DemetreKre Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Πάντως, στη νέα Καρτοκινητή Wind, καταναλώνεται πρώτα το πακέτο mini sms και μετά ο διπλασιασμός. Καλή παρατήρηση αν όντως ισχύει... Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να παίζει ρόλο και ποια προσφορά λήγει νωρίτερα! Αρκετά δυνατή κίνηση από την WIND να επαναφέρει τα mini πακέτα. Χριστούγεννα μυρίζω πολύ καλές προσφορές!!! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 (edited) Σε εμένα που έχω f2g2 και παίρνω τα 20' με 1€ (για τα 40' εισερχόμενεςι που έχω τον μήνα), και επιπλέον έχω και την επιλέκτική προσφορά του διπλασιασμού στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα, μου κατανάλωσε -πρώτα τα 20' (παρόλο που λήγανε αργότερα) -και μετά από τον διπλασιασμό (που έληγε νωρίτερα). Edited October 22, 2010 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Σε εμένα που έχω f2g2 και παίρνω τα 20' με 1€ για τα 40' εισερχόμενες και που έχω τον μήνα, και επιπλέον την επιλέκτική προσφορά του διπλασιασμού στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα, μου κατανάλωσε -πρώτα τα 20' (παρόλο που λήγανε αργότερα) -και μετά από τον διπλασιασμό (που έληγε αργότερα). αυτο ειναι το λογικο γιατι παντα καταναλωνει απο την προσφορα που ληγει νωριτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 αυτο ειναι το λογικο γιατι παντα καταναλωνει απο την προσφορα που ληγει νωριτερα Συγνώμη, pexths, δεν το είχα γράψει σωστά και τώρα το διόρθωσα. :O Από αυτό που έληγε αργότερα μου έτρωγε πρώτα! Στις 22/10 έληγε ο διπλασιασμός και στις 7/11 τα 20' και μου έτρωγε από τα 20'! το διπλασιασμό τον ξόδεψα σε sms, τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Αμα κανείς έχει F2G2 , στην πιο ιδανική περίπτωση κερδίζει €1 με το bonus εισερχομένων κλήσεων. Άρα πολύς λόγος για το τίποτα αυτή η υπηρεσία. Τώρα αναφορικά με το sharing θεωρώ ότι ισχύει το "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού" στην περίπτωση αυτή!! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Συγνώμη, pexths, δεν το είχα γράψει σωστά και τώρα το διόρθωσα. :O Από αυτό που έληγε αργότερα μου έτρωγε πρώτα! Στις 22/10 έληγε ο διπλασιασμός και στις 7/11 τα 20' και μου έτρωγε από τα 20'! το διπλασιασμό τον ξόδεψα σε sms, τελικά. παραξενο αυτο. επικοινωνησες με την εξυπηρετηση πελατων? σου εδωσαν καποια πειστικη απαντηση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 ^ Δεν τους πήρα. Βαριέμαι να εξηγώ. Αν ξαναγίνει και με τον επόμενο διπλασιασμό, όποτε ξανα-ανανεώσω, θα τους πάρω τότε. Όσο για τα 20' επιστροφή, είπαμε, δεν είναι και καμιά φοβερή προσφορά, αλλά γιατί να μην την χρησιμοποιήσω, αφού με βολεύει; Πάντα έχω 40+ εισερχόμενες κι έτσι με 1€ έχω 20' προς όλους. Γιατί όχι; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ρε παιδια μια μικρη βοηθεια ως νεος στην καρτοκινητη wind. Εβαλα 10 ευρω για να παρω την προσφορα με διπλασιασμο αλλα στο λογαριασμο μου λεει οτι εχω 9,93. Λογικα δεν θα επρεπε να μου λεει 20€? Για να το θεσω λιγο διαφορετικα...επειδη με ενδιαφερει το internet αν βαλω το πακετο με 15€/gb και βαλω στην αρχη του μηνα 20€ τι τελικα θα μου περισσεψει για αλλους? 20χ2=40 ...μειον 15 (για το νετ) = 25 ευρω για αλλους? (απο τα οποια 20 ειναι τις 15 ημερες) Δεν το εχω καταλαβει πως παει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 ^ Όσο για τα 20' επιστροφή, είπαμε, δεν είναι και καμιά φοβερή προσφορά, αλλά γιατί να μην την χρησιμοποιήσω, αφού με βολεύει; Πάντα έχω 40+ εισερχόμενες κι έτσι με 1€ έχω 20' προς όλους. Γιατί όχι; ;) Μήπως μπορείς να μου υπενθυμίσεις πως ενεργοποιούμε αυτή την υπηρεσία; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Κενό μήνυμα στο 1240. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Κενό μήνυμα στο 1240. Ευχαριστώ! ;) Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ρε παιδια μια μικρη βοηθεια ως νεος στην καρτοκινητη wind. Εβαλα 10 ευρω για να παρω την προσφορα με διπλασιασμο αλλα στο λογαριασμο μου λεει οτι εχω 9,93. Λογικα δεν θα επρεπε να μου λεει 20€? Για να το θεσω λιγο διαφορετικα...επειδη με ενδιαφερει το internet αν βαλω το πακετο με 15€/gb και βαλω στην αρχη του μηνα 20€ τι τελικα θα μου περισσεψει για αλλους? 20χ2=40 ...μειον 15 (για το νετ) = 25 ευρω για αλλους? (απο τα οποια 20 ειναι τις 15 ημερες) Δεν το εχω καταλαβει πως παει :( κενό μήνυμα στο 1269. Σου λέει και τα υπόλοιπα που τα έχεις μόνο για 15 ημέρες...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Παιδιά απο χθες με το F2G ΔΕΝ μπαινει με τιποτα Ιντερνετ και μπορει να μου εξηγησει κανεις τι συμβαινει? Ειμαι νοτιοδυτικη Πελοποννησο και χθες ειχε πολλες βροχές... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Παιδιά απο χθες με το F2G ΔΕΝ μπαινει με τιποτα Ιντερνετ και μπορει να μου εξηγησει κανεις τι συμβαινει? Ειμαι νοτιοδυτικη Πελοποννησο και χθες ειχε πολλες βροχές... Το σύστημα πάντως δουλεύει στην Αττική, οπότε ίσως είναι κάτι τοπικό. Αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις αλλάξει κάτι στις σχετικές ρυθμίσεις της συσκευής σου... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageorg Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος να μου πει πως μεταφέρω μονάδες από f2g σε f2g;δοκιμάζω να στείλω 5€ (5 ΣΤΟ 693*******) δια μηνύματος στο 19020,αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος να μου πει πως μεταφέρω μονάδες από f2g σε f2g;δοκιμάζω να στείλω 5€ (5 ΣΤΟ 693*******) δια μηνύματος στο 19020,αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.Ευχαριστώ πολύ! δε μπορείς να μεταφέρεις έχει αναφερθεί δεκάδες φορές ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει σταματήσει ή σύμφωνα με τη wind δε λειτουργεί προσωρινά (εδώ και 4 μήνες δηλαδή) οπότε δεν υπάρχει κανένας τρόπος για μεταφορά υπολοίπου από καρτοκινητό σε άλλο. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageorg Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 δε μπορείς να μεταφέρεις έχει αναφερθεί δεκάδες φορές ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει σταματήσει ή σύμφωνα με τη wind δε λειτουργεί προσωρινά (εδώ και 4 μήνες δηλαδή) οπότε δεν υπάρχει κανένας τρόπος για μεταφορά υπολοίπου από καρτοκινητό σε άλλο. Δεν το ήξερα καθότι έχω πάνω από χρόνο να χρησιμοποιήσω f2g.Ευχαριστώ πολύ για την ταχεία απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (edited) Παιδιά άλλαξε το κέντρο μηνυμάτων F2G;. είχα τον αριθμό +30694219000 ο οποίος όμως δεν δουλεύει πλέον. Άλλαξε κάτι; Το σωστό είναι +30693597000 ή +30693599000;. (μάλλον έχω κάνει εγώ βλακεία γιατί είχα αλλάξει προσωρινά sim.. ) Edited October 26, 2010 by GTherion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Αυτός ο αριθμός είναι του κέντρου μηνυμάτων της vodafone. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Το σύστημα πάντως δουλεύει στην Αττική, οπότε ίσως είναι κάτι τοπικό. Αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις αλλάξει κάτι στις σχετικές ρυθμίσεις της συσκευής σου... εγω παλι δεν μπορω να μπω στο internet με 3G ενω σε gprs μπαινει κανονικα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Δεν εχω πειραξει κατι στις ρυθμισεις και ειναι παντα το gint.b-online.gr απο οτι θυμαμαι, το ειδα και σε ένα Q αριθμο που εχω και δεν μπαινει, μονο λιγο μπηκε μεσω GPRS....ΤΙ ΝΑ εγινε παλι? Θυμιζω οτι εχω το iphone 3G και εχω βαλει μονο αυτο το apn. Παντα δουλευε πολυ σωστα... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το internet. Έχω και την προσφορά με το 1,5GB και μπαίνω μόνο όταν βρίσκω σήμα 3G γιατί το GPRS είναι βασανιστικά αργό. για apn χρησιμοποιώ το gint.b-online.gr κι εγώ σε συσκευή iPhone 3G με iOS 4.0 j/b Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Παιδιά άλλαξε το κέντρο μηνυμάτων F2G;. είχα τον αριθμό +30694219000 ο οποίος όμως δεν δουλεύει πλέον. Άλλαξε κάτι; Το σωστό είναι +30693597000 ή +30693599000;. (μάλλον έχω κάνει εγώ βλακεία γιατί είχα αλλάξει προσωρινά sim.. ) το σωστό είναι Το 693599000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Το σωστό είναι +30693597000 ή +30693599000;. Το πρώτο είναι για τα καρτοκινητά! Το ...9000 είναι για τα συμβόλαια. Τώρα αν και με τα 2 κέντρα μηνυμάτων μπορείς να στείλεις από το καρτοκινητό... http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/suxnes-erwthseis-apadhseis/kartokinhth/Ποιο-ειναι-το-κεντρο-διαχειρησης-μηνυματων-του-καρ.aspx Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 εγω παλι δεν μπορω να μπω στο internet με 3G ενω σε gprs μπαινει κανονικα! σε μενα στην θεσσαλονικη λειτουργει κανονικα το ινερνετ και σε πολυ καλες ταχυτητες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts