George6633 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 εξαρταται απο την ερωτηση εαν τους ρωτησες εαν ειναι ημερα η νυχτα; ειναι ευκολη η απαντηση!:P καμια φορα αμα ανοιξει η γραμμη και πεσεις σε καλο υπαλληλο,τοτε μαλλον τυχερος εισαι αλλα μην το παρατραβας. Μάλλον η λέξη με εξυπηρετήσαν δεν ήταν τόσο σωστή...ήθελα να πω οτι δεν είχα πρόβλημα με αναμονή κλπ!Δυστυχώς υπάρχει θέμα στην εξυπηρέτηση...πολλές φορές νιώθεις οτι είσαι μόνος αν προκύψει κατι!Υπάρχουν και καλοί υπάλληλοι σίγουρα,αλλα μάλλον στη Wind ειναι λιγότεροι από τις άλλες(χωρίς να θεοποιω σε καμια περίπτωση τις άλλες 2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 που μπορούμε να δούμε αναλυτικά τις κλήσεις μας δηλαδή σε ποιες κλήσεις χρεώνομαι και πόσο? πας σε κατάστημα και ζητάς ανάλυση κίνησης του λογαριασμού Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Στο F2G της μητέρα μου παρατήρησε το εξής. Τις ειχαν τελειώσει τα 300 και ειχε 3 ευρω στην κάρτα. Πήρε ένα τηλέφωνο όπου παραδόξως την άφησε να μιλήσει αρκετή ώρα. Όταν ξανά έβαλε 10 ευρω καρτα δεν ειχε υπόλοιπο 8 ευρω αλλα 3 ευρω!!! Σε αφήνει η εταιρεία να πας μειον στην κάρτα ώστε να στα τραβήξει στην επόμενη ανανέωση; ισχύει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 για να το δούμε όσο πιο συγκεκριμένα γίνεται, πόσην ώρα μίλησε και προς ποιά εταιρεία? δεν είχε άλλο πακέτο ομιλίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 πας σε κατάστημα και ζητάς ανάλυση κίνησης του λογαριασμού Ξέρουμε τι χρέωση έχει αυτό? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ξέρουμε τι χρέωση έχει αυτό? αυτά βρήκα http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/upiresies/upiresies-kliseon/analutiki-hreosi-logariasmou/ https://ebill.wind.com.gr/ebpp/admin/login.html;jsessionid=0EEDE8400299B9F9FD4A06DFE6BD69C8.node1?lang=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Στο F2G της μητέρα μου παρατήρησε το εξής. Τις ειχαν τελειώσει τα 300 και ειχε 3 ευρω στην κάρτα. Πήρε ένα τηλέφωνο όπου παραδόξως την άφησε να μιλήσει αρκετή ώρα. Όταν ξανά έβαλε 10 ευρω καρτα δεν ειχε υπόλοιπο 8 ευρω αλλα 3 ευρω!!! Σε αφήνει η εταιρεία να πας μειον στην κάρτα ώστε να στα τραβήξει στην επόμενη ανανέωση; ισχύει αυτό; ξερω οτι υπαρχει η υπηρεσια WIND SOS Recharge http://www.wind.com.gr/gr/f2g/upiresies/wind-sos-recharge/ αλλα οπως το λες μαλλον δεν ειδε την καρτα που εβαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 αυτά βρήκα http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/upiresies/upiresies-kliseon/analutiki-hreosi-logariasmou/ https://ebill.wind.com.gr/ebpp/admin/login.html;jsessionid=0EEDE8400299B9F9FD4A06DFE6BD69C8.node1?lang=el Αν προσεξες οι σελιδες που παρεβαλες μιλανε για συμβολαια και οχι καρτοκινητο. Ο φιλος πιο πανω ανεφερε για f2go. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 αναλυτική κίνηση λογαριασμού σε κάρτα? υπάρχει τέτοιο πράμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Παιδιά κέρδισα 4 προσκλήσεις για σήμερα στο Αθήναιον λέει μια ταινία αλλά δε θυμάμαι το όνομα! 7:30 το απόγευμα :P Στείλτε μου πμ αν θέλει κανείς. Το έγραψα και στο facebook μου ίσως να δοθούν και εκεί :p EDIT: δόθηκαν Edited April 9, 2013 by haris_led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Μάλλον η λέξη με εξυπηρετήσαν δεν ήταν τόσο σωστή...ήθελα να πω οτι δεν είχα πρόβλημα με αναμονή κλπ!Δυστυχώς υπάρχει θέμα στην εξυπηρέτηση...πολλές φορές νιώθεις οτι είσαι μόνος αν προκύψει κατι!Υπάρχουν και καλοί υπάλληλοι σίγουρα,αλλα μάλλον στη Wind ειναι λιγότεροι από τις άλλες(χωρίς να θεοποιω σε καμια περίπτωση τις άλλες 2) Παντού υπάρχουν καλοι και κακοί υπάλληλοι...Το θέμα είναι οτι σε καποιες εταιρίες είναι και ειρωνικοι μαζί σου...Μου συνέβει από το τηλεφωνο στη voda και ζητησα το όνομα του για να κάνω καταγγελία αλλά ακρη δεν βρήκα...True story και σορρυ για το off topic... Στη wind πάντως έχω βρει την υγεια μου με ενα εξυπηρετικοτατο παιδι που δουλευει σε κεντρικό Αθηναικο καταστημα, ο οποίος με ασυλληπτη υπομονή έχει καταφερει να βοηθησει και τη μαμα μου...Αν την ξέρατε θα καταλαβαίνατε για τι αθλο μιλάω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Γιατί τότε δε συνδεόσουν απευθείας με το wifi από το tablet, τι το ήθελες το κινητό ενδιάμεσα; εκεί με μπέρδεψες Δεν είχα σκοπό να σε μπερδέψω. Το ξέρω ότι θα μπορούσα να δώσω internet στο tablet (nexus 7 32GB) απ’ ευθείας από το wi-fi, απλά έκανα μία προσπάθεια για να δω πως δουλεύει το tethering. Έκλεισα το wi-fi στο tablet και προσπάθησα να του δώσω internet από το κινητό που ήταν σε wi-fi μέσω Bluetooth γιατί νόμιζα πως έτσι γίνεται. Λάθος μου, δεν με ενοχλεί και ιδιαίτερα η χρέωση του €1, αλλά που δεν μου ήρθε μήνυμα την επόμενη μέρα όπως μου έχει έρθει και στο παρελθόν που χρειάστηκα internet ενώ ήμουν στο δρόμο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 το μήνυμα θα σου έρθει 24 ώρες μετά την είσοδο σου στο ιντερνετ, όταν θα λήξει το Internet Daily οπότε αύριο θα σου έρθει. Το ξέρω ότι έρχεται την επόμενη ημέρα, αλλά έχουν περάσει 3 ημέρες και δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα για την χρέωση αυτή. Έλεγξα μήπως υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τη λήψη μηνυμάτων, αλλά από αλλού λαμβάνω κανονικά. Για την ιστορία επειδή στην τελευταία ανανέωση μου ήρθε και διπλασιασμός κάρτας, το €1 δεν αφαιρέθηκε από τον διπλασιασμό αλλά από το κανονικό ποσό του λογαριασμού μου. Δηλ. ο διπλασιασμός αυτός είναι μόνο για κλείσεις ομιλίας και μόνο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Αν προσεξες οι σελιδες που παρεβαλες μιλανε για συμβολαια και οχι καρτοκινητο. Ο φιλος πιο πανω ανεφερε για f2go. Πάντως θα ήταν πολύ καλό και εξυπηρετικό να υπήρχε κάτι ανάλογο με το e-bill των συμβολαίων και για καρτοκινητά που μάλιστα εκτός από την αναλυτική λίστα κλίσεων να έκανες και ανανέωση χρόνου ομιλίας. EDIT: Συγνώμη προς τους συντονιστές αλλά τώρα το κατάλαβα ότι θα μπορούσα να κάνω πολλαπλές παραθέσεις. Edited April 9, 2013 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παντού υπάρχουν καλοι και κακοί υπάλληλοι...Το θέμα είναι οτι σε καποιες εταιρίες είναι και ειρωνικοι μαζί σου...Μου συνέβει από το τηλεφωνο στη voda και ζητησα το όνομα του για να κάνω καταγγελία αλλά ακρη δεν βρήκα...True story και σορρυ για το off topic... Στη wind πάντως έχω βρει την υγεια μου με ενα εξυπηρετικοτατο παιδι που δουλευει σε κεντρικό Αθηναικο καταστημα, ο οποίος με ασυλληπτη υπομονή έχει καταφερει να βοηθησει και τη μαμα μου...Αν την ξέρατε θα καταλαβαίνατε για τι αθλο μιλάω...:p Ναι σίγουρα ετσι ειναι!!Και γω στα Τρίκαλα έχω πέσει σε πολύ καλή υπάλληλο στο ένα κατάστημα...γιατι στο άλλο η υπάλληλος μου ζητούσε να πάω σπίτι να φέρω 11€ για να μπει η προσφορά!!Τεσπα με ηρεμία όλα γίνονται!!Σορρυ για το off-topic!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StreetKa Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπέρα. Στα υπόλοιπα στο f2g.gr μου δείχνει πόσο έχω αλλά τα λέει σε ακέραια νούμερα, δηλαδή μιλάω για παράδειγμα 3 λεπτά και κάτι... και μου αφαιρεί 6 αντί να μου αφαιρέσει 3 και κάτι... και να μου λέει έχετε χ λεπτά χ δευτερόλεπτα κλπ (αφού μετά το τρίλεπτο... είναι ανά δευτερόλεπτο η χρέωση...) Να πάρω στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών να τους το πω να το διορθώσουνε; διορθώνετε; Προφανώς δεν έχεις υπερβεί τα 3 λεπτά σε καμία κλήση, με αποτέλεσμα οι χρεώσεις να είναι πάντα ακέραιες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Προφανώς δεν έχεις υπερβεί τα 3 λεπτά σε καμία κλήση, με αποτέλεσμα οι χρεώσεις να είναι πάντα ακέραιες. ;) Aυτό ακριβώς συμβαίνει καθώς η ελάχιστη είναι 3 λεπτά. Άσχετο αλλά ποτέ δεν έχω καταφέρει να περάσω τα 300 λεπτά προς όλους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό;;Δηλαδή αν εγω μιλησω ακριβώς 3' θα χρεωθω 6 λεπτά;η κατι άλλο εννοείτε; Edited April 9, 2013 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 για να το δούμε όσο πιο συγκεκριμένα γίνεται, πόσην ώρα μίλησε και προς ποιά εταιρεία? δεν είχε άλλο πακέτο ομιλίας? Μίλησε σίγουρα παραπάνω ώρα από τη χρέωση των δυο τριών ευρώ. Που μίλησε και σε πιο δίκτυο έχει κάποια σχέση; δηλαδή σε κάποια μπορείς να πάρεις αρνητική χρέωση και σε άλλα όχι; περίεργο θα μου φαινόταν. Το σίγουρο είναι ότι μετά έβαλε δέκα ευρώ κάρτα γιατί το διπλό τσέκαρε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό;;Δηλαδή αν εγω μιλησω ακριβώς 3' θα χρεωθω 6 λεπτά;η κατι άλλο εννοείτε; Αν μιλήσεις λιγότερο από 3 λεπτά, θα αφαιρεθούν 3 λεπτά. Αν μιλήσεις περισσότερο από 3 λεπτά, θα αφαιρεθεί το ποσό της διάρκειας της κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Αν μιλήσεις λιγότερο από 3 λεπτά, θα αφαιρεθούν 3 λεπτά. Αν μιλήσεις περισσότερο από 3 λεπτά, θα αφαιρεθεί το ποσό της διάρκειας της κλήσης. Ναι το ξέρω,απλά δεν κατάλαβα τι εννοούν τα παιδιά πιο πάνω που λένε για το 3λεπτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rhodion Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παιδιά, λέω να την κάνω από Cosmote What's up και να πάρω δεύτερο κινητό, το οποίο να χρησιμοποιώ για τις εξερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματά μου. Υπολογίζω ότι χρειάζομαι περί τα 200 λεπτά ομιλίας προς όλους και 300 μηνύματα προς όλους το μήνα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα καρτοκινητής της Wind να με καλύψει με 15 ευρουλάκια το μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Παιδιά, λέω να την κάνω από Cosmote What's up και να πάρω δεύτερο κινητό, το οποίο να χρησιμοποιώ για τις εξερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματά μου. Υπολογίζω ότι χρειάζομαι περί τα 200 λεπτά ομιλίας προς όλους και 300 μηνύματα προς όλους το μήνα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα καρτοκινητής της Wind να με καλύψει με 15 ευρουλάκια το μήνα; Καλημέρα φιλε!!Καταρχήν πολύ καλα κάνεις,γιατι πλέον το What's up δεν αξίζει!!Για αυτά που ζητάς το F2G σου ταιριάζει καθώς με την ανανέωση από 10€ έχεις 300' προς όλους και η κάρτα μένει!Για μηνύματα με 5€ έχεις 130 προς όλους! :) Edited April 9, 2013 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Μίλησε σίγουρα παραπάνω ώρα από τη χρέωση των δυο τριών ευρώ. Που μίλησε και σε πιο δίκτυο έχει κάποια σχέση; δηλαδή σε κάποια μπορείς να πάρεις αρνητική χρέωση και σε άλλα όχι; περίεργο θα μου φαινόταν. Το σίγουρο είναι ότι μετά έβαλε δέκα ευρώ κάρτα γιατί το διπλό τσέκαρε. παλιότερα έτρωγαν bugg-ιές οι κάρτες και πηγαίνανε αρκετά μείον, αυτο το φαινόμενο πάντως έχω χρόνια να το ακούσω. με πρόχειρους υπολογισμούς για να συμβεί αυτό που περιέγραψες, θα έπρεπε να μιλούσε 20 λεπτά+ (από τις χρεώσεις του f2g που τελικά δεν ξεχωρίζει πάροχο, έχει κοινή χρέωση). πάντως να μιλάς χωρίς πακέτο δεν είναι κι ότι καλύτερο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 παλιότερα έτρωγαν bugg-ιές οι κάρτες και πηγαίνανε αρκετά μείον, αυτο το φαινόμενο πάντως έχω χρόνια να το ακούσω. με πρόχειρους υπολογισμούς για να συμβεί αυτό που περιέγραψες, θα έπρεπε να μιλούσε 20 λεπτά+ (από τις χρεώσεις του f2g που τελικά δεν ξεχωρίζει πάροχο, έχει κοινή χρέωση). πάντως να μιλάς χωρίς πακέτο δεν είναι κι ότι καλύτερο :P Θα συμφωνήσω και ειδικά στο θέμα του πακέτου έχεις απόλυτο δίκιο φιλε!Προ ολίγου βρήκα μια ιστοσελίδα,όπου έβλεπα τις τιμές ανά εταιρία πόσο κοστίζει το λεπτό και δεν γίνεται χωρίς πακέτο!Υπάρχει έστω μια υποτυπώδης ασφάλεια πέραν του οτι συμφέρει καλύτερα!Ακόμα και για κάποιον που μιλάει ελάχιστα,με 10€ το μήνα έχει 300' λεπτά και ξέρει οτι δεν θα χαλάσει κάρτα!!Αντιμετώπισα κ γω κατι παρόμοιο αλλα μικρό το κακό...έχω 2,56" προς όλους και έκανα μια κλήση κάποιων δευτερολέπτων!Ε τα 2' κ 56" ειναι ακόμα εδώ,αλλα η κάρτα έφυγε ακόμα και για 3"(βλέπε χρέωση ανά λεπτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts