Nrg Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Πηγη; ;;;? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Πηγη; ;;;? http://cartamobile.forumotion.com/topic-n124.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Προσοχη γιατι ισχυει ΜΟΝΟ για τη νεα καρτοκινητη http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/nea-kartokinhth-wind/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B7-WIND/%CE%A3%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1!.aspx . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Καλησπέρα σας. Πήγα σήμερα και πήρα από μηχάνημα 30€ για να βάλω και έχω κάποιες απορίες. α. Από τα 20€ και πάνω δεν χρεώνονται αυτοί τον φόρο? Ρωτάω γιατί αφαιρέθηκε κανονικά ο φόρος. β. Έστειλα το "ΥΠ" στο 1237 και μου ήρθε μήνυμα λέγοντας ότι έχω "40.75€ ( ΣΣ:η κάρτα μου έχει μέσα 35 και κάτι μετά την σημερινή ανανέωση) 10.75€ εκ των οποίων μέχρι 06/07/10". Τι είναι αυτό? Μπορεί να καταλάβει κανείς? γ. Μου είχε έρθει SMS την Τρίτη που έλεγε "με ανανέωση 15€ κερδίζω άλλα 15€ για 15 μέρες για να μιλάω και να γράφω δωρεάν με όλους για έναν μήνα". ΥΓ. Το πρόγραμμά μου είναι το F2GO4 με το 1.5GB/μήνα και το έχω δηλώσει. Ευχαριστώ, djalma :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 α) Δεν χρεωνεσαι το φορο αν κανεις την ανανεωση σε καταστημα wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 μπορείτε να μου πείτε τη sms στέλνω για να πάρω όλες τις ρυθμίσεις mms,wap,internet κοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 (edited) μπορείτε να μου πείτε τη sms στέλνω για να πάρω όλες τις ρυθμίσεις mms,wap,internet κοκ? ALL και αποστολη στο 19234 Edited July 6, 2010 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 ALL και αποστολη στο 19234 έγινε!:) ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 WIND:Διαγωνισμός FREE2WISH ΑΠΟ F2G KAI QCARD Πολλά δώρα υπόσχεται ο νέος διαγωνισμός του F2G και της Qcard..Στέλνουμε με sms την λέξη EYXH στο 54400(κόστος sms 0.99ευρώ) και θα μπούμε στην κλήρωση που δίνει καθημερινά 500ευρώ δωροκάρτα αλλα και κάθε εβδομάδα δωροκάρτες αξίας 5000ευρώ.Επίσης 10 τηλεοράσεις HD αλλά και 20 κινητά τηλέφωνα. επαιξα μια φορα....τωρα που ειναι ακομα αρχη κ εχω κ αρκετες πιθανοτητες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 WIND:Διαγωνισμός FREE2WISH ΑΠΟ F2G KAI QCARD Πολλά δώρα υπόσχεται ο νέος διαγωνισμός του F2G και της Qcard..Στέλνουμε με sms την λέξη EYXH στο 54400(κόστος sms 0.99ευρώ) και θα μπούμε στην κλήρωση που δίνει καθημερινά 500ευρώ δωροκάρτα αλλα και κάθε εβδομάδα δωροκάρτες αξίας 5000ευρώ.Επίσης 10 τηλεοράσεις HD αλλά και 20 κινητά τηλέφωνα. Επαιξα στο διαγωνισμό και μου ήρθε το εξής sms: Για 20 συμ/χές! Ακούγεται σε όλα τα γήπεδα της Ν. Αφρικής κατά τη διάρκεια του Mundial. Τι είνα; 1= Κιθάρα 2= Βουβουζέλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 WIND:Διαγωνισμός FREE2WISH ΑΠΟ F2G KAI QCARD Πολλά δώρα υπόσχεται ο νέος διαγωνισμός του F2G και της Qcard..Στέλνουμε με sms την λέξη EYXH στο 54400(κόστος sms 0.99ευρώ) και θα μπούμε στην κλήρωση που δίνει καθημερινά 500ευρώ δωροκάρτα αλλα και κάθε εβδομάδα δωροκάρτες αξίας 5000ευρώ.Επίσης 10 τηλεοράσεις HD αλλά και 20 κινητά τηλέφωνα. O πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται. Ελπίζω μόνο να μην αρχίσει πάλι να μας πρήζει με sms τύπου "μή λες μετά ότι δεν ήξερες" όπως πέρσι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Επαιξα στο διαγωνισμό και μου ήρθε το εξής sms: Για 20 συμ/χές! Ακούγεται σε όλα τα γήπεδα της Ν. Αφρικής κατά τη διάρκεια του Mundial. Τι είνα; 1= Κιθάρα 2= Βουβουζέλα Κιθαρα!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 "ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2010 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!" Μου έχει έρθει και εμένα το ίδιο μήνυμα σε ένα καρτοκινητό το οποίο χρησιμοποιώ πολύ σπάνια και είναι απλό F2G. Θα κάνω ανανέωση όμως και θα ενημερώσω. Τα posts πιο πάνω με τον τριπλασιασμό κάρτας και η άλλη με 0,07 ευρώ / λεπτό μου έκαναν υπερβολικά μεγάλη εντύπωση!!! Αποψή μου είναι ότι μέχρι τέλος Ιουλίου η Wind θα τα δώσει όλα για όλα... 'Εκανα ανανέωση 20 ευρώ από κατάστημα. Τα 20 ευρώ μου μπήκαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ χωρίς φόρο. Τα "έξτρα" 20 ευρώ δεν προστέθηκαν στην κάρτα , αλλά ισχύουν για 30 μέρες και πρέπει να στείλω μήνυμα "ΥΠ" στο 1237. Από το 1260 όλο λένε ότι θα φτιάξει το sharing , αλλά ... τίποτα ακόμα!! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 'Εκανα ανανέωση 20 ευρώ από κατάστημα. Τα 20 ευρώ μου μπήκαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ χωρίς φόρο. Τα "έξτρα" 20 ευρώ δεν προστέθηκαν στην κάρτα , αλλά ισχύουν για 30 μέρες και πρέπει να στείλω μήνυμα "ΥΠ" στο 1237. Από το 1260 όλο λένε ότι θα φτιάξει το sharing , αλλά ... τίποτα ακόμα!! Επανέφεραν τη προσφορά;; έχει λήξει εδώ και αρκετές εβδομάδες και ίσχυε μονο για τη q η προσφορά με το bonus του φόρου και τελευταία φορά ρώτησα τη προηγουμενη εβδομάδα σε κατάστημα και μου ειπαν οτι δεν εχουν καποια ενημέρωση αν θα ξαναισχύσει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ρε παίδες. Αν βάλω εγώ 15 ευρώ από κατάστημα, με το πακέτο f2g2 που έχω με χρέωση 0,10 ευρώ/λεπτό ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ !!!!!! έχω 150!!!ΛΕΠΤΑ!!! ΟΜΙΛΙΑΣ!!! ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!!!! ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ!!! ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ρωτας ή μας ενημερωνεις; @Wamu τα εξτρα 20 ευρω μπηκαν ολοκληρα ή αφαιρεθηκε ο φορος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ρε παίδες. Αν βάλω εγώ 15 ευρώ από κατάστημα, με το πακέτο f2g2 που έχω με χρέωση 0,10 ευρώ/λεπτό ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ !!!!!! έχω 150!!!ΛΕΠΤΑ!!! ΟΜΙΛΙΑΣ!!! ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!!!! ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ!!! ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!!!! Πρώτον, δεν έχεις 150 λεπτά (15-1,8=13,2Ε ->132λεπτα) Και σε πειράζει αν σου δίνει άλλα 150λεπτά προς όλους με διάρκεια ενός μήνα? Αν θες ντε και καλά να καταναλώνεις από τα πληρωμένα και όχι από τα δώρο, ε παρ τους τηλέφωνο στην wind και ζήτα το, και αν δεν σκάσουν στα γέλια μπορεί και να σου το κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Πρώτον, δεν έχεις 150 λεπτά (15-1,8=13,2Ε ->132λεπτα) Και σε πειράζει αν σου δίνει άλλα 150λεπτά προς όλους με διάρκεια ενός μήνα? Αν θες ντε και καλά να καταναλώνεις από τα πληρωμένα και όχι από τα δώρο, ε παρ τους τηλέφωνο στην wind και ζήτα το, και αν δεν σκάσουν στα γέλια μπορεί και να σου το κάνουν. Δεν έχει αυξηθεί το 0,10/λεπτό με τις τελευταίες αναπροσαρμογές ΦΠΑ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Δεν έχει αυξηθεί το 0,10/λεπτό με τις τελευταίες αναπροσαρμογές ΦΠΑ; εχει...πρεπει να ειναι καπου στο 0,104 ...αμελητεο δηλαδη Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 εχει...πρεπει να ειναι καπου στο 0,104 ...αμελητεο δηλαδη Όντως δεν είναι άξιο λόγου. Αυτό που μας τσάκισε ητανε το 12% στις κάρτες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Καλησπέρα, Πήρα σήμερα μια αίτηση ταυτοποίησης από ένα κατάστημα Wind και τα πεδία μέχρι τους αριθμούς της κάρτας sim τους συμπλήρωσε ο πατέρας μου (επειδή έχει ΑΦΜ) και τα υπόλοιπα τα συμπλήρωσα εγώ μιας και στο ΦΠΑ έλεγε αν υπάρχει. Θέλω αύριο να πάω να δώσω την αίτηση μαζί με το κινητό μου αλλά δεν ξέρω ποια ταυτότητα πρέπει να έχω και ποιος πρέπει να πάει. Εγώ με τη δική μου ταυτότητα ή ο πατέρας μου με τη δική του ;; :confused: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Καλησπέρα, Πήρα σήμερα μια αίτηση ταυτοποίησης από ένα κατάστημα Wind και τα πεδία μέχρι τους αριθμούς της κάρτας sim τους συμπλήρωσε ο πατέρας μου (επειδή έχει ΑΦΜ) και τα υπόλοιπα τα συμπλήρωσα εγώ μιας και στο ΦΠΑ έλεγε αν υπάρχει. Θέλω αύριο να πάω να δώσω την αίτηση μαζί με το κινητό μου αλλά δεν ξέρω ποια ταυτότητα πρέπει να έχω και ποιος πρέπει να πάει. Εγώ με τη δική μου ταυτότητα ή ο πατέρας μου με τη δική του ;; :confused: Από τη στιγμή που είσαι ανήλικος, με τον πατέρα σου θα πας και τη δική του ταυτότητα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Αφαιρέθηκαν οι βλακείες. Συνέχεια επί του θέματος παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ρωτας ή μας ενημερωνεις; @Wamu τα εξτρα 20 ευρω μπηκαν ολοκληρα ή αφαιρεθηκε ο φορος; Μπήκαν 20 ευρώ χωρίς φόρο. Η συναλλαγή έγινε από κατάστημα με άυλο χρόνο ομιλίας (από υπολογιστή). Έχω και άλλα 20 ευρώ bonus που ισχύουν για έναν μήνα όμως, όχι σαν τους παλιούς διπλασιασμούς. Επίσης έκανα και ανανέωση με 20 ευρώ ενός αριθμού Q από το ίδιο κατάστημα και σε αυτήν την περίπτωση δεν χρεώθηκα τον φόρο 12%. Αυτό που μου κάνει ιδιαιτέρως εντύπωση τον τελευταίο καιρό είναι 1) Το F2G έχει βγάλει πολλές προσφορές και είναι εντελώς επιλεκτικές συν του ότι εαν έχεις μια ξεχασμένη καρτούλα μπορεί να σου έρθει κάποιο ενημερωτικό μήνυμα και να μην το δεις και δεν ξέρεις καθόλου τι γίνεται 2) Σαν πολύ δεν αργεί η αποκατάσταση της υπηρεσίας Sharing? Όταν κάλεσα το Σάββατο το 1260 μου είπαν ότι θα λειτουργήσει Δευτέρα. Κάλεσα την Δευτέρα και μου είπαν ότι θα λειτουργεί Τρίτη. Προτιμώ να μου πουν ότι θα δουλέψει σε έναν μήνα , παρά να μου λέει ο καθένας ότι του κατέβει!! 3) Η υπηρεσία με το bonus εισερχομένων κλήσεων είναι απίστευτα μεγάλη απάτη!!! Την εχω ενεργοποιήσει από τον Μάρτιο σε διάφορα νούμερα 5 φορές και πραγματικά ούτε μία φορά δεν έχει δουλέψει σωστά. Ενώ έχω εισερχόμενες εκτός απο F2G το bonus δεν έρχεται ποτέ. Καλώντας στο 1260 υπάρχει μια πιθανότητα 50-50 να γίνει έλεγχος και να μπει. Σε μία περίπτωση είχε γίνει έλεγχος δύο φορές και στην τρίτη φορά μου έδωσαν τα 20 λεπτά!!! Δηλαδή ο χρόνος που έχω ξοδέψει για το 1260 σε αναμονές και "τεχνικούς ελέγχους" κτλ για να κερδίσω ...... 1 ευρώ ???? Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασχοληθώ με αυτήν την υπηρεσία... Φαίνεται η αλλαγή πλατφόρμας της Wind , κάθε άλλο παρά "turn - key solution" είναι - όπως είχε αναφερθεί από το σχετικό δελτίο τύπου Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 2) Σαν πολύ δεν αργεί η αποκατάσταση της υπηρεσίας Sharing? Όταν κάλεσα το Σάββατο το 1260 μου είπαν ότι θα λειτουργήσει Δευτέρα. Κάλεσα την Δευτέρα και μου είπαν ότι θα λειτουργεί Τρίτη. Προτιμώ να μου πουν ότι θα δουλέψει σε έναν μήνα , παρά να μου λέει ο καθένας ότι του κατέβει!! [/url] δυστυχως η wind πολλες φορες κοροιδευει αντι να ενημερωνει ξεκαθαρα. αυτο νομιζω οτι κανει και με την περiπτωση του sharing Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts