Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι σε όλη την παρέα. 

Ένα σταθερό έκανα φορητότητα και κόβουν και την έκπτωση του Family ενώ έχω και άλλο σταθερό στην Nova. 

Screenshot_20250110_131347_com.google.android.apps.messaging.jpg

Nova only Edge SA For Ever.. 

13 minutes ago, Antonio21 said:

Καλό μεσημέρι σε όλη την παρέα. 

Ένα σταθερό έκανα φορητότητα και κόβουν και την έκπτωση του Family ενώ έχω και άλλο σταθερό στην Nova. 

Screenshot_20250110_131347_com.google.android.apps.messaging.jpg

Καλησπέρα φίλε. 

Χαμός.. Μίλησες με εξυπηρέτηση; 

Τραγικά πράγματα...

Τιμωρία από το σύστημα επειδή έφυγες

Περιμένω τηλέφωνο από το εμπορικό τμήμα. 

Θα πληρώσω σίγουρα 120€ για την Eon και και άλλα 20€ λογικά για την σταθερή σαν πέναλτι του συμβολαίου. 

Εάν δεν κάνουν την έκπτωση με το άλλο σταθερό θα σπάσω και τα άλλα 2 συμβόλαια και θα χαιρετήσω. 

Πεταμένα χρήματα!! 

10 minutes ago, Arinos said:

Τραγικά πράγματα...

Πολύ τσεκούρι.. Και μετά διαβάζουμε ότι πάει κόσμος και άλλα τέτοια, ενώ εδώ σε διώχνουν και η εξυπηρέτηση είναι ανύπαρκτη... 

Edited by johnny_htc

9 minutes ago, Arinos said:

Τραγικά πράγματα...

Συστημικό είναι μπορούν να το φτιάξουν. 

Just now, Antonio21 said:

Περιμένω τηλέφωνο από το εμπορικό τμήμα. 

Θα πληρώσω σίγουρα 120€ για την Eon και και άλλα 20€ λογικά για την σταθερή σαν πέναλτι του συμβολαίου. 

Εάν δεν κάνουν την έκπτωση με το άλλο σταθερό θα σπάσω και τα άλλα 2 συμβόλαια και θα χαιρετήσω. 

Πεταμένα χρήματα!! 

Χάλια απλα. Βλέπουν να φεύγουν τόσα μηνιάτικα και κλαιν μαιν 

Μα εάν πλήρωσω 120€ μόνο για την Eon που κόπηκε κέρδος έχει η εταιρία χωρίς υπηρεσία τόσα χρήματα δεν είναι και λίγα. 

1 minute ago, Antonio21 said:

Όπως το λες συστηματικό..θα σου πουν δε μπορούν να κάνουν κάτι. 

Δυνατή τιμωρία πάντως.

Δεν πειράζει εάν δεν μπορούν θα δω τι θα κάνω. 

4 minutes ago, Antonio21 said:

Μα εάν πλήρωσω 120€ μόνο για την Eon που κόπηκε κέρδος έχει η εταιρία χωρίς υπηρεσία τόσα χρήματα δεν είναι και λίγα. 

Πόσο καιρό θέλει ακόμα μέχρι να λήξει; Φαντάζομαι τα έχεις υπολογίσει. Άμα είναι για λίγους μήνες, παράτησε την έτσι μέχρι να λήξει απλά θα έλεγα. 

Καλό μεσημέρι. 

Έκανα φορητότητα την σταθερή γραμμή από Nova σε cosmote και επειδή ήταν συνδυαστικό πακέτο κόπηκε και το Eon άρα πρέπει να πλήρωσω. 

3 minutes ago, Antonio21 said:

Καλό μεσημέρι. 

Έκανα φορητότητα την σταθερή γραμμή από Nova σε cosmote και επειδή ήταν συνδυαστικό πακέτο κόπηκε και το Eon άρα πρέπει να πλήρωσω. 

Α ήταν όλο μαζί, οκ

Στις αρχές του μήνα έστειλα στη φόρμα επικοινωνίας το ιστορικό της υπόθεσή μου σχετικά με τη λήξη των συμβολαίων 2 κινητών στο τέλος ΙΑΝ και του σταθερού στις 15/4/25 και ζήτησα καλλίτερη προσφορά.

Μου είχαν τηλεφωνήσει από το 5100200 την Τρίτη 7/1 το μεσημέρι, σε ακατάλληλες ώρες, και πάλι σήμερα το πρωί. Έξήγησα το θέμα, με αναφορά στις 2 προσφορές που έχω πάρει από Cosmote και Voda με καλλίτερες υπηρεσίες και φτηνότερες τιμές και απάντησε ότι δεν μπορεί να είναι φτηνότερες με βάση τον τιμοκατάλογό τους.

Εξήγησα, με υπομονή ότι, οι προσφορές ήταν συνδυαστικές για το σταθερό και τα 2 κινητά, με έκπτωση σε πάγια κλπ, και όχι με βάση τον τιμοκατάλογό τους, αλλά είχε κλειστά τα αυτιά του ...

Του είπα ότι με διώχνει από την εταιρεία μετά από δεκαετίες που είμαι σ' εκείνες που εξαγοράστηκαν τελικά από τη nova (Wind, Forthnet), αλλά μιλούσα ... σε κουφό ....

Επιεικώς απαράδεκτοι ...

Έχω και άλλες συνδέσεις και θα τις μεταφέρω σε άλλο πάροχο στη λήξη τους.

Τι προσφορές έχετε; 

Και τι πληρώνετε τώρα; 

Η Nova δεν κάνει καλύτερες τιμές από αυτές που έχει στον κατάλογο της πολύ σπάνια, δίνει όμως δώρο πάγια. 

Εάν ζητήσατε προσφορά για ανανέωση συμβολαίου πιο φθηνά από τον κατάλογο που έχουν, δεν δίνουν, τουλάχιστον σε φίλους γνωστούς κτλ τόσα χρόνια δεν έχουν δώσει. 

2 ώρες πριν, Antonio21 said:

Πάλεψε το και μην πληρώσεις EON. Μπορει να μη σου βγάλουν καν λογαριασμό. Αλλά αν σου βγάλουν κάνε πρώτα φόρμα επικοινωνίας ζητώντας να μην πληρώσεις και απειλώντας ότι θα πας σε ΕΕΤΤ αλλά και ότι θα βάλεις δικηγόρο να κάνει αγωγή και αν αυτό δεν πιάσει πας ΕΕΤΤ.

3 ώρες πριν, Antonio21 said:

Ενα συστημικό πρόβλημα που υπήρχε, που μου έστελναν λογαριασμό 40 ευρώ αντί για 27 που είχαμε συμφωνήσει, ενώ κάθε μήνα έπαιρνα και ούρλιαζα στην εξυπηρέτηση και μου έλεγαν μην ανησυχείτε το έχουμε φτιάξει, ποτέ δεν λυνόταν. Κάθε μήνα έπαιρνα και ζητούσα να διορθωθεί η τιμή, τον επόμενο λάθος ερχόταν πάλι. Σαν το γιοφυρι της Άρτας ένα πράγμα. Από 09/23 έως και 06/2024 μου έστελναν λάθος λογαριασμό κάθε μήνα, ενώ πάνω από 5 φορές τον μήνα μου έλεγαν ότι έχει διορθωθεί. Έφυγα και τέλος. Ακόμα τους τα χρωστάω τα λεφτά 

1 ώρα πριν, makap said:

Στις αρχές του μήνα έστειλα στη φόρμα επικοινωνίας το ιστορικό της υπόθεσή μου σχετικά με τη λήξη των συμβολαίων 2 κινητών στο τέλος ΙΑΝ και του σταθερού στις 15/4/25 και ζήτησα καλλίτερη προσφορά.

Μου είχαν τηλεφωνήσει από το 5100200 την Τρίτη 7/1 το μεσημέρι, σε ακατάλληλες ώρες, και πάλι σήμερα το πρωί. Έξήγησα το θέμα, με αναφορά στις 2 προσφορές που έχω πάρει από Cosmote και Voda με καλλίτερες υπηρεσίες και φτηνότερες τιμές και απάντησε ότι δεν μπορεί να είναι φτηνότερες με βάση τον τιμοκατάλογό τους.

Εξήγησα, με υπομονή ότι, οι προσφορές ήταν συνδυαστικές για το σταθερό και τα 2 κινητά, με έκπτωση σε πάγια κλπ, και όχι με βάση τον τιμοκατάλογό τους, αλλά είχε κλειστά τα αυτιά του ...

Του είπα ότι με διώχνει από την εταιρεία μετά από δεκαετίες που είμαι σ' εκείνες που εξαγοράστηκαν τελικά από τη nova (Wind, Forthnet), αλλά μιλούσα ... σε κουφό ....

Επιεικώς απαράδεκτοι ...

Καλά θα κάνεις. Και εγω στην θέση σου το ίδιο θα έκανε. Προς τα που θα πας;;;;

19 minutes ago, Gv2008 said:

Πάλεψε το και μην πληρώσεις EON. Μπορει να μη σου βγάλουν καν λογαριασμό. Αλλά αν σου βγάλουν κάνε πρώτα φόρμα επικοινωνίας ζητώντας να μην πληρώσεις και απειλώντας ότι θα πας σε ΕΕΤΤ αλλά και ότι θα βάλεις δικηγόρο να κάνει αγωγή και αν αυτό δεν πιάσει πας ΕΕΤΤ.

Ενα συστημικό πρόβλημα που υπήρχε, που μου έστελναν λογαριασμό 40 ευρώ αντί για 27 που είχαμε συμφωνήσει, ενώ κάθε μήνα έπαιρνα και ούρλιαζα στην εξυπηρέτηση και μου έλεγαν μην ανησυχείτε το έχουμε φτιάξει, ποτέ δεν λυνόταν. Κάθε μήνα έπαιρνα και ζητούσα να διορθωθεί η τιμή, τον επόμενο λάθος ερχόταν πάλι. Σαν το γιοφυρι της Άρτας ένα πράγμα. Από 09/23 έως και 06/2024 μου έστελναν λάθος λογαριασμό κάθε μήνα, ενώ πάνω από 5 φορές τον μήνα μου έλεγαν ότι έχει διορθωθεί. Έφυγα και τέλος. Ακόμα τους τα χρωστάω τα λεφτά 

Μη τους τα δώσεις με τέτοια αντιμετώπιση ποτέ, μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και είσαι πένα, ίσως σου δώσουν κιόλας λόγω τους λάθος λογαριασμούς 

2 ώρες πριν, Antonio21 said:

Τι προσφορές έχετε; 

Και τι πληρώνετε τώρα; 

Η Nova δεν κάνει καλύτερες τιμές από αυτές που έχει στον κατάλογο της πολύ σπάνια, δίνει όμως δώρο πάγια. 

Εάν ζητήσατε προσφορά για ανανέωση συμβολαίου πιο φθηνά από τον κατάλογο που έχουν, δεν δίνουν, τουλάχιστον σε φίλους γνωστούς κτλ τόσα χρόνια δεν έχουν δώσει. 

Τα έχω γράψει αναλυτικά σε προηγούμενες σελίδες. Και σ' εμένα έδωσαν εκπτώσεις οι άλλες δύο σε πάγια και χρήμα στο σταθερό και σε πάγια στα κινητά, και τιμές στα κινητά με περισσότερα data από αυτά που έχω τώρα, τα οποία μοιρασμένα στους 24 μήνες βγαίνουν φτηνότερα.

2 ώρες πριν, makap said:

Επιεικώς απαράδεκτοι ...

Η πρώτη παράγραφος… λάθος σχεδιασμός. Πατάμε το κουμπί της φορητότητας και μετά περιμένουμε τηλ. από αυτούς. Είναι η τακτική όλων των εταιρειών, δυστυχώς…

Η cosmote έκανε προσφορά σε εσένα αλλά παράλληλα δυσαρεστεί κάποιον άλλο. 
Αν ένας από τους δυο σας παραμείνει, κερδίζουν κ υψηλό πάγιο από χαμηλό που σε είχαν, και έναν συνδρομητή επιπλέον. 

37 minutes ago, aektzhs 1 said:

Καλά θα κάνεις. Και εγω στην θέση σου το ίδιο θα έκανε. Προς τα που θα πας;;;;

Μάλλον Cosmote αφού τόσο η καμπίνα vdsl που παίρνω τώρα όσο και εκείνη του FTTH είναι δικιές της  και απέναντί μου.

On 9/1/2025 at 3:20 ΜΜ, Antonio21 said:

Άλλη μια φορητότητα από Nova σε άλλο πάροχο και κανένα τηλέφωνο γιατί φεύγουμε κτλ. 

Δυστυχώς κόπηκε και η Eon+ επειδή ήταν συνδυαστικό πακέτο σταθερής γραμμης & Εon+, τώρα περιμένω την λυπητερή να έρθει, το κόστος αποσύνδεσης, 29/05/25 έληγε το συμβόλαιο. 

Στο φορές είχα ρωτήσει  στο παρελθόν μου είχαν πει ότι το Eon έχει κόστος εάν φύγεις νωρίτερα 120€ ανεξάρτητα πόσους μήνες θέλει το συμβόλαιο για να λήξει δεν πάει αναλογικά. 

Γνωρίζουμε κάτι παραπάνω; 

Σας ευχαριστώ πολύ!! 

Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών θα με καλέσει πίσω εξειδικευμένος υπάλληλος να με ενημερώσει. 

Screenshot_20250109_151024.jpg

Δυστυχώς έτσι βλέπω φίλε μου. Τραγικό

Screenshot_2025-01-10-19-13-43-37_e4de29d2ebb591cc4391caf7003302ee~2.jpg

Αν είναι μέρος 3play, δηλαδή EON Fiber τότε και η τηλεόραση πάει με βάση τον πίνακα απόσβεσης (1/4 των υπολειπόμενων παγίων).