Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ερώτηση (σίγουρα θα έχει γίνει) : υπάρχει App για Android για το Free2Go? thnx

δοκίμασε το "My F2G υπόλοιπα". πολύ καλό εύχρηστο

μια ερωτησουλα.

εχω πακετο χρονο ομιλιας+ σμς προς γουιντ +q

εχω και καποια σμς προς ολους.

Στελνω σμς με τον αριθμο ενος γνωστου για να δω αν ειμαστε στο ιδιο δικτυο και μου βγαζει πως δεν ειμαστε στο ιδιο πακετο.

απο 693 το τηλεφωνάκι του.

Στελνω σμς και μου αφαιρει απο τα προς γουιντ, οχι τα προς ολους.Αυτο σημαινει πως αν τον καλεσω θα χρεωθει ή κληση ή θα αφαιρεθει απο το πακέτο?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος όσο κλείνω μισάωρο παρέα με τα παράσιτα να μου απαντήσει η εξυπηρέτηση πελατών...

Έχω ζητήσει μεταφορά από Vodafone σε f2g. Παρέλαβα τη sim σήμερα, την έβαλα στο κινητό, αλλά δεν συνδέεται στο δίκτυο της Wind για την ενεργοποίηση, παρόλο που το χαρτί λέει να καλέσω το 1300. Καμιά ιδέα;

Edit: Άκυρο. Θέλει 1-2 εργάσιμες για να ολοκληρωθεί η φορητότητα. Αστραπή γίνονται όλα σ' αυτή χώρα...

Edited by vols40

μια ερωτησουλα.

εχω πακετο χρονο ομιλιας+ σμς προς γουιντ +q

εχω και καποια σμς προς ολους.

Στελνω σμς με τον αριθμο ενος γνωστου για να δω αν ειμαστε στο ιδιο δικτυο και μου βγαζει πως δεν ειμαστε στο ιδιο πακετο.

απο 693 το τηλεφωνάκι του.

Στελνω σμς και μου αφαιρει απο τα προς γουιντ, οχι τα προς ολους.Αυτο σημαινει πως αν τον καλεσω θα χρεωθει ή κληση ή θα αφαιρεθει απο το πακέτο?

Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι ο φίλος σου δεν έχει F2G αλλά είναι στην WIND είτε σε άλλο πακέτο καρτοκινητής ή συμβόλαιο. Αν τον καλέσεις θα αφαιρεθεί χρόνος ομιλίας από πακέτο προς WIND και αν δεν έχεις από πακέτο ομιλίας προς όλους.Το ίδιο συμβαίνει και με τα sms.

TCL 40 NXTPAPER

Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι ο φίλος σου δεν έχει F2G αλλά είναι στην WIND είτε σε άλλο πακέτο καρτοκινητής ή συμβόλαιο. Αν τον καλέσεις θα αφαιρεθεί χρόνος ομιλίας από πακέτο προς WIND και αν δεν έχεις από πακέτο ομιλίας προς όλους.Το ίδιο συμβαίνει και με τα sms.
οποτε πως μπορώ να ξέρω αν καποιο νουμερο ανηκει στη γουιντ,ανεξαρτητως προγραμματος?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

οποτε πως μπορώ να ξέρω αν καποιο νουμερο ανηκει στη γουιντ,ανεξαρτητως προγραμματος?

Στειλε απο αριθμο βονταφον το νουμερο που σε ενδιαφερει με μηνυμα στο 1292

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειμαι σε f2g2 το οποιο χρησιμοποιω σαν βασικο κινητο, αλλα χρησιμοποιω και μια κοσμοκαρτα για να μιλαω με 1 λεπτο το λεπτο σε 2 βασικους αριθμους κοσμοτε που εχω. Επειδη δεν θελω να εχω 2 κινητα, ουτε να χρησιμοποιησω καποιο απο τις πλαστικουρες 2-sim (βασικο τετοιο εχω τωρα και θελω να το αλλαξω), υπαρχει καποιος τροπος να ενσωματωση καλες χρεωσεις προς κοσμοτε απο το καρκοκινητο wind Που εχω? Περα απο τους 2 αριθμους που θεω να παιρνω τον αριθμο κοσμοτε τον εχω σαν προχειρο για να με παιρνουν οσοι εχουν κοσμοτε απεριοριστα, αλλα θελω με καποιον τροπο να τον ξεφορτωθω. Εχει κανεις κατι να προτεινει?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Ειμαι σε f2g2 το οποιο χρησιμοποιω σαν βασικο κινητο, αλλα χρησιμοποιω και μια κοσμοκαρτα για να μιλαω με 1 λεπτο το λεπτο σε 2 βασικους αριθμους κοσμοτε που εχω. Επειδη δεν θελω να εχω 2 κινητα, ουτε να χρησιμοποιησω καποιο απο τις πλαστικουρες 2-sim (βασικο τετοιο εχω τωρα και θελω να το αλλαξω), υπαρχει καποιος τροπος να ενσωματωση καλες χρεωσεις προς κοσμοτε απο το καρκοκινητο wind Που εχω? Περα απο τους 2 αριθμους που θεω να παιρνω τον αριθμο κοσμοτε τον εχω σαν προχειρο για να με παιρνουν οσοι εχουν κοσμοτε απεριοριστα, αλλα θελω με καποιον τροπο να τον ξεφορτωθω. Εχει κανεις κατι να προτεινει?

Κοίτα λίγο πίσω στο ποστ 17957

Σωστος. Και να ρωτησω, τα 300 προς ολους ισχυουν για καθε ανανεωση? Θα την κρατησουν αυτην την προσφορα ή θα ειναι προσωρινη?

Σωστος. Και να ρωτησω, τα 300 προς ολους ισχυουν για καθε ανανεωση? Θα την κρατησουν αυτην την προσφορα ή θα ειναι προσωρινη?

2 ανανεωσεις/μηνα. Ημερομηνια ληξης δεν εχει

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα 300' με τα 10€, έχει λάβει κανείς μηνύματα για διπλασιασμούς και άλλες παρόμοιες επιλεκτικές προσφορές;

(το έθεσα χθες το ερώτημα κατά λάθος στο φόρουμ των συμβολαίων)

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα 300' με τα 10€, έχει λάβει κανείς μηνύματα για διπλασιασμούς και άλλες παρόμοιες επιλεκτικές προσφορές;

(το έθεσα χθες το ερώτημα κατά λάθος στο φόρουμ των συμβολαίων)

Εγώ που λάμβανα μηνύματα για διπλασιασμούς κάθε εβδομάδα μέχρι περίπου τέλος Νοεμβρίου, αν θυμάμαι καλά. Από τότε έχω να λάβω παρόμοιο μήνυμα.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Παιδιά θέλω τα φώτα σας! έχω κάνει αίτηση στην f2g για φορητότητα από κοσμοκάρτα επειδή είχα δει ότι με συμφέρει. Αλλά πήγα χθες στο site της f2g και δεν βρίσκω να έχει πλέον το πακέτο 200΄ προς όλους με 5€ και 1gb internet με 5€ μεσω myF2G. Ήταν online προσφορές που έληξαν ή συνεχίζονται κανονικά αλλά δεν τις αναφέρει πλέον;;;;

Παιδιά θέλω τα φώτα σας! έχω κάνει αίτηση στην f2g για φορητότητα από κοσμοκάρτα επειδή είχα δει ότι με συμφέρει. Αλλά πήγα χθες στο site της f2g και δεν βρίσκω να έχει πλέον το πακέτο 200΄ προς όλους με 5€ και 1gb internet με 5€ μεσω myF2G. Ήταν online προσφορές που έληξαν ή συνεχίζονται κανονικά αλλά δεν τις αναφέρει πλέον;;;;

Τα πακέτα τα αναφέρει κανονικά. Μάλλον δεν είδες καλά.

TCL 40 NXTPAPER

Τα πακέτα τα αναφέρει κανονικά. Μάλλον δεν είδες καλά.

Κάποιο λινκ; Γιατί πριν κάποιες μέρες τα έβλεπα κανονικότατα και πλέον δεν τα βρίσκω πουθενα.

edit. οκ το βρηκα. μάλλον δεν το έβρησκα εγώ..! ερωτηση! γράφει "όλους/σταθερά" εννοεί ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς όλους τους αριθμούς ΚΑΙ στα σταθερά ή ότι είναι προς όλα τα σταθερά;

Edited by kallair

Όταν λέμε όλους, εννοούμαι όλους! Edited by elias_ps
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν λέμε όλους, εννοούμαι όλους!

Την πάτησα και εγώ (έκανα ερώτηση πιο πίσω) για το όλους ή μόνο σε σταθερά. Γεγονός είναι ότι μπερδεύει λίγο όπως το λέει γιατί γράφει προς όλους και από κάτω γράφει σταθερά.

χαχαχα! μια τελευταία ερώτηση! η f2g έχει επιλογή να μιλάς προς 2 αριθμούς με 0,01€/1' ή πολλά ζητάω; :D

2 ανανεωσεις/μηνα. Ημερομηνια ληξης δεν εχει

Εννοεις τα λεπτα δεν εχουν ημερομηνια ληξης (τα χρησιμοποιεις μεχρι να σου τελιωσουν) ή η προσφορα? Δλδ παιζει καποια στιγμη να παψει να ισχυει αυτο?

Εννοεις τα λεπτα δεν εχουν ημερομηνια ληξης (τα χρησιμοποιεις μεχρι να σου τελιωσουν) ή η προσφορα? Δλδ παιζει καποια στιγμη να παψει να ισχυει αυτο?

τα 300 λεπτά έχουν περίοδο ισχύος 30 ημέρες.

για την προσφορά δεν ξέρουμε ακόμα!!

βαζεις 10 ευρω και παιρνεις 300' δωρο που ισχυουν για 30 μερες. Μεσα στον ιδιο μηνα μπορεις να ξαναπαρεις τα 300' δωρο άλλη μια φορά (κανοντας ακομη μια ανανεωση 10 ευρω). Το μπονους δε ξερουμε πότε ληγει. Το καλό ειναι οτι μπορεις να αγορασεις (μονο online) 200' προς ολους με 5 ευρω, το οποιο πιστευω οτι θα το κρατησουν για πολυ καιρο.

Φίλος ενεργοποίησε σήμερα δυο f2g και δυο Q καρτοκινητά , σε κανένα δεν πήρε τα 350 mb για δυο μήνες παρά μόνο τα 50 sms, απο το c.c δεν ξέρουν αν σταμάτησε η προσφορά.....
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Την δική μου την ενεργοποίησα στις 3 Ιανουαρίου και μου έδωσε με το καλημέρα τα 50 sms, 300' προς wind & Q και τα 350 mb για δύο μήνες. Κατόπιν φόρτωσα στην κάρτα 15€ από περίπτερο και έλαβα μήνυμα πως διπλασιάστηκε η αξία της κάρτας. Το τσέκαρα on-line και όντως πέρα από τα 300' προς όλους και όλα τα υπόλοιπα δωράκια της ενεργοποίησης, έχω και 27,78 €! Μια χαρά! :)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova