Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τη βοήθεια σας.Ξέρετε άν στο Wind Flexy είναι διαθέσιμη η υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου μέσω του 1212?:worry:Γιατί έχω στείλει μηνύματα πολλές φορές αλλά μου απαντάνε:''Η Υπηρεσία προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη.Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά αργότερα.'':(

Εννοείται και είναι διαθέσιμη η υπηρεσία υπολοίπου.Καμιά φορά τραβάει σκαλώματα .Και έμενα μου το εχει βγαλει αυτο το μήνυμα
Υπογραφή....

Παιδιά τη βοήθεια σας.Ξέρετε άν στο Wind Flexy είναι διαθέσιμη η υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου μέσω του 1212?:worry:Γιατί έχω στείλει μηνύματα πολλές φορές αλλά μου απαντάνε:''Η Υπηρεσία προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη.Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά αργότερα.'':(

Σε ποιο Flexy; είναι διαθέσιμη σε όλα εκτός από το zero.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Σε ποιο Flexy; είναι διαθέσιμη σε όλα εκτός από το zero.

Έχω το Wind Flexy Zero και απ'ότι μου γράφεις η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη.Κρίμα...:cry:

Έχω το Wind Flexy Zero και απ'ότι μου γράφεις η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη.Κρίμα...:cry:

Μα το Flexy zero δεν έχει ενσωματωμένη προπληρωμένη χρήση για να σου λέει τι ποσοστό έχεις καταναλώσει...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ειναι διαθεσιμη και στο zero. Στην περιπτωση που αντι επιδοτησης επιλεξεις την δωρεάν μηνιαία χρήση αξίας 9€ για 6 μήνες . :p

Μα το Flexy zero δεν έχει ενσωματωμένη προπληρωμένη χρήση για να σου λέει τι ποσοστό έχεις καταναλώσει...

Ειναι διαθεσιμη και στο zero. Στην περιπτωση που αντι επιδοτησης επιλεξεις την δωρεάν μηνιαία χρήση αξίας 9€ για 6 μήνες . :p

Έχω κάνει αυτό που λέει ο φίλος H2SO4.Επειδή δεν ήθελα συσκευή τους είπα να μου βάζουν 9€ κάθε μήνα για 6 μήνες.:)

Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι τα 60 δωρεάν λεπτά ομιλίας που μέχρι τώρα προσφέρονταν κάθε μήνα από κοινού συνολικά σε όλα τα μέλη των οικογενειακών προγραμμάτων συμβολαίου για ενδο-οικογενειακές κλήσεις και προς ένα σταθερό τηλέφωνο, πλέον θα παρέχονται σε κάθε μέλος ξεχωριστά.

Η τροποποίηση θα ισχύει από την 4η Νοεμβρίου 2008 για συνδρομητές με ημερομηνία έκδοσης λογαριασμού κάθε 4 του μήνα και από την 18η Νοεμβρίου 2008 για συνδρομητές με ημερομηνία έκδοσης λογαριασμού κάθε 18 του μήνα (υπάρχοντες και νέους).

εγώ που έχω συμβόλαιο με 140 λεπτά τον μηνα δεν δουλεύει αυτό ;

γιατί έστειλα κενό μήνυμα στο 1212 και μου απάντησαν ότι δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία στο πρόγραμμα μου :S

E71 junkie

Η υπηρεσια αυτη ειναι διαθεσιμη μονο στα πακετα Flexy.Εσυ τι πακετο εχεις?
Υπογραφή....

έχω το απλό με 140 λεπτά μονο

οποτε μάλλον "γιαυτο" . νόμιζα πιο πάνω που έλεγε για όλα τα πακέτα είναι διαθέσιμη εννοούσε γενικά, αλλα προφανώς για όλα τα flexy

E71 junkie

Λοιπόν, μέχρι πρόσφατα μου είχε γίνει μια προσφορά από την WIND διάρκειας ενός έτους και είχα τη δυνατότητα να έχω κάθε μήνα δωρεάν μηνυματα και χρόνο ομιλίας χωρίς κανένα πάγιο. Αφού έληξε η προσφορά που μου είχε γίνει επικοινώνησα με το 1260 για να μάθω τι ισχύει από δω και πέρα και μου είπαν ότι θα χρεώνομαι με μηνιαίο πάγιο 5,85Ε, δεν θα έχω δωρεάν χρόνο ομιλίας και θα συνεχίσει η προσφορά για τα δωρεάν μηνύματα ως είχε. Αντ΄αυτού, στο λογαριασμό που μου έστειλαν είχαν χρεώσει το μηνιάιο πάγιο των 5,85Ε, πάγιο για τα δωρεάν μηνύματα και πάγιο δωρεάν χρόνου ομιλίας με αποτέλεσμα να μου έρθει λογαριασμός περιπού 35Ε υψηλότερος από ότι θα έπρεπε. Επικοινώνησα άμεσα με το 1260 και μου είπαν ότι δε μπορεί να γίνει καμία αλλαγή και προφανώς από "λάθος συνεννόηση" μου είχαν πει ότι δεν θα έχω επιπλέον πάγια.:mad:

Πόσο ύπουλα μπορούν να φέρονται δηλαδή, έλεος...

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ με κάποιον να αποδείξω ότι όντως μου είχαν πει ότι θτο πάγιο που θα πληρώνω θα είναι 5,85Ε.

Επιπλεον, επειδή φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να αποδείξω τίποτα (σιγά μην παραδεχτούν το λάθος τους) τι συνέπειες θα έχω αν δεν πληρώσω το λογαριασμο;

Σας ευχαριστώ

καταρχην που το εκανες το συμβολαιο σου.

κατα δευτερον,η προσφορα που σου δωθηκε,ποτε εγινε και απο που.

Never Give Up:!:

Join friend!

Το συμβόλαιο το έκανα στα κεντρικά της Wind, στην Κηφισίας, περυσι. Η προσφορά μου δόθηκε κανονικά, πλέον έχει λήξει. Δεν είχα πρόβλημα με την προσφορά, αλλά με το τι έγινε άφου έληξε η προσφορά.

ε ενταξει,προσφορα ηταν και εληξε!

πανε εκει στην κηφησιας και ρωτα..μηπως και σε βοηθησουν..

Join friend!

Δε καταλαβες τι λέω μάλλον. Άλλα μου είπαν ότι θα πληρώνω και άλλα μου ζητάνε να πληρώσω τώρα.

Δε καταλαβες τι λέω μάλλον. Άλλα μου είπαν ότι θα πληρώνω και άλλα μου ζητάνε να πληρώσω τώρα.

ε ναι,θα πας εκει για να το διακπεραιωσεις το θεμα. να δεις τι σου γινεται.

γιατι αν σου ηρθε μια φορα..πολυ πιθανον να σου ερθει για 1 χρονο.

αν και προφανως ετσι θα ναι..αλλα ρωτα κιολας.

εδω μεσα δε νομιζω να σε βοηθησει καποιος περισσοτερο.

Join friend!

Τι συνέπειες υπάρχουν αν το αφήσω απλήρωτο;

Θα σε πάρουν τηλέφωνο μετά απο λίγες μέρες και θα σου πουν ότι άν δεν πληρώσεις το λογαριασμό σου θα σου βγάλουν σφραγή εξερχομένων κλήσεων.

Θα σε πάρουν τηλέφωνο μετά απο λίγες μέρες και θα σου πουν ότι άν δεν πληρώσεις το λογαριασμό σου θα σου βγάλουν σφραγή εξερχομένων κλήσεων.

Kαλά αυτό δε με πειράζει, έτσι κι αλλιώς θα κάνω διακοπή συμβολαίου. Από εκεί και πέρα υπάρχει πιθανότητα να κινηθούν νομικά η να κάνουν τπτ άλλο?

Εννοείται ότι μπορούν να κινηθούν νομικά, όλες οι εταιρίες μπορούν να το κάνουν.
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

2 πραγματακια να πω,

1) οτι υπαρχει προσφορα στα καρτοσυμβολαια ως 15/11 20,25,35(40) τα οποια δινουν διπλασιο χρονο, για τους 3 πρωτους μηνες δηλαδη στο 20 40 στο 25 50 και στο 35 80.

και 2) οτι το flexy zero δεν παρεχει πλεον επιδοτηση συσκευης.

Join friend!

και 2) οτι το flexy zero δεν παρεχει πλεον επιδοτηση συσκευης.

Δηλαδή τα 54 ευρώ extra επιδότηση τα έβγαλαν.Εγώ που έκανα το Wind Flexy Zero όταν είχε την extra επιδότηση και επέλεξα να μου βάζουν 9 ευρώ κάθε μήνα θα τα χάσω ή θα συνεχίσουν?:confused:(ελπίζω όχι γιατί θα κάνω φορητότητα αμέσως!).:cool:

Δηλαδή τα 54 ευρώ extra επιδότηση τα έβγαλαν.Εγώ που έκανα το Wind Flexy Zero όταν είχε την extra επιδότηση και επέλεξα να μου βάζουν 9 ευρώ κάθε μήνα θα τα χάσω ή θα συνεχίσουν?:confused:(ελπίζω όχι γιατί θα κάνω φορητότητα αμέσως!).:cool:

δεν το χανεις. αυτο ισχυει απο 9/9 αν θυμαμαι καλα.

οποτε δεν υπαρχει προβλημα. απλα απο δω και περα δεν παρεχεται επιδοτηση. τουλαχιστον για την επιλογη επιδοτησης.

για την αλλη επιλογη 9ευρω που λες δεν εχει αναφερθει κατι.

Join friend!

Παιδιά βοήθεια!

Θα πάω τα Χριστούγεννα ταξίδι στο Δίκορφο άλλα εκεί δεν πιάνει καθόλου Wind.Με τη μόνη εταιρεία που μπορείς να κάνεις κλήσεις είναι η Cosmote.Τέλος πάντων.Εγώ έκανα στις 22 Οκτωβρίου συμβόλαιο στο Wind Flexy Zero και επέλεξα να μου βάζουν 9€ το μήνα αντί για επιδότηση (τότε μου έδιναν 54€ λόγο της extra επιδότησης).Στους όρους που μου έδωσαν δεν έλεγε πουθενά ότι έχω υπογράψει να κάτσω στο δίκτυο για 12 μήνες και δεν είχε κανένα πινακάκι όπως του πατέρα μου (ο πατέρας μου έκανε συμβόλαιο στο Wind Flexy 30 και πήρε επιδότηση) που να λέει ότι άμα φύγω νωρίτερα θα πληρώσω κάτι.Και σας θέτω τις ερώτησή μου:Έτσι και φύγω τώρα απο τη Wind θα πληρώσω κάτι γιατί εγώ θα πρέπει να έχω σήμα οπωσδήποτε τα Χριστούγεννα (για sms,κλήσεις κ.α) και δεν θέλω να μείνω με την ένδειξη ''Κανένα δίκτυο''.:(Σας παρακαλώ όσοι γνωρίζετε την παραπάνω ερώτηση απαντήστε μου.Ευχαριστώ.:)

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ