H2SO4 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Από WIND δεν μπορείς να πάς σε ΜΟ-MAD με φορητότητα . Λαθος, μια χαρα μπορεις...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Σύμφωνα με την σελίδα του MO-MAD η διαδικασία είναι η εξής ,αντιγράφω Εάν θές να μεταφέρεις τον αριθμό του κινητού σου στο ΜΟ'ΜΑD, θα πρέπει να ακολουθήσεις την παρακάτω απλή διαδικασία: Κάλεσε από το κινητό σου στο 13846 όλο το 24ωρο, χωρίς χρέωση και δήλωσε τα απαραίτητα στοιχεία που θα σου ζητηθούν. Δυστυχώς όμως το 13846 είναι αδύνατον να κληθεί από WIND . Πως μπορώ να κάνω την φορητότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Σύμφωνα με την σελίδα του MO-MAD η διαδικασία είναι η εξής ,αντιγράφω Εάν θές να μεταφέρεις τον αριθμό του κινητού σου στο ΜΟ'ΜΑD, θα πρέπει να ακολουθήσεις την παρακάτω απλή διαδικασία: Κάλεσε από το κινητό σου στο 13846 όλο το 24ωρο, χωρίς χρέωση και δήλωσε τα απαραίτητα στοιχεία που θα σου ζητηθούν. Δυστυχώς όμως το 13846 είναι αδύνατον να κληθεί από WIND . Πως μπορώ να κάνω την φορητότητα? Δοκιμασε να καλεσεις απο αλλο κινητο. Δεν ξερω αν οντως γινεται η φορητοτητα αλλα εγω οποια μεταφορα αριθμου εκανα στη wind καλουσα απο ενα frog, δηλ. οχι απο το ιδιο το νουμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pinky Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ WIND F2G - 11/9/2008 Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας, Non Stop της Παρέας, η οποία προσφέρει 600 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα κινητά WIND F2G και σταθερά τηλέφωνα αλλά και 600 δωρεάν SMS προς όλα τα κινητά WIND F2G, με συνολικό κόστος ενεργοποίησης 8€/μήνα το οποίο αφορά στην αγορά όλων των παραπάνω επιλογών. Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν έναν από τους παρακάτω 4 συνδυασμούς οι οποίοι έχουν διάρκεια ισχύος 30 μέρες από την ενεργοποίηση: 600’ ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς WIND F2G με 5€ 600’ ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς WIND F2G και προς σταθερά τηλέφωνα με 7,5€ 600’ ομιλίας και βιντεοκλήσεων και 600 SMS προς WIND F2G με 7€ 600’ ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς WIND F2G και προς σταθερά, και 600 SMS προς WIND F2G με 8€. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας πραγματοποιείται με δωρεάν κλήση στο 1265. Ο μέγιστος αριθμός ενεργοποιήσεων της υπηρεσίας, ανέρχεται σε 4 ανά μήνα και αφορά σε οποιονδήποτε πιθανό συνδυασμό. Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας γίνεται ανά 3 λεπτά. Στα 600 δωρεάν λεπτά ομιλίας περιλαμβάνονται και οι βιντεοκλήσεις προς όλα τα κινητά WIND F2G Μετά τη λήξη της διάρκειας ισχύος της υπηρεσίας, δηλαδή 30 ημέρες από την εγγραφή, ή την κατανάλωση του παρεχόμενου δωρεάν χρόνου ομιλίας και SMS, οι συνδρομητές χρεώνονται σύμφωνα με τις βασικές χρεώσεις του οικονομικού τους πακέτου. Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 19%. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=256 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pinky, Are You Pondering What I'm Pondering? Well, I think so Brain, but if we didn't have ears, we'd look like weasels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREE2 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ WIND F2G - 11/9/2008 Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας, Non Stop της Παρέας, η οποία προσφέρει 600 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα κινητά WIND F2G και σταθερά τηλέφωνα αλλά και 600 δωρεάν SMS προς όλα τα κινητά WIND F2G, με συνολικό κόστος ενεργοποίησης 8€/μήνα το οποίο αφορά στην αγορά όλων των παραπάνω επιλογών. Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν έναν από τους παρακάτω 4 συνδυασμούς οι οποίοι έχουν διάρκεια ισχύος 30 μέρες από την ενεργοποίηση: 600’ ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς WIND F2G με 5€ 600’ ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς WIND F2G και προς σταθερά τηλέφωνα με 7,5€ 600’ ομιλίας και βιντεοκλήσεων και 600 SMS προς WIND F2G με 7€ 600’ ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς WIND F2G και προς σταθερά, και 600 SMS προς WIND F2G με 8€. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας πραγματοποιείται με δωρεάν κλήση στο 1265. Ο μέγιστος αριθμός ενεργοποιήσεων της υπηρεσίας, ανέρχεται σε 4 ανά μήνα και αφορά σε οποιονδήποτε πιθανό συνδυασμό. Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας γίνεται ανά 3 λεπτά. Στα 600 δωρεάν λεπτά ομιλίας περιλαμβάνονται και οι βιντεοκλήσεις προς όλα τα κινητά WIND F2G Μετά τη λήξη της διάρκειας ισχύος της υπηρεσίας, δηλαδή 30 ημέρες από την εγγραφή, ή την κατανάλωση του παρεχόμενου δωρεάν χρόνου ομιλίας και SMS, οι συνδρομητές χρεώνονται σύμφωνα με τις βασικές χρεώσεις του οικονομικού τους πακέτου. Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 19%. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=256 poli kalo fenetai! mipos ksereis kaneis kati pio sigekrimeno? boro na paro mono ta sms me ta lepta omilias? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pinky Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 nomizo toi dialegis opoio sindiasmo thelis. diladi prin foni kai sms tha kostizan 10 euro eno tora mono me 7 euro eno palia eprepe na dosis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pinky, Are You Pondering What I'm Pondering? Well, I think so Brain, but if we didn't have ears, we'd look like weasels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Καλή προσφορά.Το πακετάκι με βιντεοκλήση,ομιλία και sms με εξυπηρετεί τέλεια. Αγκάθι τα 3 λεπτά αλλά τι να κάνουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Θεωρώ πώς αυτή η προσφορά είναι καλή !!! 4. 600’ ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς WIND F2G και προς σταθερά, και 600 SMS προς WIND F2G με 8€. Αν και για βιντεοκλήσεις δεν τρελαίνομαι δεν θα ήταν άσχημο να βγάζανε και άλλη μια χωρίς τις βιντεοκλήσεις ανεβάζοντας λίγο τον χρόνο ομιλίας. Μπράβο στην wind αυτό ναι ήταν βήμα μπροστά! Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Τολμώ να πω ότι είναι πολύ καλή η προσφορά... Άντε να ξυπνάνε οι άλλες δύο... Άντε μπράβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchristidis Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Καλησπέρα παιδιά, ξέρετε σε ποιο νούμερο πρέπει να καλέσουμε για να ενεργοποιήσουμε ένα καινούριο νούμερο F2G; (Θέλω να του στείλω κάποιο χρόνο ομιλίας μέσω Wind Sharing και μου λέει ότι ο αριθμός δεν είναι ενεργοποιημένος, ενώ μπορούμε να μιλήσουμε κανονικά.) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Καλησπέρα παιδιά, ξέρετε σε ποιο νούμερο πρέπει να καλέσουμε για να ενεργοποιήσουμε ένα καινούριο νούμερο F2G; (Θέλω να του στείλω κάποιο χρόνο ομιλίας μέσω Wind Sharing και μου λέει ότι ο αριθμός δεν είναι ενεργοποιημένος, ενώ μπορούμε να μιλήσουμε κανονικά.) Ευχαριστώ! Για να ενεργοποιηθεί πρέπει να κάνεις μια χρεώσιμη κλήση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Για να ενεργοποιηθεί πρέπει να κάνεις μια χρεώσιμη κλήση.. Aν διαλέξει κάποιος ομιλία και προς σταθερά μοιράζεται 600 λεπτά ?ή τα 600 λεπτά αφορούν τις κλήσεις πρός G2GO και αλλα 600 πρός σταθερά? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Aν διαλέξει κάποιος ομιλία και προς σταθερά μοιράζεται 600 λεπτά ?ή τα 600 λεπτά αφορούν τις κλήσεις πρός G2GO και αλλα 600 πρός σταθερά? Αφορούν κλήσεις προς σταθερά και κινητά μαζί.. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchristidis Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Υπάρχει κάποιο νούμερο στο οποίο καλούμε για να ελέγξουμε το υπόλοιπο των 600 λεπτών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Υπάρχει κάποιο νούμερο στο οποίο καλούμε για να ελέγξουμε το υπόλοιπο των 600 λεπτών; Στέλνεις κενό μνμ στο 1269! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchristidis Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Στέλνεις κενό μνμ στο 1269! Σ'ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Μια ερωτισούλα! Έχω f2g με το πακέτο αντίστοιχο της frog. Από το site της wind φαίνεται πως το πακέτο 2 και 1 (frog και Q) έχουν ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις. Υπάρχει κάτι που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά και προτείνουν παραπάνω κάποιοι το πακέτο ala Q? ΝΑ το αλλάξω? Κερδίζω κάτι? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Πολύ καλή υπηρεσία... Αναμένω την αντίδραση απο τις άλλες δυο εταιρίες! Αν αντιδράσουν... Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Μια ερωτισούλα! Έχω f2g με το πακέτο αντίστοιχο της frog. Από το site της wind φαίνεται πως το πακέτο 2 και 1 (frog και Q) έχουν ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις. Υπάρχει κάτι που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά και προτείνουν παραπάνω κάποιοι το πακέτο ala Q? ΝΑ το αλλάξω? Κερδίζω κάτι? Ευχαριστώ! Απλώς η κιου έχει 2 λεπτά το μήνυμα και προς εξωτερικό.. Μέχρι πότε βέβαια θα ισχύει αυτό δεν ξέρουμε γιατί είναι προσφορά και στο πακέτο αντίστοιχο της κιου δε μου φαίνεται ότι τηρούν τις προθεσμίες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Πολύ καλή υπηρεσία... Αναμένω την αντίδραση απο τις άλλες δυο εταιρίες! Αν αντιδράσουν... Η λογική λέει ότι θα υπάρξει αντίδραση από τις άλλες εταιρείες.Δεν νομίζω να αφήσουν τη Wind να αλωνίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Η λογική λέει ότι θα υπάρξει αντίδραση από τις άλλες εταιρείες.Δεν νομίζω να αφήσουν τη Wind να αλωνίζει! Στην δεσμευση τιμης το F2G παντως αλωνιζει ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Στην δεσμευση τιμης το F2G παντως αλωνιζει ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ........ Όντως. Η δέσμευση τιμής είναι κατά τη γνώμη μου ισχυρό πλεονέκτημα της wind έναντι των άλλων και νομίζω ότι δεν την προβάλλει όσο θα έπρεπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Παιδιά, ξέρει κανείς αν έχουν σταματήσει τα μηνύματα για διπλασιασμό χρόνου ομιλίας? Από τον Νοέμβρη του 2007 εως τον Μάρτη του 2008 είχα λάβει 4 μηνύματα διπλασιασμού και τα εκμεταλλεύτικα στο έπακρο... Το νούμερο για το οποίο μιλάω, άρχισα να το χρησιμοποιώ κανονικά από τον Μάρτη του 2008. Το είχα φορτώσει τόσο, που είχα μονάδες μέχρι πριν 3 εβδομάδες περίπου!!! Από τον Μάρτη και μετά μου έρχονται μόνο κάτι άσχετα μηνύματα για συμμετοχή σε κληρώσεις, κλπ. Αν αγοράσω τώρα μια κάρτα F2G και δε την πολύ χρησιμοποιώ, έχω ελπίδες να λάβω μήνυμα διπλασιασμού ή τα έχουν σταματήσει τελείως? :worry: Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Παιδιά, ξέρει κανείς αν έχουν σταματήσει τα μηνύματα για διπλασιασμό χρόνου ομιλίας? Από τον Νοέμβρη του 2007 εως τον Μάρτη του 2008 είχα λάβει 4 μηνύματα διπλασιασμού και τα εκμεταλλεύτικα στο έπακρο... Το νούμερο για το οποίο μιλάω, άρχισα να το χρησιμοποιώ κανονικά από τον Μάρτη του 2008. Το είχα φορτώσει τόσο, που είχα μονάδες μέχρι πριν 3 εβδομάδες περίπου!!! Από τον Μάρτη και μετά μου έρχονται μόνο κάτι άσχετα μηνύματα για συμμετοχή σε κληρώσεις, κλπ. Αν αγοράσω τώρα μια κάρτα F2G και δε την πολύ χρησιμοποιώ, έχω ελπίδες να λάβω μήνυμα διπλασιασμού ή τα έχουν σταματήσει τελείως? :worry: Πριν από δύο μέρες ήρθε σε έναν φιλο μου.. Βέβαια σε εμένα δεν έχει έρθει ποτέ.. Ίσως επειδή είναι το βασικό μου νούμερο και του φορτώνω γύρω στα 20 ευρώ κάθε μήνα.. Λέτε εάν έχουμε κανένα πακέτο που να μην χρησιμοποιούμε να μας έρθει εκεί μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Καλη σκεψη αυτη, οποτε απλα μεταφερεις το χρονο στο κανονικο νουμερο. Εχεις 2-3 νουμερα να καθονται και περιμενεις :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts