cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 7 minutes ago, spoukos said: Στο νέο νούμερο που μου δώσανε και μένα δώρο, όταν το ενεργοποίησα την Παρασκευή δεν ίσχυε η προσφορά με τα απεριόριστα και πήρα 240gb τα 200 μόνο στην πρώτη ανανέωση αλλά με rollover. Αυτό σημαίνει ότι αν βάζω κάρτα κάθε μήνα θα τα κρατάω αυτά που μένουν και θα μπενουν +38gb κάθε φορά. Μου είπε η κυρία πως η προσφορά άρχισε από βδομάδα γιαυτό εγώ πήρα την προηγούμενη. Στο κάτω κάτω όμως δεν με πολύ ενδιαφέρει καθώς δεν χρησιμοποιώ παραπάνω από 40gb κάθε μήνα. Τι περιθώριο είχες να τα ενεργοποιήσεις; Σου έγραφε κάποια ημερομηνία; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, cu2goup said: Τι περιθώριο είχες να τα ενεργοποιήσεις; Σου έγραφε κάποια ημερομηνία; Όχι. Το ενεργοποίησα γιατί είχα δουλειές αυτές τις μέρες και ήθελα να το βάλω σε άλλο όνομα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, spoukos said: Σήμερα ενεργοποιηθηκα στο δίκτυο και έλαβα αυτά τα μηνύματα. Είναι για 1 χρόνο τα απεριόριστα και μετά 38gb σε κάθε ανανέωση επ αόριστον Ρε παιδια, για ποιο λόγο ο ενθουσιασμός; Στην ουσία δίνει αυτό που έδινε και η CU (απεριόριστα με κάθε ενεργοποίηση πακέτου). Στην αρχή μου μπήκε η υποψία ότι με μια απαξ ανανέωση 13€ ξεμπερδευεις για 1 χρόνο με απεριόριστα αλλά λέω... αποκλείεται! Edited 2 ώρες πριν by gpapas640 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, gpapas640 said: Ρε παιδια, για ποιο λόγο ο ενθουσιασμός; Στην ουσία δίνει αυτό που έδινε και η CU (απεριόριστα με κάθε ενεργοποίηση πακέτου). Στην αρχή μου μπήκε η υποψία ότι μια απαξ ανανέωση 13€ ξεμπερδευεις για 1 χρόνο με απεριόριστα αλλά λέω... αποκλείεται! Το CU το έδωσε για 9 μήνες... Άλλα και πώς να μην ενθουσιαστείς όταν κάνει η Nova τέτοια προσφορά σε καρτοκινητό!!! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Just now, cu2goup said: Το CU το έδωσε για 9 μήνες... Άλλα και πώς να μην ενθουσιαστείς όταν κάνει η Nova τέτοια προσφορά σε καρτοκινητό!!! Βέβαια ούτε η μάνα τους δε τη ξέρει τη προφορά εδώ την ανακαλύψαμε. Πολύ αθόρυβο. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Αφού σας το έχω πει εδω και ένα μήνα. Προωθητική στο φβ θα το δείτε. Όλοι τρέξατε για το 9 μηνο, εγώ πήρα αυτο. Αλλα επειδή δεν τους έχω πλέον εμπιστοσύνη, μπορεί κάποια στιγμή να το κόψουν. (Υποθέτω στα 2 χρόνια) Κρύβετε λόγια να το έχουν λίγοι 😁 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 ώρα πριν, p_k said: Εντάξει, είναι πάρα πολύ καλή προσφορά. σαν Lidl plus plus αλλά χωρίς Lidl ένα πράμα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Δεν γνωρίζω από προσφορές Lidl 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Δεν έχετε εκεί στη Θεσσαλονίκη; 😅 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Έχουμε αλλά δεν πηγαίνουμε 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 5 minutes ago, p_k said: Δεν γνωρίζω από προσφορές Lidl https://myphone.gr/forum/topic/29857/?do=findComment&comment=7343070 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 2 minutes ago, Bas said: https://myphone.gr/forum/topic/29857/?do=findComment&comment=7343070 Αααα οκ φίλε μου, τώρα το πιασα! 😉 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 8 minutes ago, p_k said: Έχουμε αλλά δεν πηγαίνουμε Καλύτερα τα περισσότερα δεν υπάρχει σήμα σε καμία εταιρεία 😂 Σε όποιο λιντλ και να χω πάει με καμία εταιρεία δεν είχα πάνω από 200mbps Σκλαβενίτης ονλυ να χεις σήμα 😋 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts