Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια στην νεα καρτοκινητη το bonus απο τον διπλασιασμο της καρτας μπορουμε να τον χρησιμοποιησουμε κ απο το εξωτερικο? για κλησεις κ sms προς εθνικα δυκτια της Ελλαδας.
WIND :D

Εμενα μου ελεγε οτι απο σημερα και για ολο το 2010 ανανεωνεις και η καρτα σου διαπλασιαζεται!

Αυτό ήρθε και σε μένα σε f2g2 επώνυμο με τελευταία ανανέωση τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το αστείο είναι ότι το μήνυμα λέει στο τέλος "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!" :rolleyes:

Ιδού:

WIND F2G

"ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2010 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!"

Όποιος την δοκιμάσει ας μας πει αν είναι "αληθινός" διπλασιασμός. [φυσάμε και το γιαούρτι, βεβαίως πλεόν]

Μου ηρθε το εξης μηνυμα:

"Κανε το κινητο σου σταθερο! 500 δωρεαν λεπτα προς ολα τα σταθερα και ακομα 850 λεπτα και 850 sms προς ολη τη wind και q μονο με 8€. Στειλε sms στο 1237"

Μετα απο καμια ωρα μου ηρθε το ιδιο ακριβως μηνυμα μονο που ο αριθμος που επρεπε να στειλω sms ηταν το 1236!!

Αυτό το μήνυμα μου ήρθε στο άλλο το f2g2 επίσης επώνυμο και με τελαυταία ανανέωση τον περσμένο Αύγουστο.

Τι κάνουν; Δοκιμάζουν διάφορες προσφορές για να δουν ποια είναι η πιο πιασαρικη; για ποιο λόγο; Αφού έτσι κι αλλιώς μετά πάλι μπάχαλο θα τα κάνουν... όπως με τις "εκπλήξεις" τους. :(

Τα ασυναρτησία αυτή η εταιρεία...

Αυτό το "Δεν είναι πλάκα" μου θυμίζει απατεώνες που χρησιμοποιούν το όνομα της WIND εις βάρος της για να πλουτίσουν.

Ειδικά τα μηνύματα που σου λένε να στείλεις μήνυμα στο τάδε νούμερο. Γι' αυτό, λοιπόν, προσοχή.

Ίσως κι ένα τηλεφώνημα στο cc ξεδιαλύνει κάπως τα πράγματα αλλά όλοι τους εκεί είναι ανενημέρωτοι και άσχετοι.:X

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Μεγάλη αδικία να μην δίνει σ'όλους προσφορές με δωρεάν λεπτά ομιλίας προς WIND, Q και σταθερά. αλήθεια, το συγκεκριμένο πακέτο μπορώ να το ενεργοποιήσω και εγώ που δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα??

παιδια στην νεα καρτοκινητη το bonus απο τον διπλασιασμο της καρτας μπορουμε να τον χρησιμοποιησουμε κ απο το εξωτερικο? για κλησεις κ sms προς εθνικα δυκτια της Ελλαδας.

Το έχω δοκιμάσει , δεν γίνεται δυστυχώς , Με χρέωνε από το κανονικό υπόλοιπο και όχι από το υπόλοιπο του Bonus . Αντιθέτως για κλήσεις από Ελλάδα προς εξωτερικό χρεώνει από το υπόλοιπο του BONUS.

Η προσφορα του f2g για διπλασιασμο ειναι μουφα. Ο διπλασιασμος ισχυει απο 1 μερα εως 1 μηνα αναλογα το ποσο (αν θυμαμαι καλα για 1 μηνα πρεπει να κανεις ανανεωση 30€ και πανω!).

Η προσφορα του f2g για διπλασιασμο ειναι μουφα. Ο διπλασιασμος ισχυει απο 1 μερα εως 1 μηνα αναλογα το ποσο (αν θυμαμαι καλα για 1 μηνα πρεπει να κανεις ανανεωση 30€ και πανω!).

Μαλιστα, δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο.

Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω, δινοντας προσφορες με χρονο ομιλιας θα βαλει ο κοσμος λιγα φραγκα, αντιθετα με τωρα που οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν την προσφορα χωρις ανανεωση.

Δηλαδη και εγω που εχω να βαλω καρτα 4 μηνες λογω πανακριβων χρεωσεων του F2G, αν μου δωσει καποια προσφορα θα το σπρωχνω ενα 10αρικο το μηνα.

Αλλα να μου πεις αν ειχαν μυαλο, δεν θα βρισκοταν σε αυτα τα χαλια.

ρώτησες στην εξυπηρέτηση; η το δοκιμασες μόνος σου βαζοντας κάρτα;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Πηρα τηλεφωνο στο 1260. Δε θυμαμαι τα ποσα γιατι μολις αρχισε να τα λεει δεν εδωσα σημασια καθως δεν με ενδιαφερει (πλεον) η προσφορα.

Kαλησπέρα!Χθες μου ήρθε και μένα η προσφορά με 8ευρώ να έχω 500 λεπτά ομιλίας προς σταθερά, 850 λεπτά ομιλίας προς όλη την WIND και Q και 850sms πάλι προς όλη την WIND και Q.΄΄Στείλε sms στο 1237''.Μετά από μιά ώρα έλαβα το ίδιο sms αλλά να στείλω SMS στο 1236.Eχω το f2g2 με το 1,5gb και είναι ταυτοποιημένο.Κάλεσα στο 1260 και δεν είχαν ιδέα για την προσφορά και δεν ήξεραν άν έπρεπε να στείλω στο 1237 ή στο 1236.Μετά από ώρα στην αναμονή μου είπε οτί θα αφαιρεθούν τα 8ευρώ από το υπόλοιπο μου και οτί δεν χάνω ούτε το πακέτο f2g2 που έχω ούτε και το 1,5gb.Aν ξέρει κανείς κάτι ας ενημερώσει γιατί στην wind δεν ήξεραν:blink:

TCL 40 NXTPAPER

Α! καλά, οκ, ας πάει στο καλό η ανανέωση και ο ψευτοδιπλασιασμός της.

Τα 500' προς σταθερά μπορεί και να με ενδιέφεραν σε άλλη στιγμή, αλλά τώρα όχι.

Οπότε, για μένα τίποτα ενδιαφέρον από προσφορές...

Εκανε μια φιλη αιτηση φορητοτητας απο f2g2 προς Q (καλα αφηστε ασχολιαστο που θελει να αφησει το 0,10) και τη πηραν τηλ απο τη wind και της ειπαν οτι θα παρει 30€ δωρο, χρεωση 0,07/λεπτο και 0,02/μηνυμα αν μεινει!! Σκεφτειτε να πηγαινε και σε καμια αλλη εταιρια και οχι στη δικη τους Q.

Εκανε μια φιλη αιτηση φορητοτητας απο f2g2 προς Q (καλα αφηστε ασχολιαστο που θελει να αφησει το 0,10) και τη πηραν τηλ απο τη wind και της ειπαν οτι θα παρει 30€ δωρο, χρεωση 0,07/λεπτο και 0,02/μηνυμα αν μεινει!! Σκεφτειτε να πηγαινε και σε καμια αλλη εταιρια και οχι στη δικη τους Q.

Από 0,10€/1' της έκαναν προσφορά για 0,07€/1' με χρέωση πάλι ανά δευτερόλεπτο;

Κι εκείνη ακόμα το σκέφτεται; :wacko:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Από 0,10€/1' της έκαναν προσφορά για 0,07€/1' με χρέωση πάλι ανά δευτερόλεπτο;

Κι εκείνη ακόμα το σκέφτεται; :wacko:

Και της δίνουν και 30€...;)

Το περίεργο είναι ότι η WIND κάθισε και ασχολήθηκε με τον πελάτη:confused:

Και μάλλον το F2G2 δεν το έχουν ξεχάσει σαν πακέτο:cool:

και πως μπορουν να διαφυλαξουν το οτι μπορει να δεχτει την προσφορα και μετα 1 μηνα να σηκωθει να φυγει??
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Τρελαθηκε η wind σημερα στο 2 νουμερο μου που ειναι αδηλωτο ακομα μου εκανη την εξης προσφορα:

Δεν ξαναγινε!Η wind τριπλασιαζει το χρονο του καρτοκινητου σου.Ελα σε ενα καταστημα wind ανανεωσε με 15 εθρω και πανω και κερδισε 3πλασιο χρονο ομιλιας προς ολους!!!

Εγω αποτι καταλαβα θελουν να τραβηκσουν το κοσμο που δεν εχει δηλωσει ακομα τα κινητα τους ωστε να μην τουσ χασουν.Σκεφτονται περνωντασ απο το καταστημα θα το δηλωσουν κιολλας!!Εγω αυτη τη προσφορα δεν την χανω θα βαλω 20 να μην πληρωσω το τελος καρτοκινητης και θα παρω 60!!!!

Εγω αυτη τη προσφορα δεν την χανω θα βαλω 20 να μην πληρωσω το τελος καρτοκινητης και θα παρω 60!!!!

Γιατί δεν βάζεις 50€ να γίνουν 150€;

και πως μπορουν να διαφυλαξουν το οτι μπορει να δεχτει την προσφορα και μετα 1 μηνα να σηκωθει να φυγει??

Και αν φυγει τι εγινε; Δεν εχει καμια διαφορα με τις προσφορες των συμβολαιων, ανα πασα στιγμη μπορεις να φυγεις και στις δυο περιπτωσεις.

Τρελαθηκε η wind σημερα στο 2 νουμερο μου που ειναι αδηλωτο ακομα μου εκανη την εξης προσφορα:

Δεν ξαναγινε!Η wind τριπλασιαζει το χρονο του καρτοκινητου σου.Ελα σε ενα καταστημα wind ανανεωσε με 15 εθρω και πανω και κερδισε 3πλασιο χρονο ομιλιας προς ολους!!!

Εγω αποτι καταλαβα θελουν να τραβηκσουν το κοσμο που δεν εχει δηλωσει ακομα τα κινητα τους ωστε να μην τουσ χασουν.Σκεφτονται περνωντασ απο το καταστημα θα το δηλωσουν κιολλας!!Εγω αυτη τη προσφορα δεν την χανω θα βαλω 20 να μην πληρωσω το τελος καρτοκινητης και θα παρω 60!!!!

Ρωτα πρωτα για ποσες μερες ειναι ο διπλασιασμος γιατι τους εχω ικανους να ειναι για 24 ωρες :lol:

Και αν φυγει τι εγινε; Δεν εχει καμια διαφορα με τις προσφορες των συμβολαιων, ανα πασα στιγμη μπορεις να φυγεις και στις δυο περιπτωσεις.

Ρωτα πρωτα για ποσες μερες ειναι ο διπλασιασμος γιατι τους εχω ικανους να ειναι για 24 ωρες :lol:

θα ρωτησω στο καταστημα αλλα σιγα μην ξερουν!!!με παρεξενευσε ομως οτι δεν εγραφε το μνμ wind fg2 σαν χθες στο αλλο νουμερο που μου ελεγε για διπλασιο χρονο αλλα σχετο wind!μπορει να ισχυει για ολους!!

Edited by gm45

μήπως πάει για φούντο η wind και προσπαθεί να μαζέψει ότι χαμένα μπορέσει πριν γίνει αυτό;,... λέω εγώ τώρα. :ninja:

να ρωτήσω και κάτι σχετικά με την προσφορά του 3πλασιασμού. Αν πάρεις τον 3x σε ένα νούμερο μετά μπορείς να στείλεις όλο το ποσό με wind sharing σε άλλο αριθμό; γνωρίζει κανείς;

Edited by GTherion

μήπως πάει για φούντο η wind και προσπαθεί να μαζέψει ότι χαμένα μπορέσει πριν γίνει αυτό;,... λέω εγώ τώρα. :ninja:

να ρωτήσω και κάτι σχετικά με την προσφορά του 3πλασιασμού. Αν πάρεις τον 3x σε ένα νούμερο μετά μπορείς να στείλεις όλο το ποσό με wind sharing σε άλλο αριθμό; γνωρίζει κανείς;

Μαλλο θέλει να αυξήσει οσο μπορεί τους συνδρομητές της να εχει μερίδιο για να πουληθεί!

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova