neo24gr Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 ειπα κατι.τωρα αν θελετε να το τραβηξετε και να το χρησιμοποιησετε οπως να ναι για οτι να ναι καντε το! απλα ελληνικα εγραψα και οχι κανα πυθαγορειο θεωρημα! δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις τι λεω. και στο κατω κατω κανεις δεν σε κλεβει ,αν δεν του δειξεις σε ποια τσεπη βρισκονται τα χρηματα σου... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Σήμερα πήγα σε κατάστημα , έκανα ανανέωση 30 ευρώ και δεν μου χάρισαν το τέλος κινητής . Φορολογήθηκα κανονικά . 26,78 πήρα. Μου είπαν ότι αυτήν την εποχή μόνο σε Q δίνουν το 12% δώρο για ανανεώσεις 15 ευρώ και πάνω. Από 20€ και άνω, μου ήρθε σήμερα μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Σήμερα πήγα σε κατάστημα , έκανα ανανέωση 30 ευρώ και δεν μου χάρισαν το τέλος κινητής . Φορολογήθηκα κανονικά . 26,78 πήρα. Μου είπαν ότι αυτήν την εποχή μόνο σε Q δίνουν το 12% δώρο για ανανεώσεις 15 ευρώ και πάνω. Χωρίς ανακοίνωση ή κάποια άλλη ενημέρωση; Επιεικώς απαράδεκτη η κίνησή της εταιρείας και μάλλον στα όρια της εξαπάτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Χωρίς ανακοίνωση ή κάποια άλλη ενημέρωση; Επιεικώς απαράδεκτη η κίνησή της εταιρείας και μάλλον στα όρια της εξαπάτησης. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ. Οι προσφορές καταργούνται χωρίς ενημέρωση. Είπαμε κάνουν βλακείες συνέχεια αλλά μην το παρατραβάμε κι εμείς. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 ειπα κατι.τωρα αν θελετε να το τραβηξετε και να το χρησιμοποιησετε οπως να ναι για οτι να ναι καντε το! απλα ελληνικα εγραψα και οχι κανα πυθαγορειο θεωρημα! δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις τι λεω. και στο κατω κατω κανεις δεν σε κλεβει ,αν δεν του δειξεις σε ποια τσεπη βρισκονται τα χρηματα σου... Δεν μπορω να κάνω το κορόιδο ούτε τα στραβά μάτια όταν με δουλεύει μία εταιρεία μπροστά στα μούτρα μου. Πριν λίγους μήνες έστελνε μηνύματα σε όλους ότι με ανανέωση 20 ευρώ και πάνω δώρο το τέλος συνδρομητών για πάντα. Και τώρα το καταργεί χωρίς καμία ενημέρωση! Αυτή τη φορά την πάτησε ο Vasileios. Την επόμενη μπορεί να είστε εσείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ. Οι προσφορές καταργούνται χωρίς ενημέρωση. Είπαμε κάνουν βλακείες συνέχεια αλλά μην το παρατραβάμε κι εμείς. :rolleyes: Ζητώ συγνώμη δε γνώριζα ότι ήταν προσφορά (βέβαια τώρα η απορία μου είναι γιατί έκανε χρήση του "για πάντα'). Αν και δε μου αρέσουν οι υπερβολές και οι χαρακτηρισμοί (ο πρώτος ήταν) αντέδρασα έτσι διότι το θεώρησα κοροϊδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ετσι κι αλλιώς την έχουμε μάθει τη Wind, βγάζει μια προσφορά, χαίρεται ο κοσμάκης και στη συνέχεια την τροποποιεί ή την καταργεί λόγω ότι "δεν βγαίνει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Πάντοτε είχε προσφορές η wind με την άυλη κάρτα, πριν το 12% σου έβαζε μπόνους 10-15% του χρόνου ομιλίας ανάλογα με το ποσό που φόρτωνες. Πάνε αυτά σιγά σιγά... Μόνη δυνατότητα πια να ισοφαρίζεται κάπως το τέλος αυτό η 30άρα κάρτα της cosmote και το πρόγραμμα cashback της vodafone, καθώς και η q-card από 20 ευρώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Εχει δώσει πάρα πολλά η Wind, μία με την ηλεκτρονική ανανέωση, μία με τις 30άρες κάρτες που σου επέστρεφε το φόρο, λογικό κάποια στιγμή να πέσουν τα καράβια τους έξω. Δεν μπορεί μια εταιρεία να δίνει συνέχεια προσφορές και να είναι πάντοτε τελευταία και καταϋδρωμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Έτσι είναι, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν έφτασε εκεί που έφτασε η wind μόνο από τις προσφορές στην καρτοκινητή, που όντως ήταν πολλές και καλές, έγιναν διάφορες αγοραπωλησίες από επενδυτικά σχήματα, δανεισμοί, μεταφορές έδρας, πτωχεύσεις... Ό,τι πρέπει για μυθιστόρημα.. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Δεν είπα ότι έφτασε εκεί που έφτασε μόνο από τις προσφορές. Εφταιξε στην αρχή κάκιστο όνομα και μετά αντε να το αλλάξει στην πορεία. Αν έχει η παρέα σου What's Up ή CU και εσύ έχεις F2G πιο πιθανό είναι να πας σε What's Up ή CU από το να παραμείνεις σε F2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Δεν είπα ότι έφτασε εκεί που έφτασε μόνο από τις προσφορές. Εφταιξε στην αρχή κάκιστο όνομα και μετά αντε να το αλλάξει στην πορεία. Αν έχει η παρέα σου What's Up ή CU και εσύ έχεις F2G πιο πιθανό είναι να πας σε What's Up ή CU από το να παραμείνεις σε F2G. Μαλλον δεν εχει whats up να δεις τι γίνεται τελευταία.. Μπορείς να δεις το αντιστοιχο thread εδώ.. Πολύ κλάμα, και αποτυχημένες κλήσεις.. Πολύ υπερφορτωμένο με κακή ποιότητα διαβάζω αλλα και ζώ. Εχω μια cosmocarta και σε πικονοκατοικημενες περιοχές ειναι για ΚΛΑΜΑΤΑ η cosmote WU (τα συμβόλαια τους δίνει προτεραιότητα) ΟΛΑ ειναι σχετικά.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Οχι, δεν έχω What's Up, έχω ένα συμβόλαιο Vodafone, ένα Cosmote, και ένα καρτοκινητό Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Στο θέμα μας σας παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Πριν λίγους μήνες έστελνε μηνύματα σε όλους ότι με ανανέωση 20 ευρώ και πάνω δώρο το τέλος συνδρομητών για πάντα. εγω απο την αλλη δεν θυμαμαι αυτο το για πάντα.... ..τεσπα...η συζητηση αυτη κατανταει κουραστικη....οποιος δεν γουσταρει ας παει αλλου ρε παιδια....μην ανακυκλωνουμε τις ιδιες συζητησεις.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Κατανοώ την αγανάκτησή σας. Φαντάζομαι ότι είναι πολύ κουραστικό να ακούτε διαρκώς νέες περιπτώσεις ασυνέπειας. Φανταστείτε λοιπόν κι εμάς που κάθε τόσο ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτά τα τεχνάσματα. Η φράση «για πάντα» αναφερόταν ρητά στο πρώτο κύμα μηνυμάτων που αφορούσε την προσφορά αυτή και απαιτούσε ενεργοποίηση της προσφοράς με αποστολή γραπτού μηνύματος. οποιος δεν γουσταρει ας παει αλλου ρε παιδια.... Θα πρότεινα να αντιστρέψουμε τον συλλογισμό ως εξής: όταν ενας πάροχος αδειοδοτείται από το ελληνικό κράτος να παρέχει ορισμένες υπηρεσίες, γνωρίζει το νομικό καθεστώς και ιδίως την νομοθεσία σχετικά με την προστασία του καταναλωτή καθώς και τις βασικές αρχές του ιδιωτικού δικαίου του τόπου όπου επέλεξε να δραστηριοποιηθεί ο συγκεκριμένος πάροχος. Αν κάποιος πάροχος δεν συμφωνεί με το ελληνικό αστικό δίκαιο, με την νομοθεσία προστασίας των καταναλωτών καθώς και με το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο και τις προστατευτικές αυτού υπέρ των καταναλωτών ρήτρες, είναι ελεύθερος να αποχωρήσει και να μεταφέρει τις δραστηριότητές του σε διαφορετικό έδαφος. Αν όμως επιμένει και παραμείνει στην Ελλάδα, τότε διέπεται από τους ελληνικούς νόμους. Το «σε όποιον γουστάρει» θα μπορούσατε να το πείτε για τις υπηρεσίες ή για το κοστολόγιο. Εδώ όμως πρόκειται για συμμόρφωση στον νόμο και για την τήρηση της στοιχειώδους καλόπιστης συμπεριφοράς. Κατά τα λοιπά παραμένω (και) στην wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 ... Θα πρότεινα να αντιστρέψουμε τον συλλογισμό ως εξής: .... Δεκτός ο συλλογισμός σου αλλά καθένας μας σκέφτεται διαφορετικά και είναι απολύτως λογικό αυτό. Ο δικός μου συλλογισμός είναι πιο απλός. Όταν κάποια εταιρεία δε με ικανοποιεί δε συνεχίζω να είμαι πελάτης της, άρα και να την χρηματοδοτώ. Αν παραμείνω, παρά τα συνεχή ατοπήματα της, τότε σημαίνει ότι αποδέχομαι ότι κάνει (για το λόγο ότι τα οφέλη της πιθανόν είναι τέτοια που υπερκαλύπτουν τα λάθη της) , συν κάτι ακόμα το οποίο το θεωρώ βασικό. Παραμένοντας, άρα και αποδεχόμενος ότι κάνει, χάνω το δικαίωμά μου να την κατηγορώ διαρκώς και σε όποιο ενδεχόμενο λάθος της. Ευκαιρίες και μάλιστα πολλές δίνουμε στους ανθρώπους όχι στις Α.Ε., ειδικά όταν μας έχουν δείξει ότι δεν αλλάζουν τακτική. Και για να μη ξεφεύγουμε πάλι από το θέμα. Θεωρώ ότι ο Vasileios είναι από τους πλέον ενήμερους στα θέματα κινητής και όχι μόνο, τηλεφωνίας, κι επειδή σε αυτόν έτυχε το περιστατικό, θα μπορούσε αν του είναι δυνατόν να μας θυμίσει αν τελικά η προσφορά ήταν για πάντα η δεν γινόταν αναφορά στο χρονικό διάστημα που θα ισχύει. Αυτό για να είμαστε ενήμεροι σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνουμε ανανέωση από κατάστημα της εταιρείας. Διαφορετικά καλός είναι και ο περιπτεράς της γειτονιάς μας και καλύτερα να τα δίνουμε σε αυτόν τα χρήματά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Καλημέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την ταυτοποιήση στοιχείων για τα καρτοκινητά.. Πήγα χθές και το μόνο που μου ζητήσανε στο κατάστημα ήταν μια φωτοτυπία της ταυτότητας και πάνω σε αυτή έγραψαν τον αριθμό μου... Αυτό το χαρτί το κράτησαν και μου είπαν ότι είμαι ετοιμος και ότι θα γίνει η ταυτοποίηση από αυτούς.. Δεν υπέγραψα τπτ και δεν μου κράτησαν τον αριθμό της SIM.. :wacko: Θα μου έρθει κάποιο μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Πάρε σε 2-3 μέρες στο 1260 και ρώτα αν έχεις ταυτοποιηθεί, αν όχι πήγαινε σε άλλο κατάστημα. Κανονικά θα έπρεπε να πάρουν και φωτοτυπία της αστυνομικής σου ταυτότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 ΑΥΤΟ ειπε το παιδι οτι κρατησαν.φωτοτυπια της ταυτοτητας Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Σόρρυ δεν το πρόσεξα. Λογικά είναι οκ, αλλά ας καλέσει στο 1260 γιατί λάθη γίνονται πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Καλημέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την ταυτοποιήση στοιχείων για τα καρτοκινητά.. Πήγα χθές και το μόνο που μου ζητήσανε στο κατάστημα ήταν μια φωτοτυπία της ταυτότητας και πάνω σε αυτή έγραψαν τον αριθμό μου... Αυτό το χαρτί το κράτησαν και μου είπαν ότι είμαι ετοιμος και ότι θα γίνει η ταυτοποίηση από αυτούς.. Δεν υπέγραψα τπτ και δεν μου κράτησαν τον αριθμό της SIM.. :wacko: Θα μου έρθει κάποιο μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση? Εμένα μου είχαν ζητήσει τους αριθμούς της κάρτας sim και είχα υπογράψει ένα χαρτί της ΕΕΤΤ και της Κυβέρνησης που έλεγε ότι με την παρούσα δήλωση όλα τα στοιχεία μου είναι αληθή κλπ. Πήγα σήμερα και έβαλα 3 ευρώ σ'έναν αριθμό F2G2 για να μην χάσω το 1,5G και το 0,10/λεπτό και όταν πήρα το 1269 μου είπε ότι έχω 5 ευρώ και κάτι λεπτά, ενώ πριν ανανεώσω είχα μέσα 0,07 ευρώ. Παίζει καμιά προσφορά ;;; :confused: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Εμένα μου είχαν ζητήσει τους αριθμούς της κάρτας sim και είχα υπογράψει ένα χαρτί της ΕΕΤΤ και της Κυβέρνησης που έλεγε ότι με την παρούσα δήλωση όλα τα στοιχεία μου είναι αληθή κλπ. Πλέον τους αριθμούς της sim τους βρίσκουν αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Εμένα μου είχαν ζητήσει τους αριθμούς της κάρτας sim και είχα υπογράψει ένα χαρτί της ΕΕΤΤ και της Κυβέρνησης που έλεγε ότι με την παρούσα δήλωση όλα τα στοιχεία μου είναι αληθή κλπ. Πήγα σήμερα και έβαλα 3 ευρώ σ'έναν αριθμό F2G2 για να μην χάσω το 1,5G και το 0,10/λεπτό και όταν πήρα το 1269 μου είπε ότι έχω 5 ευρώ και κάτι λεπτά, ενώ πριν ανανεώσω είχα μέσα 0,07 ευρώ. Παίζει καμιά προσφορά ;;; :confused: Ίσως να σου ήρθε μήνυμα διπλασιασμού της πρώτης κάρτας και να μην το έλαβες , αν το είχες κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Ίσως να σου ήρθε μήνυμα διπλασιασμού της πρώτης κάρτας και να μην το έλαβες , αν το είχες κλειστό. Ο διπλασιασμός δεν γίνεται μόνο στην WIND Καρτοκινητή?:blink::wacko: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts