s_evelin Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 λογικα ναι. το λεω επειδη εχω ενεργοποιησει το πακετο και καθε κληση τερματιζοταν αυτοματα στις 2 ωρες... δεν νομίζω να φταίει το πακέτο. Παλιότερα που τύχαινε να μιλάω έτσι με τις ώρες χωρίς να έχω κάποιο πακέτο ενεργοποιημένο, πάντα στις 2 ώρες σταματούσε.:) Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Περίεργο... Εμένα πάλι ποτέ δεν έτυχε να μου κλείσει στις ώρες(μιλάω συχνά πάνω απο δίωρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 εμένα όποτε έτυχε να μιλήσω πολύ και στην τιμ που έχω τώρα και στην κοσμοτέ που είχα παλιότερα. Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Η προσφορά του πακέτου non stop της παρέας με τα 1200 λήγει στις 30/11. Αν εγώ βάλω σήμερα την συγκεκριμένη προσφορά και όταν στις 24/11 τελειώσει ο μήνας και την ξαναανανεώσω την ίδια μέρα, θα έχω 1200 ως τις 24/12; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Μια φορα να δωσουν πακετο μηνυματων χωρις περιορισμους μια φορα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Ναι θα ισχυει μεχρι 24/12.εγω θα το κανω 30/11 για να ισχυει μεχρι 30/12 για να μιλαω μεσα στις γιορτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Ναι θα ισχυει μεχρι 24/12.εγω θα το κανω 30/11 για να ισχυει μεχρι 30/12 για να μιλαω μεσα στις γιορτες Ωραία, έτσι είναι καλή φάση. Αλλά ποιό είναι το θέμα τώρα... Εγώ έχω non stop προς έναν αριθμό, του οποίου ο μήνας λήγει στις 10/11, εγώ όμως ήδη έχω τελειώσει τα 600 λεπτά που μου δίνει να μιλήσω, μπορώ πριν 10/11 να ενεργοποιήσω το non stop της παρέας με τα 1200 ή πρέπει να περιμένω ως τις 10/11; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Ωραία, έτσι είναι καλή φάση. Αλλά ποιό είναι το θέμα τώρα... Εγώ έχω non stop προς έναν αριθμό, του οποίου ο μήνας λήγει στις 10/11, εγώ όμως ήδη έχω τελειώσει τα 600 λεπτά που μου δίνει να μιλήσω, μπορώ πριν 10/11 να ενεργοποιήσω το non stop της παρέας με τα 1200 ή πρέπει να περιμένω ως τις 10/11; Κανονικά πρέπει να περιμένεις.. Ίσως όμως να γίνεται εάν μεταφερθείς στα F2G5 ή F2G6 όπου δεν είναι διαθέσιμες οι επιλογές nonstop, ώστε το σύστημα να ξεχάσει ότι έχεις ενεργοποιημένο το nonstop600.. Και μετά μπορείς να ξανά γυρίσεις στα F2G1 ή F2G2 και να ενεργοποιήσεις κανονικά το nonstop της παρέας.. Την συγκεκριμένη τακτική δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά κάποιο άλλο μέλος του forum το είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι γίνεται.. Εγώ έχω δοκιμάσει πολλές φορές κάτι αντίστοιχο με το 1 λεπτό το λεπτό και δουλεύει μια χαρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Παιδιά μόλις πήρα ένα F2G και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει online ανανέωση χρόνου ομιλίας (κάτι σαν της Q που δίνει + 50% δώρο)... η άλλοι τρόποι για οικονομικότερες ανανεώσεις ... Αν έχει απαντηθεί συγνώμη αλλά έχει φτάσει τις 138 σελίδες το topic και θα μου πάρει 2 μέρες να το διαβάσω όλο :p Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Παιδιά μόλις πήρα ένα F2G και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει online ανανέωση χρόνου ομιλίας (κάτι σαν της Q που δίνει + 50% δώρο)... η άλλοι τρόποι για οικονομικότερες ανανεώσεις ... Αν έχει απαντηθεί συγνώμη αλλά έχει φτάσει τις 138 σελίδες το topic και θα μου πάρει 2 μέρες να το διαβάσω όλο :p οχι δεν υπαρχει online ανανεωση ακομα. Μπορεις να μεταφερθεις στο F2G1 ή F2G2 καλωντας στο 1342 για οικονομικοτερες χρεωσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 εχει η wind για τα καρτοκινητα beat box η οπως αλλιως το λεει?δηλαδη να ακουνε κατι οταν σε καλουν?αν ναι υπαρχει στο site,και ποσο χρωνει?εχω f2g2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 εχει η wind για τα καρτοκινητα beat box η οπως αλλιως το λεει?δηλαδη να ακουνε κατι οταν σε καλουν?αν ναι υπαρχει στο site,και ποσο χρωνει?εχω f2g2 H Wind έχει το Wind My Tone.Για να δείς τη λίστα με τα τραγούδια και τις χρεώσεις της υπηρεσίας κάνε κλίκ ΕΔΩ. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Σ ευχαριστω πολυ φιλε παω να διαλεξω τιποτα.. εχει και μηνιαιο παγιο τελος ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 εχει και μηνιαιο παγιο τελος ε? Σε χρεώνει 1,79€ για κάθε MyTone που θα αγοράσεις και έχει πάγιο 0,50€ κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Παιδιά μόλις πήρα ένα F2G και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει online ανανέωση χρόνου ομιλίας (κάτι σαν της Q που δίνει + 50% δώρο)... η άλλοι τρόποι για οικονομικότερες ανανεώσεις ... Αν έχει απαντηθεί συγνώμη αλλά έχει φτάσει τις 138 σελίδες το topic και θα μου πάρει 2 μέρες να το διαβάσω όλο :p για τους άλλους τρόπους που ρωτάς υπάρχει bonus 15% για ανανεώσεις πάνω από 30 ευρώ σε καταστήματα WIND, και νομίζω 10 % για πάνω από 20 ευρώ ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Ευχαριστώ παιδιά! Κακό αυτό! Μάλλον η Q είναι top τελικά Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Ευχαριστώ παιδιά! Κακό αυτό! Μάλλον η Q είναι top τελικά Όπως το δει κανείς...αν αυτό αποτελεί τόσο σημαντικό μειονέκτημα, πάω πάσο. Γενικά η Q έχει καλές προσφορές πάντως και η αλήθεια είναι ότι η Wind μας κάνει νερά μερικές φορές, οπότε η "απιστία" δεν κρίνεται ως κακούργημα! :D Εμένα π.χ. μου ήρθε μήνυμα για +50% με την επόμενη κάρτα μέχρι τις 30/10 και παρότι έβαλα χρόνο ομιλίας προχθές, τα 50% δεν τα είδα ποτέ... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Το μνμ ποτε σου ρθε?γιατι δν παιρνεις στην εξυπηρετηση?ξαναδες την καρτα σου?γιατι δν μπαινει κατευθειαν το +50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Το μνμ ποτε σου ρθε?γιατι δν παιρνεις στην εξυπηρετηση?ξαναδες την καρτα σου?γιατι δν μπαινει κατευθειαν το +50% Το μήνυμα ερχόταν κάθε 15 μέρες περίπου εδώ και 2 μήνες, με αλλαγμένη κάθε φορά ημερομηνία. Όσο για την εξυπηρέτηση πελατών, αν είναι να φάω τα λεφτά μου περιμένοντας στην αναμονή και ψάχνοντας να βρω άκρη, να μου λείπει καλύτερα...εξάλλου είναι η πρώτη φορά που αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα και έβαλα μονάδες επειδή θα έχανα όλο το υπόλοιπο (και όχι για να εκμεταλλευτώ το +50%). Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Καλα αυτο με την εξυπηρετηση που λες ειναι λιγο ανοησια κ περιμενα να το πως.εμενα σπανια μ αφηνουν να περιμενω.τεσπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Καλα αυτο με την εξυπηρετηση που λες ειναι λιγο ανοησια κ περιμενα να το πως.εμενα σπανια μ αφηνουν να περιμενω.τεσπα. +1000.Ούτε μια φορά δεν περίμενα παραπάνω απο 30 δευτερόλεπτα για να πιάσω γραμμή:D.Η Wind είναι η καλύτερη στην εξυπηρέτηση πελατών.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Καλα αυτο με την εξυπηρετηση που λες ειναι λιγο ανοησια κ περιμενα να το πως.εμενα σπανια μ αφηνουν να περιμενω.τεσπα. Μα το θέμα δεν είναι μόνο το πόσο θα περιμένω στην αναμονή, αλλά και το πόσο γρήγορα θα βρίσκαμε άκρη. Δεν ξέρω αν μπορώ να τους αποδείξω ότι όντως μου είχε έρθει το μήνυμα και στην τελική δεν άξιζε καν όλη τη φασαρία... Γενικά δεν αφήνω τέτοια πράγματα να περνάνε στο ντούκου (είχα τρέξει αλυσίδα ηλεκτρικών/τηλεφωνίας στη γενική γραμματεία καταναλωτή μέχρι που βρήκα το δίκιο μου-πλέον έκλεισε!) αλλά αυτή τη φορά δεν βρήκα λόγο ούτε καν τηλέφωνο να πάρω για εξηγήσεις! :D Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 +1000.Ούτε μια φορά δεν περίμενα παραπάνω απο 30 δευτερόλεπτα για να πιάσω γραμμή:D.Η Wind είναι η καλύτερη στην εξυπηρέτηση πελατών.:D Πράγματι...Τον τελευταίο καιρό η Wind έχει βελτιωθεί πολύ στην εξυπηρέτηση πελατών.Πλέον,δεν περιμένω σχεδόν καθόλου! Παλιότερα όμως ήταν...χάλι μαύρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Μου ήρθε το εξής μήνυμα:Η Wind σου προσφέρει το non stop πρός όλους στη μισή τιμή για 3 μήνες για να μιλάς ασταμάτητα προς WIN,Q,MOMAD με μόνο 2,5Ε.Κάλεσε 1265 απο τις 5/11/08. Πήρα το 1260 και δεν γνώριζαν τίποτα!Μάλιστα μου ζήτησαν να τους στείλω το μήνυμα να το δουν και αυτοί,και θα μου απαντήσουν................... Γνωρίζει κανείς απο εσάς για αυτήν την προσφορά? Πριν λίγο μου έστειλαν και εμένα μήνυμα για το nonstop προς όλους αλλά έλεγε κανονικά 5 ευρώ και όχι 2,5.. Ποιος ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Εχω μια καρτα wind που λεει 100ευρω δωρεαν υπηρεσιες για 3 μηνες. Πρεπει ναι ειναι παλια γιατι γραφει οτι οι βιντεοκλησεις δεν ειναι διαθεσιμες σε συνδρομητες καρτοκινητης. Ειναι ομως μονο για βινετοκλησεις οπως λεει ή οχι? Και το WIND PLUS NON STOP λεει οτι παραμενει ενεργοποιημενο μετα τους 3 μηνες κ χρειαζεται να στειλεις sms για την απενεργοποιηση του. Ισχυει αυτο γιατι νομιζω οτι μονο στα συμβολαια γινεται κατι τετοιο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts