Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμμμ πολύ ενδιαφέρον φίλε μου!

Λογικά εφόσον γράφει αυτό

Η χρέωση SMS προς εθνικά δίκτυα, μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης, αυξάνεται από 0,1613€/SMS σε 0,28€/SMS για όλα τα υπόλοιπα εμπορικά και μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα συμβολαίου & Καρτοσύνδεσης ιδιωτών

Και αυτό

Από 17 Ιουλίου 2019, θα ισχύουν οι παρακάτω τιμολογιακές αλλαγές για όλους τους συνδρομητές σε εμπορικά & μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα σταθερής συμβολαίου ιδιωτών.

Η χρέωση ανά λεπτό κλήσης προς εθνικά σταθερά, μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης, αυξάνεται από 0,3255€ σε 0,41€.

Η χρέωση ανά λεπτό κλήσης προς εθνικά κινητά, μετά τη κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης, αυξάνεται από 0,7552€ σε 0,94€.

Η χρέωση ανά λεπτό κλήσης προς διεθνείς προορισμούς Ζώνης 1, 1β & σταθερούς διεθνείς προορισμούς Ζώνης 1α , μετά τη κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης, αυξάνεται από 0,6640€ σε 0,8299€.

Το βήμα χρέωσης 1’, που εφαρμόζεται για όλες τις παραπάνω κλήσεις, παραμένει ως έχει.

Δεν μας επηρεάζει όλους; Εάν ναι με έσωσες φίλε μου!

Στα εταιρικά δεν ξέρω αν ισχύει, λέει οικιακούς. Δες τον λογαριασμό του Ιουνίου, στις σελίδες που λέει τις χρεώσεις ανά αριθμό κάτω κάτω αναφέρει μόνο την παράγραφο που επηρεάζεται η σύνδεση.

Ναι έχεις δίκιο. Δυστυχώς λείπω τώρα, μόλις γυρίσω θα το δω. Σε ευχαριστώ πολύ όμως για τη βοήθεια!

ΝΑ ρωτήσω κάτι. Έκανα πρόσφατα ανανέωση του συμβολαίου σταθερής για ακόμα 2 χρόνια. Θέλω να αλλάξω πάροχο. Online...Μπορώ? είμαι στο νέο συμβόλαιο μόλις 45 μέρες. Εχει penalty ? Υπόψη δεν έχω πάρει επιδοτούμενο τίποτα από την Wind... Tα φώτα σας παρακαλώ...

Μπορείς μέχρι 17 Σεπτεμβρίου καταγγέλοντας την σύμβαση σου με φαξ σε ένα κατάστημα WIND ή στέλνοντας μήνυμα από την φόρμα επικοινωνίας. Ζητάς διακοπή της σύνδεσης και φορητότητα σε άλλο πάροχο, παίρνεις αποδεικτικό αποστολής (στην ηλεκτρονική επικοινωνία έρχεται αποδεικτικό στο email) και με το που λαβεις απάντηση ότι μπορείς να κάνεις αίτηση σε άλλη εταιρία και με την έκδοση του λογαριασμού να μιλήσεις μαζί τους για πιστωση, κάνεις την μεταφορά σου :)

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση ....

το συμβόλαιο μου λήγει στις 28 Σεπτεμβρίου ,

ο λογαριασμός εκδίδεται κάθε 17 του μηνός .

Έχω ζητήσει απο τώρα φορητότητα σε άλλο πάροχο. Θα έχω κάποια ποινή;(Το συμβόλαιο (24μηνο) δε το έχω,

λόγο τηλεφωνικής ανανέωσης ως χρόνιος συνδρομητής της):O:O:O

Πότε πρέπει να το διακόψω χωρίς να πέσουν ποινές ;

Edited by dtomgr

Θα έχεις ποινή ναι.

Πως υπολογίζεται; για 1 μήνα πριν την λήξη ;

Και αν λήξουν τα συμβολαια ορισμένου χρόνου , θα πάω φύγουν και οι εκπτώσεις στα πακέτα που έχω τώρα και θα

βγει λογαριασμός με τις ισχύουσες τιμές.

Γνωρίζεις κάτι πιο συκγκεκριμένο;

• Administrators
Τα posts σχετικά με την κάρτα mobile broadband με το 1gb μεραφέρθηκαν στο σωστό topic : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=469627&page=38

Πως υπολογίζεται; για 1 μήνα πριν την λήξη ;

Και αν λήξουν τα συμβολαια ορισμένου χρόνου , θα πάω φύγουν και οι εκπτώσεις στα πακέτα που έχω τώρα και θα

βγει λογαριασμός με τις ισχύουσες τιμές.

Γνωρίζεις κάτι πιο συκγκεκριμένο;

Για μετατροπή σε καρτοκινητο στην ίδια εταιρία κάνουμε αίτηση ένα μήνα νωρίτερα, γιατί ένα μήνα θέλει η μετατροπή.

Όταν μεταφέρεσαι σε άλλη εταιρία κάνεις αίτηση την ημέρα της λήξης και ζητάς να γίνει άμεσα (χωρίς να περάσουν πρώτα 14 ημέρες, χωρις δυνατότητα ακύρωσης της φορητότητας) και στον τελευταίο λογαριασμό πληρώνεις χωρίς έκπτωση 2-3 μέρες μέχρι να γίνει η φορητότητα.

Αν η αίτηση σου έχει περιθώριο 14 ημερών μέχρι να περαστεί, μπορείς να ακυρωσεις. Αν όχι, τότε αναγκαστικά πας στην καινούρια εταιρία και πληρώνεις πέναλντι.

https://www.makthes.gr/ti-allazei-apo-tin-1i-ianoyarioy-sta-dikaiomata-ton-syndromiton-tilefonias-kai-diadiktyoy-184663

https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Instructions/about_Regulation.html

Νομίζω εδώ τα παραδείγματα γραφούν πραγματικά το κόστος της ποινής σύμφωνα με τη νομοθεσία .

Στη δική μου περίπτωση που έχω 25ευρώ πάγιο +φπα (με έκπτωση 33ευρω) και σύμφωνα με τον Ποσό Β που υπολογιστικά βγαίνει

και το πιο μικρό

Ποσό Β

Το συνολικό ποσό που θα προκύπτει από το άθροισμα των ακόλουθων:

Το 1/3 του συνόλου των μηνιαίων παγίων για το διάστημα από την ημερομηνία διακοπής μέχρι την προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης της σύμβασης ορισμένου χρόνου

Το ποσό απόσβεσης για τυχόν επιδότηση συσκευής, τερματικού εξοπλισμού ή κατασκευής γραμμής, το οποίο αντιστοιχεί στα 2/3 του εναπομείναντος διαστήματος από την ημερομηνία διακοπής μέχρι την προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης της σύμβασης

θα πρέπει να πληρώσω το 1/3 από τα 25 ευρώ +φπα => 8+ ευρώ για 1 μήνα πριν την λήξη του. :blink::blink:

Edited by dtomgr

Εγώ πάντως θα σιγουρευα το ποσό και από την εξυπηρέτηση της Wind. Μήπως έχεις το συμβόλαιο σου; Εκεί γράφει το τέλος διακοπής.

Εγώ πάντως θα σιγουρευα το ποσό και από την εξυπηρέτηση της Wind. Μήπως έχεις το συμβόλαιο σου; Εκεί γράφει το τέλος διακοπής.

Μίλησα και μαζί τους το πρωί σήμερα , πριν κάνω τη φορητότητα ..... 0 ποινή :)

Στο "ολοκαίνουριο" site της Wind μόνο σε εμένα δεν φορτώνει το my wind; Με πάει μέχρι την σελίδα που κάνω σύνδεση και μετά μένει εκεί.

Απ'όσο ξέρω απο τους συνεργάτες για τους εταιρικούς πελάτες, θα αλλάξουν το παλιό ebill με το νέο με περισσότερες δυνατότητες. σημερα Κιόλας θα το δοκίμαζαν με δεδομένα απο παλαιούς υπάρχοντες πελάτες

Στο "ολοκαίνουριο" site της Wind μόνο σε εμένα δεν φορτώνει το my wind; Με πάει μέχρι την σελίδα που κάνω σύνδεση και μετά μένει εκεί.

Δεν φορτώνει στον Chrome, αλλά στον Firefox ανοίγει κανονικά.

Αφού κάνω σύνδεση προσπαθεί να μπει σε μια σελίδα owas.wind.gr και στο τέλος ο browser πετάει error too many redirects. Κριμα, τον δικό τους λογαριασμό δεν θα πληρώσω

Καλησπερα, αυτη την στιγμη εχω το w3 με 350 λεπτα ομιλιας προς ολους 1500 προς wind και 350 mb με 22 ευρω το μηνα. Τον χρονο ομιλιας δεν τον εχω περασει ποτε, αλλα τα δεδομενα θα ηθελα περισσοτερα καθως τωρα γενικα αποφευγω την χρηση τους. Τα καλοκαιρια ειδικα παντα παιρνω αυτες τις προσφορες με τα εχτρα gb. Επειδη λιγει το συμβολαιο εχω μια προσφορα να παω στο unlimited με 33 ευρω, πολυ καλη τιμη νομιζω, αλλα λογο του οτι δεν χρειαζομαι τα υπολοιπα εκτος gb δεν ξερω αν αξιζει. Εχω στειλε εδω και 2 μερες μεσω της φορμας επικοινωνιας ενα αιτημα να μου προσθεσουν mb στο υπαρχον προγραμμα, αλλα μαλλον με εχουν συνδεσει με καιρο!

Αλλη σκεψη ειναι να το κανω καρτοκινητο και με 12 ευρω το μηνα να εχω 400+400 ομιλια και 750 mb , και αν για καποιο λογο δε μου φτασουν με αλλα 12 ευρω να ενεργοποιησω και αλλο πακετο.

Για πειτε γνωμες;

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α κατι ακομα, τελικα το e-bill χρεωνετε η ειναι δωρεαν; Πουθενα δεν μπορεσα να βρω αν ειναι δωρεαν η οχι.

Εννοείται καρτοκινητό φίλε μου, με λιγότερα χρήματα θα έχεις πολύ περισσότερα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω 2η sim με τον ιδιο αριθμο για να την βαλω σε δευτερη συσκευη? Ειτε με επισημο ειτε με ανεπισημο τροπο.

Εχω Q καρτα

Σε καρτοκινητή δεν γίνεται, μόνο σε συμβόλαιο και είναι η υπηρεσία twin sim.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Μόνο με φορητότητα σε κάποιον από τους άλλους δύο που το παρέχουν κανονικά σε καρτοκινητά.

Ανεπίσημα μόνο αν έχεις πολύ παλιά sim, πριν το 14-15, η οποία δεν παίζει 4G,η οποία μπορεί να κλωνοποιηθεί. Χλωμό...

Sent from my SM-G970F

Μόνο με φορητότητα σε κάποιον από τους άλλους δύο που το παρέχουν κανονικά σε καρτοκινητά.

Ανεπίσημα μόνο αν έχεις πολύ παλιά sim, πριν το 14-15, η οποία δεν παίζει 4G,η οποία μπορεί να κλωνοποιηθεί. Χλωμό...

Sent from my SM-G970F

οι 4g δεν κλωνοποιουνται ανεπισημα?Δεν το ηξερα

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ