Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα! Βρηκα τροπο για φορητοτητα απο wind σε wind καρτοκινητο online. Υπαρχει η επιλογη στο "Επίλεξε πάροχο που έχεις σήμερα" wind

Εδω για μεταφορα σε f2g.

Παιδια μπηκα σημερα στο myf2g και λογω κωλυμματος του συστηματος και ειδα τι ετοιμαζει η wind λιγο....θα δωσει την επιλογη για το κλασικο μπονους των 100' και 200' για ανανεωσεις 10 κ 20 ευρω....και την επιλογη για 500μβ με 10 ευρω ανανεωση ή 1.5γβ για ανανεωση 20 ευρω....επισης θα επεκταθουν οι επιλογες στο μφ2γ με δυνατοτητα προσθηκης καρτας online(να βαζεις δλδ τον κωδικο απο το μφ2γ απο την καρτα που αγοραζεισ απο περιπτερο)...τωρα δεν ξερω τι αλλο θα δωσει...
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

02/11/2012

Συγκεκριμένα, η πολιτική ορθής χρήσης μεταβάλλεται ως εξής:

Για το πακέτο ανανέωσης χρήσης ADSM 2 (με χρέωση 7€ και διάρκεια χρήσης 2 ημέρες), από 3GB σε 1GB.

Για το πακέτο ανανέωσης χρήσης ADSM 7 (με χρέωση 14€ και διάρκεια χρήσης 7 ημέρες), από 12GB σε 2GB.

Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των πακέτων παραμένουν αμετάβλητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.wind.com.gr ή καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών της WIND με κλήση στο 1260 (χρέωση 0,25€/κλήση) ή 800 888 7316 ατελώς. Για εταιρικούς πελάτες καλέστε 1277 από το WIND κινητό σας (χωρίς χρέωση) ή 800 500 1277 ατελώς από σταθερό τηλέφωνο. πηγη: http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=256 σημερα 04/11/2012 που το ειδα εγω και ωρα 11:12πμ .

@JOHNMEGARYTHMOS

Το παραξήλωσαν. κρίμα τα άτομα που τα χρησιμοποιούσαν και είχαν βολευτεί. το πιο οικονομικό είναι η ενεργοποίηση παραπάνω από μια φορές του 5€/500MB

02/11/2012

Για το πακέτο ανανέωσης χρήσης ADSM 2 (με χρέωση 7€ και διάρκεια χρήσης 2 ημέρες), από 3GB σε 1GB.

Για το πακέτο ανανέωσης χρήσης ADSM 7 (με χρέωση 14€ και διάρκεια χρήσης 7 ημέρες), από 12GB σε 2GB.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.wind.com.gr ή καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών της WIND με κλήση στο 1260 (χρέωση 0,25€/κλήση) ή 800 888 7316 ατελώς. Για εταιρικούς πελάτες καλέστε 1277 από το WIND κινητό σας (χωρίς χρέωση) ή 800 500 1277 ατελώς από σταθερό τηλέφωνο. πηγη: http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=256 σημερα 04/11/2012 που το ειδα εγω και ωρα 11:12πμ .

14 ευρω για 2 GB? Ελεος

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Η WIND Με αυτή την αλλαγή έχασε κάθε συγκριτικό πλεονέκτημα

όταν η cosmote δίνει 2GB με 10 ευρώ για 10 ημέρες κανείς δεν θα αγοράσει με 14 ευρώ .... 7 μόνο ημέρες.

Να προσθέσω μόνο ότι η αλλαγή ισχύει από 30 Νοεμβρίου ( το λέει εδώ http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/ )

Edited by Vasileios

Παιδια μπηκα σημερα στο myf2g και λογω κωλυμματος του συστηματος και ειδα τι ετοιμαζει η wind λιγο....θα δωσει την επιλογη για το κλασικο μπονους των 100' και 200' για ανανεωσεις 10 κ 20 ευρω....και την επιλογη για 500μβ με 10 ευρω ανανεωση ή 1.5γβ για ανανεωση 20 ευρω....επισης θα επεκταθουν οι επιλογες στο μφ2γ με δυνατοτητα προσθηκης καρτας online(να βαζεις δλδ τον κωδικο απο το μφ2γ απο την καρτα που αγοραζεισ απο περιπτερο)...τωρα δεν ξερω τι αλλο θα δωσει...

Αντιγραφη απο vodafone με λιγα λογια... αν μας βαλει να επιλεξουμε σε λεπτα προς ολους ή mb δεν ξερω τι συμφερει. Εγω περιμενω μηπως και δωσει 600' το μηνα αυτοματα χωρις ανανεωση μεχρι το καλοκαιρι οπως οι αλλες...

Αντιγραφη απο vodafone με λιγα λογια... αν μας βαλει να επιλεξουμε σε λεπτα προς ολους ή mb δεν ξερω τι συμφερει. Εγω περιμενω μηπως και δωσει 600' το μηνα αυτοματα χωρις ανανεωση μεχρι το καλοκαιρι οπως οι αλλες...

ναι ελεγε δωρεαν λεπτα προς wind με ανανεωση απο 10 ευρω....

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

το wind mobile broadband έχει τέλη φπα μπα ??? γιατι το πακέτο μου εχει 10€ και θέλω να ξέρω πόσα πρέπει να βάλω
:ninja:

02/11/2012

Ήμουν σε σκέψη να πάρω (η να μην πάρω) ένα τέτοιο πακετάκι μήπως και μου χρειαστεί κάπου. Τώρα, με τις νέες αλλαγές, με βγάλανε από τη σκέψη αυτή !!!

Πάρα πολύ ωραία, μπράβο wind που μας διευκολίνεις να αποφασίσουμε !!! :lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Ήμουν σε σκέψη να πάρω (η να μην πάρω) ένα τέτοιο πακετάκι μήπως και μου χρειαστεί κάπου. Τώρα, με τις νέες αλλαγές, με βγάλανε από τη σκέψη αυτή !!!

Πάρα πολύ ωραία, μπράβο wind που μας διευκολίνεις να αποφασίσουμε !!! :lol:

Και εγω το σκεφτομουνα

Τωρα ουτε εγω το σκεφτομαι.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Στις 18/10/2012 παράγγειλα online το f2g εγώ η γυναίκα μου με φορητότητα από cosmote.Η προσφορά ήταν με το δώρο των 30 ευρώ (5 ανά μήνα) για 6 μήνες.Μετά από πολύ ταλαιπωρία και καθυστερηση μας έκοψε ο cosmote το δίκτυο στις 2/11 και εβαλα την κάρτα φορτίζοντας και με κάρτα ανανέωσης 5 ευρώ.Τότε ανακάλυψα ότι δεν είχα τα 5 ευρώ της προσφοράς -για 6 μήνες- αλλά μόνο 5 ευρω της κάρτας ανανέωσης+1 ευρω!!!!! Το ίδιο και η γυναίκα μου.Φαντάζομαι ότι ίσως μέχρι να μας διακόψει ο cosmote έπαψε η προσφορά αλλά όταν παράγγείλαμε η προσφορά υπήρχε,άλλωστε ήταν ένας από τούς λόγους-ίσως ο πιό σοβαρός- που αλλάξαμε δίκτυο....Η καθυστέρηση δεν ήταν από δική μου υπαιτιότητα και θεωρώ απαράδεκτο να μην έχουμε την προσφορά αυτή... Μετά από αλεπάλληλα τηλεφωνήματα στην εταιρεία και 2 φορές σχόλιά μου από την σελίδα τους καμμια σημασία δεν μου έχουν δώσει,με έχουν γραμμένο κανονικά.Τί λέτε, θα ήθελα την γνώμη σας...

Στις 18/10/2012 παράγγειλα online το f2g εγώ η γυναίκα μου με φορητότητα από cosmote.Η προσφορά ήταν με το δώρο των 30 ευρώ (5 ανά μήνα) για 6 μήνες.Μετά από πολύ ταλαιπωρία και καθυστερηση μας έκοψε ο cosmote το δίκτυο στις 2/11 και εβαλα την κάρτα φορτίζοντας και με κάρτα ανανέωσης 5 ευρώ.Τότε ανακάλυψα ότι δεν είχα τα 5 ευρώ της προσφοράς -για 6 μήνες- αλλά μόνο 5 ευρω της κάρτας ανανέωσης+1 ευρω!!!!! Το ίδιο και η γυναίκα μου.Φαντάζομαι ότι ίσως μέχρι να μας διακόψει ο cosmote έπαψε η προσφορά αλλά όταν παράγγείλαμε η προσφορά υπήρχε,άλλωστε ήταν ένας από τούς λόγους-ίσως ο πιό σοβαρός- που αλλάξαμε δίκτυο....Η καθυστέρηση δεν ήταν από δική μου υπαιτιότητα και θεωρώ απαράδεκτο να μην έχουμε την προσφορά αυτή... Μετά από αλεπάλληλα τηλεφωνήματα στην εταιρεία και 2 φορές σχόλιά μου από την σελίδα τους καμμια σημασία δεν μου έχουν δώσει,με έχουν γραμμένο κανονικά.Τί λέτε, θα ήθελα την γνώμη σας...

Η προσφορά των 30€ (5€ για 6 μήνες) ισχύει κανονικά. Συνέχισε να τους παίρνεις τηλέφωνο και ζήτα τους την προσφορά, αλλιώς απείλησέ τους ότι θα ξαναγυρίσεις στην Cosmote. Και ο Άγιος φοβέρα θέλει. ;)

@geotzia

Νομίζω δεν ισχύει για φορητότητα αλλά μόνο για νέους αριθμούς... Το δικό σου είναι καινούριο νούμερο; Δυστυχώς στις προσφορές καρτοκινητής ισχύει πότε ενεργοποιείται ο αριθμός. Τουλάχιστον στο δικό σου, ασχολήσου! Στης γυναίκας σου νομίζω (φορητότητα) δεν ισχύει πάντως...

@geotzia

Νομίζω δεν ισχύει για φορητότητα αλλά μόνο για νέους αριθμούς... Το δικό σου είναι καινούριο νούμερο; Δυστυχώς στις προσφορές καρτοκινητής ισχύει πότε ενεργοποιείται ο αριθμός. Τουλάχιστον στο δικό σου, ασχολήσου! Στης γυναίκας σου νομίζω (φορητότητα) δεν ισχύει πάντως...

ισχυει και στις δυο περιπτωσεις... συνηθως παιρνει καποιο καιρο να σου ελενξουν το αιτημα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα σε αδικισουν. Το 90% στα λαθη της wind.. ο συνδρομητης βγαινει κερδισμενος.

Eυχαριστώ γιά τις απαντήσεις,θα περιμένω λίγο ακόμη και θα σας ενημερώσω... φορητότητα είναι και τα 2 νούμερα,αλλα δεν νομίζω ότι παιζει κάποιο ρόλο. Πάντως στη σελίδα του F2G δεν υπάρχει πια αυτό με τα 30 ευρώ!!! Γιά να δούμε τι θα δούμε,πάντως αν δεν γίνει τίποτα θα σπαστώ πολύ με την wind.:angry:

έχω ένα wind καρτοκινητό.

μπορώ να κάνω φοτητότητα κατευθείαν σε Q;

αν ναι, το υπόλοιπο της κάρτας χάνεται;

επίσης αν κάνω μεταφορά σε f2g το υπόλοιπο χάνεται;

έχω ένα wind καρτοκινητό.

μπορώ να κάνω φοτητότητα κατευθείαν σε Q;

αν ναι, το υπόλοιπο της κάρτας χάνεται;

επίσης αν κάνω μεταφορά σε f2g το υπόλοιπο χάνεται;

φοτητότητα σε Q - το υπόλοιπο χάνεται και παίρνεις 2€ στη νέα κάρτα

μεταφορά σε f2g - το υπόλοιπο δεν χάνεται

φοτητότητα σε Q - το υπόλοιπο χάνεται και παίρνεις 2€ στη νέα κάρτα

μεταφορά σε f2g - το υπόλοιπο δεν χάνεται

ξέρεις πως κάνω τη μεταφορά σε f2g;

-OK το βρήκα. κλήση στο 1342

επίσης, η μεταφορά σε Q απαιτεί φορητότητα; δηλαδή μοιυ δίνουν και νέα sim;

μου δίνουν νέα sim;

Edited by nif

επίσης, η μεταφορά σε Q απαιτεί φορητότητα; δηλαδή μοιυ δίνουν και νέα sim;

μου δίνουν νέα sim;

ναι, είναι κανονική φορητότητα

Η WIND Με αυτή την αλλαγή έχασε κάθε συγκριτικό πλεονέκτημα

όταν η cosmote δίνει 2GB με 10 ευρώ για 10 ημέρες κανείς δεν θα αγοράσει με 14 ευρώ .... 7 μόνο ημέρες.

Δεν χάνει κανένα συγκριτικό πλεονέκτημα η Wind έναντι της Cosmote επειδή το πακέτα Wind ADSM ισχύουν για "κανονικά" καρτοκινητά δηλ. SIM που επιτρέπουν επιπλέον και ομιλία/SMS εκτός από data. Εκεί η Wind δίνει και πακέτο με 5€ 500ΜΒ/μήνα ενώ η Cosmote δίνει με 3€ 120ΜΒ/μήνα.

Το πακέτο της Cosmote που αναφέρεσαι (το οποίο δεν έχει 10 αλλά 15€) ισχύει μόνο για τις SIM που επιτρέπουν μόνο data κι όχι ομιλία/SMS. Για τέτοιες SIM, η Wind έχει πακέτο, το Mobile Broadband, που δίνει 2GB με 10€ για 7 μέρες (δηλ. είναι λίγο φτηνότερο από το αντίστοιχο πακέτο της Cosmote).

Όπως και να έχει, τα νέα όρια του Prepaid ADSM είναι μεγάλη πατάτα, όχι επειδή η Wind ανταγωνίζεται Cosmote/Vodafone αλλά επειδή ανταγωνίζεται τον... εαυτό της. Το "νέο" Wind ADSM θα δίνει 2GB για 7 μέρες με 14€, ενώ το Wind Mobile Broadband δίνει 2GB για 7 μέρες με 10€, δηλαδή 4€ φτηνότερα για τον ίδιο όγκο και την ίδια διάρκεια. Κάτι τέτοια, μόνο η Wind μπορεί να τα καταφέρει. :lol:

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/prosfores-kartokinitis/

Η απόδοση των χρημάτων γίνεται ως εξής: 5€ κατά την ανανέωση που κάνεις & 5€/μήνα για τους επομένους 5 μήνες ανά 30 ημέρες από τη στιγμή της πρώτης ανανέωσης.

ελπιζω να εβαλες τα 5 € σε καταστημα και οχι με καρτα....αυτη ειναι προσφορα καταστηματων....

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/prosfores-kartokinitis/

Η απόδοση των χρημάτων γίνεται ως εξής: 5€ κατά την ανανέωση που κάνεις & 5€/μήνα για τους επομένους 5 μήνες ανά 30 ημέρες από τη στιγμή της πρώτης ανανέωσης.

ελπιζω να εβαλες τα 5 € σε καταστημα και οχι με καρτα....αυτη ειναι προσφορα καταστηματων....

επιμένω πως λέει για ΝΕΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. δεν νομίζω πως ισχύει για φορητότητα. είναι συγκεκριμένοι νέοι αριθμοί που γράφουν απέξω την προσφορά αυτή. αν έχουν μπει και σε κάποιον από φορητότητα ή αλλαγή μέσω 1342 ας ενημερώσει, για να ξέρει και ο φίλος τί να ζητά.

Το bonus των 5€ προστίθεται κανονικά στο λογαριασμό κάθε μήνα είτε η πρώτη ανανέωση έχει γίνει μέσω κάρτας ανανέωσης, είτε έχει γίνει μέσω καταστημάτων.

Στη δική μου περίπτωση, η πρώτη ανανέωση είχε γίνει μέσω κάρτας διότι ήταν Κυριακή και από τότε έχω λάβει 2 φορές το συγκεκριμένο bonus.

Το bonus των 5€ προστίθεται κανονικά στο λογαριασμό κάθε μήνα είτε η πρώτη ανανέωση έχει γίνει μέσω κάρτας ανανέωσης, είτε έχει γίνει μέσω καταστημάτων.

Στη δική μου περίπτωση, η πρώτη ανανέωση είχε γίνει μέσω κάρτας διότι ήταν Κυριακή και από τότε έχω λάβει 2 φορές το συγκεκριμένο bonus.

οκ αν ειναι ετσι....εγω το εγραψα διοτι στην σελιδα λεει περι καταταστηματων, και υπεθεσα οτι εκει μπορει να ειναι το προβλημα....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova