Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν το ηξερα αυτο,thanks

i love wind:)

Εγω το εκανα απο την πρωτη στιγμη και μολις χθες το θυμηθηκα καθως επεσε το ματι μου σε ενα αρθρο και εκεινη την ωρα το θυμηθηκα!!Αλλα αυτο κανονικα την δουλεια του...βαζει τους ποντους!Α οι ποντοι ισχυουν για 2 χρονια λεει και για ενημερωση ποντων,δωρεαν κενο μηνυμα στο 19098!We love Wind φιλε!!:)

δεν το ηξερα αυτο,thanks

i love wind:)

Αντε γραφτηκανκαι γω. Πηρα δωρο και 50 ποντακια. Ετσι με 10 ευρο το μηνα που βαζω σε ενα χρονο θα εχω 240 ποντους ε του χρονου το πασχα να μαστε καλα θα μου κανει δωρο 8 ευρο.

θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες

Μου ήρθε SMS από WIND ότι διπλασιάζεται η αξία της επόμενης κάρτας μέχρι 1/4. Ο επιπλέον χρόνος διαρκεί για 1 μήνα και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά πακέτων. Θα έχω δηλαδή πέρα από τα 300 λεπτά προς όλους και όσο ποσό αγοράσω για 1 μήνα? Αυτά τα επιπλέον που δίνει χρησιμοποιούνται και για sms, κλήσεις σε εξωτερικό ?

Μου ήρθε SMS από WIND ότι διπλασιάζεται η αξία της επόμενης κάρτας μέχρι 1/4. Ο επιπλέον χρόνος διαρκεί για 1 μήνα και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά πακέτων. Θα έχω δηλαδή πέρα από τα 300 λεπτά προς όλους και όσο ποσό αγοράσω για 1 μήνα? Αυτά τα επιπλέον που δίνει χρησιμοποιούνται και για sms, κλήσεις σε εξωτερικό ?

προφανως αν για ομιλία αφαιρουν τα λεπτα απο το μπονους,θα χρησιμοποιούνται για τα υπόλοιπα. Σε f2g σου ήρθε αυτό ε? Γιατί παραπάνω έλεγαν οτι τέτοια μηνύματα ερχονται σε παλιά wind card.

Κι εμένα μου ήρθε αυτό το μήνυμα με τον "ψευτο"διπλασιασμό. Μα πού είναι οι παλιοί διπλασιασμοί που έβαζες μέχρι 50 ευρώ και έμεναν ΩΣ ΜΟΝΙΜΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ (όχι για 30 μέρες) ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ;;; :(
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Ξέρει να μου πει κανείς αν κερδίζω κάτι κάνοντας ανανέωση από κατάστημα wind και όχι με κάρτα από το περίπτερο;

και μετα αναλογα τι πακετα βαζεις κλπ,δινει ποντους!)

αμα ξερεις για internet πακετα τι ποντους δινει;

καλα παιδια δεν το συζηταμε...καρα love wind!

Αντε γραφτηκανκαι γω. Πηρα δωρο και 50 ποντακια. Ετσι με 10 ευρο το μηνα που βαζω σε ενα χρονο θα εχω 240 ποντους ε του χρονου το πασχα να μαστε καλα θα μου κανει δωρο 8 ευρο.

εαν ειναι καθαρο το ποσο ειναι ΣΑΝ να σου κανει μια 10€ καρτα(-0,891€)

αμα βαλεις και ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ μαζι

ρε κοιτα που θα γινουμε φαν...το αξιζει βεβαια

Edited by akalos

Ξέρει να μου πει κανείς αν κερδίζω κάτι κάνοντας ανανέωση από κατάστημα wind και όχι με κάρτα από το περίπτερο;

Φιλε δεν κερδίζεις τίποτα απολύτως!Βασικά με ανανέωση 20€ και άνω σου δίνει 300' & 300 sms προς Wind & Q,αλλα προς όλους δίνει 300' και οχι 600'(σαν να βάζεις 2 των 10€)!

Φιλε akalos με κάθε επιφύλαξη,νομίζω 1 πόντο!!Επίσης για κάθε χρόνο που είσαι στη Wind,δίνει δωρο 30 πόντους!! :)

Edited by George6633

Κι εμένα μου ήρθε αυτό το μήνυμα με τον "ψευτο"διπλασιασμό. Μα πού είναι οι παλιοί διπλασιασμοί που έβαζες μέχρι 50 ευρώ και έμεναν ΩΣ ΜΟΝΙΜΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ (όχι για 30 μέρες) ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ;;; :(

Μου ήρθε και εμένα. Ανάθεμα αν κατάλαβα σε τι αφορά!

Είχα σύνδεση wind και πλέον από τον Ιανουάριο f2g. Με διαφορά η καλύτερη επιλογή που έκανα σε επίπεδο κινητής. Έκανα μια ανανέωση 15€ την πρωτοχρονιά από το περίπτερο και ακόμη έχω 12€ υπόλοιπο στην κάρτα. Εντάξει, φταίνε τα δωράκια και ο διπλασιασμός για το καλωσόρισμα, αλλά ακομη και χωρίς αυτά βρίσκω υπέροχο το γεγονός ότι μπορώ να αποφασίζω τι και πως θα ξοδεύω, ανάλογα με τις ανάγκες μου.

Γράφτηκα κι εγώ!! 50 πόντους δώρο με την εγγραφή...

Βάζω 12 ευρώ το μήνα, ή 10 το μήνα και 2 των 10 κάθε 6 μήνες για να κερδίζω 300' επιπλέον.... Οπότε του χρόνου θα τσιμπήσουμε και τα 8 ευρώ δώρο λογικά...

Και με ενεργοποίηση πακέτων παίρνουμε πόντους??

Γράφτηκα κι εγώ!! 50 πόντους δώρο με την εγγραφή...

Βάζω 12 ευρώ το μήνα, ή 10 το μήνα και 2 των 10 κάθε 6 μήνες για να κερδίζω 300' επιπλέον.... Οπότε του χρόνου θα τσιμπήσουμε και τα 8 ευρώ δώρο λογικά...

Και με ενεργοποίηση πακέτων παίρνουμε πόντους??

Καλώς ήρθες κ συ φιλε στο Win Club!! :) σε κάποια πακέτα,οχι σε όλα(δεν θυμάμαι σε ποια)!Επίσης 1 η 2 πόντους παίρνεις με κάθε MMS που στέλνεις!! :)

Και μένα μετά από 6 μήνες που έχω να ανανεώσω μου στειλε αυτη την αηδία, μα καλά να έχει διάρκεια 30 ημέρες αλλά να μη μπορεις να πάρεις πακέτο;; Τότε ποια η αξία του πλέον που όλοι χρησιμοποιούμαι πακέτα η παίρνουμε δωρεάν λεπτά με κάθε ανανέωση. Έγινε κι η wind σαν τους άλλους. Ας ελπίσω να μη τσιμπήσουν πολλοί μπας και το γυρίσει στο παλιό διπλασιασμό για να εισρεύσει χρήμα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Και μένα μετά από 6 μήνες που έχω να ανανεώσω μου στειλε αυτη την αηδία, μα καλά να έχει διάρκεια 30 ημέρες αλλά να μη μπορεις να πάρεις πακέτο;; Τότε ποια η αξία του πλέον που όλοι χρησιμοποιούμαι πακέτα η παίρνουμε δωρεάν λεπτά με κάθε ανανέωση. Έγινε κι η wind σαν τους άλλους. Ας ελπίσω να μη τσιμπήσουν πολλοί μπας και το γυρίσει στο παλιό διπλασιασμό για να εισρεύσει χρήμα

+1 φιλε!:)

Mια από τα ίδια και εδώ f2g2

Με άλλα λόγια με ανανέωση 10 ευρώ παίρνεις μπόνους

100Χ 3λεπτα τηλεφωνήματα + 90 περίπου μονόλεπτα

η μήπως κάνω λάθος?

η μήπως κάνω λάθος?

συν 10€ στην καρτα για να παρεις πακετα που θελεις και αλλα 10€ που δεν μπορεις να αγορασεις τιποτα αλλα να σου τα τραβαει οταν χρειαστει

εαν μιλας για 10€Χ2

η κανω λαθος εγω και με τα 20€ δεν μπορεις να αγορασεις τιποτα?

θελει μια διευκρινηση εδω:εαν δεν μπορεις να αγορασεις τιποτα,ειναι αηδια οντως

edit:δεν μου εχει τυχει ποτε και δεν ξερω πως δουλευει το 10Χ2

Edited by akalos

η μήπως κάνω λάθος?

εννοω οτι με 10αρα καρτα παιρνεις σε μπονους

300 λεπτα + 10 ευρω που δεν μπορεις να αγορασεις πακετα αλλα αντιστοιχουν σε 90 λεπτα

Συν βεβαια την καρτα που μενει μεσα

Εχω φέρει έναν αριθμό με φορητότητα στο F2G.

Στην φόρμα του site έβαλα την επιλογή των 10 ευρώ και στην συνέχεια κατά την παραλαβή από τον courier πλήρωσα το ίδιο ποσό.

Ωστόσο πέρα από την κάρτα SIM δεν υπήρχε κάτι άλλο, δεν έλαβα μαζί και κάρτα ανανέωσης όπως περίμενα.

Να περιμένω τα 10 ευρώ να πιστωθούνε τις επόμενες μέρες ή χάθηκαν "στο δρόμο";

Το υπόλοιπο πάντως έδώ και λίγες μέρες παραμένει στο 1 ευρώ.

Έτσι έγινε και σε εμένα, τους πήρα τηλ και σε μια ώρα είχαν μπει τα 10 ευρώ.... Την επόμενη μέρα μου έβαλαν αλλά 10 μόνοι τους... Λάθος; Συγγνώμη;Γενικά είμαι πολύ ευχάριστημενος από την wind.... Τον προηγούμενο μήνα μου είχαν πίστωση άλλες 2 ώρες προς όλους από μόνοι τους.... Wind δεν είχα ποτέ, μόνο κοτε και βοντα..., αλλά δεν νομίζω να την αφήσω πότε αν συνεχίσει έτσι ;)

Sent from my nexus

Τελικά μετά από αρκετές μέρες πιστώθηκαν σήμερα τα 10 ευ - χωρίς μπόνους ανανέωσης 300'.

Αυτή είναι η συνήθης διαδικασία;

Αν ναι ήθελα να ήξερα γιατί τότε γράφουν παραπλανητικά "Πακέτο σύνδεσης F2G & κάρτα ανανέωσης €10" στην φόρμα παραγγελίας...

Mi A3 με EvolutionX 7.5

Αυτός ο χρόνος ομιλίας που ισχύει για 30 ημέρες, για ποια χρήση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί;

-Απλό SMS ; Λογικά, θα γίνεται χρέωση από αυτά τα χρήματα και όχι τα υπόλοιπα.

-Πχ στο χαμόγελο του παιδιού, μπορώ να στείλω SMS;

Αν δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε πακέτα, τουλάχιστον ας τα κάνουμε κάτι χρήσιμο!

Ένα κι Ένα -->

Τελικά μετά από αρκετές μέρες πιστώθηκαν σήμερα τα 10 ευ - χωρίς μπόνους ανανέωσης 300'.

Αυτή είναι η συνήθης διαδικασία;

Αν ναι ήθελα να ήξερα γιατί τότε γράφουν παραπλανητικά "Πακέτο σύνδεσης F2G & κάρτα ανανέωσης €10" στην φόρμα παραγγελίας...

Όχι σε εμένα μπήκαν κανονικά τα 300 προς όλους....

Sent from my nexus 7 using tapatalk

Κάνω ένα ποστ κι εδώ μηπως το δουν καποιοι της wind και μου τηλεφωνήσουν επιτέλους. Εχω κάνει καταγγελία για κατάστημα στην πόλη μου που ανανεώνει ετσιθελικά από 5 ευρώ και πάνω. Περνάει και η 2η βδομάδα και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Εχει τύχει και σε σας; Είχε αποτέλεσμα η καταγγελία;
WIND :D

Κάνω ένα ποστ κι εδώ μηπως το δουν καποιοι της wind και μου τηλεφωνήσουν επιτέλους. Εχω κάνει καταγγελία για κατάστημα στην πόλη μου που ανανεώνει ετσιθελικά από 5 ευρώ και πάνω. Περνάει και η 2η βδομάδα και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Εχει τύχει και σε σας; Είχε αποτέλεσμα η καταγγελία;

στην ελλάδα βρίσκεσαι ..

Αν έχεις Facebook ποσταρε το και στην σελίδα της Wind και ζητα να σε πάρουν τηλ!Εκεί θα σε βοηθήσουν σίγουρα! :)

Aenae καλημερα!!Παρε ενα τηλ(δωρεαν) στο 1263 και θα κανεις εγγραφη,μεσω ηχογραφημενων οδηγιων!Για καθε ευρω που βαζεις σου δινει 2 ποντους και μετα αναλογα τι πακετα βαζεις κλπ,δινει ποντους!Στους 300 ποντους σου δινει 8 ευρω,απο κει και πανω ανεβαινει το ποσο και παιρνεις ακομα και δωρεαν κινητα,αλλα απο 300 και πανω μπορεις να εξαργυρωσεις!!:)

Έχω 2 αριθμούς f2g οι πόντοι πηγαίνουν κάθε αριθμό? Μπορώ να τους συμψιφισω? Υπάρχει κάποιο site με πληροφορίες?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova