Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια συντομα ανοιγει η επιδοτηση μου, πληρωνω μεσο ορο 50ευρω το μηνα, ειμαι καλος πελατης. Τι ποσο να περιμενω? Αν ξερει καποιος ας απαντησει.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Παιδια συντομα ανοιγει η επιδοτηση μου, πληρωνω μεσο ορο 50ευρω το μηνα, ειμαι καλος πελατης. Τι ποσο να περιμενω? Αν ξερει καποιος ας απαντησει.

30-40 ευρώ

30-40 ευρώ

Δεν εισαι με τα καλα σου. Περυσι μου δωσαν 200, καταρχην θα τους πω θελω το ideos X5 PRO, αυτο κανει 200ευρω.

Δεν εισαι με τα καλα σου. Περυσι μου δωσαν 200, καταρχην θα τους πω θελω το ideos X5 PRO, αυτο κανει 200ευρω.

Καλό το Χ5 Pro για τα λεφτά του...

Σε 18μηνο πιστεύω θα στο δώσουν έυκολα. Σε 12μηνο θα ζητήσουν λογικά κάποιο ποσό!

Καλό το Χ5 Pro για τα λεφτά του...

Σε 18μηνο πιστεύω θα στο δώσουν έυκολα. Σε 12μηνο θα ζητήσουν λογικά κάποιο ποσό!

Και σε 24μηνο δεν εχω προβλημα!!! Καθε 2χρονια αλλαζω συσκευη, οποτε μια χαρα με βολευει.

Και σε 24μηνο δεν εχω προβλημα!!! Καθε 2χρονια αλλαζω συσκευη, οποτε μια χαρα με βολευει.

εγω πιστευω οτι σε πολυ νωριτερο απο 2 χρονια, τα πάγια θα εχουν πεσει στο μισό (για τις ιδιες παροχες). Και οι 3 εταιριες χανουν συμβολαια καθημερινά, θα αναγκαστουν να ριξουν τις τιμές των συμβολαίων

Φίλε έχω WIND M και πληρώνω λόγω έκπτωσης DOUBLE PLAY 40E. Η αρχική προσφορά ήταν 50Ε ή 2Ε το μήνα στο λογαριασμό. Αλλάνθαστο κόλπο και μην το φοβηθείς γιατί το έκανα και τελικά έτσι θέλουν. Πήγα και έκανα φορητότητα στη vodafone (δεν με συμφέρει να αλλάξω δίκτυο ούτε ήθελα, απλά για εκφοβισμό το έκανα) με αποτέλεσμα την αμέσως επόμενη μέρα τηλέφωνο και επιδότηση 223Ε!!! Μόλις χθές πήρα το LG OPTIMUS L7 στα 299, στο συνιστώ καλύτερα από το IDEOS. Ότι προσφορά μου έκαναν ήταν για 12μηνο!!!

Edited by pkatsaras

Φίλε έχω WIND M και πληρώνω λόγω έκπτωσης DOUBLE PLAY 40E. Η αρχική προσφορά ήταν 50Ε ή 2Ε το μήνα στο λογαριασμό. Αλλάνθαστο κόλπο και μην το φοβηθείς γιατί το έκανα και τελικά έτσι θέλουν. Πήγα και έκανα φορητότητα στη vodafone (δεν με συμφέρει να αλλάξω δίκτυο ούτε ήθελα, απλά για εκφοβισμό το έκανα) με αποτέλεσμα την αμέσως επόμενη μέρα τηλέφωνο και επιδότηση 223Ε!!! Μόλις χθές πήρα το LG OPTIMUS L7 στα 299, στο συνιστώ καλύτερα από το IDEOS. Ότι προσφορά μου έκαναν ήταν για 12μηνο!!!

Εγω θα τους πω ξεκαθαρα, θελω αυτο το τηλεφωνο κ ας ειναι και σε 24μηνο συμβολαιο, δε τους ζηταω τρελα πραγματα, 200ευρω κανει, απο 50μεχρι56 ευρω τους πληρωνω καθε μηνα, νομιζω στην εποχη μας ειναι υπερ αρκετα για κινητο, συν της αλλης απο γνωστους κ φιλους δεν εχει κανενας wind πανε κ τα 1500χαμενα, απλα την κραταω την συνδεση γιατι εχω το παλιο Large με 50%εκπτωση κ παλι το ξεπερναω, αν μου πουν μα κ μου εχω παει κοσμοτε κ δε γυρναω, εχει κ 3g παντου.

Εγω θα τους πω ξεκαθαρα, θελω αυτο το τηλεφωνο κ ας ειναι και σε 24μηνο συμβολαιο, δε τους ζηταω τρελα πραγματα, 200ευρω κανει, απο 50μεχρι56 ευρω τους πληρωνω καθε μηνα, νομιζω στην εποχη μας ειναι υπερ αρκετα για κινητο, συν της αλλης απο γνωστους κ φιλους δεν εχει κανενας wind πανε κ τα 1500χαμενα, απλα την κραταω την συνδεση γιατι εχω το παλιο Large με 50%εκπτωση κ παλι το ξεπερναω, αν μου πουν μα κ μου εχω παει κοσμοτε κ δε γυρναω, εχει κ 3g παντου.

Είναι κρίμα να δεσμεύεσαι με 2 χρόνια όταν μπορείς αυτό που θες να το έχεις σε 12 μηνο...Και από τη στιγμή που δε σε βολεύει και η wind, ένας λόγος παραπάνω να μην δεσμευτείς 2 χρόνια. Σε μένα, πριν κάνω φορητότητα, σε 24μηνο μου έδιναν 120-130E. Γνώμη μου, δεν αξίζει 24μηνο...

Είναι κρίμα να δεσμεύεσαι με 2 χρόνια όταν μπορείς αυτό που θες να το έχεις σε 12 μηνο...Και από τη στιγμή που δε σε βολεύει και η wind, ένας λόγος παραπάνω να μην δεσμευτείς 2 χρόνια. Σε μένα, πριν κάνω φορητότητα, σε 24μηνο μου έδιναν 120-130E. Γνώμη μου, δεν αξίζει 24μηνο...

Απλα δε με πηραζει γιατι καθε 2χρονια αλλαζω συσκευη και οχι πως αυτη χαλαει. Πιστευω να μου το δωσουν ευκολα το κινητο χωρις πολλα πολλα μπλαμπλα. Βασικα κανονικα 40ευρω επρεπε να μου ερχεται το κινητο αλλα επιδει δεν εχει κανεις wind απ τον κυκλο μου κ παντα το ξεπερναω.

Εγω θα τους πω ξεκαθαρα, θελω αυτο το τηλεφωνο κ ας ειναι και σε 24μηνο συμβολαιο, δε τους ζηταω τρελα πραγματα, ...

Το τονισμένο θα σου πρότεινα να μη το αναφέρεις. Άσε να σου το πουν αυτοί, αν το πουν και κάνε και λίγο τον δύσκολο.

24 μήνες ήταν πάντοτε πολλοί και τώρα με την οικονομική κατάσταση σε επίπεδα χάλια θα φανούν πιο πολλοί.

Το τονισμένο θα σου πρότεινα να μη το αναφέρεις. Άσε να σου το πουν αυτοί, αν το πουν και κάνε και λίγο τον δύσκολο.

24 μήνες ήταν πάντοτε πολλοί και τώρα με την οικονομική κατάσταση σε επίπεδα χάλια θα φανούν πιο πολλοί.

Δεν θελω να μπω σε διαδικασιες φορητοτητας για να τους εκβιασω, δε μου αρεσουν αυτα, αν κανω αιτηση φορητοτητας θα φυγω. Τι μου πρωτεινεις?

απλα την κραταω την συνδεση γιατι εχω το παλιο Large με 50%εκπτωση κ παλι το ξεπερναω, αν μου πουν μα κ μου εχω παει κοσμοτε κ δε γυρναω, εχει κ 3g παντου.

Απλώς αρχικά τσέκαρε πως θα παραμείνει η προσφορά 50% στο πρόγραμμα που είσαι... Συνήθως οι προσφορές 50% είναι για ένα χρόνο! Κάλεσε το 1216 μπας και βγάλεις άκρη...

Δεν θελω να μπω σε διαδικασιες φορητοτητας για να τους εκβιασω, δε μου αρεσουν αυτα, αν κανω αιτηση φορητοτητας θα φυγω. Τι μου πρωτεινεις?

Δεν εννοούσα να τους εκβιάσεις με φορητότητα κ.λ.π., αλλά με τίποτα να μη το αναφέρεις πρώτος και σίγουρα να μη το δεχτείς με τη πρώτη. Όπως είναι και για εμάς δύσκολες εποχές είναι και γι΄αυτούς.

Αν σου βγει σου βγήκε, αν όχι τουλάχιστον θα το έχεις προσπαθήσει.

Απλώς αρχικά τσέκαρε πως θα παραμείνει η προσφορά 50% στο πρόγραμμα που είσαι... Συνήθως οι προσφορές 50% είναι για ένα χρόνο! Κάλεσε το 1216 μπας και βγάλεις άκρη...

Την προσφορα του -50% την ειχα ολο το 2011 και εχω συμφωνησει και για ολο το 2012!!! Δεν νομιζω να επηρεαζει αυτο το κομματι την επιδοτηση, ετσι κ αλλιως κ περυσι που ειχα την εκπτωση μου εδωσαν συσκευη 200ευρω, βεβαια την χαρισα.

Το 50% το συμφωνείς για 12 μήνες. Όταν λήξει πρέπει να το αναδιαπραγματευτείς ξανά!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Την προσφορα του -50% την ειχα ολο το 2011 και εχω συμφωνησει και για ολο το 2012!!! Δεν νομιζω να επηρεαζει αυτο το κομματι την επιδοτηση, ετσι κ αλλιως κ περυσι που ειχα την εκπτωση μου εδωσαν συσκευη 200ευρω, βεβαια την χαρισα.

Την επιδότηση μπορεί να ην την επηρεάζει αλλά μην υπογράψεις κανά 12, 18μηνο συμβόλαιο για τη συσκευή και σταματήσει μετά από π.χ 2-3 μήνες το 50%

Οι ειδικές προσφορές στα πάγια ισχύουν για ένα χρόνο, από τη στιγμή που σου έκαναν την τελευταία προσφορά...

Και εμένα με πήραν για ένα -20% πριν 2 μέρες και συμφώνησα, οπότε θα το έχω μέχρι και Μάιο 2013 ανεξάρτητα από την αναβάθμιση.

Πιστεύω να κατάλαβες τι θέλω να πω...

Το 50% το συμφωνείς για 12 μήνες. Όταν λήξει πρέπει να το αναδιαπραγματευτείς ξανά!

Αυτο ακριβως εκανα, τον περασμενο Δεκεμβριο που τελειωνε η εκπτωση τους πηρα τηλεφωνο, τους λεω θελω να την συνεχεισουμε την εκπτωση και πραγματικα δε μου εφεραν καμια μα καμια αντιρηση! Το πρωτο χρονο εγραφε στους λογαριασμους "εκπτωση 50% 12Μ" τωρα απλα γραφει εκπωση 50%! Νομιζω οτι οσο κατσω στη Wind δε νομιζω να μου το αλλαξουν!

Είμαι στην cosmote και σκέφτομαι σοβαρά να έρθω στη wind. Εδώ και μια εβδομάδα συμπληρώνω το τηλέφωνό μου στο site της wind εκεί που λέει "Μίλησε με έναν εκπρόσωπό μας!" αλλά δεν έχει πάρει κανείς. Ξέρετε τι γίνεται? Πρέπει να καλέσω εγώ?

Είμαι στην cosmote και σκέφτομαι σοβαρά να έρθω στη wind. Εδώ και μια εβδομάδα συμπληρώνω το τηλέφωνό μου στο site της wind εκεί που λέει "Μίλησε με έναν εκπρόσωπό μας!" αλλά δεν έχει πάρει κανείς. Ξέρετε τι γίνεται? Πρέπει να καλέσω εγώ?

Πήγαινε από ένα κατάστημα ή διάλεξε κάποιο πρόγραμμα από το internet... Από το τηλέφωνο δεν νομίζω να σου πουν και πολλά!

Μηπως γνωριζει κανεις εαν η υπηρεσια e-bill για να βλεπεις λογαριασμους κλπ μεσω ιντερνετ χρεωνεται???????? :ninja:

Μηπως γνωριζει κανεις εαν η υπηρεσια e-bill για να βλεπεις λογαριασμους κλπ μεσω ιντερνετ χρεωνεται???????? :ninja:

δωρεάν είναι. απλά δεν θα λαμβάνεις πλέον τους παραδοσιακούς λογαριασμούς με το ταχυδρομείο

μέτρον άριστον

δωρεάν είναι. απλά δεν θα λαμβάνεις πλέον τους παραδοσιακούς λογαριασμούς με το ταχυδρομείο

Oooops ...Και τωρα πως το ακυρωνουμε ???? :blink:

Oooops ...Και τωρα πως το ακυρωνουμε ???? :blink:

προσωπικά σου λέω να μείνεις στο ebill... και αν θέλεις τους παραδοσιακούς λογαριασμούς, τύπωσέ τους από το ebill :lol::lol:

πέρα από τη πλάκα δεν υπάρχει λόγος να κρατήσεις το παλιό σύστημα - εκτός και αν συντρέχει λόγος που δεν μπορώ να φανταστώ

μέτρον άριστον

Εγω προσωπικα εχω το e-bill plus και πραγματικα ειναι τελειο που δε στελνουν ουτε καν το πρωτο εντυπο πληρωμης σπιτι!!! Εχεις το κεφαλι σου ησυχο, πας πληρωνεις και ουτε γατα ουτε ζημια, ουτε να ξερει κανεις τι πληρωνεις ουτε τπτ!!!

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ