africa_twin Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 "Ανακοινώνεται ότι από 21 Οκτωβρίου 2013 αυξάνεται η χρέωση των κλήσεων ομιλίας προς εθνικούς προορισμούς για όλους τους νέους συνδρομητές καρτοκινητής F2G και για τους υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής F2G που ανήκουν στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης, από 0,0061€/δευτερόλεπτο σε 0,006549€/δευτερόλεπτο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρήσης είναι ισχύον από τις 18/11/2009 και η συγκεκριμένη αλλαγή αφορά σε όλες τις ενεργοποιήσεις πακέτων σύνδεσης F2G μετά από αυτή την ημερομηνία ή όσους συνδρομητές έχουν μεταβεί οικειοθελώς στο συγκεκριμένο πρόγραμμα χρήσης από τις 18/11/2009 και έπειτα. Επιπλέον διευκρινίζεται ότι η αλλαγή αφορά την χρέωση μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας τυχόν ενεργοποιημένων πακέτων ομιλίας ή bonus ομιλίας χωρίς να επηρεάζεται η ενσωματωμένη χρήση τους. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.gr, την εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής WIND καλώντας 1260 από κινητό (0,24€/κλήση). Οι αναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%." Πηγή : Wind :down: Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) οτι εχει κανει η εταιρια τελευταια ειναι μονο κατα των πελατων της το μονο που απομενει τωρα ειναι να συντονιστει με cosmote ....τα γνωστα Edited September 26, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 και εις ανώτερα :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Αρνητικό, αλλά ακόμα και όταν η χρέωση ήταν φθηνότερη, ελάχιστοι μιλούσαν χωρίς πακέτα ... Οποιαδήποτε καρτοκινητή πλέον είναι ασύμφορη χωρίς ενεργοποιημένο πακέτο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Τις τελευταίες μέρες μου είχαν τελειώσει τα λεπτά προς Wind/Q και επειδή δεν έχω υπόλοιπο για να βαλω πακέτο αλλα ούτε και χρήματα για κάρτα αναγκαστικα μιλούσα απο τα προς όλους.Ώσπου έφτασα στα 50' λεπτά και αρχισα να αγχώνομαι.Και τσούπ μήνυμα Wind.Μολις σου κάναμε δωρο 100Λ προς Wind/Q για να σε ευχαριστήσουμε που μας επέλεξες(είχα ξαναλαβει όταν ήρθα).Ειναι να μην τους "αγαπας" μετά?Μέσα στην αναγκη λες και είδαν οτι δεν εχω...μακαρι να μου το είχε κάνει και το What's up αυτο,έστω και 1 φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-hreoseis/ Στο τέλος στα "ψιλά γράμματα" αναφέρει οτι: "...Σημειώνεται ότι οι υπάρχοντες συνδρομητές πριν τις 18/11/2009 μπορούν επίσης να καλούν το 1342 δωρεάν και να επιλέξουν το πακέτο F2G4 (ή αλλιώς εμπορικά διαθέσιμο πακέτο F2G) για να απολαμβάνουν τις υφιστάμενες χρεώσεις του Νέου F2G. Διαφορετικά η χρέωση για εθνικές κλήσεις είναι €0,01013/1’’,για εθνικό γραπτό μήνυμα 0,10€/sms, τα γραπτό μήνυμα προς ξένα δίκτυα 0,1771€/sms και το μήνυμα πολυμέσων 0,4797€/mms." Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-hreoseis/ Στο τέλος στα "ψιλά γράμματα" αναφέρει οτι: "...Σημειώνεται ότι οι υπάρχοντες συνδρομητές πριν τις 18/11/2009 μπορούν επίσης να καλούν το 1342 δωρεάν και να επιλέξουν το πακέτο F2G4 (ή αλλιώς εμπορικά διαθέσιμο πακέτο F2G) για να απολαμβάνουν τις υφιστάμενες χρεώσεις του Νέου F2G. Διαφορετικά η χρέωση για εθνικές κλήσεις είναι €0,01013/1’’,για εθνικό γραπτό μήνυμα 0,10€/sms, τα γραπτό μήνυμα προς ξένα δίκτυα 0,1771€/sms και το μήνυμα πολυμέσων 0,4797€/mms." Επηρεαζει το f2g2 αυτη η ανακοινωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Επηρεαζει το f2g2 αυτη η ανακοινωση; Η ανακοίνωση είναι σαφής διάβασε τα τονισμένα γράμματα αν δεν την κατάλαβες Ανακοινώνεται ότι από 21 Οκτωβρίου 2013 αυξάνεται η χρέωση των κλήσεων ομιλίας προς εθνικούς προορισμούς για όλους τους νέους συνδρομητές καρτοκινητής F2G και για τους υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής F2G που ανήκουν στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης, από 0,0061€/δευτερόλεπτο σε 0,006549€/δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Παιδιά, πως ακυρώνουμε τον τηλεφωνητή σε f2g ωστε να μην μπαίνει καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 ##002# και ακυρώνεις όλες τις εκτροπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Η ανακοίνωση είναι σαφής διάβασε τα τονισμένα γράμματα αν δεν την κατάλαβες Ανακοινώνεται ότι από 21 Οκτωβρίου 2013 αυξάνεται η χρέωση των κλήσεων ομιλίας προς εθνικούς προορισμούς για όλους τους νέους συνδρομητές καρτοκινητής F2G και για τους υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής F2G που ανήκουν στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης, από 0,0061€/δευτερόλεπτο σε 0,006549€/δευτερόλεπτο. Μια χαρα την εχω διαβασει και κατανοησει την ανακοινωση απο την αρχη.Στα μικρα γραμματα του τιμοκαταλογου μας μπερδευει λιγο.Εγω πχ το f2g2,αν θυμαμαι σωστα το εχω απο το 2008.Μηπως ανηκω στην κατηγορια που αναφερει στον τιμοκαταλογο;.Θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Μια χαρα την εχω διαβασει και κατανοησει την ανακοινωση απο την αρχη.Στα μικρα γραμματα του τιμοκαταλογου μας μπερδευει λιγο.Εγω πχ το f2g2,αν θυμαμαι σωστα το εχω απο το 2008.Μηπως ανηκω στην κατηγορια που αναφερει στον τιμοκαταλογο;.Θα δειξει. Το F2G2 μαζί με τα υπόλοιπα αντίστοιχα πακέτο (εξαιρουμένου του F2G4, δηλαδή του κανονικού F2G) ανήκουν στην κατηγορία μη εμπορικά διαθέσιμων προγραμμάτων, οπότε δεν ισχύουν οι άνωθεν τροποποιήσεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Γεια σας, Έχω f2g με την προσφορά 300' για κάθε 10 ευρώ ανανέωσης. Έχω ήδη βάλει 10 ευρώ στις 11 Σεπτεμβρίου και ακόμα 10 ευρώ στις 17 Σεπτεμβρίου και έχω ήδη φάει 300+300 λεπτά. Αν βάλω άλλα 10 ευρώ τώρα (πριν τελειώσει ο μήνας του Σεπτεμβρίου), θα πάρω άλλα 300' ή υπάρχει όρια (max 2 φορές το μήνα; ) Ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Γεια σας, Έχω f2g με την προσφορά 300' για κάθε 10 ευρώ ανανέωσης. Έχω ήδη βάλει 10 ευρώ στις 11 Σεπτεμβρίου και ακόμα 10 ευρώ στις 17 Σεπτεμβρίου και έχω ήδη φάει 300+300 λεπτά. Αν βάλω άλλα 10 ευρώ τώρα (πριν τελειώσει ο μήνας του Σεπτεμβρίου), θα πάρω άλλα 300' ή υπάρχει όρια (max 2 φορές το μήνα; ) Ευχαριστώ Όχι δεν θα πάρεις.Είναι μέχρι 2 Φορές το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Όχι δεν θα πάρεις.Είναι μέχρι 2 Φορές το μήνα. ok θενκς φίλε μου.. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Γεια σας, Έχω f2g με την προσφορά 300' για κάθε 10 ευρώ ανανέωσης. Έχω ήδη βάλει 10 ευρώ στις 11 Σεπτεμβρίου και ακόμα 10 ευρώ στις 17 Σεπτεμβρίου και έχω ήδη φάει 300+300 λεπτά. Αν βάλω άλλα 10 ευρώ τώρα (πριν τελειώσει ο μήνας του Σεπτεμβρίου), θα πάρω άλλα 300' ή υπάρχει όρια (max 2 φορές το μήνα; ) Ευχαριστώ αυτο με f2go η προσφορα για ποσο καιρο ακομα ισχυει εννοω ποτε θα σταματησει να σου δινει αυτοματα 300΄για καθε 10 ευρω ανανεωσης? edit: Τα 300' ειναι προς wind ή προς ολους? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Προς όλους είναι με ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά Κλήσεις του στυλ έλα εγώ είμαι πάρε με,δεν συμφέρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) edit: Τα 300' ειναι προς wind ή προς ολους? ηταν προς ολους μεχρι 24\4 ΔΕΝ μπορεις να τη παρεις πλεον εαν εισαι παλιος την εχεις ακομα μεχρι να βγαλει ανακοινωση οτι σταματαει edit:twin sim δεν υποστηριζεται αλλος τροπος?? Edited September 28, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Έχει τσεκάρει κανένας από τους παλαιούς free2go 2, αν ισχύει ακόμα το 0,11/λεπτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Έχει τσεκάρει κανένας από τους παλαιούς free2go 2, αν ισχύει ακόμα το 0,11/λεπτό? απο όσο ξέρω ισχύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Όποιος φίλος μπορεί ας μου πει πως να απενεργοποιήσω το ημερήσιο ιντερνετ που τρώει ένα ευρώ αν τύχει και ενεργοποιησω κάποια εφαρμογή κατα λάθος. Αλλά θέλω όταν αγοράζω πακέτο ίντερνετ να μπορώ να συνδέομαι κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Όποιος φίλος μπορεί ας μου πει πως να απενεργοποιήσω το ημερήσιο ιντερνετ που τρώει ένα ευρώ αν τύχει και ενεργοποιησω κάποια εφαρμογή κατα λάθος. Αλλά θέλω όταν αγοράζω πακέτο ίντερνετ να μπορώ να συνδέομαι κανονικά. Βρες το apn μέσα στις ρυθμίσεις του κινητού και βγάλε το τελευταίο γραμμα. Όταν αγοράζεις πακέτο βάλτο ξανά. Από gint.b-online.gr σε gint.b-online.g Νομίζω οτι θα σου δουλέψει Ανάλογα το κινητό αν βάλεις βγάλεις κάρτα μπορεί να διορθωθεί και μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Από την συσκευή σου κλείνεις το Internet . Όταν αγοράσεις πακέτο το ανοίγεις ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 @highpriest τι κινητό έχεις;σε όλα τα smartphone έχει επιλογή να ανοιγοκλείνεις το ίντερνετ. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Στο android εκλεινα το data και ήμουν οκ. Προσωρινά όμως ξαναχρησιμοποιώ το παλιό μου Ε51 και δεν ξέρω πως να το μπλοκάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts