p_k Δημ. January 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2024 Αυτό σκέφτομαι να το κάνω. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2024 11 minutes ago, Chrischal1908 said: Και πατήσεις ενεργοποίηση φυσικά; Το unlimited all +EE στην ίδια τιμή με το υπάρχων. Ο πατέρας μου δεν το έχει πατήσει ακόμα,αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνει αύριο. Ναι είναι το ίδιο απλά έχει και κλήσεις προς ΕΕ. Αυτά που σου είπα μου τα είπε η ίδια η εταιρία οπότε είναι σίγουρα 6 minutes ago, p_k said: Αυτό σκέφτομαι να το κάνω. Αν είσαι ικανοποιημένος(που είσαι από ότι ξέρω καθώς στην περιοχή σου η πράσινη καπουτ)βεβαίως και να ανανεώσεις 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. January 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2024 16 minutes ago, p_k said: Αυτό σκέφτομαι να το κάνω. Λήγει σύντομα; Προσωπικά η γνώμη μου είναι ότι επειδή έχεις κάμποσες συνδέσεις στην Nova και είσαστε πελάτες πολλά χρόνια, ίσως να ζητούσες κάποια καλύτερη τιμή. Γενικά μιλώντας όμως, ναι είναι οκ τιμή τα 27€ μαζί με τα λεπτά προς ΕΕ. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2024 Αυτό έβγαλε σε εμένα. (Έχω σταθερό κ εον) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2024 7 minutes ago, hercoulis said: Αυτό έβγαλε σε εμένα. (Έχω σταθερό κ εον) Όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Θα μπορούσαν και πολύ καλύτερα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2024 Ναι, θα έπαιρνα αν έδιναν καλύτερα. πχ συμβόλαιο με 20Ε (εκεί έχω ορίσει για εμένα ταβάνι), και 25/30 βαριά GB. Αλλά εγώ δεν είμαι CEO για να ξέρω από τέτοια. (πολλά χρόνια συνδρομητής σε σταθερό και νοβα) Δηλαδή δίνω τώρα 42Ε για τν και τηλέφωνο. (Δε βάζω τα καρτοκινητά) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2024 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Ο πατέρας μου δεν το έχει πατήσει ακόμα,αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνει αύριο. Ναι είναι το ίδιο απλά έχει και κλήσεις προς ΕΕ. Αυτά που σου είπα μου τα είπε η ίδια η εταιρία οπότε είναι σίγουρα Αν είσαι ικανοποιημένος(που είσαι από ότι ξέρω καθώς στην περιοχή σου η πράσινη καπουτ)βεβαίως και να ανανεώσεις Τον Ιούνιο λήγει. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. January 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2024 23 ώρες πριν, hercoulis said: Σε διάλογο που πρόσεξα στα σόσιαλ, γίνεται ανανέωση για δυο χρόνια. Οκ, λογικό μου φαίνεται. Ωστόσο, δε μου φαίνεται λογικό να ανανεώσει κάποιος που είχε το πακέτο με τα 13€, για δυο χρόνια, για να του δώσουν δώρο παραπάνω γίγα για δυο μήνες! Δε μπορεί.. δεν ανανεώνεται για 2 χρόνια. απλώς παίρνεις δώρο 2 γίγα για 2 μήνες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2024 Στο 2GB έχει εμφανιστεί πακέτο πρόσθετο. Δεν θέλει ανανεωση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. January 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2024 Αν μου επιτρέπεται να αναφέρω κι εδώ ως πιο σχετικό θέμα με το ζήτημα μου ότι μετά από νεότερη επικοινώνησα μου με την εξυπηρέτηση ανέφεραν κάτι για αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής της εταιρίας για την οποία δεν μπορούσε να με ενημερώσουν αυτοί αλλά μόνο εξειδικευμένος εκπρόσωπος από τον οποίο αναμένω τηλέφωνο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 3 ώρες πριν, hercoulis said: Αυτό έβγαλε σε εμένα. (Έχω σταθερό κ εον) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 Έχει επιδοτηση 170€. Ουσιαστικά είναι στα 19,90 αν κάνουμε 170/24. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 (edited) 40 minutes ago, paanos said: Έχει επιδοτηση 170€. Ουσιαστικά είναι στα 19,90 αν κάνουμε 170/24. 27 € τελική δεν θα πληρώνει τον μήνα; Αν επιλέξει την επιδότηση εννοώ. Edited January 27, 2024 by p_k 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 Η επιδότηση είναι wallet οπότε μπορεί και να την πάρει ως εκπτωση. Αλλιώς παίρνει συσκευή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 10 minutes ago, paanos said: Η επιδότηση είναι wallet οπότε μπορεί και να την πάρει ως εκπτωση. Αλλιώς παίρνει συσκευή Αυτό ισχύει όταν αναφέρεται η λέξη wallet; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 5 minutes ago, p_k said: Αυτό ισχύει όταν αναφέρεται η λέξη wallet; Ναι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 4 ώρες πριν, paanos said: Έχει επιδοτηση 170€. Ουσιαστικά είναι στα 19,90 αν κάνουμε 170/24. Μετά από δυο χρόνια όμως, και αν και αν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 36 minutes ago, hercoulis said: Μετά από δυο χρόνια όμως, και αν και αν Όχι. Day 1 μπορείς να την πάρεις ως έκπτωση παγιου αν είναι wallet. Ουσιαστικά το δίνουν και 1€ πιο φθηνά από την τιμή site 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 (edited) Βάζω να πληρώσω το πέναλτι προωρης αποχωρησης μου από την εταιρεία ηλεκτρονικά, εισάγω RF και κωδικό πελάτη, και μου εμφανιζει ότι ο λογαριασμός έχει πληρωθεί. Τι συμβαίνει; Edited January 27, 2024 by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 Just now, panos.k2 said: Βάζω να πληρώσω το πέναλτι ηλεκτρονικά, εισάγω RF και κωδικό πελάτη, και μου εμφανιζει ότι ο λογαριασμός έχει πληρωθεί. Την "πάτησες" σαν και μένα που έκοψα ένα σταθερό και βιαζομουν... Θα έρθει ξανά σε μέιλ. Σε μένα έτσι έγινε τουλάχιστον. Θέλουμε να τους πληρώσουμε και δεν μπορούμε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 3 minutes ago, paanos said: Όχι. Day 1 μπορείς να την πάρεις ως έκπτωση παγιου αν είναι wallet. Ουσιαστικά το δίνουν και 1€ πιο φθηνά από την τιμή site Δηλαδή το unlimited θα βγει 21,5€; 230:12= 9,5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 3 minutes ago, rebel1 said: Την "πάτησες" σαν και μένα που έκοψα ένα σταθερό και βιαζομουν... Θα έρθει ξανά σε μέιλ. Σε μένα έτσι έγινε τουλάχιστον. Θέλουμε να τους πληρώσουμε και δεν μπορούμε. Και βγάζει λινκ να το πληρώσεις στο μειλ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 2 minutes ago, panos.k2 said: Και βγάζει λινκ να το πληρώσεις στο μειλ; Και σε Cosmotε μου έτυχε με RF. Ήρθε ξανά νέο μέιλ με κωδικό πληρωμής 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 Just now, rebel1 said: Και σε Cosmotε μου έτυχε με RF. Ήρθε ξανά νέο μέιλ με κωδικό πληρωμής Εμένα ήρθε χαρτί στο σπίτι με το πέναλτι. Ο αδερφός μου πληρώνει τα υπόλοιπα κινητά μέσω της εφαρμογής και δεν τον αφήνει να πληρώσει και το πέναλτι να τελειώνουμε. Μηπως να πάω σε κατάστημα να τελειώνω με αυτή την ιστορία; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 6 minutes ago, hercoulis said: Δηλαδή το unlimited θα βγει 21,5€; 230:12= 9,5 230:24. Αν είναι Wallet τότε ναι μπορεί να γίνει. Σε εμένα αντίστοιχη πάντως δεν προχωράει, μένει γκρι το κουμπί 11 minutes ago, panos.k2 said: Βάζω να πληρώσω το πέναλτι προωρης αποχωρησης μου από την εταιρεία ηλεκτρονικά, εισάγω RF και κωδικό πελάτη, και μου εμφανιζει ότι ο λογαριασμός έχει πληρωθεί. Τι συμβαίνει; Περιμένεις να βγει εκκαθαριστικός από το billing το άλλο. Βγαίνει διαφορετικό τιμολόγιο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts