Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θυμαται καποιος το τηλεφωνο για το τμημα επιδοτησεων(το τμημα ου ζητας καλυτερη επιδοτηση συμβολαιου) γιατι μου ηρθε ανανεωση συμβολαιου και θελω να δω λιγο τι μπορει να παιξει......

Στο 1260 θα σου πούνε ό,τι χρειάζεσαι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Είμαι παλιός πελάτης της wind. Πληρώνω τα πάγια για το 240-R πρόγραμμα και 60 μηνύματα 70+ ευρώ πάγιο. Σκέφτομαι να πάω στα καινούρια προγράμματα της wind και συγκεκριμένα στο wind M. Με συμφέρει αυτή η μετάβαση? Edited by aspirin
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Κάτι που παρατήρησα την περασμένη εβδομάδα που ήμουν εξωτερικό: Η WIND χρεώνει 0.070 ευρώ/10 ΚΒ για DATA σε roaming, ενώ η COSMOTE ακριβώς τα μισά!! (0.035/10KB)!

Είναι δυνατόν!! ??

Πήρα τηλέφωνο την Wind να διαμαρτυρηθώ για τα 64 ευρώ κερατιάτικα από τη χρήση άθελα μου του gprs. Ενώ είμαι από τους καλούς πελάτες που πληρώνω 80-100 ευρώ κάθε μήνα, δεν μου διέγραψαν το χρέος. Θεωρώ πως με αυτο τον τρόπο δημιουργούνται δυσαρεστημένοι πελάτες. Το σίγουρο είναι πως όταν λήξει το συμβόλαιο θα φύγω όπως όπως.

Αν έκανα αίτηση φορητότητας στην cosmote θα με πάρουν τηλέφωνο για να προσπαθήσουν να με κρατήσουν?

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Πήρα τηλέφωνο την Wind να διαμαρτυρηθώ για τα 64 ευρώ κερατιάτικα από τη χρήση άθελα μου του gprs. Ενώ είμαι από τους καλούς πελάτες που πληρώνω 80-100 ευρώ κάθε μήνα, δεν μου διέγραψαν το χρέος. Θεωρώ πως με αυτο τον τρόπο δημιουργούνται δυσαρεστημένοι πελάτες. Το σίγουρο είναι πως όταν λήξει το συμβόλαιο θα φύγω όπως όπως.

Αν έκανα αίτηση φορητότητας στην cosmote θα με πάρουν τηλέφωνο για να προσπαθήσουν να με κρατήσουν?

Το ίδιο έπαθε και συγγενικό μου πρόσωπο...και τα πλήρωσε ! Τα λάθη δεν αναγνωρίζονται δυστυχώς:X !

Μα απ'τη στιγμή που είναι λάθος του συνδρομητή γιατί να το λουστεί η Wind? :rolleyes: Δε διαφωνώ, είναι ποσό που το πληρώνεις για αέρα κοπανιστο σ'αυτήν την περίπτωση, όμως δεν έχει κάπου άδικο η Wind εδώ

Το θέμα είναι άλλο. Πληρώνω για 8mb 64 ευρώ τη στιγμή που προγράμματα φθηνότερα από το δικο μου τα έχουν τζάμπα. Στην τελική ήταν λάθος της συσκευής και για μια φορά θα μπορούσαν να μου τη χαρίσουν. Αλλά που θα πάει. Δε θα λήξει το συμβόλαιο????? Να μάθουν άλλη φορά να κρατάνε τους καλούς πελάτες.
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Όπως βλέπεις οι περισσότεροι συμφωνούν σε αυτό το πράγμα.

Εφόσον είναι λάθος δικό σου, δεν μπορείς να αναγκάσεις την εταιρεία να το καταπιεί.Δεν είναι φίλος σου να στην χαρίσει.

Οπότε αυτό που λες ότι θα πας σε άλλη εταιρεία κλπ δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει.Νομίζεις ότι αν σε άλλη εταιρεία έκανες τέτοιο λάθος, θα το έτρωγαν?? :blink:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

στην καλύτερη περίπτωση που μπορεί να γίνει σε μια εταιρία...να σου κάνει διακανονισμό.

αναβαθμιση συσκευης/ανανεωση συμβολαιου σε ποιο αλλο καταστημα μπορω να κανω? εκτος απο τα καταστηματα wind.

πχ multirama, Κωτσοβολο κτλ ?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Όπως βλέπεις οι περισσότεροι συμφωνούν σε αυτό το πράγμα.

Εφόσον είναι λάθος δικό σου, δεν μπορείς να αναγκάσεις την εταιρεία να το καταπιεί.Δεν είναι φίλος σου να στην χαρίσει.

Οπότε αυτό που λες ότι θα πας σε άλλη εταιρεία κλπ δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει.Νομίζεις ότι αν σε άλλη εταιρεία έκανες τέτοιο λάθος, θα το έτρωγαν?? :blink:

Θα πάω σε άλλη εταιρεία αφενός γιατί δε με υπολογίζουν ως καλό πελάτη (λογαριασμοί >80 ευρώ για 12 έτη) και αφετέρου γιατί δε μπήκαν καν στον κόπο να με εξυπηρετήσουν.

στην καλύτερη περίπτωση που μπορεί να γίνει σε μια εταιρία...να σου κάνει διακανονισμό.

Διακανονισμός δε γίνεται, το ρώτησα.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Είναι σαίνια εκεί στη wind. Τη Δευτέρα έκανα τα παράπονα μου και ζήτησα αλλαγή του οικονομικού προγράμματος. Παίρνω σήμερα τηλέφωνο για επιβεβαίωση και δεν είχε περαστεί το αίτημα. Καλά κρασιά. Δυστυχώς το συμβόλαιο θα λήξει σε 11 μηνες αλλά θα κάνω υπομονή.
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Τα ιδια μου εκαναν και εμενα.... (12+ χρονια πελατης) δεν ενεργοποιησαν το πακετο του ιντερνετ... 700 ευρω ζημια (πληρωνα με καρτα και ετσι τα πηραν οπως και να εχει... αλλο λαθος μου) και δεν αναγνωρισαν τιποτα... σαφεστατα δεν ειχαν και ηχογραφημενη τη συνομιλια (ακομα περιμενω απο ΕΕΤΤ αλλα δεν ελπιζω σε κατι)... στο τελος διεκοψα τα παντα (πληρωσα την επιδοτηση) και εφυγα για cosmote (εκει την επιδοτηση την εκανα εκπτωση στο λογαριασμο και μου ηρθε μια η αλλη).
The future will not remember, the past won't forget

Τα ιδια μου εκαναν και εμενα.... (12+ χρονια πελατης) δεν ενεργοποιησαν το πακετο του ιντερνετ... 700 ευρω ζημια (πληρωνα με καρτα και ετσι τα πηραν οπως και να εχει... αλλο λαθος μου) και δεν αναγνωρισαν τιποτα... σαφεστατα δεν ειχαν και ηχογραφημενη τη συνομιλια (ακομα περιμενω απο ΕΕΤΤ αλλα δεν ελπιζω σε κατι)... στο τελος διεκοψα τα παντα (πληρωσα την επιδοτηση) και εφυγα για cosmote (εκει την επιδοτηση την εκανα εκπτωση στο λογαριασμο και μου ηρθε μια η αλλη).

Και άμα τύχει αντίστοιχη "ζημιά" στη COSMOTE θα πας VODAFONE μετά;;;

Σε βλέπω μετά από κανα-δυο "ζημιές" να γυρνάς WIND πάλι!

Παιδιά πολλά κινητά μπαίνουν στο internet άμα δεν θες να ενεργοποιήσεις πακέτο για να μπαίνεις έχεις τη δυνατότητα να διαγράψεις από τη συσκευή σου τις ρυθμίσεις!

Άμα δεν έχεις καμία σχέση μπορείς να ζητήσεις από την εταιρία να βγάλει τελείως από τη γραμμή σου τις ρυθμίσεις GPRS-WAP INTERNET...

η ανακοίνωση λέει για καρτοκινητά από οτι καταλαβαίνω.

http://prepay.wind.com.gr/

http://img823.imageshack.us/img823/806/avclubk.jpg

πως ειναι δωρεαν αφου λεει 5 € ????

ελεος, δεν την παλευεουν......

τι ακυρη διαφημιση κ τουτη...

Οπως είναι απεριόριστα τα 1500'

Τώρα το πρόσεξες;

Εδώ και χρόνια όλες οι εταιρείες έχουν βαφτίσει το προπληρωμένο και το λένε δωρεάν.

Mια ερωτηση: Eχω wind Medium (το παλιο) εδώ και 2 μήνες (ειχα wind flexy 35) και wind σταθερη + ιντερνετ.

Η επιδότηση που είχα μέχρι αυτο το μήνα ήταν 7€*12μηνες=84€/ετος.

Ο μεσος ορος λογαριασμών το τελευταιο δεκαμηνο ήταν 22€/μήνα, πηρα τηλέφωνο και τους είπα ότι εχω καλυτερη προσφορα απο αλλη εταιρια περιπου 100€-120€/ετος.

Μου αυξήσανε το ποσο στα 105€ μέσα σε μερικα δευτερολεπτα και μου είπαν να περασω απο καταστημα για τα σχετικα...

Μετα το ξανασκέφτηκα και λέω ΄μηπως πρέπει να τους ξαναπάρω και να τους πω οτι μου κανανε νέα καλυτερη προσφορα και να ζητήσω κάτι ακόμα καλυτερο....αφου έχω βάλει και μεγαλυτερο παγιο..('η μήπως ζητάω πολλά)

Καμια γνώμη.....παρακαλώ....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Mια ερωτηση: Eχω wind Medium (το παλιο) εδώ και 2 μήνες (ειχα wind flexy 35) και wind σταθερη + ιντερνετ.

Η επιδότηση που είχα μέχρι αυτο το μήνα ήταν 7€*12μηνες=84€/ετος.

Ο μεσος ορος λογαριασμών το τελευταιο δεκαμηνο ήταν 22€/μήνα, πηρα τηλέφωνο και τους είπα ότι εχω καλυτερη προσφορα απο αλλη εταιρια περιπου 100€-120€/ετος.

Μου αυξήσανε το ποσο στα 105€ μέσα σε μερικα δευτερολεπτα και μου είπαν να περασω απο καταστημα για τα σχετικα...

Μετα το ξανασκέφτηκα και λέω ΄μηπως πρέπει να τους ξαναπάρω και να τους πω οτι μου κανανε νέα καλυτερη προσφορα και να ζητήσω κάτι ακόμα καλυτερο....αφου έχω βάλει και μεγαλυτερο παγιο..('η μήπως ζητάω πολλά)

Καμια γνώμη.....παρακαλώ....

Πιστεύω καλά είσαι φίλε με αυτά που σου δίνουν...

Στο λέω για να μην χάσεις και αυτά που έχεις! Παλιές, καλές προσφορές-εκπτώσεις...

δηλαδη αν ζητησω καλυτερη επιδοτηση θα μου μειωσουν και αυτη που μου εδωσαν.

Μου ακουγεται λιγο παρανοικο.....το πολυ να μου αφησουν το ιδιο.....ετσι νομιζω

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ