GTherion Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 "Συγκεκριμένα για την περίοδο 1/12/2011- 31/07/2012 το Surf 100 προσφέρει σε όλες τις ενεργοποιήσεις 400 επιπλέον MB ως ΔΩΡΟ! Συνολικά δηλαδή 500ΜΒ και 100ΜΒ ως online bonus!" γνωρίζει κανείς αν έχει πάρει παράταση η προσφορά ή να αγοράσω πακετάκι μέχρι αύριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 "Συγκεκριμένα για την περίοδο 1/12/2011- 31/07/2012 το Surf 100 προσφέρει σε όλες τις ενεργοποιήσεις 400 επιπλέον MB ως ΔΩΡΟ! Συνολικά δηλαδή 500ΜΒ και 100ΜΒ ως online bonus!" γνωρίζει κανείς αν έχει πάρει παράταση η προσφορά ή να αγοράσω πακετάκι μέχρι αύριο;δεν ξέρουμε, μάλλον δεν θα πάρει παραταση,οπότε σήμερα-αύριο ενεργοποίησε το Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domi_17 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) καλησπερα σε ολους.θα ηθελα τη βοηθεια σας!! στις 26/7 μου ηρθε μηνυμα απο wind που ελεγε :δωρο διπλασιο χρονο ομιλιας, εαν η επομενη ανανεωση ειναι 5e και γινει στις επομενες 4 μερες σημερα 30/7 στις 19:54 εκανα εγγραφη στο 1300 και εφυγα απο το 1242 στις 20:19 εκανα ανανεωση 20e με κωδικο pin απο περιπτερο ενω ειχε μπει μονο το ποσο της ανανεωσης στο λογαριασμο μου τελικα στις 20:47 διπλασιαστηκε ο χρονος ομιλιας μου και πηρα 200' bonus προς ολους. δεν εχω παρει ακομα δωρεαν λεπτα προς wind εκανα βλακεια που δεν ανανεωσα απο καταστημα; ποια η διαφορα ανανεωσης καταστηματος/περιπτερου;και μηπως πρεπει να καλεσω καπου να αναφερω το προβλημα; ευχαριστω εκ των προτερων!! Edited July 30, 2012 by domi_17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 καλησπερα σε ολους.θα ηθελα τη βοηθεια σας!! στις 26/7 μου ηρθε μηνυμα απο wind που ελεγε :δωρο διπλασιο χρονο ομιλιας, εαν η επομενη ανανεωση ειναι 5e και γινει στις επομενες 4 μερες σημερα 30/7 στις 19:54 εκανα εγγραφη στο 1300 και εφυγα απο το 1242 στις 20:19 εκανα ανανεωση 20e με κωδικο pin απο περιπτερο ενω ειχε μπει μονο το ποσο της ανανεωσης στο λογαριασμο μου τελικα στις 20:47 διπλασιαστηκε ο χρονος ομιλιας μου και πηρα 200' bonus προς ολους. δεν εχω παρει ακομα δωρεαν λεπτα προς wind εκανα βλακεια που δεν ανανεωσα απο καταστημα; ποια η διαφορα ανανεωσης καταστηματος/περιπτερου;και μηπως πρεπει να καλεσω καπου να αναφερω το προβλημα; ευχαριστω εκ των προτερων!!με ανανέωση στο κατάστημα θα έπαιρνες επιπλέον 100' προς όλους (σύνολο 300')+300'/300sms προς wind Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 καλησπερα σε ολους.θα ηθελα τη βοηθεια σας!! στις 26/7 μου ηρθε μηνυμα απο wind που ελεγε :δωρο διπλασιο χρονο ομιλιας, εαν η επομενη ανανεωση ειναι 5e και γινει στις επομενες 4 μερες σημερα 30/7 στις 19:54 εκανα εγγραφη στο 1300 και εφυγα απο το 1242 στις 20:19 εκανα ανανεωση 20e με κωδικο pin απο περιπτερο ενω ειχε μπει μονο το ποσο της ανανεωσης στο λογαριασμο μου τελικα στις 20:47 διπλασιαστηκε ο χρονος ομιλιας μου και πηρα 200' bonus προς ολους. δεν εχω παρει ακομα δωρεαν λεπτα προς wind εκανα βλακεια που δεν ανανεωσα απο καταστημα; ποια η διαφορα ανανεωσης καταστηματος/περιπτερου;και μηπως πρεπει να καλεσω καπου να αναφερω το προβλημα; ευχαριστω εκ των προτερων!! σήμερα ειχε κάποιο πρόβλημα η wind με τα συστήματα της και ο διπλασιασμός καθυστερεί. Θα πρότεινα αναμονή μέχρι αύριο πρωι και αν δεν έχει μπει το ποσο τηλέφωνο στο 1260 από το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 σήμερα ειχε κάποιο πρόβλημα η wind με τα συστήματα της και ο διπλασιασμός καθυστερεί. Θα πρότεινα αναμονή μέχρι αύριο πρωι και αν δεν έχει μπει το ποσο τηλέφωνο στο 1260 από το κινητό αν διαβασεις όλο το μήνυμα θα δεις οτι του διπλασιάστηκε το υπόλοιπο. άλλη ειν η απορία του Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) με ανανέωση στο κατάστημα θα έπαιρνες επιπλέον 100' προς όλους (σύνολο 300')+300'/300sms προς wind Καλησπερα αυτο το +300/300 sms πως γινετε εγω κανω σχεδων παντα ανανεωση σε καταστημα και περνω σε καρτα των 5€ 50 λεπτα δωρο προς ολους +το τι μου δεινη το sms απο την wind , to επιπλεων σε χρονο & sms πως γινετε που λες εδω ? Kαι κατι ακομη οταν στις 2/7 εκανα ανανεωση μου ειπε για 30 ημερες ισχυ και με το 1300 διπλασιασα τα 5 € που εβαλα , επειδη το 1300 κανη διπλασιασμο 1 φορα στον μηνα ποτε πρεπη να βαλω ωστε να ξαναπαρω τον διπλασιασμο των χρηματων στις 1/8 h στις 2/8 ? ρωταω γιατι εχω και sms απο τις 27/7 που λεη να ανανεωσω μεσα στις επομενες 5 ημερες και θα παρω δωρο 90 λεπτα προς ολους και τα 5 € μου μενουνε στην καρτα . Για να μην διπλοποσταρω αναφερωμε αναλογικα στο θεμα χρηματων ενοειτε οτι περνη τα 200 λογω 20 € αλλα το αλλο με τα +300/300sms ισχιυ μονο σε 20€ Η αναλογικα δινη 100 h 50 +......με 10 h 5€ ? Αυτη ειναι η ερωτηση μου . Ευχαριστω. Edited July 30, 2012 by powerser Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Καλησπερα αυτο το +300/300 sms πως γινετε εγω κανω σχεδων παντα ανανεωση σε καταστημα και περνω σε καρτα των 5€ 50 λεπτα δωρο προς ολους +το τι μου δεινη το sms απο την wind , to επιπλεων σε χρονο & sms πως γινετε που λες εδω ? Kαι κατι ακομη οταν στις 2/7 εκανα ανανεωση μου ειπε για 30 ημερες ισχυ και με το 1300 διπλασιασα τα 5 € που εβαλα , επειδη το 1300 κανη διπλασιασμο 1 φορα στον μηνα ποτε πρεπη να βαλω ωστε να ξαναπαρω τον διπλασιασμο των χρηματων στις 1/8 h στις 2/8 ? ρωταω γιατι εχω και sms απο τις 27/7 που λεη να ανανεωσω μεσα στις επομενες 5 ημερες και θα παρω δωρο 90 λεπτα προς ολους και τα 5 € μου μενουνε στην καρτα . Ευχαριστω. ο φιλος πανω μιλάει για ανανέωση 20€ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 παιδια εχω ενα ξεχασμενο momad συμφερει να το κανω q η f2g η να το αφησω ως εχει??? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Έκανα ένα speed τεστ και μου έβγαλε download 5,5mbs και upload γύρω στa 2mbs πολύ καλή ταχυτητα. Προσπάθησα να συνδεθω μέσω wifi με το δίκτυο του the mall athens και έκανα speed τεστ μου έβγαλε γύρω στο 6.5download και στο upload κάτω απο 1mbs. Καλα πότε δεν μου έχει τύχει να συνδεθω με wifi και να εχω upload μεγάλο μονο με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας το εχω δει!. Καλα πρέπει έχουν βάλει κάποιες κεραίες μέσα στο the mall athens διότι βγαίνοντας έξω στο σταθμό προάστικου και έκανα πάλι speed τεστ και μου έβγαλε download γύρω στο 1mbs. Ρώτησa στην wind για την ανανέωση απο ένα ευρώ και μου είπανε ότι ισχύει και σε q αριθμό αλλά και σε καρτοκινητο wind.Μου αρέσει που στην wind μεσολόγγιου μου είπανε ότι είχε καταργήθει και ότι μπορώ να βαλω απο δέκα ευρώ. Ένω η μικρότερη ειναι τa 5ευρώ σε κάρτα . Καλα ότι ναναι. Edited July 30, 2012 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Έχω ένα f2g5 που δεν το θέλω πλέον, τώρα που το πακέτο δεν έχει το 1 λεπτό το λεπτό. Τι να το κάνω; Έχει κάποια άλλη χρησιμότητα; Να το γυρίσω σε f2g απλό; Τι άλλο; (Με τελικό σκοπό να μηδενίσω το υπόλοιπο και να το αφήσω να λήξει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Κοίτα πρώτα αν η βασική χρέωση έχει παραμείνει στα 0,25 Αν έχει αλλάξει και αυτή πέτα το . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Πάντως επειδή αναφέρθηκε κάποιος για Mo'Mad για να γίνει F2G (αν θες) παίρνεις τηλέφωνο το 1260 και σου στέλνουν σε 1-2 μέρες ταχυδρομικά τη νέα κάρτα στο χώρο που επιθυμείς... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Πάντως επειδή αναφέρθηκε κάποιος για Mo'Mad για να γίνει F2G (αν θες) παίρνεις τηλέφωνο το 1260 και σου στέλνουν σε 1-2 μέρες ταχυδρομικά τη νέα κάρτα στο χώρο που επιθυμείς... Ωραια αφου υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα μια χαρα.... απλα ρωτησα αν αξιζει να το κρατησω οσον αφορα τις χρεωσεις και τα προγραμματα που εχει, ειδαλλως αν δεν συμφερει να το γυρισω σε f2g η Q... Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Πηρε παραταση το mobile internet!!! *Ισχύει για αγορές Mobile Internet 100 από 01/08/2012 μέχρι και 30/09/2012. http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-100/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Το sumsung pocket απο 13/08 ξανα διαθεσιμο.. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Ωραια αφου υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα μια χαρα.... απλα ρωτησα αν αξιζει να το κρατησω οσον αφορα τις χρεωσεις και τα προγραμματα που εχει, ειδαλλως αν δεν συμφερει να το γυρισω σε f2g η Q...στειλε κανα μηνυμα και κανε καμια κλήση να δεις ποιες είναι οι χρεώσεις,και δες αν είναι χαμηλότερες ή οχι από Q Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Το sumsung pocket απο 13/08 ξανα διαθεσιμο.. πολυ καλη προσφορα. καλα κανουν και την επαναφερουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Το sumsung pocket απο 13/08 ξανα διαθεσιμο.. ποιος στο μετεφερε αυτο;;;.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 ποιος στο μετεφερε αυτο;;;.... ετσι απαντανε ολοι οι υπαλληλοι των καταστηματων οταν τους ρωτας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 ετσι απαντανε ολοι οι υπαλληλοι των καταστηματων οταν τους ρωτας δεν τους εχω εμπιστοσυνη, την προηγουμενη εβδομαδα επερνα τηλεφωνο στο κεντρικο καταστημα και μου ελεγαν καθε μερα "αυρο θα παραλαβουμε", ωσπου μου ειπαν οτι "η προσφορα τελειωσε και δεν θα ξαναφερουν το συγκεκριμενο κινητοι".....οτι να'ναι εκει στην wind :lol::lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 βρε σαμσουνγκ θα φέρουν...προσφορα θα κανουν???αλλα μαλλον θα κανουν γτ αυτα ειναι στοκ κομματια....απο καπου... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Το sumsung pocket απο 13/08 ξανα διαθεσιμο.. διαθέσιμο για κανονικά αγορά,όχι σε προσφορα των 59€ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 διαθέσιμο για κανονικά αγορά,όχι σε προσφορα των 59€ Εννοουμε φυσικα με την ανανεωση των 59ευρω. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 καλησπερα απο οτι ειδα το mytones δεν υπαρχει στο σιτε γιατι ; εχει καταργηθει; εδω στην ομαδα του wind my tones http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=78244&page=25 το τελευταιο ποστ ειναι 30/7/2010 . Μπορει καποιος να μου πει τις χρεωσεις ; εαν ισχυει ακομα η υπηρεσια; απο οτι ειδα στους ορους εδω http://musicstore.wind.com.gr/products.php?pgslc=4 χρεωνομαστε και για την ενεργοποιηση τις υπηρεσιας και για να αγορασουμε καποιο κομματι αλλα και με μηναιο παγιο καλα πανακριβο. απο οτι φαινεται η wind ειναι η πιο ακριβη σε αυτη την υπηρεσια μετα παει η βονταφον που δεν εχει κοστος για την ενεργοποιηση τις υπηρεσιας και τελος η κοσμοτε που δεν εχει καποιο μηναιο παγιο. και πληρωνεις μονο το κοστος τις κλησεις που θα κανεις αλλα μπορεις να μπεις μεσω ιντερνετ και να βαλεισ κατευθειαν τον κωδικο και να μην χρεωθεις παρα πολλα . Αλλα απο οτι φαινεται η κοσμοτε ειναι η μονη που δεν σου δινει την δυνατοτητα ενεργοποισης μεσω ιντερνετ ενω οι αλλες 2 δινουνε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts