VIPdriver Δημ. February 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2024 Θυμίστε μου λίγο, πού στελνουμε το 94 ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2024 Στο 1264 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. February 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2024 Και σε μένα λέει ότι δεν επαρκεί το υπόλοιπο, αλλά φοβάμαι να βάλω κάρτα γιατί έχω υποψιες ότι πρεπει να έφαγα πορτα στο παρελθόν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 Σε ποιο αναφέρεσαι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 8 ώρες πριν, hercoulis said: Στην Q, δουλεύει? Το δοκίμασα και μου γράφει δεν επαρκεί το υπόλοιπο. Όντως τώρα; Να βάλω κάρτα; Επισης η προσφορά του 31 δεν ανανεώθηκε παρόλο που μπήκε ο μήνας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 12 minutes ago, Driver_3 said: Το δοκίμασα και μου γράφει δεν επαρκεί το υπόλοιπο. Όντως τώρα; Να βάλω κάρτα; Επισης η προσφορά του 31 δεν ανανεώθηκε παρόλο που μπήκε ο μήνας. Σε φίλο στην προηγούμενη σελίδα με Q-telecom δεν του το ενεργοποιούσε υγ:το ενεργοποίησε κανένας άλλος;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 6 ώρες πριν, kmpatra said: Σε ποιο αναφέρεσαι? Στο 22 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 Το πιο "απλο λογικο συμφωνα με το ξουραφι του Οκαμ ειναι οτι προκειται περι αλλα ντ'αλλα , αλλου γι'αλλου παμε κι οπου βγει εταιρια. Συμβατο δλδ και με τα μετρα και σταθμα των πελατων της σε αυτου του ποιου υπηκοων χωρας. Η αμεσως επομενη εξηγηση , μικροτερης πιθανοτητας απο την παραπανω, ειναι οτι η κουτοπονηρια σ'αυτη την εταιρια ειναι ο,τι επακριβως πιανει σε αυτου του ποιου πελατες, ταιριαστη ιδια κι ομοια δλδ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Οποια εξηγηση κι αν "διαλεχτει" απο τις #2# παραπανω κβαντισμενες εξηγησεις/νοηματοδοτησεις, το ιδιο συμπερασμα προκυπτει: Η μαυρη εταιρια η ταιριαστη, ιδια κι ομοια με του αυτου ποιου πελατες. Συνεπειες αναποφευκτες, αργα η γρηγορα. Ας τις τρεναρετε οι >95% αναμεταξυ μας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 Τελειωσε η φιλοσοφική ανάλυση? Για πες μας τωρα και κατι χρήσιμο,εσυ δηλαδή πηρες άλλα 600' & 600mb στο ληγμένο q? Τα δείχνει ακόμα? 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 Καλό μήνααααααααα σε ΌΛΟΥΣ... Το έχει ενεργοποίηση κανένας μας???? 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 Μπηκαν σε κανεναν τα 600+600; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 3 minutes ago, VIPdriver said: Μπηκαν σε κανεναν τα 600+600; Μάλλον στης 20 Μαρτίου που τα βάλαμε θα μπούνε Ξανά... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 Το μήνυμα έλεγε για την πρώτη του μηνός. Περιμένω στην εξυπηρέτηση να δω αν μου απαντήσουν... Δεν αποκλείω επειδή έλειπε η λέξη δωρεάν στο μήνυμα ενεργοποίησης, να απαιτεί ανανέωση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 5 minutes ago, damianos said: Μάλλον στης 20 Μαρτίου που τα βάλαμε θα μπούνε Ξανά... Λογικά ναι 3 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 34 minutes ago, damianos said: Καλό μήνααααααααα σε ΌΛΟΥΣ... Το έχει ενεργοποίηση κανένας μας???? Σε φίλο μου με υπόλοιπο γύρω στα 5 εύρη δεν μπαίνει 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 Μας τρολλαρουν τελευταία αυτοί... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 21 minutes ago, aektzhs 1 said: Σε φίλο μου με υπόλοιπο γύρω στα 5 εύρη δεν μπαίνει Ούτε σε εμένα μπαίνει 5+ έχω 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 Εγώ έχω 0,01 μπορεί να φταίει αυτό... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 Γενικά από αυτές τις προσφορές, μόνο το 31 πρόλαβα. Τι διάολο; Δεν ανήκω στο 5% εγώ; 7 minutes ago, damianos said: Εγώ έχω 0,01 μπορεί να φταίει αυτό... Αυτό έγραψε σε εμένα 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 Μήπως το μυστικό είναι να έχεις πάνω από 16,20€?????? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_90 Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 Για το 22 έχω 12.5€ και δεν μπήκε 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 Μπα δεν νομίζω. Ή κατασκοπεύουν εδώ, ή έχουν κάποιο σύστημα που κλείνει τις προσφορές όταν περάσει κάποιος αριθμός ενεργοποιήσεων. Μάλλον τους "ετσουξε" η "ξεχασμένη" 94. 5 minutes ago, damianos said: Μήπως το μυστικό είναι να έχεις πάνω από 16,20€?????? Το πιο πιθανό είναι να την πάρει κάποιος που έχει λάβει το μήνυμα. Ίσως εκ παραδρομής φαινόταν διαθέσιμη σε όλους 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 Και τα 2,70€ κέρδος τούς είναι... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 1 ώρα πριν, damianos said: Καλό μήνααααααααα σε ΌΛΟΥΣ... Το έχει ενεργοποίηση κανένας μας???? δεν ειναι διαθέσιμη σε μενα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 1 ώρα πριν, damianos said: Καλό μήνααααααααα σε ΌΛΟΥΣ... Το έχει ενεργοποίηση κανένας μας???? Σε δύο f2go μου έβγαλε αυτά τα μνμ.Στο ένα έχω υπόλοιπο 1,5 ευρώ και στο αλλο 13,3 οπότε μάλλον δεν ισχύει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts