eatmydust Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Θα πρότεινα να αποφεύγονται οι πειραματισμοί, γιατί υπάρχει η περίπτωση να αλλάξει κάποιος με f2g2 σε f2g5 π.χ. ή το αντίστροφο και μετά να μη τον αφήνει να επιστρέψει. εχεις δικιο. ζητω συγνωμη. εγω απλα απαντησα με βαση τις συζητησεις που γινονται εδω και καμια 10αρια σελιδες. ;) Του απαντάς τότε κι εσύ. "Αστό αγαπητέ θα το ταυτοποιήσω στην ΧΧΧ ή στην ΧΧΧ τώρα που το μεταφέρω με φορητότητα, μαζί με καμιά 10αρία φίλους μου" πολυ καλη απαντηση, να δεις για ποτε στο ταυτοποιουν. αν και δεν πιστευω να κοιταξουν σε ποιο προγραμμα εισαι. παιρνουν μονο τη sim και γραφουν αριθμο sim και στοιχεια ταυτοτητας σου. Φορητοτητα ειναι να μεταφερθεις σε αλλη εταιρια κρατοντας το ιδιο νουμερο? Ναι. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ''Το λέω γιατί το έκανα σε μια κάρτα q οπότε γιατί να μην δεν γίνεται και στην wind.'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 εχεις δικιο. ζητω συγνωμη. εγω απλα απαντησα με βαση τις συζητησεις που γινονται εδω και καμια 10αρια σελιδες. ;) ... Δε το έγραψα για να σε φέρω σε δύσκολη θέση. :O :) Μια πρόταση έκανα για να αποφευχθούν πιθανά μπερδέματα. Όποιος θέλει κάνει ότι θέλει. :) ''Το λέω γιατί το έκανα σε μια κάρτα q οπότε γιατί να μην δεν γίνεται και στην wind.'' Δε το γνωρίζω οπότε ... . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ρε παιδια σορρυ αλλα............... η χρεωση στο f2go2 ειναι/ηταν 0.10 προς ολους η μονο προς τους f2go??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impro Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ''Το λέω γιατί το έκανα σε μια κάρτα q οπότε γιατί να μην δεν γίνεται και στην wind.'' Σοβαρα? Εμενα χθες που ταυτοποιησα εναν καινουργιο αριθμο q (λογω του free internet) μονο αποτυπωματα δεν μου πηραν και συ την εκανες μεσω τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ρε παιδια σορρυ αλλα............... η χρεωση στο f2go2 ειναι/ηταν 0.10 προς ολους η μονο προς τους f2go??? Προς όλους (σταθερά, κινητά) είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Ναι από το τηλέφωνο σε ρωτάνε τον αριθμό τηλεφώνου τον αριθμό της sim όλα τα στοιχεία από την ταυτότητα την διεύθυνση- ένα σταθερό τηλέφωνο και το ΑΦΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Οσοι εχουν περισευαμενα F2G2 και θελουν να τα πουλησουν θα τα χρησοπληρωση οποιος θελει να τα παρει!!!:D:D:D Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Δεν είναι δυνατόν η wind να δώσει και απεριόριστες κλήσεις σε όλο το δίκτυο της και τις χρεώσεις του f2g2... Μη λέμε και παράλογα πράγματα... Μετά θα το έκλεινε και το μαγαζί εντελώς... Ποίος ο λόγος μετά να υπάρχουν τα συμβόλαια και ποιος ο λόγος να υπάρχουν και τα εταιρικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Περιμενει κανεις να ΜΗΝ καταργησει το 0,10; Ερχεται και αυτο, 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Περιμενει κανεις να ΜΗΝ καταργησει το 0,10; Ερχεται και αυτο, 100%. Έχεις κάποια αξιόπιστη πληροφορία εκ των έσω, ή απλά το υποθέτεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Περιμενει κανεις να ΜΗΝ καταργησει το 0,10; Ερχεται και αυτο, 100%. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Περιμενει κανεις να ΜΗΝ καταργησει το 0,10; Ερχεται και αυτο, 100%. Τι να κατεργηθει??? Αυτο που κατεργησε??? Το F2G2 ανηκει στο παρεελθον, και οτι αποσυρετε εμπορικα μενει ως εχει, δεν αποσυρεται και μετα αλλαζει. Το εχουμε ξαναπει. Ειναι νομος της αγορας. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Έχεις κάποια αξιόπιστη πληροφορία εκ των έσω, ή απλά το υποθέτεις? Οχι, αλλα τι πιο αξιοπιστο απο την ιδια την αναξιοπιστια της wind;; Τι να κατεργηθει??? Αυτο που κατεργησε??? Το F2G2 ανηκει στο παρεελθον, και οτι αποσυρετε εμπορικα μενει ως εχει, δεν αποσυρεται και μετα αλλαζει. Το εχουμε ξαναπει. Ειναι νομος της αγορας. Δες πχ την ελαχιστη διαρκεια 45" που περασε σε ολα τα συμβολαια, παλια και νεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Τι να κατεργηθει??? Αυτο που κατεργησε??? Το F2G2 ανηκει στο παρεελθον, και οτι αποσυρετε εμπορικα μενει ως εχει, δεν αποσυρεται και μετα αλλαζει. Το εχουμε ξαναπει. Ειναι νομος της αγορας. Συνυπογράφω τα λεγόμενα σου, και για αυτόν ακριβώς το λόγο είναι που έχω τη περιέργεια αν αυτό που λέει ο Nrg είναι δική του εκτίμηση, ή εσωτερική πληροφορία, γιατί αν όντως η Wind σκέφτεται κάνει κάτι τέτοιο, η χασούρα που θα έχει από τις φορητότητες και τις καταγγελίες, θα είναι πολλάκις μεγαλύτερη από το να αφήσει τη κατάσταση ως έχει... με απλά λόγια, αν το κάνει, θα είναι καθαρά μια κίνηση αυτοκτονίας και μόνο. :!: Εμένα άλλο με παραξενεύει και με βάζει σε υποψίες: γιατί δεν αφήνουν το κόσμο να μεταφερθεί στο Wind International μέσω του 1260, διαδικασία η οποία αναφέρεται και στο Site της Wind, από τη στιγμή μάλιστα που είναι εμπορικά διαθέσιμο?! :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Ο αδερφος μου εχει vodafone240 προνομιακο απο το 2002, του εχουν πει 100φορες να παρει μεγαλυτερη επιδοτηση και να αλλαξει προγραμμα και δεν θελει και εννοειται πως τις χρεωσεις του δεν τις εχουν πειραξει!!! Δεν μπορουν να σου αλλαξουν χρεωσεις σε κατι που δεν υπαρχει πλεον. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Εμένα άλλο με παραξενεύει και με βάζει σε υποψίες: γιατί δεν αφήνουν το κόσμο να μεταφερθεί στο Wind International μέσω του 1260, διαδικασία η οποία αναφέρεται και στο Site της Wind, από τη στιγμή μάλιστα που είναι εμπορικά διαθέσιμο?! :shifty: Στη χαρτινη συσκευασια του international γραφει "Η καρτοκινητη που σε φερνει κοντα στους δικους σου στην Ελλαδα και στην πατριδα σου".Μαλλον το πακετο αυτο το προοριζουν μονο για αλλοδαπους και γι'αυτο δεν επιτρεπουν την αλλαγη απο καποιο αλλο πακετο στο international.Δεν νομιζω να υπαρχει αλλοδαπος που να επιλεγει πακετο με κριτηριο το "σημα καμπανα" ενω υπαρχουν πολλοι Ελληνες που με την καταλληλη διαφημιση θα πανε σε πακετα με πιο ακριβες χρεωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Περιμενει κανεις να ΜΗΝ καταργησει το 0,10; Ερχεται και αυτο, 100%. Οχι, αλλα τι πιο αξιοπιστο απο την ιδια την αναξιοπιστια της wind;; Δες πχ την ελαχιστη διαρκεια 45" που περασε σε ολα τα συμβολαια, παλια και νεα. Εδω και μηνες καλοπερναμε στο F2G2 ...Το κρατησε η wind στα 10 λεπτα το λεπτο παρολο που το frog το σταματησε...Παλι αναξιοπιστη συμφωνα με την λογικη σου γιατι δεν το πηγε 21λεπτα το λεπτο οπως και το FROG :X:X:X Δεν θα της ελεγε κανεις τιποτα..Αλλα το κρατησε στα 10 λεπτα...Στην τελικη οσο κρατησει..Εξαλλου δεν υπαρχει κατι φτηνοτερο..Απλα καλο ειναι να βλεπουμε και τα θετικα οχι μονο τ΄αρνητικα...Και επισης 45΄΄ στα συμβολαια δεν περασε μονο η wind.Πρωτη περασε η vodafone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=249982 Edited February 11, 2010 by sideras1985 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Χτες Τετάρτη το απόγευμα δοκίμασα από το φ2γ5 να πάρω το 1342 και το σύστημα μου έδινε τη δυνατότητα να πάω είτε στο F2G είτε στη NEA είτε να τερματίσω την κλήση. Φυσικά, απλώς έκλεισα τη γραμμή. Για το wind sharing τι λέτε; Υπάρχει και θα υπάρχει; Έχω 100€ σαν σε "τράπεζα" στο δεύτερο f2g2 που το έχω πάντα στο σπίτι -για να μην τυχόν και χάσω/μου κλέψουν το κινητό μου και χάσω και τα ευρώ. Ελπίζω να συνεχίσει να υπάρχει γιατί αλλιώς θα μου κλειδωθούν στο 2ο f2g τα λεφτουδάάάάκια μου! :p Άμα πάρει κανείς μυρωδιά ότι πρόκειται να καταργηθεί το wind sharing παρακαλώ ενημερώστε με ΑΜΕΣΑ!!! thnx! Ο αδερφος μου εχει vodafonhttp://www.myphone.gr/forum/image/smilies/tongue.gife240 προνομιακο απο το 2002, του εχουν πει 100φορες να παρει μεγαλυτερη επιδοτηση και να αλλαξει προγραμμα και δεν θελει και εννοειται πως τις χρεωσεις του δεν τις εχουν πειραξει!!! Δεν μπορουν να σου αλλαξουν χρεωσεις σε κατι που δεν υπαρχει πλεον. Φίλε μου το ξανανέφερες -κι εμένα πατέρας μου το ίδιο V240 έχει! :) Αλλά εκεί υπάρχει συμβόλαιο! Στο καρτοκινητό δεν υπάρχει. Εντάξει, υπάρχει ο νόμος της αγοράς αλλά αυτό επαφίεται στην καλή διάθεση και τη μπέσα :lol: της wind. Και, αν θυμάσαι, ακόμα και στο V240 άλλαξαν κάποια στιγμή οι χρεώσεις για τον χρόνο μετά την κατανάλωση των 240', και ο ελάχιστος χρόνος κλήσης πήγε στα 45" από 30". Ό,τι δεν υπάρχει γραπτά στο συμβόλαιο μπορεί να αλλάξει, λοιπόν, ακόμα και στους συνδρομητές με συμβόλαιο. Πόσο μάλλον στους καρτοκινητούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Στη χαρτινη συσκευασια του international γραφει "Η καρτοκινητη που σε φερνει κοντα στους δικους σου στην Ελλαδα και στην πατριδα σου".Μαλλον το πακετο αυτο το προοριζουν μονο για αλλοδαπους και γι'αυτο δεν επιτρεπουν την αλλαγη απο καποιο αλλο πακετο στο international.Δεν νομιζω να υπαρχει αλλοδαπος που να επιλεγει πακετο με κριτηριο το "σημα καμπανα" ενω υπαρχουν πολλοι Ελληνες που με την καταλληλη διαφημιση θα πανε σε πακετα με πιο ακριβες χρεωσεις. δεν ειναι λογικο να μην μπορεις να κανεις την αλλαγη...στην voda γινεται... ...εκει μαλιστα εχω για κυριο νουμερο ενα international... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 δεν ειναι λογικο να μην μπορεις να κανεις την αλλαγη...στην voda γινεται... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου, απ'οτι φαινεται ομως στη wind εχουν αλλη γνωμη.Τα πακετα με τις φθηνες χρεωσεις τα διαφημιζουν ελαχιστα εως καθολου ετσι ωστε να πανε σε αυτα μονο οσοι ενημερωνονται διεξοδικα.Με μια πρωτη ματια το international της wind υπερτερει του ανταγωνισμου γιατι με ανανεωσεις απο 20€ και ανω δεν χρεωνει τον φορο καρτοκινητης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Περιμενει κανεις να ΜΗΝ καταργησει το 0,10; Ερχεται και αυτο, 100%. Άιντε πάλι. Είπαμε, αν το καταργήσει, αναλόγως θα πράξει ο καθένας. Μέχρι τότε πορευόμαστε ως έχει. Αν αυτή η κατάργηση γίνει γίνει σε ένα μήνα θα έχεις δίκιο, αν όμως γίνει σε ένα χρόνο π.χ. αλλάζει το πράγμα. Οι ετικέτες όπως π.χ., αναξιόπιστη η Wind, κλέφτες στη Vodafone, τεμπέληδες στη Cosmote, δε προσφέρει τίποτα στην κουβέντα και στην ενημέρωση μέσα στο το φόρουμ. Το αντίθετο προσθέτει μια ακόμα ετικέτα σε όποιον τα γράφει, έτσι ώστε στο τέλος θα γράψει κάτι το οποίο θα ισχύει και οι περισσότεροι απλά θα το αγνοήσουν. (Δεν είναι προσωπικό για εσένα αλλά γενικότερη παρατήρηση) Κοιτάμε τι γίνεται και ο καθένας επιλέγει αυτό που θεωρεί ότι τον συμφέρει περισσότερο. Το ποιος θα μας τα πάρει είναι το λιγότερο. Η ουσία είναι ότι θα μας τα πάρει :lol: . Ας ψαχνόμαστε λοιπόν για το καλύτερο αποτέλεσμα δια μέσου πληροφοριών και όλα τα υπόλοιπα έπονται. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Άιντε πάλι. Είπαμε, αν το καταργήσει, αναλόγως θα πράξει ο καθένας. Μέχρι τότε πορευόμαστε ως έχει. Αν αυτή η κατάργηση γίνει γίνει σε ένα μήνα θα έχεις δίκιο, αν όμως γίνει σε ένα χρόνο π.χ. αλλάζει το πράγμα. Πιστευω οτι δεν προκειται να καταργηθει η χρεωση 0,10.Σε ενα χρονο πολλοι απο αυτους που εχουν τωρα f2g2 θα εχουν περασει οικειοθελως σε καποιο αλλο πακετο για να μπορουν να ενεργοποιησουν καποια μελλοντικη υπηρεσια/προσφορα που δεν θα ειναι συμβατη με το f2g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounelakielena Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Kαλω το 1342 για να παω στη νεα καρτοκινητη (απο F2go) και μου λεει η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη προσωρινα!Γιατι?Επειδη δεν εχω μοναδες μηπως?Η' εχουν καποιο τεχνικο προβλημα? Επισης δεν ακουγονται επιλογες οπως f2g1 f2g2 κτλ αλλα μονο f2go και Καρτοκινητη! Παράθεση Τα ζώα του κόσμου υπάρχουν για τους δικούς τους λόγους.Δεν δημιουργήθηκαν για τους ανθρώπους,οπως οι μαύροι άνθρωποι δεν δημιουργήθηκαν για τους λευκούς,ή οι γυναίκες για τους άνδρες!!! http://veganoikologikostroposzois.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Kαλω το 1342 για να παω στη νεα καρτοκινητη (απο F2go) και μου λεει η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη προσωρινα!Γιατι?Επειδη δεν εχω μοναδες μηπως? Μαλλον αυτος ειναι ο λογος. Επισης δεν ακουγονται επιλογες οπως f2g1 f2g2 κτλ αλλα μονο f2go και Καρτοκινητη! http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=315 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts