Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο Q ισχυει 2-3πλασιασμος;

παντως η wind ειναι η καλυτερη! Η μοναδικη εταιρια, που τα λαθη συστηματος της ειναι 50-50 υπερ/κατα του καταναλωτη...

σωστα...

... με την wind ποτε δεν εισαι σιγουρος :lol:

Ναι αλλά όλοι αυτή χρησιμοποιούμε στην καρτοκινητή γιατί έχει μακράν τις καλύτερες χρεώσεις ;) Και μακάρι να παραμείνουν έτσι.

Παιδιά, μπορεί να μου θυμίσει κανεις σε ποιους αριθμους στελνουμε sms για να μας ερθουν τα μηνυματα που διαμορφώνουν τις ρυθμίσεις για internet και mms σε F2G;

Ναι αλλά όλοι αυτή χρησιμοποιούμε στην καρτοκινητή γιατί έχει μακράν τις καλύτερες χρεώσεις ;) Και μακάρι να παραμείνουν έτσι.

εχεις απολυτο δικαιο....με ολες τις ιδιοτροπιες της ειναι μακραν η καλυτερη εταιρια κινητης στην Ελλαδα....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

κανεις δεν ξερει να σου απαντησει. Πολυ μπερδεμενα τα πραγματα

Ναι, γι αυτό ρωτάω, μήπως κάποιος το έκανε και του έγινε έτσι.

- Υπάρχει κάποιος που του χε έρθει μήνυμα οτι ο 3πλασιασμός ισχύει για 30 μέρες και τελικά περάστηκε στο κανονικό υπόλοιπο?

- Υπάρχει κάποιος που του ρθε 3πλασιασμός πχ για 10ευρώ, και έβαλε 20 ή 50 και του 3πλασιάστηκαν όλα?

Ναι, γι αυτό ρωτάω, μήπως κάποιος το έκανε και του έγινε έτσι.

- Υπάρχει κάποιος που του χε έρθει μήνυμα οτι ο 3πλασιασμός ισχύει για 30 μέρες και τελικά περάστηκε στο κανονικό υπόλοιπο?

- Υπάρχει κάποιος που του ρθε 3πλασιασμός πχ για 10ευρώ, και έβαλε 20 ή 50 και του 3πλασιάστηκαν όλα?

το εγραψα πριν αλλα ισως να μην το καταλαβες....

-ναι και περαστηκαν στο κανονικο υπολοιπο, τωρα αν αφαιρεθουν μετα απο 30 μερες ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ

-ναι εβαλα 11 € και πηρα 29,46 αρα τριπλασιαστηκαν και τα 11 € και οχι μονο τα 10 (αφαιρουμε φορους) ...τωρα εσυ μπορεις να βαλεις 30 και να μην τριπλασιασει και να σου τριπλασιαει τα 10....wind ειναι αυτη....:ninja:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Λοιπον παιδια εβαλα εγω καρτα χωρις να παρω μηνυμα και δεν διπλα-τριπλασιαστηκε τιποτα....

Απλα τα 300 πηρα κλασικα και τα 100+120 σε γουιντ.

Λοιπον παιδια εβαλα εγω καρτα χωρις να παρω μηνυμα και δεν διπλα-τριπλασιαστηκε τιποτα....

Απλα τα 300 πηρα κλασικα και τα 100+120 σε γουιντ.

άρα η προσφορά είναι επιλεκτική. Το μόνο που απομένει να ξεκαθαριστεί είναι αν το υπόλοιπο παραμένει και μετά το τέλος των 30 ημερών.

[sIGPIC][/sIGPIC]

άρα η προσφορά είναι επιλεκτική. Το μόνο που απομένει να ξεκαθαριστεί είναι αν το υπόλοιπο παραμένει και μετά το τέλος των 30 ημερών.

Όντως επιλεκτική είναι στο πρώτο κινητο που έβαλα χωρίς να εχει σταλεί κάποιο μηνυμα πιο πριν ήρθε μετά τη κάρτα οτι τριπλασιαστηκε και χωρις περιορισμό στο κανονικό υπόλοιπο μπηκαν 55€ περίπου, σε δευτερο που δοκίμασα με 10€ αυτη τη φορά δε πήρε τίποτα...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αν θυμάμαι καλά, ο τριπλασιασμός που δεν έχει χρονικό όριο, γίνεται μόνο αν ανανεώσεις από κατάστημα. Έτσι δεν είναι;:worry:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Μου αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις της Wind! Έβαλα κάρτα 10 ευρώ από περίπτερο την Κυριακή κ το ποσό τριπλασιάστηκε!!! :) Δεν είχα λάβει κάποιο μήνυμα πριν και τα επιπλέον χρήματα προστέθηκαν στο υπόλοιπο μου με λήξη 19/02/2013.

Σήμερα έβαλα 5 ευρώ στο νούμερο της μητέρας μου κ δεν πήρε κανένα μπόνους...

Τι συμβαίνει μ αυτές τις προσφορές;; Ήταν τυχαίο λάθος ο πρώτος τριπλασιασμός; Όχι ότι με χαλάει δηλαδή :p

Μου αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις της Wind! Έβαλα κάρτα 10 ευρώ από περίπτερο την Κυριακή κ το ποσό τριπλασιάστηκε!!! :) Δεν είχα λάβει κάποιο μήνυμα πριν και τα επιπλέον χρήματα προστέθηκαν στο υπόλοιπο μου με λήξη 19/02/2013.

Σήμερα έβαλα 5 ευρώ στο νούμερο της μητέρας μου κ δεν πήρε κανένα μπόνους...

Τι συμβαίνει μ αυτές τις προσφορές;; Ήταν τυχαίο λάθος ο πρώτος τριπλασιασμός; Όχι ότι με χαλάει δηλαδή :p

Τα μηνύματα πολαπλασιασμού της WIND κρατάνε 24 ώρες.

Αν το είχες κλείσει το κινητό , το χάνεις το μήνυμα αλλά η προσφορά ισχύει

Eπιβεβαιώνω και εγώ οτί ένώ έλαβα sms για 3πλασιασμό για 30μέρες έβαλα 10ευρώ κάρτα και μπήκε στο κανονικό υπόλοιπο με διάρκεια 1 έτος!

TCL 40 NXTPAPER

καινουριο μηνυμα

μονο για εσενα, δωρο διπλασιος χρονος ομιλιας αν η επομενη ανανεωση ειναι 20Ε κ πραγματοποιηθει στις επομενες 20 μερες. (διαρκεια καταναλωσης 30 ημερες)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τζάμπα περιμένω για μηνυμα μου φαίνεται!:lol:

Το κακό είναι οτι θα πάω να ανανεώσω τωρα και θα μου έρθει μετά το μηνυμα. Το ξέρω! Ειναι ο νόμος του Μέρφυ!:p

Δώρο διπλάσιο χρόνο ομιλίας, εάν η επόμενη ανανέωση είναι 5€ κ γίνει στις επόμενες 6 μέρες! (Διάρκεια κατανάλωσης 30 ημέρες)

Σημείωση 1η: Έκανα ανανέωση με 10€ και με την ολοκλήρωση της ανανέωσης μου είπε ότι έχω 8,93€. Ξανακάλεσα και μου το διπλασίασε στα 17,86€. Τελικά διπλασιάζει το καθαρό ποσό και όχι τα 10€.

Σημείωση 2η: Μου έκανε εντύπωση ότι στο μήνυμα αντί για "και" γράφει "κ" όπως επίσης "μέρες" αντί "ημέρες".

Σημείωση 3η: pexth είμαστε άτυχοι γιατί μας έτυχε ο διπλασιασμός και όχι ο τριπλασιασμός! GOD DAMN! :lol:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Δε θέλω διπλασιασμούς και "στην ουσία", θέλω οι κανονικές, μόνιμες χρεώσεις τους να είναι χαμηλές. 12ct/min προς όλους τους κινητούς και σταθερούς προορισμούς με χρέωση ανά λεπτό. Όπως στη Γερμανία είναι 9ct/min προς όλους τους κινητούς και σταθερούς προορισμούς στη Γερμανία και προς ελληνικά σταθερά!

Για του λόγου το αληθές κοιτάξτε πχ. εδώ.

Μπραβο φιλε ειναι ενα αισχρο καρτελ στην Ελλαδα.

Ο Γερμανος μιλαει και με 29ευρωλεπτα ανα λεπτο με ολα τα κινητα σε Ευρωπη και ΗΠΑ, και εμεις με την ιδια χρεωση μιλαμε με το κινητο του γειτονα μας.

Δώρο διπλάσιο χρόνο ομιλίας, εάν η επόμενη ανανέωση είναι 5€ κ γίνει στις επόμενες 6 μέρες! (Διάρκεια κατανάλωσης 30 ημέρες)

Σημείωση 1η: Έκανα ανανέωση με 10€ και με την ολοκλήρωση της ανανέωσης μου είπε ότι έχω 8,93€. Ξανακάλεσα και μου το διπλασίασε στα 17,86€. Τελικά διπλασιάζει το καθαρό ποσό και όχι τα 10€.

Σημείωση 2η: Μου έκανε εντύπωση ότι στο μήνυμα αντί για "και" γράφει "κ" όπως επίσης "μέρες" αντί "ημέρες".

Σημείωση 3η: pexth είμαστε άτυχοι γιατί μας έτυχε ο διπλασιασμός και όχι ο τριπλασιασμός! GOD DAMN! :lol:

αν καποιος μου ελεγε με σιγουρια οτι ο διπλασιασμος δεν ειναι με ημερομηνια ληξεως, θα ανανεωνα. Τωρα δεν προκειται να ανανεωσω, ετσι και αλλιως εχω πολυ μεγαλο υπολοιπο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα φανεί στις 22 Μαρτίου αν θα αφαιρεθεί το διπλασιασμένο υπόλοιπο. Αλλά επιμένω ότι το υπόλοιπο του 1269 δεν μπορεί να πειραχθεί σε καμία των περιπτώσεων!

...

κι εμένα μου ήρθε αυτο το sms στο ιδιο φ2γ2 που μου είχε ξαναρθει παρομοιο μήνυμα πριν μερικες μερες και δεν ανανέωσα. Τώρα που λέτε οτι υπάρχει πιθανοτητα να είναι μονιμος ο διπλασιασμος, δελεάζομαι...

Προχτες είχα κάνει ανανέωση στο Q της μάνας μου στο οποίο δεν είχε έρθει κάποιο μήνυμα για διπλασιασμό ή τριπλασιασμό. Της μπήκε κανονικά το ποσό της ανανέωσης. Τ απόγευμα πήρα την Wind και τους είπα ότι έκανα ανανέωση κι ενώ νόμιζα ότι μου χε έρθει μήνυμα για τριπλασιασμό δεν τριπλασιάστηκε το ποσο της ανανέωσης. Μου είπαν ότι θα το εξετάσουν και χτες τ απογευμα το υπολοιπο της τριπλασιάστηκε.:p

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova