο! Αυτός που είναι στο 20, κάνει αλλαγή στο 30 και πληρώνει για το 25. Στην ερώτηση σου, η απάντηση είναι "αυτός που είναι στο 20, πηγαίνει τουλάχιστον στο 30 αλλά πληρώνει το 25! Είναι λίγο μπερδεμένο ε; :p Δυστυχως επειδη εκανα καινουρια συνδεση σε TIM Flexy ισχυει το 2ο δλδ οπου κανεις,πληρωνεις αυτα τα παγια,εχεις αυτη την επιδοτηση αλλα το χρονο ομιλιας του απο πανω. Κοινως εγω που εκανα το Flexy 30 το εκανα με τη λογικη να εχω το 30 και να πληρωνω 25. Αμ δε.Μολις ειδα τη διαφημιση της WIND με τον τυπο που κραταει το πανι παρουσιασης του προτζεκτορα,που τρωει τα ντονατς. Λεει οτι πληρωνεις 30 και εχεις 35.Πληρωνεις 25 και εχεις 30. Για επιβεβαιωση πηρα και το 1260 και μου ειπαν οτι οντως, εγω μπηκα στο Flexy 30,πηρα την επιδοτηση του 30 αλλα θα εχω τα πλεονεκτηματα του 35. Αν ηθελα τα πλεονεκτηματα του 30, επρεπε να παω στο 25 αλλα με την επιδοτηση του 25. Στο καταστημα ομως που τους το ειχα πει μου ειχαν πει οτι θα μπω στο 25 με τα παγια του 25 και το χρονο του 30. Τα καταστηματα επειδη ειναι καινουριο προιον δεν τα εχουν ξεκαθαρισει ακομα.Στο προγραμμα που θα σε δηλωσουν στην TIM (πχ Flexy 30)θα πληρωνεις αυτο αλλα θα εκμεταλλευεσαι το επομενο.Αν θες να πληρωνεις 25 και να εχεις 30 θα πρεπει να πας στο Flexy 25. Ισχυει δλδ το ζηταω αυτο που θελω να πληρωνω(πχ 25 ευρω), ενεργοποιουμε σε αυτο (Flexy 25) και παιρνω την επιδοτηση του 25 και το χρονο/μηνυματα του επομενου (30). Δεν ισχυει το με ενεργοποιουν στο 30,με το χρονο του 30 αλλα εγω πληρωνω το 25. Στην περιπτωση τωρα που καποιος με ηδη Flexy θελει να εκμεταλλευτει την προσφορα, αν ειναι ηδη στο 25, πρεπει να ζητησει να παει στο 30 και θα εχει τα πλεονεκτηματα του 35.Αρα θα ανεβει μονο 1 παγιο αλλα θα εχει τα οφελη του 2ου.Αυτο επιβεβαιωμενο παλι απο το 1260. Α, τώρα με μπέρδεψες για τα καλά. Αν πάω στο 30 και πληρώνω για το 25, τότε γιατί το χαρτί που υπέγραψα λέει ότι πάω στο 25; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1934989#post1934989 Σωστα σου τα λεει αδερφε!!!Εσενα το συμβολαιο σου λεει Flexy 25 σωστα???Θα εχεις λοιπον παγιο 25, επιδοτηση των 25, αλλα το χρονο του 30. Στο λεω γιατι την πατησα ετσι.Ηθελα και εγω το 25 με χρονο 30 αλλα τα καταστηματα τις 3 πρωτες μερες δεν ξερανε που πανε τα 4 και ειχαν καταλαβει οτι δηλωνεις αυτο του οποιου τον χρονο εχεις και πληρωνεις το απο κατω.Δλδ δηλωνεις το 30 και πληρωνεις το 25. Μυλος. Εκτος και αν 3 εκπροσωποι του cc που μιλησα ηταν και οι 3 ασχετοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Από αυτά που γράφει στο site και βλέπω και στις διαφημίσεις... καταλαβαίνω ότι ζητώ να μπω στο flexy 40 και θα με δώσουν τους χρόνους/χρεώσεις του 55... Από αυτά που μου είπαν στο κατάστημα... καταλαβαίνω ότι ζητώ να μπω στο 55 και θα πληρώνω το πάγιο του 40... Προφανώς και είναι το ίδιο πράγμα, απλά από ότι έχω καταλάβει, η διαδικασία στα καταστήματα πρέπει να γίνεται με το 2ο τρόπο... Καλύτερα προσέξτε το λίγο αυτό... :wink: Kαι μια ερώτηση... τώρα έχω μπει στο flexy55 λογικά και στην ενημέρωση έρχεται ότι έχω καταναλώσει τα 15.11 ευρώ από την ενσωματωμένη αξία κλπ κλπ... Αυτή η ενσωματωμένη αξία είναι τα 55 ευρώ η τα 89 (όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα) ??? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts