Fns1 Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 6 minutes ago, VIPdriver said: Ανανέωση 8 ευρώ σε F2G κάνουν τα καταστήματα νοβα; Ψιλικατζίδικα; Περίπτερα; Ρωτάω για ηλικιωμένο που δεν θέλει να δίνει κάρτα στο ίντερνετ. Στο site λεει για 8 ευρώ στα καταστήματα, 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 2 minutes ago, Fns1 said: Στο site λεει για 8 ευρώ στα καταστήματα, Σε ευχαριστώ φίλε μου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 18 ώρες πριν, hercoulis said: Ναι @_NikitaS_ ################### Από 0.01 Σαββάτου έως 23:59 Κυριακής. Για αναγκη καθημερινου internet δεν βλεπω ωφελιμο συνδυασμο με αλλο πακετο για της κσθημερινες - ουτε με νεο ουτε με παλιο F2G 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 On 17/10/2023 at 5:05 ΜΜ, Fns1 said: Είναι το 10% της αξίας των 8 ευρώ προ ΦΠΑ. Μετα ΦΠΑ, δεν ειναι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 1 ώρα πριν, Bas said: Μετα ΦΠΑ, δεν ειναι; "Το Τέλος Καρτοκινητής Τηλεφωνίας υπολογίζεται ως ποσοστό 10% επί της αξίας του παρεχόμενου χρόνου ομιλίας ή επικοινωνίας, ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίο αυτός χορηγείται, προ του φόρου προστιθέμενης αξίας." 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 On 18/10/2023 at 3:00 ΜΜ, _NikitaS_ said: Πριν καμιά βδομάδα είχε η nova με 21 ευρώ να έκανες το καρτοκινητο σου όλα απεριόριστα. Σ'εμενα τωρα το εχει αυτο (στο app) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Πάλι ΔΕΝ μπαίνει στο application??? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Just now, damianos said: Πάλι ΔΕΝ μπαίνει στο application??? Επιβεβαιώνω, φτιαχτε το επιτέλους. 4 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 9 minutes ago, p_k said: Επιβεβαιώνω, φτιαχτε το επιτέλους. Κι εγώ επιβεβαιώνω! Θέλω ν ανανεώσω κι όλας και δε ξέρω τι να κάνω!😡 3 Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Κάθε λίγο και λιγάκι πρόβλημα. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Εμείς οι συμβολαιούχοι περιμένουμε το νέο app by United Group. Δεν ξέρω πόσο θα περιμένουμε ακόμη... 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Επανήλθαν οι εφαρμογές. 4 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 48 minutes ago, Chrischal1908 said: Εμείς οι συμβολαιούχοι περιμένουμε το νέο app by United Group. Δεν ξέρω πόσο θα περιμένουμε ακόμη... Προχωράει το νέο site, όμως έχουμε ακόμα δρόμο 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Το f2g δεν θα κάνει ότι κάνουν οι άλλοι 2 κλέφτες γιατί διαφημίζεται ακόμα ανανέωση με 8€ 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Το "τριπλάσια" και 7,1 είναι λίγο παραπλανητικό. Το πακετο δίνει διπλάσια, 800mb. 5 gb για μια εβδομάδα είναι από το μπονους του app. 400 απο ταπ,600 απο το log n win. Τα 1800 δηλ. είναι για 1 μηνα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 "Καλύτερα γελάει ο τελευταίος". Παραδείγματα: 1) Η Wind με το νέο έτος (πχ min 15E). Και άπειρα άλλα παραδείγματα. Ως τότες , "φταιχτείτε"...... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 (edited) 16 ώρες πριν, petran66 said: Κι εγώ επιβεβαιώνω! Θέλω ν ανανεώσω κι όλας και δε ξέρω τι να κάνω!😡 Σε περιπτερο δεν υπαρχει; Edited October 22, 2023 by Bas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Το f2g δεν θα κάνει ότι κάνουν οι άλλοι 2 κλέφτες γιατί διαφημίζεται ακόμα ανανέωση με 8€Έχει άκομα το 1€ ανανέωσηΚαμμία σχέση με τους άλλουςSent from my Redmi 7 using Tapatalk 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 (edited) Η αλήθεια είναι ότι η ανανέωση με το ένα ευρώ βολεύει αρκετό κόσμο είτε γιατί θέλουν να κρατήσουν κάποιο νούμερο είτε γιατί έχουνε το μπόνους των 1.000 λεπτά προς όλους λόγω σταθερής είτε και λόγω προσφορων που βγάζει συχνά πχ με 5 ευρώ απεριόριστα όλα για ένα μήνα, τώρα αν κοπεί το ένα ευρώ δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι πλέον ανταγωνιστική. Edited October 22, 2023 by Fns1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 2 minutes ago, Fns1 said: Η αλήθεια είναι ότι η ανανέωση με το ένα ευρώ βολεύει αρκετό κόσμο είτε γιατί θέλουν να κρατήσουν κάποιο νούμερο είτε γιατί έχουνε το μπόνους των 1.000 ευρώ προς όλους λόγω σταθερής είτε και λόγω προσφορων που βγάζει συχνά πχ με 5 ευρώ απεριόριστα όλα για ένα μήνα, τώρα αν κοπεί το ένα ευρώ δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι πλέον ανταγωνιστική. Θελω κ γω 1.000 ευρω! Εαν η Νοβα κόψει το 1€ θα ειναι τεραστια πληγη στην εμπιστοσύνη των συνδρομητών και δεν την παίρνει να κάνει τέτοια κίνηση. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 1 minute ago, VIPdriver said: Θελω κ γω 1.000 ευρω! Εαν η Νοβα κόψει το 1€ θα ειναι τεραστια πληγη στην εμπιστοσύνη των συνδρομητών και δεν την παίρνει να κάνει τέτοια κίνηση. Το διόρθωσα 😁 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Οταν δεν εχω wi-fi η ενεργα data απο πακετο και ανοιγω το f2g app και βαζω πακετο data, μου χρεωνει 2€ Daily Internet - ναι η οχι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 1 hour ago, VIPdriver said: Θελω κ γω 1.000 ευρω! Εαν η Νοβα κόψει το 1€ θα ειναι τεραστια πληγη στην εμπιστοσύνη των συνδρομητών και δεν την παίρνει να κάνει τέτοια κίνηση. Κι εγώ εκτιμώ ότι δεν πρόκειται να το κόψει 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 1 hour ago, Bas said: Οταν δεν εχω wi-fi η ενεργα data απο πακετο και ανοιγω το f2g app και βαζω πακετο data, μου χρεωνει 2€ Daily Internet - ναι η οχι; Στα χρεώνει δεν είναι δωρεάν η πλοήγηση μέσα στην εφαρμογή και όπως και να έχει όλο και κάποια κίνηση επιπλέον θα κάνει εκτός της εφαρμογής. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Καλο θα ηταν να δινει μια ελαχιστη περιοδος χαριτος σε αυτη την περιπτωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts