patrickdrd Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 πηρα παλι τηλ τους δικους μου κ μου ειπαν οτι δεν εχει μεσα αυτο πακετο με mb, οποτε οτι αγορασω αφαιρειται απο το πλαφον που εχω, μαλλον θα χρησιμοποιω το ημερησιο οποτε κανει τα δικα της η κοσμοτε, αλλα μιας κ ειμαι dual καλο ειναι να υπαρχει καβαντζα, ποτε δεν ξερεις αν κ τι θα χρειαστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Τι εννοείς να κρύβουν τα τέλη; Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι υπάρχουν και μια φορά που με είχαν καλέσει από wind για προσφορά μου το είχαν τονίσει, δεν νομίζω να το κρύβει κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 εχω προσβαση ιντερνετ με την εταιρικη συνδεση, αλλα μπορω να χρησιμοποιω μονο το daily, μιας κ δεν εχω πακετο κ ουτε μπορω να ενεργοποιησω, γιατι κι αυτο πρεπει να το κανει ο νομιμος εκπροσωπος της εταιρειας, να ρωτησω, υπαρχει το προγραμμα 60mb με 3 ευρω στην wind; να τους πω να ζητησουν να μου ενεργοποιηθει αυτο αν υπαρχει, γιατι στο site βλεπω μονο τα 100mb με 5 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) Καλα μιλάμε για πολύ μεγάλο mpou....lo η wind.είμαι στην μέση του μήνα της φορητοτητας από wind σε βοντα μετά από πααααααρα πολλά χρόνια .ξαφνικά πέφτουν την προηγούμενη εβδομάδα τα πάντα.τηλεφωνία ιντερνετ.παίρνω τεχνική το καταγράφουν( στα αυτά τους μάλλον) και μετά από 2 μέρες Έρχεται τεχνικός wind σπίτι και αποφαίνεται ότι ΦΤΑΊΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΟΤΕ.δηλώνει την βλάβη στον ΟΤΕ την πέμπτη και σήμερα Έρχεται τεχνικός ΟΤΕ σπίτι.ελέγχει μέσω συνεννόησης με το κέντρο και μου λέει ότι η wind δεν στέλνει ΙΝΤΕΡΝΕΤ σπίτι σας!εδώ να πω οτι την τετάρτη μετά απο κανένα δίωρο ήρθε μόνο η τηλεφωνία.ξανά δηλώνει πλέον ο ΟΤΕ ότι η βλάβη ειναι της.wind και ότι το κάνουν συχνά αυτό να φορτώνουν τις ******** τους στον ΟΤΕ και καλα.ξανά πηρα την wind το απόγευμα και ένας τεχνικός θα με.παρει σε δέκα λεπτά.ήταν 7 η ώρα και τωρα ειναι 22.43.ΕΛΕΟΣ!!!!! Edited June 3, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) Οι εφαρμογές του Μιχα ειναι ετοιμες :clap: Edited June 3, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Οι εφαρμογές του Μιχα ειναι ετοιμες :clap: Τι εφαρμογές ακριβώς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Τι εφαρμογές ακριβώς; Για να βλεπεις τα υπολοιπα σου ονλαιν. Μπες στο μαρκετ βαλε mihas και διαλεξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Για να βλεπεις τα υπολοιπα σου ονλαιν. Μπες στο μαρκετ βαλε mihas και διαλεξε. Μόνο για f2go και qcard βλέπω. Έχει και για συμβόλαια; Αν ναι, δώσε απευθείας link Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μόνο για f2go και qcard βλέπω. Έχει και για συμβόλαια; Αν ναι, δώσε απευθείας link Δεν ειναι για συμβολαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Δεν ειναι για συμβολαια. Άρα γιατί το αναφέρεις εδώ μέσα που μιλάμε για τα συμβόλαια και μας μπερδεύεις; :-P Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Άρα γιατί το αναφέρεις εδώ μέσα που μιλάμε για τα συμβόλαια και μας μπερδεύεις; :-P Σορυ...εγραψα απ το κινητο και δεν το ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ξέρουμε αν θα βγάλει η wind εφαρμογή για συμβόλαια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ξέρουμε αν θα βγάλει η wind εφαρμογή για συμβόλαια; Λογικά θα πρέπει να βγάλει, φαντάζομαι πως είναι πολύ βολική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Προσφατα ανανεωσα το συμβολαιο μου αλλά αποφασισα τελικα να δοκιμασω τη καρτα. Σκοπευω λοιπον να παω σε ενα καταστημα και να ζητησω τη συνδεση να μου τη κανουν καρτα, με το ιδιο νουμερο. Επειδη πολυ προσφατα ανανεωσα το συμβολαιο, υπαρχει περιπτωση να μου πουν οτι δεν γινεται κτλ? Φανταζομαι οτι θα χρειαστει να πληρωσω κατι εξτρα ετσι? Εδω να σημειωσω οτι δεν πηρα συσκευη με την ανανεωση αλλά εκπτωση στο παγιο. Ρωταω για να ειμαι προετοιμασμενος μην μου πουν τιποτα "περιεργο" οταν παω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Νομιζω οτι η επιδοτηση δεν σε υποχρεωνει να παραμεινεις, γιατι μοιραζεται σε καθε μηνα το συνολικο ποσον. Απλως θα χαθει το υπολοιπο ποσο. Αυτο συνεβη σε γνωστο μου στην κοσμοτε. Νομιζω ισχυει παντου...μη σε κοροιδεψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Προσφατα ανανεωσα το συμβολαιο μου αλλά αποφασισα τελικα να δοκιμασω τη καρτα. Σκοπευω λοιπον να παω σε ενα καταστημα και να ζητησω τη συνδεση να μου τη κανουν καρτα, με το ιδιο νουμερο. Επειδη πολυ προσφατα ανανεωσα το συμβολαιο, υπαρχει περιπτωση να μου πουν οτι δεν γινεται κτλ? Φανταζομαι οτι θα χρειαστει να πληρωσω κατι εξτρα ετσι? Εδω να σημειωσω οτι δεν πηρα συσκευη με την ανανεωση αλλά εκπτωση στο παγιο. Ρωταω για να ειμαι προετοιμασμενος μην μου πουν τιποτα "περιεργο" οταν παω :O Αν πήρες έκπτωση στο πάγιο, πλέον θεωρείται σαν επιδότηση (ανά μήνα) οπότε επιστρέφεις το ποσό της έκπτωσης επί τους μήνες που την έχεις πάρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Από ότι έχω μάθει θα βγάλει και η Wind εφαρμογές σε λίγο καιρό Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Από ότι έχω μάθει θα βγάλει και η Wind εφαρμογές σε λίγο καιρό σε τι εφαρμογές αναφέρεσαι? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 σε τι εφαρμογές αναφέρεσαι? Έλεγχο υπολοίπου σε χρόνο ομιλίας, ίντερνετ κλπ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Έλεγχο υπολοίπου σε χρόνο ομιλίας, ίντερνετ κλπ Τα συμβόλαια δυστυχώς βλέπω πως μας εχουν ξεχασμενους για να μη πω τιποτα πιο βαρυ... πρωτα οι εφαρμογες για τα καρτοκινητά, και μετά εμείς... δωράκια και διαγωνισμοί στα καρτοκινητά... τίποτα εμεις... μου φαίνεται θα τους στείλω τα παραπονα μου σε email Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Νομιζω οτι η επιδοτηση δεν σε υποχρεωνει να παραμεινεις, γιατι μοιραζεται σε καθε μηνα το συνολικο ποσον. Απλως θα χαθει το υπολοιπο ποσο. Αυτο συνεβη σε γνωστο μου στην κοσμοτε. Νομιζω ισχυει παντου...μη σε κοροιδεψουν. Αν πήρες έκπτωση στο πάγιο, πλέον θεωρείται σαν επιδότηση (ανά μήνα) οπότε επιστρέφεις το ποσό της έκπτωσης επί τους μήνες που την έχεις πάρει... Eυχαριστω για τις απαντησεις. Τελικα μου ειπαν οτι πρεπει να μεινω 2 μηνες απο τη στιγμη που ανανεωσα το συμβολαιο. Αρα θα ξαναδοκιμασω τον Ιουλιο :rolleyes: Κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι πως επισης ανεφερεαν οτι η διαδικασια να μετατραπει το συμβολαιο wind σε καρτα με το ιδιο νουμερα κραταει 1 μηνα! :mad: Πηρα και την εξυπηρετηση πελατων στο 1260, τους ανεφερα οτι ειμαι στο wind to all 45 το οποιο εχει καταργηθει και δεν συμφερει καθολου με βαση τα τωρινα τους προγραμματα και πηρα την απαντηση οτι πρεπει να περασουν 7 μηνες για να παω σε μικροτερο προγραμμα αλλά αν θελω μπορω να παω στο μεγαλυτερο, το windo to all 50 (το οποιο παλι συμφερει σε σχεση με το 45). Προφανως ειμαι "παγιδευμενος" σε ενα ασυμφορο προγραμμα. Αντι να περιμενω 7 μηνες για να παω σε φθηνοτερο προγραμμα μπορω στους 2 μηνες να το κανω καρτα ή να παω σε αλλη εταιρεια. Καπου "μπαζει" η λογικη της wind στο συγκεκριμενο θεμα, τι να πω. Edited June 5, 2013 by ^Deadly_Sin^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ο νόμος για τις φορητότητες δεν λέει τίποτα για τους δύο μήνες. Άρα κάνεις αίτηση σε όποια εταιρεία θέλεις . Μόλις την απορίψουν καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. Αμέσως μετά θα σε αφήσουν να φύγεις . Ο ένας μήνας για αλλαγή σε καρτοκινητό της ίδιας εταιρείας ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ο νόμος για τις φορητότητες δεν λέει τίποτα για τους δύο μήνες. Άρα κάνεις αίτηση σε όποια εταιρεία θέλεις . Μόλις την απορίψουν καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. Αμέσως μετά θα σε αφήσουν να φύγεις . Ο ένας μήνας για αλλαγή σε καρτοκινητό της ίδιας εταιρείας ισχύει Eυχαριστω, θα ριξω μια ματια στο τι προσφερουν οι αλλες εταιρειες στα συμβολαια και θα αποφασισω αν και μαλλον θα περιμενω μεχρι να το κανω καρτοκινητο wind (εκτος αν καποια καρτοκινητη βγαλει καποια προσφορα στα κοντα και παω για φορητοτητα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Eυχαριστω, θα ριξω μια ματια στο τι προσφερουν οι αλλες εταιρειες στα συμβολαια και θα αποφασισω αν και μαλλον θα περιμενω μεχρι να το κανω καρτοκινητο wind (εκτος αν καποια καρτοκινητη βγαλει καποια προσφορα στα κοντα και παω για φορητοτητα.) Στη θέση σου θα περίμενα ένα μήνα και θα το έκανα F2G. Το έκανα εγώ πριν μερικούς μήνες και το τι έχω γλυτώσει είναι απίστευτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Στη θέση σου θα περίμενα ένα μήνα και θα το έκανα F2G. Το έκανα εγώ πριν μερικούς μήνες και το τι έχω γλυτώσει είναι απίστευτο ;) Mε αυτο ακριβως το σκεπτικο ξεκινησα κι εγω απλα με ξενερωνει οτι θα πρεπει να περιμενω οχι μονο για να επιτραπει να το κανω καρτα αλλά και 1 μηνα μεχρι να ολοκληρωσει η wind τη διαδικασια συμβολαιο σε καρτα. Αυτο το 2ο ειναι που μου τη σπαει, γιατι θελουν 1 μηνα να κανουν το συμβολαιο καρτα? Και φανταζομαι θα πρεπει να πληρωσω και γι'αυτον τον εξτρα μηνα. :mad: Τελοσπαντων, νομιζω το αναλυσα αρκετα αυτο το θεμα, θα δω τι θα κανω. Ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts