snapp Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Αφού στο τέλος η Wind πάντα κάνει τη καλύτερη προσφορά γιατί φωνάζετε? Το πως το κάνει είναι για σασπενς..... Συμφωνώ απόλυτα!!!Πέρα απ΄ το οτι σε κάνει να το ψάχνεις και να μην βαριέσαι, τα πακέτα της είναι και φέτος τα καλύτερα σε σχέση με τις άλλες εταιρίες.Έχω f2g2 +διπλασιασμό κάρτας + τις τρέχουσες προσφορές με τις ανανεώσεις. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 (edited) μπορεί κάποιος να συνοψίσει τι παίζει στο f2g αυτή τη στιγμή? έχουμε δηλαδή απο θέμα ¨προσφοράς¨ τα 500mb με 5 ευρώ. και άλλο τι? αυτά που περιμένει ο κόσμος να ανακοινωθουν τέλη φεβρουαρίου,αντίστοιχα των περσινών (λεπτά + μηνύματα + mb) άκυρα τελικά? γιατί κάπου διάβασα πως πλέον θα συμφέρει να το γυρίσουμε σε συμβόλαιο.. Η προσφορά ισχύει έως 31/3/2011. Οι συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν έως τις 31/3 θα αποκτήσουν 500 δωρεάν MBs με μόνο 5€. Μετά τη λήξη της προσφοράς διατίθεται εμπορικά το πακέτο που προσφέρει 100MBs με 5€. http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C/%CE%A3%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%95%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.aspx οσον αφορα τις προσφορες του f2g και τις νεας καρτοκινητης ισχυουν οτι θα δεις παραπανω στο λινκ που εχει δοθει. οσο για την προσφορα τις κιου εχει παρει παραταση μεχρι 18/2 απο οτι μου ειπανε στο 1260! Edited February 6, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS διορθωση-προσθηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 το οποιο πακετο (5Ε 100ΜΒ) δε προκειται να χρησιμοποιησει κανενας (οπως εγινε και τωρα) και θα πρατεινουν τα 5Ε 500ΜΒ. :p Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Η προσφορά ισχύει έως 31/3/2011. Οι συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν έως τις 31/3 θα αποκτήσουν 500 δωρεάν MBs με μόνο 5€. Μετά τη λήξη της προσφοράς διατίθεται εμπορικά το πακέτο που προσφέρει 100MBs με 5€. http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C/%CE%A3%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%95%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.aspx οσον αφορα τις προσφορες του f2g και τις νεας καρτοκινητης ισχυουν οτι θα δεις παραπανω στο λινκ που εχει δοθει. οσο για την προσφορα τις κιου εχει παρει παραταση μεχρι 18/2 απο οτι μου ειπανε στο 1260! προσφορές όπως αυτές του στυλ,με 1 ευρω το μηνα 1500 λεπτα +σμσ η όπως την περσυνή της wind που δεν ήθελε καν ανανέωση θά έχουμε τελικάη ακόμη περιμένουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george699 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΡΆΦΕΤΕ ΑΝΟΎΣΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ. WIND F2G (ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 11/2/2011 ΕΩΣ 30/06/2011) : Α) 5-9ΕΥΡΩ ΑΝΑΝΕΩΣΗ -> 300 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ F2G Β) 10-19 -> 600 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ WIND KAI Q (ΣΥΜΒ. ΚΑΙ ΚΑΡΤΟΚ.) Γ) 20+ -> 1200 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 1200 ΣΜΣ ΠΡΟΣ WIND KAI Q (ΣΥΜΒ. ΚΑΙ ΚΑΡΤΟΚ.) Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ 1 ΛΕΠΤΟ, Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΗΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΕΙ 30 ΗΜΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΘΕΤΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ -> ΚΛΗΣΗ 1242 (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΟ ΠΡΙΝ) ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΚΕΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 500ΜΒ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ 31/3/2011 ΣΤΗΝ WIND ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ (ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ). ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΔΙΑΡΚΙΑΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ 28/2/2011 ΑΠΟ 45 ΣΕ 60 ΔΕΥΤ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30/6/2011 ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΣΟΔΟ/ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Πως μαθαίνουμε το υπόλοιπο απο τα 500ΜΒ; Στέλνω ΥΠ στο 1210 αλλά με ενημερώνει μόνο για για την τρέχουσα προσφορά... Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Πως μαθαίνουμε το υπόλοιπο απο τα 500ΜΒ; Στέλνω ΥΠ στο 1210 αλλά με ενημερώνει μόνο για για την τρέχουσα προσφορά... Στείλε με λατινική γραμματοσειρά YP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Αυτό ήταν!!! Ευχαριστώ. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 παιδες γνωριζει καποιος καποιο τροπο να δω αν ενα πακετο ειναι f2g2? εκτος βεβαια απο το να υπολογιζω τις χρεωσεις λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 παιδες γνωριζει καποιος καποιο τροπο να δω αν ενα πακετο ειναι f2g2? εκτος βεβαια απο το να υπολογιζω τις χρεωσεις λολ αριθμος στο 1274:) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 αριθμος στο 1274:) Εγω το εκανα κ μου εβγαλε οτι ο αριθμος μου ανηκει στο πακετο καρτοκινητης wind f2g (αρα μαλλον δεν ειμαι στο f2g2) Γενικα εχω ψιλομπερδευτει κ νομιζω οτι εχετε δικιο οτι θελει σκαλισμα η wind με τις προσφορες... Ποιο πακετο με συμφερει νομιζετε ετσι ωστε να εχω τις φτηνοτερες χρεωσεις ομιλιας κ sms (προς ολους ομως) ?? Aν δεν υπαρχει κατι τετοιο στην wind προις τα που λετε να κινηθω (φορητοτητα) ?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 και εμενα με f2g1 σκετο f2g μου ειπε Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Καρτοκινητή Wind F2G ενώ ήμουν F2G1 Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΡΆΦΕΤΕ ΑΝΟΎΣΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ. WIND F2G (ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 11/2/2011 ΕΩΣ 30/06/2011) : Α) 5-9ΕΥΡΩ ΑΝΑΝΕΩΣΗ -> 300 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ F2G Β) 10-19 -> 600 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ WIND KAI Q (ΣΥΜΒ. ΚΑΙ ΚΑΡΤΟΚ.) Γ) 20+ -> 1200 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 1200 ΣΜΣ ΠΡΟΣ WIND KAI Q (ΣΥΜΒ. ΚΑΙ ΚΑΡΤΟΚ.) Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ 1 ΛΕΠΤΟ, Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΗΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΕΙ 30 ΗΜΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΘΕΤΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ -> ΚΛΗΣΗ 1242 (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΟ ΠΡΙΝ) ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΚΕΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 500ΜΒ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ 31/3/2011 ΣΤΗΝ WIND ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ (ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ). ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΔΙΑΡΚΙΑΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ 28/2/2011 ΑΠΟ 45 ΣΕ 60 ΔΕΥΤ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30/6/2011 ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΣΟΔΟ/ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ. Παιδια να ρωτησω κατι?Στα 5-9 και 10 ευρω δεν εχει καθολου sms μεσα?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 εβγαλε απλως οτι ειπαν και οι παραπανω...χμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Εγω το εκανα κ μου εβγαλε οτι ο αριθμος μου ανηκει στο πακετο καρτοκινητης wind f2g (αρα μαλλον δεν ειμαι στο f2g2) Γενικα εχω ψιλομπερδευτει κ νομιζω οτι εχετε δικιο οτι θελει σκαλισμα η wind με τις προσφορες... Ποιο πακετο με συμφερει νομιζετε ετσι ωστε να εχω τις φτηνοτερες χρεωσεις ομιλιας κ sms (προς ολους ομως) ?? Aν δεν υπαρχει κατι τετοιο στην wind προις τα που λετε να κινηθω (φορητοτητα) ?? και εμενα με f2g1 σκετο f2g μου ειπε Καρτοκινητή Wind F2G ενώ ήμουν F2G1 Με μια κλήση στο 1269, μαθαίνετε σε ποιο πακέτο βρίσκεστε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Με τη προσφορα για τα 500mb με 5ευρω, αν ανανεωσουμε πριν τη ληξη του μηνα, τα mb μεταφερονται με τα καινουρια? ή δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sierra2002gr Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Με τη προσφορα για τα 500mb με 5ευρω, αν ανανεωσουμε πριν τη ληξη του μηνα, τα mb μεταφερονται με τα καινουρια? ή δεν γινεται? αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ και αν όντως με 5euro ανανέωση σου δίνει 500mb ιντερνετ .Ομολογώ να πω οτι έχω μπερδευτεί και μαζί με μένα νομίζω πολλοί άλλοι. Edited February 7, 2011 by sierra2002gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδες γνωριζει καποιος καποιο τροπο να δω αν ενα πακετο ειναι f2g2? εκτος βεβαια απο το να υπολογιζω τις χρεωσεις λολ καλεσε το 1269 το αναφερει στο τελος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Με τη προσφορα για τα 500mb με 5ευρω, αν ανανεωσουμε πριν τη ληξη του μηνα, τα mb μεταφερονται με τα καινουρια? ή δεν γινεται? Δεν μεταφέρονται! Ισχύουν για 30 ημερολογιακές μέρες! Απλώς αν τα καταναλώσεις πριν τις 30 ημέρες μπορεί να τα ενεργοποιήσεις ξανά... π.χ μπορείς σήμερα να ενεργοποιήσεις 3 φορές το πακέτο και θα έχεις για 30 μέρες 1,5GB Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Παιδια σωστες οι παρατηρησεις αλλα να ξεκαθαρισουμε κατι. Ο μεσος χρηστης ξοδευει 5 με 10 ευρω για ανανεωση. Εγω πχ κανω 10 ευρω και εκτος απο τον διπλασιαμο χρονου προς ολους εχουμε ορισμενες διαφορες. Ετσι 1ον με 10 ευρω εχουμε διπλασιασμο χρονου το υπολοιπο του οποιου μαθαινεις με μηνυμα ΥΠ στο 1237 και εισαι κατατοπισμενος. 2ον Στο 1210 εχουμε τη μοναδικη προσφορα Ιντερενετ 500 ΜΒ οπου κι εδω με ΥΠ η με λατινικους χαρακτηρες μαθαινεις το υπολοιπο, ομως πλεον το δωρεαν Ιντερνετ παει περιπατο... 3ον Ισχυει το μπονους εισερχομενων κλησεων το οποιο χρησιμοποιω ανελλιπως και προσεξτε κατι. Αν συνδυασεται το διπλασιασμο και το μπονους, πρωτα αφαιρειται το μπονους εισερχομενων και μετα αν εχει απομεινει ο διπλασιασμος. 4ον Για τα μηνυματα το θεμα ειναι οτι με 10 ευρω εχουμε πλεον μονο 600 λεπτα τα οποια ομως αρκουν και για βιντεοκλησεις-αυτο ειναι το μονο καλο- αλλα τουλαχιστον μπορουμε να καλουμε και ολα τα συμβολαια Wind-Q. Αυτο ειναι πολυ θετικο. 5ον Οσοι εχετε μπονους στο wind club να τους εξαργυρωσετε, πχ, για 300 μπονους λαμβανεται προσθετο χρονο ομιλιας και ειναι πολυ καλο οταν εχεις ξεμεινει... Αυτα προς το παρόν.... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Καλησπερα θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με τα 500 mbs. Αν ενεργοποιησω πριν τις 31/3 θα εχω και μετα τις 31/3 500 mbs με 5ευρω ή μετα θα εχω 5 ευρω 100 mbs?? Μπορω την καρτα να την βαλω σε stickaki και να εχω internet στον υπολογιστη?? Edited February 7, 2011 by aleka_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoug100 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Εχω καρτοκινητο Wind F2GO και με ενδιαφερουν τα λεπτα ομιλιας και τα sms προς F2GO και καθολου το ιντερνετ για κινητο. Επειδη με τις νεες ανακοινωσεις βλεπω οτι καθε μηνα πρεπει να ανανεωνουμε με καρτα 20 ευρω για να εχουμε και sms, πραγμα που δεν θελω να το κανω, θελω να μου πει καποιος αν ισχυει αυτο εδω το παλιο συστημα με το Non Stop http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g/non-stop.aspx Εγω θελω πχ να χρησιμοποιω το δευτερο προγραμμα που φαινεται στον πινακα με τα 1200 λεπτα ομιλιας και 1200 sms προς ολα τα F2GO με 7€/μηνα. Ισχυουν κανονικα αυτα τα προγραμματα; Και με την νεα ανακοινωση τι γινεται; Αν πχ βαλω μια καρτα των 5 ευρω θα παρω 300 λεπτα προς F2GO και θα ανανεωθει η η αξια της καρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Εχω καρτοκινητο Wind F2GO και με ενδιαφερουν τα λεπτα ομιλιας και τα sms προς F2GO και καθολου το ιντερνετ για κινητο. Επειδη με τις νεες ανακοινωσεις βλεπω οτι καθε μηνα πρεπει να ανανεωνουμε με καρτα 20 ευρω για να εχουμε και sms, πραγμα που δεν θελω να το κανω, θελω να μου πει καποιος αν ισχυει αυτο εδω το παλιο συστημα με το Non Stop http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g/non-stop.aspx Εγω θελω πχ να χρησιμοποιω το δευτερο προγραμμα που φαινεται στον πινακα με τα 1200 λεπτα ομιλιας και 1200 sms προς ολα τα F2GO με 7€/μηνα. Ισχυουν κανονικα αυτα τα προγραμματα; Και με την νεα ανακοινωση τι γινεται; Αν πχ βαλω μια καρτα των 5 ευρω θα παρω 300 λεπτα προς F2GO και θα ανανεωθει η η αξια της καρτας; τα πακέτα αυτά δεν έχουν καταργηθεί. Αν βάλεις 5 ευρώ θα ανανεωθεί ο χρόνος ομιλίας σου αφού αφαιρεθεί ο φόρος καρτοκινητής (12%) και θα πάρεις και 300 λεπτά επιπλέον Καλησπερα θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με τα 500 mbs. Αν ενεργοποιησω πριν τις 31/3 θα εχω και μετα τις 31/3 500 mbs με 5ευρω ή μετα θα εχω 5 ευρω 100 mbs?? Μπορω την καρτα να την βαλω σε stickaki και να εχω internet στον υπολογιστη?? αυτό το στικάκι που δείχνεις δεν είναι για internet όπως το ADSM, αυτό είναι να το βάλεις σε έναν υπολογιστή και να συνδεθείς μέσω wifi Edited February 8, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Καλησπερα θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με τα 500 mbs. Αν ενεργοποιησω πριν τις 31/3 θα εχω και μετα τις 31/3 500 mbs με 5ευρω ή μετα θα εχω 5 ευρω 100 mbs?? Μπορω την καρτα να την βαλω σε stickaki και να εχω internet στον υπολογιστη?? Δεν χρειάζεσαι τέτοιο stickάκι, εκτός εάν δεν έχει ο υπολογιστής σου κάρτα PCI για WiFi ... Ναι μπορείς να το κάνεις αυτό που λες, το μόνο που χρειάζεσαι είναι το καλώδιο για να συνδέσεις το κινητό σου με τον υπολογιστή και το πρόγραμμα θα το έχει το cd εγκατάστασης του κινητού σου .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts