Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι σωστά σε ορισμένα προγράμματα και δικαίωμα για δύο ενημερώσεις-μηνύματα την ημέρα.

Τι να σου πω φοβερή υπηρεσία.

Eνώ η Cosmote που δεν την έχει καθόλου είναι καλύτερα... Επίσης εσύ σύγκρινες τα νέα προγράμματα Wind με αυτά της Cosmote, τα οποία υποστηρίζουν όλα την υπηρεσία. Ως προς τις δύο ενημερώσεις την ημέρα όπως είπε ο NiKant εσύ κάθε λεπτό θα στέλνεις μήνυμα? Δεν σου φτάνουν δύο? Μιλάμε για μία πολύ χρήσιμη υπηρεσία που αξίζουν συγχαρητήρια στη Vodafone που την έφερε στην αγορά και επιτέλους την έχει και η Wind. Η Cosmote ακόμα μας γράφει...

Eνώ η Cosmote που δεν την έχει καθόλου είναι καλύτερα... Επίσης εσύ σύγκρινες τα νέα προγράμματα Wind με αυτά της Cosmote, τα οποία υποστηρίζουν όλα την υπηρεσία. Ως προς τις δύο ενημερώσεις την ημέρα όπως είπε ο NiKant εσύ κάθε λεπτό θα στέλνεις μήνυμα? Δεν σου φτάνουν δύο? Μιλάμε για μία πολύ χρήσιμη υπηρεσία που αξίζουν συγχαρητήρια στη Vodafone που την έφερε στην αγορά και επιτέλους την έχει και η Wind. Η Cosmote ακόμα μας γράφει...

Συμφωνώ... και είναι ακόμη καλύτερα που την προσφέρει σε real-time (χάνει δηλαδή κανένα μισάωρο) αντί της vodafone που χάνει ουσιαστικά μέχρι και μια μέρα... Πάραυτα, σαφώς και αξίζουν συγχαρητήρια στη Voda που την έφερε στην αγορά...

Tις 2 ενημερώσεις τη μέρα τις βρίσκω άκρως ικανοποιητικές, μιας και εγώ την υπηρεσία τη χρησιμοποιώ δύο εως τρεις φορές την εβδομάδα...

Στην αρχή βέβαια δε μου φτάνανε οι 2 τη μέρα... αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα να "παίζω" με αυτό !!! :lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Σκέφτομαι καρό τώρα να πάρω το βόντα νουμεράκι μου και να πάω προς wind μερια. Φτιάξανε κάνα συνταρακτικό καλό πρόγραμμα συμβολαίου ή έχουν τα ίδια με πριν?

Προβλέπεται να φτιάξουν τίποτα καινούριο?

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1275

ριξε μια ματια.

τ'αλλα ερχονται..

Never Give Up:!:

Join friend!

ριξε μια ματια.

τ'αλλα ερχονται..

Και για εμάς που έχουμε f2g?(Μακάρι!)

Αρκετά καλή η προσφορά :)

Ξέρει κανείς αν κυκλοφόρησαν κάρτες TWIN sim 128K;

(Μέχρι τώρα, απ' οσο γνωρίζω, υπήρχαν μόνο 64άρες Twin).

Αν ναι, είναι απλές ή usim;

Έχουν το λογότυπο της TIM ή της WIND;

Αν ισχύει το πρώτο, είναι αναβαθμισμένες ώστε στην οθόνη του κινητού που θα τοποθετηθούν να εμφανίζεται το logo WIND ή η οθόνη θα γράφει ΤΙΜ;

παιδια,ενα πραγμα θελω να πω σχετικα με τις σιμ.δεν μπορει να ξερεις καποιος αν δεν παει να ρωτησει σε καταστημα...

υπαρχουν καταστηματα που εχουν νεες καρτες σιμ (δεν ξερω ποια ειναι) και υπαρχουν καταστηματα που χρησιμοποιουν καρτες σιμ ΤΙΜ.

μαλιστα καποιος μου εστειλε μμς μια usim που το περιτιλιγμα ηταν wind ενω η καρτα (το πλαστικο) ελεγε TIM.αντε βγαλε ακρη :p

Join friend!

υπαρχουν καταστηματα που εχουν νεες καρτες σιμ (δεν ξερω ποια ειναι) και υπαρχουν καταστηματα που χρησιμοποιουν καρτες σιμ ΤΙΜ.

Δεν μπορούμε να μάθουμε ποια είναι αυτά;

Για την 128άρα ΤWIN ξέρουμε τίποτε;

ριξε μια ματια.

τ'αλλα ερχονται..

Άμα έχεις πολύ κόσμο με WIND (δύσκολο βέβαια) μπορεί και να συμφέρει. Αλλά προτιμάω να περιμένω αυτά που έρχονται...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Έχω δύο wind 240 σε οικογενειακό πακέτο και θέλω να προσθέσω και ένα f2g μετατρέποντάς το σε flexy zero.

Γίνεται;

Θα έχει 9 € το μήνα χρήση ή επιδότηση 54€ και μετά πάγιο 0€;

Αν δεν κάνει τηλεφωνήματα μετά το εξάμηνο τί γίνεται;

Θα προστεθεί 1 ώρα επιπλέον στο ενδο-οικογενειακο?

Νομίζω ότι δε μπαίνουν σε οικογεννειακό τα προγράμματα με πάγιο κάτω των 20 ευρώ...

Το καρτοκινητό μπαίνει, αλλά θα έχει αυτόματη ανανέωση κάθε μήνα με 15 ευρώ, τα οποία θα χρεώνονται στο λογαριασμό. Ανεβάζει την επιδότηση του "κυρίως" αριθμού, αλλά η μια επιπλέον ώρα του οικογεννειακού που θα μπεί, δε μοιράζεται στα άλλα δύο, δηλαδή δε μπορεί να την εκμεταλλευτεί παρά μόνο ο χρήστης του καρτοκινητού. Mε άλλα λόγια, αν είναι να βάλεις καρτοκινητό... κάντο καλύτερα ένα flexy20, εκτός και αν θέλεις να εκμεταλεύεσαι τα Nonstop φυσικά... :wink:

Έχω την εντύπωση ότι τα είπα λίγο μπερδεμένα !!! :lol:

Για πιο κατατοπιστική απάντηση, ρώτα σε ένα κατάστημα πάντως..

Νομίζω ότι δε μπαίνουν σε οικογεννειακό τα προγράμματα με πάγιο κάτω των 20 ευρώ...

... η μια επιπλέον ώρα του οικογεννειακού που θα μπεί, δε μοιράζεται στα άλλα δύο,

... εκτός και αν θέλεις να εκμεταλεύεσαι τα Nonstop φυσικά... :wink:

Αν ισχύουν έτσι... δεν συμφέρει... Αφού το nonstop είναι εκ των ουκ άνευ...:(

Όταν κάποιος πάει σε μεγαλύτερο πακέτο από αυτό που είναι υπάρχει χρέωση αλλαγής πακέτου των 7 Ευρώ; Μου είπαν οτι έχει αλλάξει και κάθε αλλαγή χρεώνεται. Εγώ το θεωρώ γελοίο αυτό ειδικά για κάποιον που ανεβάζει το πάγιό του.

Billiako εσύ τι λές; Thanks.

P.s. Το ξέρω το έχουμε κανασυζητήσει, αλλά ρωτάω γιατι δεν καλαβαίνουν τα παλικάρια εκεί στην wind.

Less is more...

Όταν κάποιος πάει σε μεγαλύτερο πακέτο από αυτό που είναι υπάρχει χρέωση αλλαγής πακέτου των 7 Ευρώ; Μου είπαν οτι έχει αλλάξει και κάθε αλλαγή χρεώνεται. Εγώ το θεωρώ γελοίο αυτό ειδικά για κάποιον που ανεβάζει το πάγιό του.

P.s. Το ξέρω το έχουμε κανασυζητήσει, αλλά ρωτάω γιατι δεν καλαβαίνουν τα παλικάρια εκεί στην wind.

οχι φιλε μου,εγω λεω οτι χρεωνεσαι 5,87 οταν κανεις αλλαγη πακετου προς τα κατω.

ποιος λεει οτι χρεωνεται και προς τα πανω???

εδω λεμε να τα καταργησουμε αυτα..

Join friend!

Εγω εκανα αλληγη προγραμματος προς τα πανω πριν καμια 10αρια μερες (προ Wind) και μου ειπαν οτι δεν θα χρεωθω τιποτα.

Τωρα θα δειξει μολις ερθει ο λογαριασμος :p

Θα ηθελα ναξερα ποιος σου ειπε οτι θα χρεωθεις την αλλαγη :(

Δεν ισχυει κατι τετοιο. Μονο η αλλαγη προς τα κατω.

1)Ερωτηση . Μετα απο ποσο καιρο μπορεις να προβεις σε αιτημα αποσυνδεσης? Την επομενη μερα? Σε ενα μηνα? Σε 2 μηνες?

2)για να κοψεις προωρα, πληρωνεις το αναποσβεστο ποσο της επιδοτησης και εδω? Και αν , ποιος στο λεει ποσο ειναι?

:X

1)Ερωτηση . Μετα απο ποσο καιρο μπορεις να προβεις σε αιτημα αποσυνδεσης? Την επομενη μερα? Σε ενα μηνα? Σε 2 μηνες?

2)για να κοψεις προωρα, πληρωνεις το αναποσβεστο ποσο της επιδοτησης και εδω? Και αν , ποιος στο λεει ποσο ειναι?

μετα απο τον πρωτο λογαριασμο μπορεις να το κοψεις κανονικα...

2) πληρωνεις την επιδοτηση οπως λες και στην λεει οταν πας σ'ενα καταστημα να κανεις αιτηση διακοπης.

θες να το κοψεις??

Join friend!

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ στα FLEXY.Διαλεγεις ενα προγραμμα αν εισαι νεος συνδρομητης 'η ανεβαινεις σ'ενα μεγαλυτερο προγραμμα εαν εισαι ηδη συνδρομητης και πληρωνεις το παγιο του αμεσως προηγουμενου προγραμματος.Δηλαδη παραδειγμα διαλεγεις FLEXY 55 και για ενα χρονο πληρωνεις παγιο FLEXY 40.

Η WIND σας ανεβάζει στο επόμενο πρόγραμμα δωρεάν.

Η WIND σας ανεβάζει στο αμέσως επόμενο πρόγραμμα συμβολαίου δωρεάν για 1 χρόνο, χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω!

Επωφεληθείτε :

* Επιπλέον ενσωματωμένη χρήση συνολικής ετήσιας αξίας από 120 € έως 509 €.

* Ετήσια μείωση στα πάγια από 60 € έως 300 €.

Και απολαύστε πολύ περισσότερη Flexy επικοινωνία:

* Περισσότερη Ομιλία,

* Περισσότερα SMS

* Περισσότερα MMS

Ισχύει για νέου και υπάρχοντες συνδρομητές έως 31/12/07.

Πραγματοποιείστε νέα σύνδεση στα προγράμματα WIND Flexy 20 – 100 ή αλλαγή πακέτου σε Flexy με υψηλότερο πάγιο* αν είστε υπάρχον συνδρομητής και ανεβείτε στο αμέσως επόμενο πρόγραμμα με το πάγιο του ακριβώς προηγούμενου προγράμματος Flexy για 1 χρόνο.

Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε την ενσωματωμένη χρήση του επόμενου προγράμματος σε σχέση με αυτό που πληρώνετε.

*Για να ισχύει η προσφορά θα πρέπει το πάγιο του Flexy πακέτου που θα επιλέξετε να μεταφερθείτε, μετά την έκπτωση, να είναι μεγαλύτερο από το πάγιο του παλιού σας προγράμματος.

ΤΙ ειναι αυτο...το βρηκα στο sait....απο οτι καταλαβα...εγω που εχω flexy 30 μπορω να περασω στ 35 χωρις να πληρωσω εξοδα μεταφορας...και να πληρωρω το παγιο για του 30 αλλα να εχω εωσωματομενο χρονο για 35..???η

απλα ειμαι βλημα και θα θελα να ηταν αυτο...αν εχει ξανα υποθει...sorry

Όπως το αντιλαμβάνομαι, λογικά θα πρέπει να πας στο flexy 35 (υψηλότερο από το τρέχον) και να έχεις ενσωματομένο 40...

απο πλευρας κοστους/αποδοσης συμφερει να παει κανεις στο 40 και να εχει του 55 την χρηση....ειναι μεγαλη η διαφορα!!! 270 λεπτα vs 380 εαν θυμαμαι καλα!

Καποιος που ειναι τωρα στο 35 με 220 λεπτα μπορει με 5 ευρω παραπανω παγιο να παει στα 380 (6 ωρες και 20 λεπτα!)

στα 240 λεπτά τι αντιστοιχεί; σε ποιο πρέπει να πάω και πόσο κοστίζει;

πολύ καλή προσφορά πάντως και μάλιστα και για τους παλιούς συνδρομητές ..όχι μόνο για νέους ως συνήθως κάνουν οι παροχείς!

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ