Jump to content

impro

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by impro

  1. Θα χρεωνεσαι κανονικα σαν να καλουσες απο Vodafone σε Cosmote.
  2. Φιλε alexis_21 δυστηχως δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε την υπηρεσια μαzι με τηλεφωνητη οποτε δεν ξερω τι ακριβως μπορει να φταει. Παρε στο 1260 και αναφερε το προβλημα. Ισως υπαρχει καποιο προβλημα με την παραλληλη λειτουργια.
  3. Οχι ειναι οι χαμενες κλησεις των τελευταιων 3 ημερων. Απλα καποιες φορες (τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση το μηνυμα ηρθε μετα απο δυο μερες) αργει. Εχεις σιγουρα ενεργοποιησει την υπηρεσια? Μηπως ενεργοποιησες τον τηλεφωνητη?
  4. Ευχαριστω gorila_2 και panagitohs για τις απαντησεις σας. Θυμαμαι απλα οτι ειχε βγαλει μια ανακοινωση η Vodafone οτι δεν θα ειναι διαθεσημη η υπηρεσια για νεες συνδεσεις για αυτο ρωτησα.
  5. Ευχαριστω pan82 τωρα ξεκαθαρισαν καπως τα πραγματα.
  6. Επειδη εχω μπερδευτει αρκετα με την Νεα Καρτοκινητη Wind αν μπορει καποιος να μεε βοηθησει. Στον επισημο τιμοκαταλογο που κυκλοφορησε με την κυκλοφορια της Νεα; καρτοκινητης και κατεβασα απο το site της Wind εγραφε οτι υπαρχει η δυνατοτητα να μιλας "απεριοριστα" με 1ευρω σε εναν αριθμο wind/q με 2ευρω σε δυο αριθμους και με 3 ευρω σε τρεις αριθμους. Αυτο καταργηθηκε με αφορμη το Unlimited η αν καποιος θελει μπορει να το χρησιμοποιησει?
  7. Παρακαλουθωντας (αναγκαστικα) ολες τις προσφορες που βγαινουν κατα καιρους εχω διαπιστωσει οτι η Cosmote ενδιαφερεται περισσοτερο για το Whatsup ενω δεν κανει τιποτα απολυτως για την Cosmoκαρτα. Τελευταια κινηση της ηταν το 0,01/λεπτο προς δυο αριθμους Cosmote. Στο μεσοδιαστημα οι αλλες δυο ειχαν και προπληρωμενα πακετα χρονου ομιλιας προς ολους, κλησεις προς σταθερα κ.α. ενω η Cosmote δεν απαντησε ποτε σε αυτα. Προφανως με την "υπεροψια" της πρωτιας. Το θεμα ομως ειναι οτι zουμε σε δυσκολους οικονομικους καιρους και καμια πρωτια δεν ειναι δεδομενη. Ας ελπισουμε οτι η Cosmote δεν θα το ανακαλυψει εκ των υστερων. Ξεχασα να αναφερω τα 45' bonus με καθε ανανεωση οπου εκει απαντησε αμεσα
  8. Ξερει κανεις αν μπορω και εγω να ενεργοποιησω το Vodafone Mail το καρτοκινητο μου? Παλιοτερα ττο ειχα ενεργοποιημενο σε αλλο καρτοκινητο αλλα μετα νομιzω καταργηθηκε(?).
  9. Εγω παντως μπορω κανονικα να ενεργοποιησω ολα τα non stop. Καλεεσε 1265 και δες και μονος σου αν ειναι ετσι.
  10. Το F2G2 ειναι αντιστοιχο του Frog και οχι του WhatsUp. Με την καταργηση της "Δεσμευσης Τιμης" εγω προτεινω να μην περιμςνουμε τιποτα αλλο εκτος απο το να κρατησουν το 0.10/λεπτο.
  11. Δυστηχως μπορω να ψηφισω μονο μια φορα....αλλα χρησιμοποιω Vodafone cu, Vodafone Νεα καρτοκινητη και φυσικα Wind f2g2
  12. Σοβαρα? Εμενα χθες που ταυτοποιησα εναν καινουργιο αριθμο q (λογω του free internet) μονο αποτυπωματα δεν μου πηραν και συ την εκανες μεσω τηλεφωνου?
  13. Παιδια την βοηθεια σας παρακαλω καθως δεν μπορω να βγαλω ακρη αλλιως: α) υπαρχει η δυνατοτητα να επιλεξουμε εμεις τι θα ακουνε αυτοι που μας καλουν οταν το κινητο ειναι κλειστο; β) υπαρχει δυνατοτητα να μαθουμε το υπολοιπο μας μεσω sms;
  14. Ναι αυτο θελω να πω οτι εγω το εμαθα απο εδω...αν δεν ημουν ομως μελος πως θα το μαθαινα. Αυτη ηταν η απορια μου.@sideras1985 Αυτο το διαβασα τωρα λεω αν δεν ημουν μελος εδω πως θα το μαθαινα ωστε να εχω την δυνατοτητα να διαλεξω τι θα κανω? Δηλαδη ανακοινωση στις 8/2 και διακοπη στις 9/2? Δεν ξερω μου αγουγεται καπως...
  15. Καλα παιδια εγω μολις το εμαθα. Καλα μας κοροιδευουν? Αφου το καταργουν δεν επρεπε α μας ειδοποιησουν καπως επισημα οτι το καταργουν. Δεν επρεπε να μας δωσουν καποιο περιθωριο να αποφασισουμε σε ποιο προγραμμα θα παμε? Τωρα δηλαδη θα πρεπει να αλλαξω αριθμο αν θελω να παω στην νεα καρτοκινητη? Αυτα -συγνωμη που θα το πω- ειναι τουλαχισον αστεια. Μας εγκλωβιzουν με το ετσι θελω οπου θελουν αυτοι. Μα καλα δεν υπαρχει εεττ επιτελους?
  16. Μμμ...κριμα. Ευχαριστω για την ενημερωση.
  17. Ως καινουργιο μελος εχω πολλες αποριες...Αν εχω ενεργοποιησει το unlimited σε ενα καρτοκινητο cu και κανω προωθηση σε ενα νεο καρτοκινητο vodafone η προωθηση αυτη θα μου κοστιzει η θα αφαιρουνται απο τον unlimited χρονο. Αν ξερει καποιος σιγουρα ας μου απαντησει!
×
×
  • Create New...