Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάγκες μια ερώτηση.

Στο wind flexy zero(η στο flexy 25) μπορείς να βάλεις φραγή πχ στα 30 ευρώ /μήνα ?

thnx.

"Μάγκες μια ερώτηση.

Στο wind flexy zero(η στο flexy 25) μπορείς να βάλεις φραγή πχ στα 30 ευρώ /μήνα ?

thnx"

oxi!!!!

kalhspera! tha hthela na rwthsw an mporw na sumpsifisw thn epidothsh mou me logariasmous.

Gnwrizei kapoios na mou pei an einai efikto? To katasthma mou ksekatharise oti ginetai_MOY TO PROTEINAN KI OLAS_ kai to tmhma eksyphrethshs leei oti de ginetai. Ti isxyei? Euxaristw poly.

Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X

Δεν νομιζω να γινεται.Οταν λεμε "επιδοτηση" εννοουμε επιδοτηση συσκευης που συνοδευει την ανανεωση της συμβασης-συμβολαιου.Ειδες κανενας να παιρνει καινουρια συσκευη χωρις να κανει στη ουσια συμβολαιο για ενα χρονο ακομα με την εταιρια?Κανεις δεν σε υποχρεωνει να ανανεωσεις το συμβολαιο σου και μετα το περας του χρονου γινεται απεριοριστου χρονου.Εφοσον ομως παρεις νεα συσκευη η εταιρια σε κλειδωνει για ένα χρονο ακομα στα σιγουρα και σου δινει συσκευη σαν να εισαι νέος συνδρομητης.
Υπογραφή....

Σε 10 ημέρες περίπου θα βγει η επιδότησή μου. Όμως έχω σκοπό να κατέβω πακέτο από το 240 που είμαι μάλλον στο 140. Θα επιρρεαστεί η επιδότησή μου ή βασίζετε στους λογαρισμούς που είχα κάνει μέχρι τώρα; Θα χρεωθώ για να κατέβω πακέτο; Εδώ και 11 μήνες έχω αόριστο συμβόλαιο (είχα κάνει σύνδεση χωρίς επιδότηση). Ευχαριστώ.
Less is more...

kalhspera! tha hthela na rwthsw an mporw na sumpsifisw thn epidothsh mou me logariasmous.

Gnwrizei kapoios na mou pei an einai efikto? To katasthma mou ksekatharise oti ginetai_MOY TO PROTEINAN KI OLAS_ kai to tmhma eksyphrethshs leei oti de ginetai. Ti isxyei? Euxaristw poly.

an prokeitai gia epidotisi apo anabathmisi tou sumbolaiou sou gia ton epomeno xrono ginetai...an exeis px 120 euro epidotisi,tha sou afairountai kathe mina 10 euro apo to logariasmo sou gia ton epomeno xrono.EInai to idio pragma me to na perneis suskeui kai isxuei to idio kathestws <desmeysis> sou stin WIND gia ton epomeno xrono:)

Σε 10 ημέρες περίπου θα βγει η επιδότησή μου. Όμως έχω σκοπό να κατέβω πακέτο από το 240 που είμαι μάλλον στο 140. Θα επιρρεαστεί η επιδότησή μου ή βασίζετε στους λογαρισμούς που είχα κάνει μέχρι τώρα; Θα χρεωθώ για να κατέβω πακέτο; Εδώ και 11 μήνες έχω αόριστο συμβόλαιο (είχα κάνει σύνδεση χωρίς επιδότηση). Ευχαριστώ.

akribws opws to eipes!!i epidotisi bgainei me basi tous logariasmous pou exeis kanei mexri twra.opote den tha miwthei.des omws an se simferei i allagi auti...rwta sto katastima poso einai to akribos pagio sou sto 240.an einai to <palaio> 240 kai an exeis meiomeno pagio logo deyterou xronou.etsi tha deis pio antikimenika ti diafora twn pagiwn twn programmatwn pou s'endiaferoun:)

Αν γίνεται όμως, γιατί το τμήμα εξυπηρέτησης το αρνείται;;

Μήπως δεν γίνεται επιθετικά;

Γιατί όταν τηλεφώνησα και μου είπαν ότι δε γίνεται εγώ φαντάστηκα ότι ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε στο κατάστημα μου έδωσε λάθος πληροφορία. Κρίμα.

Αν γίνεται όμως, γιατί το τμήμα εξυπηρέτησης το αρνείται;;

Μήπως δεν γίνεται επιθετικά;

Γιατί όταν τηλεφώνησα και μου είπαν ότι δε γίνεται εγώ φαντάστηκα ότι ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε στο κατάστημα μου έδωσε λάθος πληροφορία. Κρίμα.

Iσως έπεσες σε νέο υπάλληλο όταν πήρες τηλέφωνο (ή δεν είχε πιει καφέ ακόμα:p:lol:)

Ισχύει κανονικά. ό,τι δικαιούσε διά ΄δωδεκα μήνες. Επίσης εδώ και λίγες μέρες ισχύει και για νέα σύνδεση. Αν δεν θες συσκευή, παίρνεις τηνεπιδότοση ως έκπτωση στο πάγιο.

an prokeitai gia epidotisi apo anabathmisi tou sumbolaiou sou gia ton epomeno xrono ginetai...an exeis px 120 euro epidotisi,tha sou afairountai kathe mina 10 euro apo to logariasmo sou gia ton epomeno xrono.EInai to idio pragma me to na perneis suskeui kai isxuei to idio kathestws <desmeysis> sou stin WIND gia ton epomeno xrono:)
Να ρωτήσω κ εγώ, πες ότι έχεις το flexy 30 και έρχετε η επιδότηση 120€ οπότε 10€ έκπτωση κάθε μήνα δηλαδή θα πληρώνεις περίπου 20€ + φόρους το μήνα (αν δεν κάνεις παραπάνω κίνηση). Τον επόμενο χρόνο η επιδότηση σου θα είναι σύμφωνα με τους λογαριασμούς που έκανες 20€, η σύμφωνα με τους λογαριασμούς πριν την έκπτωση 30€ ;

http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!!

Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191

Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460

H epidotish einai ena poso apo tous logariasmous sou pou prepei na sou epistrafei pisw.

Oti thelis to kaneis, akomi k se metrita mporeis na to paralabeis. ftanei na vrethei o katalilos ypallilos gia na to kanei.

Sinithos omos....

H epidotish einai ena poso apo tous logariasmous sou pou prepei na sou epistrafei pisw.

Oti thelis to kaneis, akomi k se metrita mporeis na to paralabeis. ftanei na vrethei o katalilos ypallilos gia na to kanei.

Sinithos omos....

H Wind δινει επιδοτηση συσκευης, οχι επιδοτηση πελατη να την κανει οτι θελει, πχ να συμψιφησει με λογαριασμους του. Εαν πεσει σε υπαλληλο (προφανως franchise) που θα τα μαγειρεψει ετσι ωστε να φανει σαν επιδοτηση συσκευης κτλ, αυτο ειναι αλλη ιστορια. Η εξυπηρετηση πελατων μια χαρα σωστα τα ειπε, οτιδηποτε αλλο ειναι συγκιρια, τυχη και η γνωριμια .....

Sinithos omos....

Γειά σου! Νομίζω ότι κάνεις λάθος. Το έχεις επιβεβαιώσει αυτό;; Τι είναι η εταιρία κινητής, ίδρυμα και χαρίζει λεφτά;

Να ρωτήσω κ εγώ, πες ότι έχεις το flexy 30 και έρχετε η επιδότηση 120€ οπότε 10€ έκπτωση κάθε μήνα δηλαδή θα πληρώνεις περίπου 20€ + φόρους το μήνα (αν δεν κάνεις παραπάνω κίνηση). Τον επόμενο χρόνο η επιδότηση σου θα είναι σύμφωνα με τους λογαριασμούς που έκανες 20€, η σύμφωνα με τους λογαριασμούς πριν την έκπτωση 30€ ;

auti einai mia kali...mallon polu kali erwtisi...

H Wind δινει επιδοτηση συσκευης, οχι επιδοτηση πελατη να την κανει οτι θελει, πχ να συμψιφησει με λογαριασμους του. Εαν πεσει σε υπαλληλο (προφανως franchise) που θα τα μαγειρεψει ετσι ωστε να φανει σαν επιδοτηση συσκευης κτλ, αυτο ειναι αλλη ιστορια. Η εξυπηρετηση πελατων μια χαρα σωστα τα ειπε, οτιδηποτε αλλο ειναι συγκιρια, τυχη και η γνωριμια .....

i WIND pleon kanei anabathmisi pistwsis se aplous pelates,asxetou katastimatos (franchise i oxi)...

http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=980&langID=1

Ωρα να φαω την γλωσσα μου....δεν κραταω επαφη, και τουτο εδω το φρουτο προφανως ειναι νεο....

Εγώ που έχω το πρόγραμμα wind 240, Προφανός μπορώ να ενεροποιήσω το ΤΕΤ Α ΤΕΤ

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=984

Μεταξύ εμού και του αριθμού που θα δηλώσω, εκτός απο τα 10 Ευρό τι άλλο κρυφό θα πληρώνω το μήνα? :!:

i WIND pleon kanei anabathmisi pistwsis se aplous pelates,asxetou katastimatos (franchise i oxi)...

http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=980&langID=1

γνωριζουμε ομως ποση θα ειναι η επιδοτηση? αφου η επιδοτηση ειναι διαφορετικη για καθε κινητο. αρα δεν υπαρχει κατι σταθερο για να υπολογισουμε. οταν ζητησουμε επιδοτηση παγιου μπορει να μας πουνε 20 ευρο οποτε σιγα την επιδοτηση.

γνωριζουμε ομως ποση θα ειναι η επιδοτηση? αφου η επιδοτηση ειναι διαφορετικη για καθε κινητο. αρα δεν υπαρχει κατι σταθερο για να υπολογισουμε. οταν ζητησουμε επιδοτηση παγιου μπορει να μας πουνε 20 ευρο οποτε σιγα την επιδοτηση.

Φίλε dioskur πιάσε τ' αυγό και κούρευτο

Κάπως έτσι είναι η παροιμία κάπως έτσι είναι και αυτοί :lol:

όταν είχα πάρει τηλ στο 1260 για την επιδότηση που δικαιούμε, μου έλεγαν πως η επιδότηση βγαίνει από το άθροισμα των λογαριασμών των τελευταίων 6 μηνών και όχι, φυσικά... από όλο το χρόνο.

Για να μην πω οτι μου θυμίζει το απαράδεκτο που έχουν στο λογαριασμό 'επιστροφή λόγω διακοπής κλήσεων' χωρίς να υπάρχει επιστροφή!

Για να μην πω οτι μου θυμίζει το απαράδεκτο που έχουν στο λογαριασμό 'επιστροφή λόγω διακοπής κλήσεων' χωρίς να υπάρχει επιστροφή!

Το οποίο πλέον σταματάει να υπάρχει έτσι κι αλλιώς...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

exeis pm...

exeis pm...
ευχαριστω πολλη το καταλαβα. γνωριζεις ποια ειναι η ελαχιστη επιδοτηση στο wind max 300? ενδιαφερομαι να παω απο wind1 σε wind max 300.

einai 55 euro+fpa
ευχαριστω πολλη. δηλαδη γινεται το 25 παγιο 19,5. μικρη η διαφορα πιστευω.

Ρε παιδιά συγγνώμη για την ερώτηση,αν κάποιος δεν πάρει την επιδοτησή του τον πρώτο χρόνο ισχύει οτι τον επόμενο χρόνο δεν παίρνει μεγαλύτερη επιδότηση?

δεν ειναι απαραιτητο να ειναι μεγαλυτερη η επιδοτηση.

Never Give Up:!:

Join friend!

καλησπερα παιδια,

εχω ενα συμβολαιο κοσμοτε πανω απο 1 χρονο (1 χρονο και 1 μηνα)...φανταζομαι οτι δικαιουμαι καποια επιδοτηση, αλλα δεν με εχει ενημερωσει κανεις (παλιοτερα με επαιρναν τηλ, οχι σε κοσμοτε)...οποτε, δικαιουμαι?επισης μπορουμε να ξερουμε περιπου ποσο θα ειναι?ο λογαριασμος μου ειναι στα 50-60 ευρω το μηνα(προγραμμα με 240 λεπτα)... αν τωρα δικαιουμαι, με συμφερει περισσοτερο να παρω την επιδοτηση και να συνεχισω, η να κανω καποια διακοπη και να παω σε καποια αλλη εταιρεια?(κατι εχω ακουσει και για φορητοτητα του αριθμου, οχι οτι καιγομαι και ιδιαιτερα βεβαια, το παγιο θα ειναι περιπου το ιδιο, δηλαδη περιπου 4-5 ωρες για χρονο ομιλιας)...τεσπα, οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας με διαφωτισει παρακαλω. ευχαριστω

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ