nikosr78 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 http://www.facebook.com/WINDF2G?sk=wall Το άλλαξαν μέχρι τέλη Απρίλη... Τσούκου τσούκου το πάνε Και πάλι καλά να λες. Η Cosmote (και ίσως και η Vodafone) κατάργησαν κανονικά 31/3 τις αντίστοιχες δικές τους προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektron Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Δεν πρόκειται να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας, παρότι έχω fg2(με 10/1'). Τέρμα η κοροϊδία! Μου είχε έρθει μήνυμα ότι ο διπλασιασμός της πρώτης κάρτας ισχύει για ένα μήνα και χτες έλαβα άλλο που μιλάει για ισχύ 15 ημερών. Εντελώς αναξιόπιστη εταιρία! Ντροπή τους! Καιρός να μπει στο συρτάρι η Wind! 'H μήπως καλύτερα στα σκουπίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Δεν πρόκειται να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας, παρότι έχω fg2(με 10/1'). Τέρμα η κοροϊδία! Μου είχε έρθει μήνυμα ότι ο διπλασιασμός της πρώτης κάρτας ισχύει για ένα μήνα και χτες έλαβα άλλο που μιλάει για ισχύ 15 ημερών. Εντελώς αναξιόπιστη εταιρία! Ντροπή τους! Καιρός να μπει στο συρτάρι η Wind! 'H μήπως καλύτερα στα σκουπίδια; Θέλω να δω πότε θα κάνει τη μ.... να αλλάξει το 0.10....Χαχαχαχα.τοτε θα γελάσω πολυ!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Στα σκουπιδια ρε φιλε και δεν εχεις αδικο,εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την γουιντ αλλα δεν παλευεται σαν εταιρεια απεναντι στον πελατη.Oταν καταργηθει το f2g2 εφυγα για φρογκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeland Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Και εγώ μένω μόνο για την φθηνή χρέωση που έχει διότι οι προσφορές που δίνει κατα καιρούς δεν είναι και ότι καλύτερο, άσε που μετά από λίγο τις αλλάζει προς το χειρότερο. Ας ελπίσουμε ότι μέσω του φατσοβιβλίου θα ακούν τους συνδρομητές τους. Παράθεση Διαχειριση ξενοδοχειου http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Aλλαξαν τα νον στοπ(της παρεας).πλεον δινει προς ολη την wind και q 600 λεπτα+sms και 150λεπτα προς σταθερα με 8€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Aλλαξαν τα νον στοπ(της παρεας).πλεον δινει προς ολη την wind και q 600 λεπτα+sms και 150λεπτα προς σταθερα με 8€. πολύ καλό αυτό να υπάρχει ένα σταθερό πακέτο προς όλη την γουίντ εξάλλου από 3/4 καταργούνται πολλά πακέτα νον στοπ του 1265 και το μπόνους εισερχόμενων κλήσεων από 11/4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
e_k Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 καλησπέρα, παρακολουθώ καιρό το forum και βλέποντας πως είστε πιο ενημερωμένοι κι απ τους υπαλλήλους της wind είπα μήπως έχετε κάποια λύση και για εμένα... έχω f2g2 και απ όταν ξεκίνησε η προσφορά με τους διπλασιασμούς σε κάθε ανανέωση με 5€ που κάνω ο διπλασιαμός λήγει την επόμενη μέρα (έχω κάνει ανανέωση και με κάρτα μεγαλύτερης αξίας και ήταν όλα οκ, συμβαίνει μόνο με τις κάρτες των 5€ που με βολεύει να χρησιμοποιώ) την πρώτη φορά που επικοινώνησα με το cc της wind μου αλλάξανε τη διάρκεια ισχύος σε 15 μέρες που είναι κανονικά και μου είπαν δε θα ξανασυμβεί (αυτό βέβαια μετά από 10λεπτη προσπάθεια να πείσω τον υπάλληλο οτι ναι έχω καλέσει το 1242 και οτι δεν αναφέρομαι στα 300 λεπτά προς f2f αλλά στο διπλασιαμό) σήμερα όμως πάλι το ίδιο: ανανέωση σήμερα - ισχύς διπλασιασμού εως 2/4/11, επικοινώνησα ξανά και η τηλεφωνήτρια μου είπε πως διόρθωσε το πρόβλημα και η ισχύς θα είναι εώς 16/4 (απο το 1237 εξακολουθεί να μου δίνει ημερομηνία 2/4/11), ζήτησα να ελεγχθεί η γραμμή μου και να μου πιστωθεί και όσος χρόνος χάθηκε από προηγούμενους διπλασιασμούς αφού από δικό τους λάθος δεν είχα την κανονική ισχύ του διπλασιασμού καθώς και το ποσό για τις κλήσεις στο 1260 αφού κάλεσα για πρόβλημα με δική τους υπαιτιότητα, κατέγραψε το αίτημα (πού άραγε;) και είπε θα έχω ενημέρωση μέσα στη μέρα για το θέμα της πίστωσης, πράγμα που δεν έγινε... υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω για να λυθεί το πρόβλημα;...σε περίπτωση που πάλι εξαφανιστεί το υπόλοιπο του διπλασιασμού αύριο, αλλά και για το θέμα της πίστωσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Δεν πρόκειται να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας, παρότι έχω fg2(με 10/1'). Τέρμα η κοροϊδία! Μου είχε έρθει μήνυμα ότι ο διπλασιασμός της πρώτης κάρτας ισχύει για ένα μήνα και χτες έλαβα άλλο που μιλάει για ισχύ 15 ημερών. Εντελώς αναξιόπιστη εταιρία! Ντροπή τους! Καιρός να μπει στο συρτάρι η Wind! 'H μήπως καλύτερα στα σκουπίδια; Να φύγετε.... Να πάτε αλλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Η Frog εχει διπλασιασμο καρτας αλλα δεν εχει περιορισμο,η Wind πως την ειδε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Η Frog εχει διπλασιασμο καρτας αλλα δεν εχει περιορισμο,η Wind πως την ειδε??? δεν ειναι και πολυ συγκρισιμα μεγεθη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Tι ενοεις δεν ειναι συγκρισιμα;Eιναι καλυτερη η wind απο την frog νομιζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 ποια frog ρε παιδια,με την cosmote εννοω γι αυτο η μια εχει 8 εκατ πελατες κι αλλη ουτε τους μισους...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 ποια frog ρε παιδια,με την cosmote εννοω γι αυτο η μια εχει 8 εκατ πελατες κι αλλη ουτε τους μισους...... Έπειδή η cosmote έχει τόσους πολλούς συνδρομητές σημαίνει οτι είναι και καλύτερη δηλαδή; Η cosmote πάντα είχε και θα έχει τις πιο άθλιες προσφορές και επειδή ζούμε στο Ελλαδιστάν όλοι τρέχουν σαν τα πρόβατα μόλις κάτι διαφημιστεί πολύ χωρίς να δουν αν πραγματικά αξίζει αυτό. Οι ψαγμένοι χρήστες κινητής έχουν wind γιατί πέρα από το κράξιμο που κάνουμε όλοι προς αυτήν(και εγω μέσα) στο τέλος έχει τις καλύτερες προσφορές από όλους. Εγώ έχω χρεώσεις από την wind που στις άλλες εταιρίες τις βλέπουν με το κυάλι... Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Φιλε snap καλες χρεωσεις εχουμε εμεις που προλαβαμε.Eδω και ενα χρονο,οποιος θελει να προτιμησει wind η πιο ακριβη ειναι.Oσο για την frog της βγαζω το καπελο.Mε 5€(!) αγοραζω 60mb+myview και εχω και επιπλεον 27' καθαρα προς ολους η 117 μηνυματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) Aλλαξαν τα νον στοπ(της παρεας).πλεον δινει προς ολη την wind και q 600 λεπτα+sms και 150λεπτα προς σταθερα με 8€. Να και κάτι ευχάριστο επιτέλους!! Άρα και μετά τον Ιούλιο τουλάχιστον θα έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε free επικοινωνία προς όλη τη wind έστω όπως τις παλιές εποχές με ένα non stop και απ΄ότι βλεπω παραμένει και το πακέτο 1200&1200 προς free2go με 7€ για όσους δε θέλουν όλη τη wind ή τα εξτρα λεπτά προς σταθερά Φιλε snap καλες χρεωσεις εχουμε εμεις που προλαβαμε.Eδω και ενα χρονο,οποιος θελει να προτιμησει wind η πιο ακριβη ειναι.. Aυτή είναι η αλήθεια, πλέον πέρα από τους free2go2 users οι υπόλοιποι δε μπορώ να πω ότι απολαμβάνουν και πολλά πλεονεκτήματα, ίσως ελάχιστα ακριβότερη ομιλία και κυρίως ακριβότερα sms από όλα τα αντίστοιχα πακέτα του ανταγωνισμού, πλέον η wind πιστεύω παίζει με τους πάλιούς της πελάτες αν καταργήσει τα πλεονεκτήματα τους (διπλασιασμούς και πακέτα Bonus με κάθε ανανέωση) το έχασε το παιχνίδι τελείως πια ο κόσμος θα στραφεί σε whats up και cu. Πιστεύω κι εγώ τώρα αν επέλεγα καρτοκινητό δε θα επέλεγα free2go πάντως Edited April 2, 2011 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Φιλε snap καλες χρεωσεις εχουμε εμεις που προλαβαμε.Eδω και ενα χρονο,οποιος θελει να προτιμησει wind η πιο ακριβη ειναι.Oσο για την frog της βγαζω το καπελο.Mε 5€(!) αγοραζω 60mb+myview και εχω και επιπλεον 27' καθαρα προς ολους η 117 μηνυματα. Δεν θα διαφωνήσω οτι οι βασικές χρεώσεις της είναι πιο ακριβές από τις άλλες αλλά με τους διπλασιασμούς που δίνει και τις προσφορές μαζί, παραμένει η φθηνότερη.Εγώ έχω f2g2 και ασχετα αν δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο εγώ συνεχίζω και το απολαμβάνω από την wind.Από την άλλη ποια εταιρία δίνει με 20ευρώ διπλασιασμό (έστω για 15μέρες)+1200'+1200sms +120mb+100' προς όλους+τον φόρο καρτοκινητής και την κάρτα 20ευρώ να μένει στο κινητό.Νομίζω καμία. Και αν βάλεις και το f2g2 θα ήμουν αχάριστος αν δεν έλεγα οτι η wind μου προσφέρει πολύ περισσότερα από όλους τους άλλους. Φυσικά ο καθένας κρίνει τί τον συμφέρει καλύτερα και πράτει ανάλογα.Εννοείτε πως αν μου κόψει όλα αυτά η wind την έκανα για άλλη εταιρία. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Aυτη η προσφορα της wind οταν την εμαθα ειπα αξια,οταν εμαθα οτι τα 100λεπτα εχουν προτεραιοτητα και αν παρεις wind ειναι κοροιδια στο 100%.Πειτε μου,ποιος θα μεινει οταν καταργηθει το f2g2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Aλλαξαν τα νον στοπ(της παρεας).πλεον δινει προς ολη την wind και q 600 λεπτα+sms και 150λεπτα προς σταθερα με 8€. Το γράφει κάπου στην ιστοσελίδα της αυτό; Γιατί έψαξα αλλά δε το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Το γράφει κάπου στην ιστοσελίδα της αυτό; Γιατί έψαξα αλλά δε το βρήκα. Στις ανακοινώσεις Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Να και κάτι ευχάριστο επιτέλους!! Άρα και μετά τον Ιούλιο τουλάχιστον θα έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε free επικοινωνία προς όλη τη wind έστω όπως τις παλιές εποχές με ένα non stop και απ΄ότι βλεπω παραμένει και το πακέτο 1200&1200 προς free2go με 7€ για όσους δε θέλουν όλη τη wind ή τα εξτρα λεπτά προς σταθερά Aυτή είναι η αλήθεια, πλέον πέρα από τους free2go2 users οι υπόλοιποι δε μπορώ να πω ότι απολαμβάνουν και πολλά πλεονεκτήματα, ίσως ελάχιστα ακριβότερη ομιλία και κυρίως ακριβότερα sms από όλα τα αντίστοιχα πακέτα του ανταγωνισμού, πλέον η wind πιστεύω παίζει με τους πάλιούς της πελάτες αν καταργήσει τα πλεονεκτήματα τους (διπλασιασμούς και πακέτα Bonus με κάθε ανανέωση) το έχασε το παιχνίδι τελείως πια ο κόσμος θα στραφεί σε whats up και cu. Πιστεύω κι εγώ τώρα αν επέλεγα καρτοκινητό δε θα επέλεγα free2go πάντως Σε ποιο νούμερο ενεργοποιείς την νεα προσφορα του F2G ΜΕ ΤΑ 600 λεπτα και προς τα σταθερά.Επίσης η χρέωση είναι ανα τρίλεπτο? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Έπειδή η cosmote έχει τόσους πολλούς συνδρομητές σημαίνει οτι είναι και καλύτερη δηλαδή; Η cosmote πάντα είχε και θα έχει τις πιο άθλιες προσφορές και επειδή ζούμε στο Ελλαδιστάν όλοι τρέχουν σαν τα πρόβατα μόλις κάτι διαφημιστεί πολύ χωρίς να δουν αν πραγματικά αξίζει αυτό. Οι ψαγμένοι χρήστες κινητής έχουν wind γιατί πέρα από το κράξιμο που κάνουμε όλοι προς αυτήν(και εγω μέσα) στο τέλος έχει τις καλύτερες προσφορές από όλους. Εγώ έχω χρεώσεις από την wind που στις άλλες εταιρίες τις βλέπουν με το κυάλι... Τα τελευταια χρονια τις καλυτερες προσφορες τις εχει η cosmote,η wind καποτε ηταν αλλα δε νομιζω οτι οι ψαγμενοι πανε στη wind γιατι υπαρχει η vodafone,τουλαχιστον στην πλειοψηφια τους δεν πανε στη wind.....δες λιγο πρωτα ποια ειναι πιο φτηνη και μετα το συζηταμε. Τελικα δε το ηξερα τωρα το διαπιστωσα οτι ειναι κι αυτο μια αντιγραφη απο vodafone αλλα οπως και να εχει πολυ συμφεροντολογικη για καποιους,μπορεις να μεταφερθεις και στο international απο F2G με μια κληση στο 1342,πολυ καλο αυτο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) Δεν θα διαφωνήσω οτι οι βασικές χρεώσεις της είναι πιο ακριβές από τις άλλες αλλά με τους διπλασιασμούς που δίνει και τις προσφορές μαζί, παραμένει η φθηνότερη.Εγώ έχω f2g2 και ασχετα αν δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο εγώ συνεχίζω και το απολαμβάνω από την wind.Από την άλλη ποια εταιρία δίνει με 20ευρώ διπλασιασμό (έστω για 15μέρες)+1200'+1200sms +120mb+100' προς όλους+τον φόρο καρτοκινητής και την κάρτα 20ευρώ να μένει στο κινητό.Νομίζω καμία. Και αν βάλεις και το f2g2 θα ήμουν αχάριστος αν δεν έλεγα οτι η wind μου προσφέρει πολύ περισσότερα από όλους τους άλλους. Φυσικά ο καθένας κρίνει τί τον συμφέρει καλύτερα και πράτει ανάλογα.Εννοείτε πως αν μου κόψει όλα αυτά η wind την έκανα για άλλη εταιρία. Εννοείται ότι η wind συμφέρει περισσότερο από τους άλλους παρόχους.Απλά ρε παιδιά αυτή η προχειρότητα στον σχεδιασμό της έχει αρχίσει να ενοχλεί πολύ κόσμο. Aυτη η προσφορα της wind οταν την εμαθα ειπα αξια,οταν εμαθα οτι τα 100λεπτα εχουν προτεραιοτητα και αν παρεις wind ειναι κοροιδια στο 100%.Πειτε μου,ποιος θα μεινει οταν καταργηθει το f2g2; Σίγουρα κανείς από τους f2g 2 (ψαγμένοι χρήστες) Τα τελευταια χρονια τις καλυτερες προσφορες τις εχει η cosmote,η wind καποτε ηταν αλλα δε νομιζω οτι οι ψαγμενοι πανε στη wind γιατι υπαρχει η vodafone,τουλαχιστον στην πλειοψηφια τους δεν πανε στη wind.....δες λιγο πρωτα ποια ειναι πιο φτηνη και μετα το συζηταμε. Τελικα δε το ηξερα τωρα το διαπιστωσα οτι ειναι κι αυτο μια αντιγραφη απο vodafone αλλα οπως και να εχει πολυ συμφεροντολογικη για καποιους,μπορεις να μεταφερθεις και στο international απο F2G με μια κληση στο 1342,πολυ καλο αυτο..... Λέμε τα στραβά της wind αλλά σαν το f2g 2 δεν υπάρχει πουθενα!!! Edited April 2, 2011 by dankan1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 To F2G2 ποιο πακετο ειναι??? ειναι ενα παλιο πακετο απο τη δεσμευση τιμης??? μπορεις να μεταφερθεις οταν εχεις νεο πακετο F2G??? κι απο τιμες,αντιστοιχες του frog???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 To F2G2 ποιο πακετο ειναι??? ειναι ενα παλιο πακετο απο τη δεσμευση τιμης??? μπορεις να μεταφερθεις οταν εχεις νεο πακετο F2G??? κι απο τιμες,αντιστοιχες του frog???? f2g 2 : Ομιλία : 0,0017 cent/sec από το πρώτο sec προς ΟΛΑ τα δίκτυα SMS : 0,12 cent/sms για Ελλάδα, 0,04 cent/sms για εξωτερικό Καταργήθηκε πριν περίπου 12 μήνες (πακέτο από τη δέσμευση τιμής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts