KostasDj_2 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Καλημέρα σε όλους! Είμαι συνδρομητής εδώ και μερικούς μήνες στο W1 Plus και μπορώ να πω ότι δεν είχα κανένα θέμα με τη Wind. Επειδή άλλαξα δουλειά, στο σημείο που είναι η νέα μου εργασία (και στην οποία περνάω τουλάχιστον 12 ώρες κάθε μέρα) δεν έχει καθόλου σήμα, και δεν εννοώ χαμηλό 3G, 4G κλπ, εννοώ ούτε GSM. Το κινητό είναι μόνιμα "Εκτός Υπηρεσίας" και όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα είναι σοβαρό. Η Vodafone στο συγκεκριμένο σημείο πιάνει καμπάνα, οπότε έκανα αίτηση για φορητότητα εκεί ώστε να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Η Wind λοιπόν με ειδοποίησε ότι εαν συνεχίσω τη φορητότητα θα πρέπει να πληρώσω 230 ευρώ ρήτρα επειδή σπάω το συμβόλαιο (υπόψη ότι δεν έχω επιδότηση για κινητό, παρα μόνο έκπτωση παγίου). Μπορώ να αποφύγω τη χρέωση αυτή επειδή δεν έχει καθόλου υπηρεσία; Ήδη και τηλεφωνικά στην "κλήση που ηχογραφείται" τους είπα ότι εγώ δεν έχω καθόλου σήμα και ότι αν υπήρχε μια λύση όπως το "full σήμα" της vodafone δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Στον τελευταίο λογαριασμό που θα λάβεις ή έχεις λάβει μέσα στον Ιούνιο η wind έχει ανακοινώσει αύξηση στο πακέτο Ίντερνετ του w1 plus μπορείς μέχρι της 28 Ιουλίου να καταγγείλεις την σύμβαση σου αζημιως. Παραθέτω το λινκ της ανακοίνωσης : https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=460 Edited June 26, 2017 by alexm26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Στον τελευταίο λογαριασμό που θα λάβεις ή έχεις λάβει μέσα στον Ιούνιο η wind έχει ανακοινώσει αύξηση στο πακέτο Ίντερνετ του w1 plus μπορείς μέχρι της 28 Ιουλίου να καταγγείλεις την σύμβαση σου αζημιως. Παραθέτω το λινκ της ανακοίνωσης : https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=460 Εξαιρετικός! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! :) Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 επειδη αναβαθμιστηκα σε w1 plus πριν δυο μηνες συστημικα μου ειπαν σε καταστημα δεν μπορει να γινει καταγγελια.ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Όχι απλά στο είπαν για να μην το κόψεις. Οι αλλαγες αυτές έχουν ισχύ μετά της 28/06 όποτε σε πιάνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Δοκίμασε σε αλλο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 επειδη αναβαθμιστηκα σε w1 plus πριν δυο μηνες συστημικα μου ειπαν σε καταστημα δεν μπορει να γινει καταγγελια.ισχυει; στείλε το αίτημα σου μέσα από την φόρμα επικοινωνίας...την επόμενη θα σου δώσουν την απάντηση που περιμένεις και μετά κανείς ότι θέλεις.... Έτσι έφυγα και εγω...και μετα με έπαιρναν τηλ να μου προτείνουν αλλά προγράμματα και πάντα μου ανέφεραν και την Ρήτρα που "και καλά "θα πληρωνα... παράλληλα έκανα απ την 1η στιγμή και μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και μετά από 20 μέρες μου απάντησαν και εγγράφως ότι δεν χρωστάω τπτ.... Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 αναγραφεται στο λογαριασμο μου που εκδοθηκε σημερα,οποτε δεν θα υπαρχει θεμα.απο χθες που εκδοθηκε εως ενα μηνα εχω δικαιωμα καταγγελιας ή απο.τις 6/6 οποτε βγηκε και η ανακοινωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 1 μηνα απο την έκδοση της ανακοίνωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) Απενεργοποιείς όλες τις προωθήσεις απο το μενού του κινητού και έπειτα στέλνεις ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265. Edited June 30, 2017 by kmpatra Διορθωση απάντησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Μια διόρθωση : Στέλνεις ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) Ναι σορρυ ζήταγε χωρις ενημέρωση του καλούντα,τωρα το ειδα.Το διόρθωσα και στην απάντηση Edited June 30, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 3GB MONO ME 3€ TO MHNA ΓIA INTERNET AΠO TO KINHTO ΣOY ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 12 MHNEΣ! ΣTEIΛE 12 ΣTO 1285 EΩΣ KAI 23/07 KAI ΔOKIMAΣE THN EMΠEIPIA ENOΣ ΔIKTYOY ΠOY ΔEN ΣTAMATAEI NA MEΓAΛΩNEI ΓIA EΣENA OΠOY KI AN ΠAΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Είναι μόνο για καρτοκινητη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Αν κρίνω από το θέμα στο οποίο γράφεται,μόνο για καρτοκινητή δεν θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Εμένα που έχω w web δεν το πήρε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Για καρτοσυνδεση είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Καλησπέρα.Δείτε εδώ: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/mobile-broadband-control-30gb/ ό,τι πρέπει για τον cmvr!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Να διευκρινήσουμε οτι και ολα τα προγράμματα mobile broadband μετονομάστηκαν σε simplefi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 (edited) Καλησπέρα.Δείτε εδώ: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/mobile-broadband-control-30gb/ ό,τι πρέπει για τον cmvr!! Το έχω εδώ και πολλά χρόνια φίλε μου. Είναι η δεύτερη sim στο κινητό μου :) Edited July 9, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Για καρτοσυνδεση είναι. Εγώ με καρτοσύνσεδη πάντως έφαγα πόρτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Στον τελευταίο λογαριασμό που θα λάβεις ή έχεις λάβει μέσα στον Ιούνιο η wind έχει ανακοινώσει αύξηση στο πακέτο Ίντερνετ του w1 plus μπορείς μέχρι της 28 Ιουλίου να καταγγείλεις την σύμβαση σου αζημιως. Παραθέτω το λινκ της ανακοίνωσης : https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=460 Αυτό έκανα κ εγώ για να φύγω μετά από 10χρονια που ήμουν στη wind. Μάλιστα μου είπαν ότι έχω δικαίωμα να κάνω καταγγελία μέχρι τις 5/7. Την έκανα και μετά μου λένε δεν έχεις δικαίωμα πρέπει να πληρώσεις 36€. Μόλις τους είπα ότι μου το είπαν από τη σελίδα στο fb γραπτά τότε τα μάζεψαν κ μου είπαν οκ. Αλλά παρόλα αυτά μου έκαναν χρέωση 36€ από τον τελευταίο λογαριασμό και μάλιστα δεν υπολόγισαν το πρώτο πάγιο που πληρώνουμε πάντα ως εγγύηση όταν κάνουμε συμβόλαιο. Περιμένα μια εβδομαδα να μου απαντήσουν και να μου πουν ένα τηλέφωνο επικοινωνίας κ ένα email για να κάνω καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Έκανα και περίμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Είχα συμβόλαιο χωρίς δέσμευση. Ζήτησα αποσύνδεση εξαιτίας των αυξήσεων. Μου είπαν ότι το αζημίως αφορά αν έχω πάρει έκπτωση και όχι το τέλος αποσύνδεσης (το ανάποδο από ότι συνήθως λένε) Έκανα φορητότητα σε Cyta και τέλος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Το τέλος αποσύνδεσης 10 ευρώ δεν είναι? Αν ναι,όντως πρέπει να ισχύει όπως στο είπαν,θα γλύτωνες επιστροφή εκπτώσεων ή ποινή διακοπής (την κλιμακούμενη με το πινακακι της αρχικής σύμβασης) αν υπήρχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Το τέλος αποσύνδεσης 10 ευρώ δεν είναι? Αν ναι,όντως πρέπει να ισχύει όπως στο είπαν,θα γλύτωνες επιστροφή εκπτώσεων ή ποινή διακοπής (την κλιμακούμενη με το πινακακι της αρχικής σύμβασης) αν υπήρχαν. Η ανακοίνωση λέει οτι η αποσύνδεση γίνεται ατελώς. Το να με χρεώνει τέλη αποσύνδεσης ατελώς είναι κατόρθωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts