Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι πιο φθηνη και καλυτερη απ ολες ειναι αλλα δυστηχως πολλα προβληματα, εμενα εδω και κανενα μηνα δε μετραει σωστα τις καρτες που βαζω το win club τους πηρα τηλεφωνο απαντησαν σε μια βδομαδα, αλλο τους ειπα εγς αλλο εκαναν αυτοι, χαιρετησματα δηλαδη..
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι. Ξέρω ότι η προσφορά που δίνει με τα 1500 λεπτά και sms περιέχει και 100ΜΒ Ιντερνετ( στη διαφήμιση τους αυτό λεει). Στο κινητό μου ήρθε όμως μήνυμα από τη wind και μου λέει για 1,5GB. Τι ισχύει τελικά?? Edited by Johnny_Nik

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι. Ξέρω ότι η προσφορά που δίνει με τα 1500 λεπτά και sms περιέχει και 100ΜΒ Ιντερνετ( στη διαφήμιση τους αυτό λεει). Στο κινητό μου ήρθε όμως μήνυμα από τη wind και μου λέει για 1,5GB. Τι ισχύει τελικά??

πάρε το 1245 ή στείλε YΠ με sms να δεις. Κι εμένα το sms έλεγε για 1,5GB αλλά τόσο δικαιούμε γιατί ενεργοποίησα πριν τις 23/3 υποθέτω σε όσους είχαν ενεργοποίησει μετά το sms θα έλεγε για 100MB αλλά όλο και κάποιο λάθος θα μπορεί να έγινε

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ήρθε το ακούλουθο μνμ σε χρήστη f2go ο οποιος ταξιδεύει με πλοίο "WIND, ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ.ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ" γνωρίζει κανείς τι είναι;και πόσο υψηλές ειναι αυτές οι "υψηλές χρεώσεις" που λέει. Γενικώς μες στο πλοίο δεν έχει σήμα παρα μόνο στα καταστρώματα.για να μπορεί να επικοινωνήσει κανείς πρέπει να κάνει χρήση αυτού του "δορυφορικού δικτύου διεθνούς περιαγωγής"¨που αναφέρει;

Ήρθε το ακούλουθο μνμ σε χρήστη f2go ο οποιος ταξιδεύει με πλοίο "WIND, ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ.ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ" γνωρίζει κανείς τι είναι;και πόσο υψηλές ειναι αυτές οι "υψηλές χρεώσεις" που λέει. Γενικώς μες στο πλοίο δεν έχει σήμα παρα μόνο στα καταστρώματα.για να μπορεί να επικοινωνήσει κανείς πρέπει να κάνει χρήση αυτού του "δορυφορικού δικτύου διεθνούς περιαγωγής"¨που αναφέρει;

να υποθεσω ταξιδευε προς Ιταλια η εκανε κρουαζιερα...σε καποια απο αυτα που ετυχε να ταξιδεψω οι χρεωσεις ειναι οσο αν τηλεφωνεις απο Ισλανδια η τις ΗΠΑ ...κατα συνεπεια αρκετα ακριβα...

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Δεν βήκα κάτι στην WIND, βρήκα όμως στην Vodafone και φαντάζομαι οι χρεώσεις θα είναι ανάλογες

Υπηρεσία περιαγωγής μέσω δορυφορικής κάλυψης σε πλοία

Κατά την διάρκεια ταξιδίου με πλοίο σε διεθνή χωρικά ύδατα (Μεσόγειος, Αδριατική, Βόρεια Θάλασσα, Βαλτική, Καραϊβική κλπ) υπάρχει δυνατότητα χρήσης του κινητού μέσω περιαγωγής με την υπηρεσία δορυφορικής κάλυψης σε πλοία. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται μέσω σχετικού δορυφορικού εξοπλισμού του εκάστοτε πλοίου και για την χρήση της δεν απαιτείται η κατοχή ειδικής δορυφορικής συσκευής από τον χρήστη.

Ειδικότερα στη γραμμή Ελλάδας - Ιταλίας αφενώς στα πλοία της Anek Lines, όπου στην περίπτωση αυτή η ένδειξη κάλυψης δικτύου που εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού είναι ο κωδικός 90119 (Vodafone Malta Maritime), και αφετέρου στα πλοία της Superfast και Minoan Lines, όπου στην περίπτωση αυτή η ένδειξη κάλυψης δικτύου που εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού είναι το λογότυπο του δικτύου SIMMIN, οι εξερχομένες κλήσεις τιμολογούνται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Vodafone Malta Maritime

6,0911  / λεπτό

SIMMIN

6,0911  / λεπτό

Αντίστοιχα οι εισερχόμενες κλήσεις τιμολογούνται σύμφωνα με τις χρέωσεις λήψης περιαγωγής Ευρώπης (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) προσαυξημένες σύμφωνα με τα τέλη του ξένου συγκεκριμένου δικτύου για λήψη περιαγωγής συν ΦΠΑ 21%.

Και σε μένα ακόμα δεν έχει λυθεί το πρόβλημα...Το 1245 εξακολουθεί να μου λέει ότι δεν έχω δωρεάν υπόλοιπο.

Θα περιμένω να δω τι θα γίνει και σήμερα και αύριο θα ξαναπάρω!

Εντωμεταξύ το site τους έχει πέσει εδώ και 3 μέρες σχεδόν...

Ανοργανωσιά!

Παιδιά μόλις έστειλα μήνυμα στο 1245 και παρατήρησα ότι το πρόβλημα λύθηκε και ότι μου έβαλαν τα δωρεάν λεπτά,μηνύματα και το 1,5GB.

Ουφ,όλα καλά!

Παιδιά μόλις έστειλα μήνυμα στο 1245 και παρατήρησα ότι το πρόβλημα λύθηκε και ότι μου έβαλαν τα δωρεάν λεπτά,μηνύματα και το 1,5GB.

Ουφ,όλα καλά!

ναι και μενα μου τα βαλαν....!

Ρε μαγκες να ρωτησω κατι?

Σε εμας με το καταργημενο σταματησαν να ισχυουν οι προσφορες του τυπου 5 λεπτα για κα8ε 10 που σε καλουν???

Ειχα ενεργοποιησει τν προηγουμενο μηνα αλλα δν μου ειρ8ε τπτ...

Κ αν ισχυει ακομα 8υμιστε μου σε ποιο ενεργοποιουμε/μα8ενουμε το υπολοιπο.

στείλε κενό στο 1240 .

Πιθανόν να σου πεί ότι είναι ήδη ενεγοποιημένο οπότε δεν πέρασε ο μήνας.

Το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών ομιλιας με κλήση στο 1269

Κι εμένα μου ήρθαν κανονικά τα 20' στις 31 μέρες.

Και το ξαναενεργοποίησα με κενό μήνυμα στο 1240.

Έχω φ2γ2.

Δεν εχετε δωρεαν υπολοιπο λεει ακομα!!!Μα καλα τι εταιρεια ειναι αυτη;;;

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

ρε παιδια εγω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απο τα προβληματα που αναφερετε και τα λεπτα μου κανονικα μπηκαν! αλλο ομως ειναι το προβλημα. εχετε δοκιμασει να παρετε τηλεφωνο αριθμο 699... πακετο f2g που εχει γινει φορητοτητα απο q? εμενα με χρεωνει!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Δεν εχετε δωρεαν υπολοιπο λεει ακομα!!!Μα καλα τι εταιρεια ειναι αυτη;;;

Eμενα το φτιαξανε χθες !:D:D:D

ρε παιδια εγω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απο τα προβληματα που αναφερετε και τα λεπτα μου κανονικα μπηκαν! αλλο ομως ειναι το προβλημα. εχετε δοκιμασει να παρετε τηλεφωνο αριθμο 699... πακετο f2g που εχει γινει φορητοτητα απο q? εμενα με χρεωνει!

μηπως ειναι ακομα στη διαδικασια φορητοτητας;;;η μηπως και σε σενα δεν μπηκαν τα λεπτα και τα μηνυματα;

Eμενα το φτιαξανε χθες !:D:D:D

Σου ηρθε μυνημα οτι εχεις τα λεπτα??

Όχι δεν του ήρθε. Μόνος του το κοίταξε (αδερφός μου είναι). Μάλλον σταδιακά θα το φτιάξουν σε όλους.
مفاجأة

παιδες λογω φορτου εργασιας δεν εχω ασχοληθει με τα προγραμματα και τις αλλαγες τους το τελευταιο διαστημα.ειχα αυτο το προγραμμα που ητανε αντιστοιχο του φρογκ με 0,1/μιν και νομιζω οτι εχει καταργηθει απο τον τροπο που ξοδευω την καρτα σε χρονο dt.τι αντιστοιχο υπαρχει αυτη την περιοδο για να μεταφερθω αν μπορει καποιος να βοηθησει.ευχαριστω

Όχι δεν του ήρθε. Μόνος του το κοίταξε (αδερφός μου είναι). Μάλλον σταδιακά θα το φτιάξουν σε όλους.

Μακαρι να φτιαξει γιατι δεν θα αντεξω παλι ενα μηνα χωρις τηλεφωνο!!!

παιδες λογω φορτου εργασιας δεν εχω ασχοληθει με τα προγραμματα και τις αλλαγες τους το τελευταιο διαστημα.ειχα αυτο το προγραμμα που ητανε αντιστοιχο του φρογκ με 0,1/μιν και νομιζω οτι εχει καταργηθει απο τον τροπο που ξοδευω την καρτα σε χρονο dt.τι αντιστοιχο υπαρχει αυτη την περιοδο για να μεταφερθω αν μπορει καποιος να βοηθησει.ευχαριστω

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το F2G2.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι: όταν παίρνεις το 1269, αυτό που σου λέει για τη δήλωση των καρτοκινητών το λέει σε όλους ή μόνο σε αυτούς που δεν έχουν κάνει τη δήλωση;

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το F2G2.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι: όταν παίρνεις το 1269, αυτό που σου λέει για τη δήλωση των καρτοκινητών το λέει σε όλους ή μόνο σε αυτούς που δεν έχουν κάνει τη δήλωση;

Και σε εμενα που το εχω δηλωσει...

Θα καλέσεις 1269 , πάτα 1 και άκουσε το μήνυμα μέχρι τέλους

Εκει σου λέει σε πιό πακέτο είσαι. Ενημέρωσε μας.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ απο τα τρεια f2go το ενα δεν ανανεωσε τα 1500 μου ειπαν απο δευτερα και εαν δεν ερθει μηνυμα μεχρι τριτητεταρτη να τους παρω τηλεφωνο .ενα στα τρεια δεν δουλεψε. Σε ενα φιλο δυο στα εξι δεν δουλεψε καλα παμε θα στρωσει

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ στην παρεα ενταξη τα f2go διορθωθηκαν τα δυο του φιλου μου την δευτερα και το ενα το δικο μου σημερα τριτη οποτε .ολα καλα ψηφιζω wind.Ηταν με το 1,5 giga γιαυτο ζοριζομουνα ?Και τωρα εντελως τυχαια περιμενοντας την τελλας 20 ημερες να με συνδεση τα ξεσκισα κοντα στα 1.5 γιγα το καθενα απο τα 3 γιγα του απριλιου οποτε δοκιμαστηκε η προσφορα Ναναι καλα η WIND κιαλλα τετοια.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova