johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 10 minutes ago, cmvr said: Έχετε πολύ πλάκα που έχετε τον μόνοιμο καημό να φανεί η Νόβα καλύτερη από την Vodafone. Έπρεπε να έχει στόχο να γίνει καλύτερη η Νόβα από την cosmote που όσο και αν δεν αρέσει ακόμα κρατάει τα σκήπτρα. Όχι ότι δεν είναι και αυτή υπερτιμημένη γιατί την ανεβάζει πολύ η Αθήνα έχοντας θέματα και αυτή ανά περιοχές. Σε εμάς τους συνδρομητές μας νοιάζουν δύο πράγματα. Ένα να μην μας πιάνουν κορόιδα οι εταιρίες πληρώνοντας πολύ περισσότερα από αυτά που πρέπει για τις προσφερόμενες παροχές και το δεύτεροτο καλύτερο δυνατό δίκτυο σε επιδόσεις και κάλυψη γεωγραφική εσωτερικά και εξωτερικά. Σας αρέσει δεν σας αρέσει η Cosmote και η Vodafone πήραν και άλλο κόσμο από την Νόβα και λόγο δικτύου που δεν βάζουν μόνο ένα σεκτορ 5g η μία πρόσθετη ν20 να κάνει παρέα σε β20 στην επαρχία για οικονομία και δεν ήταν χαζοί που κράτησαν την καρτοκινητή με σχετικά καλά πακέτα χωρίς να την καταστρέψουν όπως έκανε η Νόβα που αν δεις τα προσφερόμενα πακέτα δεδομένων κάνεις χαρακίρι. Τον κόφτη στο unlimited συμβόλαιο να μην το συζητήσουμε άλλη ανοησία όταν έχουν άδειο δίκτυο σε περιοχές που έχουν αναβαθμίσει. Άσε που δεν χρειάζεται κόφτη από φυσικού της πέφτει και κάτω από 8mbps και μέσα στην Αθήνα σε πολλά σημεία 😂 😂 😂 😂 😂 Γενικά το ξέπλυμα της Νόβα εδώ μέσα δεν σας βγαίνει όταν είναι η μόνη εταιρία που έχει χρέος και που είναι στο σφυρί και δεν την αγοράζει και κανείς κάτι που κάνει ζημιά σε όλους μας αφήνοντας περιθώρια να κάνουν καρτέλ κινήσεις οι άλλες. Αλλά είπαμε Νόβα ονλυ και όλα τα βλέπουμε ρόδινα και ανθηρά στον ύπνο σας 😂 Ετζ σα φορ εβερ 🤣 🤣 😂 😂 Η πικρή αλήθεια δυστυχώς. Μόνο η σταθερή την κρατάει ζωντανή, που αρκετοί θα πάνε να κάνουν κάποιο συνδυαστικό πακέτο με κινητή λόγω προσφοράς, χωρίς όμως ποτέ να ξεζουμισουν το δίκτυο κινητής, γιατί είναι αδύνατο. Απλά το έχουν για τα πολύ βασικά, ενώ μαλλον δεν θα ήθελαν να το έχουν και είναι με το ζόρι παντρειά.. Το αντίθετο συμβαίνει για τις άλλες δύο, που ξεκινάς για Unlimited και καταλήγεις να κουμπώνεις σταθερή στο πρόγραμμα σου. Edited 6 ώρες πριν by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Η Νοβα προσπαθησε να αναγκάσει τους καρτοκινητους της να πάνε σε συμβόλαιο και το μόνο που κατάφερε είναι οι καρτοκινητοι της να πανε σε καρτοκινητά του ανταγωνισμού. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 39 minutes ago, johnny_htc said: Η πικρή αλήθεια δυστυχώς. Μόνο η σταθερή την κρατάει ζωντανή, που αρκετοί θα πάνε να κάνουν κάποιο συνδυαστικό πακέτο με κινητή λόγω προσφοράς, χωρίς όμως ποτέ να ξεζουμισουν το δίκτυο κινητής, γιατί είναι αδύνατο. Απλά το έχουν για τα πολύ βασικά, ενώ μαλλον δεν θα ήθελαν να το έχουν και είναι με το ζόρι παντρειά.. Το αντίθετο συμβαίνει για τις άλλες δύο, που ξεκινάς για Unlimited και καταλήγεις να κουμπώνεις σταθερή στο πρόγραμμα σου. 18 minutes ago, VIPdriver said: Η Νοβα προσπαθησε να αναγκάσει τους καρτοκινητους της να πάνε σε συμβόλαιο και το μόνο που κατάφερε είναι οι καρτοκινητοι της να πανε σε καρτοκινητά του ανταγωνισμού. Ακριβώς όπως τα είπατε παιδιά. Πραγματικά δεν ξέρω αυτοί που περνούν τις αποφάσεις στην εταιρία σε πιο παράλληλο σύμπαν ζούνε και δεν βλέπουν τι γίνεται ώστε να το ανατρέψουν. 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν ΥΓ: και βασικά ο πραγματικός ανταγωνισμός που υπάρχει είναι μεταξύ βονταφον κ κοσμοτέ. Ανοίγεις τις εφαρμογές αυτών των 2 εταιριών και βλέπεις πολλά πακέτα, προσφορες, διαγωνισμους και ανοίγεις τις εφαρμογές φ2γ κ κιου και δεν βλέπεις τίποτα! Βονταφον κ κοσμοτέ ξεκίνησαν προληρωμενα καρτοκινητά 9μηνου και 12μηνου με τιμές χώμα και η Νοβα τίποτα! Και όπως έγραψε κ ο φίλος πιο πανω, απόλυτη αποτυχία με την πώληση της Νοβα! Δυο funds και 2 ζάμπλουτες αραβικές εταιρίες ενδιαφέρθηκαν και κατάφεραν να τους ξενερώσουν! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Αλλά θα βγουν σε λίγο με κανένα μεγάλο speedtest από την Αριστοτέλους ή κανένα mall και θα ανεβάσουν άρθρα από πολύ συγκεκριμένες σελίδες με άρθρα δινθυράβους για το πόσο σούπερ πάει η εταιρία και ότι την παρακαλάνε να την αγοράσουν 😂😂🤣😂🤣 Εγώ πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες να αδειάσει και άλλο το δίκτυο μπας και καταφέρουν να βγουν δεύτεροι στα speedtest awards 🤣😂🤣😂🤣😂 Από την άλλη μπορεί απλά να είναι delusional και να νομίζουν ότι είναι πρώτο δίκτυο σε όλα τα επίπεδα και πρέπει να τους παρακαλάνε οι συνδρομητές 😂🤣😂🤣😂 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν ΥΓ2: στην παρουσα φάση όλα δείχνουν ότι θα τσεπώσουν τα εκατομμύρια που πηραν σε δάνεια και θα την πτωχευσουν. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, τις προαλλες μου ήρθε το δώρο "για πάντα" των 600'+600mb και φοβάμαι να το βάλω ως βασικό νουμερο επειδή δεν μου εμπνέει καμμία εμπιστοσυνη! 😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Εχω σταθερό και 2 κινητά (που μπήκαν από Q σε συμβόλαιο τον ΙΑΝ 23 με 13€) και επειδή η πίεση που μου ασκούν από τον ΣΕΠ για ανανέωση των 2 κινητών είναι φοβερή (με αύξηση των 2 κινητών από 13 σε 14€), έψαξα σε Voda και Cosmote για αντίστοιχα προγράμματα και οι τιμές που βρήκα είναι σχεδόν ίδιες με λίγο αυξημένα τα data (από 2GB σε 6), που δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν μερικοί ότι οι άλλες δύο έχουν φτηνότερα πακέτα. Edited 5 ώρες πριν by makap 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 5 minutes ago, makap said: Εχω σταθερό και 2 κινητά (που μπήκαν από Q σε συμβόλαιο τον ΙΑΝ 23 με 13€) και επειδή η πίεση που μου ασκούν από τον ΣΕΠ για ανανέωση των 2 κινητών είναι φοβερή (με αύξηση των 2 κινητών από 13 σε 14€), έψαξα σε Voda και Cosmote για αντίστοιχα προγράμματα και οι τιμές που βρήκα είναι σχεδόν ίδιες με λίγο αυξημένα τα data (από 2GB σε 6), που δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν μερικοί ότι οι άλλες δύο έχουν φτηνότερα πακέτα. Καταρχήν μιλάμε για καρτοκινητή. Δεύτερον στα συμβόλαια παίζει πολύ παζάρι και ιδιαίτερα στην βονταφον αν έχεις και σταθερή με 3 ευρώ παραπάνω παίζει να πάρεις το ένα red unlimited. Γράφουν κατά κατα καιρούς τα παιδιά εδώ νούμερα που μπορεί να πάρεις προσφορές. 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 5 minutes ago, makap said: Εχω σταθερό και 2 κινητά (που μπήκαν από Q σε συμβόλαιο τον ΙΑΝ 23 με 13€) και επειδή η πίεση που μου ασκούν από τον ΣΕΠ για ανανέωση των 2 κινητών είναι φοβερή (με αύξηση των 2 κινητών από 13 σε 14€), έψαξα σε Voda και Cosmote για αντίστοιχα προγράμματα και οι τιμές που βρήκα είναι σχεδόν ίδιες με λίγο αυξημένα τα data (από 2GB σε 6), που δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν μερικοί ότι οι άλλες δύο έχουν φτηνότερα πακέτα. Ανάλογα τι συγκρίνεις. Και η κοσμοτέ έχει συμβόλαιο 5 ευρώ τον μήνα και δεν δίνει τίποτα. Η λέξη "φτηνό" για τον καθένα έχει διαφορετική έννοια. Εάν εσυ πρεπει να έχεις παγιο ελάχιστο τα 14 ευρώ και πιστευεις οτι η Νοβα είναι πιο "φτηνή" τότε μπορείς να πάρεις ακριβότερο προγραμμα στη Νοβα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 20 minutes ago, cmvr said: Καταρχήν μιλάμε για καρτοκινητή. Ο τίτλος του νήματος είναι "Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ". Επομένως, έγραψα το θέμα μου στο σωστό νήμα. 20 minutes ago, cmvr said: Δεύτερον στα συμβόλαια παίζει πολύ παζάρι και ιδιαίτερα στην βονταφον αν έχεις και σταθερή με 3 ευρώ παραπάνω παίζει να πάρεις το ένα red unlimited. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πληρώνω λογότερα και όχι να έχω παραπάνω data. Πήρα και προσφορά από τη Voda αφενός από την ίδια με 11 λεπτά φτηνότερη (ναι 11 λεπτά) και από συνεργαζόμενους της Θεσ/νίκης λίγο ακριβότερη. 19 minutes ago, VIPdriver said: Ανάλογα τι συγκρίνεις. Και η κοσμοτέ έχει συμβόλαιο 5 ευρώ τον μήνα και δεν δίνει τίποτα. Η λέξη "φτηνό" για τον καθένα έχει διαφορετική έννοια. Εάν εσυ πρεπει να έχεις παγιο ελάχιστο τα 14 ευρώ και πιστευεις οτι η Νοβα είναι πιο "φτηνή" τότε μπορείς να πάρεις ακριβότερο προγραμμα στη Νοβα. Μιλάμε ελληνικά για να καταλαβαινόμαστε. 'Εγραψα ότι έψαξα για αντίστοιχα προγράμματα και όχι για οποιοδήποτε πρόγραμμα, όπως κατάλαβες. Edited 5 ώρες πριν by makap 2 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Πιο σωστή μετάφραση σε ορισμένα από αυτά είναι το να δίνει με την ίδια τιμή παραπάνω παροχές ένας άλλος πάροχος. Αν θες κάποια απάντηση για την αύξηση που επιμένει η νοβα, μπορείς να δεις για το simply cu, αλλά προπληρώνεις έναν χρόνο. Διαφορετικά καρτοκινητή Vodafone και αναμονή να λάβεις την προσφορά που δίνουν 8-12€ τον μήνα για συμβόλαιο με 2-10 GB απεριόριστα λεπτά και κάμποσα ή απεριόριστα sms. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 20 ώρες πριν, ilka71 said: για Ουγγαρία τι ισχύει με τα απεριόριστα λεπτά, δεδομένα που έχουμε στο κινητό συμβόλαιο; πόσα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκεί; Τα πάντα όπως και εδώ. Στα δεδομένα, εάν έχεις συμβόλαιο Nova απεριόριστο, τότε έχεις όριο 56GB/μήνα. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 ώρα πριν, makap said: Ο τίτλος του νήματος είναι "Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ". Επομένως, έγραψα το θέμα μου στο σωστό νήμα. Πω μου έκανες τη μούρη κρέας με την τάπα που μου έριξες 🤣 Καταρχήν έπρεπε να γράψεις στο θέμα σύγκρισης συμβολαίων όχι εδώ αφού έκανες σύγκριση 😄 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν γνωστος μου εβαλε 5G home,απλα θελω να ρωτησω αν εχει περιορισμο των gb και μετα απο ποσα πεφτει η ταχυτητα. 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 31 minutes ago, ktikti said: γνωστος μου εβαλε 5G home,απλα θελω να ρωτησω αν εχει περιορισμο των gb και μετα απο ποσα πεφτει η ταχυτητα. 1 Tb είναι το όριο δεν το έχω φτάσει ποτέ. Πέφτει η ταχύτητα ναι εάν το περάσετε συγνώμη δεν θυμάμαι πόσο είναι θα το ψάξω και θα σας πω. 1TB είναι το όριο και η ταχύτητα πέφτει στα 15 mbps με βάση τα λεγόμενα τους. Γραπτά δεν το έχω βρει πουθενά. Edited 2 ώρες πριν by Antonio21 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 11 ώρες πριν, VIPdriver said: Είναι γεγονός οτι η βονταφον επενδύει περισσότερο στο μαρκετινγκ πάρα στην ποιότητα, αλλά λογικό οταν εχει να κάνει με κοσμο που χειροκροτάει σε προβληματικό έργο 39 ετών κ 3 δις. Πάντως τις ημερες που δεν ειναι τσάμπα, το μετρό ειναι απόλαυση (λίγος κόσμος). Βέβαια καλό είναι να μπαίνει καποιος με ένα νεράκι, ενεργειακή μπάρα, φακό κ σφυρίχτρα για παν ενδεχόμενο με αυτούς που έχουμε μπλέξει... Πάντοτε φίλε μου η συγκεκριμένη εταιρεία έδινε έμφαση στο μάρκετινγκ και αυτό φαίνεται από τις δήθεν ψαγμένες (και καλά) διαφημίσεις της, συμφωνώ εν γένει σε αυτά που λες. 1 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Πάντως και οι 3 μας τα έχουν ζαλίσει όλη την ώρα στη τηλεόραση διαφημίσεις για Gigabit Voucher. Τις έχω μάθει απ έξω ειδικά vdf και Nova. Η nova γιατί λέει σε όλη την Ελλάδα; έχουμε FFTH σε όλη την Ελλάδα; τρελαίνομαι όταν το ακούω, μόνο Vdsl έχω διαθέσιμο και όταν βλέπω τη διαφήμιση νιώθω χαζός.. Γενικά τι marketing λέτε η Vodafone δεν έχει δείξει καμία διαφήμιση της προτροπής, Κίτσος και Τασούλα ονλι,ούτε η NOVA. Πιου ονλυ. Και οι 3 γενικά και σε marketing χάνουν, η κοτε εχει ξεκινήσει βέβαια να βάζει διαφημίσεις Telekom. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Αθήνα τουλάχιστον, από την εξαγορά δεν έχω σταματήσει να βλέπω διαφημίσεις της Nova σε στάσεις λεωφορείων, μια για το δίκτυο οπτικών ινών 10 Gbps, μία για τον ταχύτερο αναπτυσσόμενο πάροχο, 1€ ανανέωση F2G, 13€ συμβόλαιο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Σε αυτήν την διαφήμιση πάντως έχει παίξει ο φίλος μας ο cmvr. https://youtu.be/vxm3gGHWVSI?si=5kd8mALJZVu_PkL1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 7 minutes ago, Antonio21 said: Σε αυτήν την διαφήμιση πάντως έχει παίξει ο φίλος μας ο cmvr. https://youtu.be/vxm3gGHWVSI?si=5kd8mALJZVu_PkL1 Που ειμαι δε με βλέπω 🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 7 minutes ago, cmvr said: Που ειμαι δε με βλέπω 🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 18 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 λεπτά πριν 1 hour ago, Antonio21 said: Δε μου μοιάζει 🤣🤣🤣 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts