Athlos_PDA Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 13 ώρες πριν, p_k said: Πάντα μιλάμε για το νέο F2G, έτσι; Στο νέο σχήμα ισχύει η ανανέωση του 1 ευρώ. Μια χαρά μπορείς να κάνεις ανανέωση 1€ και απο τη σελίδα. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 (edited) ευχαριστώ για το screenshot, χτες με το που εκανα εγγραφή.είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το άλλο ποσό από 1 ευρώ δεν υπήρχε.Στο κινητό η σελίδα δεν φαίνεται σωστά στο μεταξύ, και καποιες επιλογες δεν φαίνονται σωστά ή και καθόλου. Έκανα την ανανέωση του 1€ από τον υπολογιστή, όλα καλά. Edited May 8, 2023 by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 Μονο για οποιον κατεει καλα τη "Wind". Οι υπολοιποι μην ασχοληθειτε: Λετε να ξεκινησαν να διαβαζουν το myphone μετα απο χρονια, και να διορθωνουν τα λαθη τους, οπως οι αλλες εταιριες εδω και χρονια; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 Σίγουρα μας διαβάζουνΑφού και εγώ το είχα κοιτάξει από το κινητό μπαίνοντας στην σελίδα και δεν είχε 1 ευρώΕπανέρχομαι: από το κινητό ιστοσελίδα εξακολουθεί να μην μου δείχνει 1 ευρώ Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 Παρεξήγηση, τότες: Μια απ'τα ίδια: Τίποτα δε διαβάζουν απ'εδώ για να τα διορθώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 Καλά αν το διαβάσουν το μεσημέρι δεν σημαίνει οτι θα αλλάξει το βράδυ...εμένα απο το κινητό δείχνει μονο τα ποσα που αντιστοιχούν στα 3 πακέτα,και στο mobile mode η τρίτη επιλογη σχεδόν δεν φαίνεται. Σε έκδοση υπολογιστη φαίνονται και τα 3 αλλά δεν υπάρχει το "άλλο ποσό". 1 ώρα πριν, HEO said: Σίγουρα μας διαβάζουν Αφού και εγώ το είχα κοιτάξει από το κινητό μπαίνοντας στην σελίδα και δεν είχε 1 ευρώ Επανέρχομαι: από το κινητό ιστοσελίδα εξακολουθεί να μην μου δείχνει 1 ευρώ Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Να διευκρινίσω αυτό που έγραψα πιο πάνω: στο κινητό δεν την έδειχνε και δεν την δείχνει. Εχθές που ενεργοποίησα τη σύνδεση και γράφτηκα στην ιστοσελίδα από υπολογιστή δεν την έβλεπα ούτε εκεί, σήμερα την βλέπω κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 12 ώρες πριν, kmpatra said: Καλά αν το διαβάσουν το μεσημέρι δεν σημαίνει οτι θα αλλάξει το βράδυ...εμένα απο το κινητό δείχνει μονο τα ποσα που αντιστοιχούν στα 3 πακέτα,και στο mobile mode η τρίτη επιλογη σχεδόν δεν φαίνεται. Σε έκδοση υπολογιστη φαίνονται και τα 3 αλλά δεν υπάρχει το "άλλο ποσό". Να διευκρινίσω αυτό που έγραψα πιο πάνω: στο κινητό δεν την έδειχνε και δεν την δείχνει. Εχθές που ενεργοποίησα τη σύνδεση και γράφτηκα στην ιστοσελίδα από υπολογιστή δεν την έβλεπα ούτε εκεί, σήμερα την βλέπω κανονικά. Υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης 1€ και στο κινητό απλα πρέπει να κλείσεις τον διακόπτη για να σου τον εμφανίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Αυριο θα βγουν και τα νεα δωρακια, αποκλειστικες προσφορες, στο f2go, με δυνατοτητα ενεργοποιησης τους ως και Τεταρτη 7/6/2023. Να μας πουν και στο "νεο" εαν συνεχιζουν να τα λαμβανουν! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης 1€ και στο κινητό απλα πρέπει να κλείσεις τον διακόπτη για να σου τον εμφανίσει.Δεν φαίνονται οι εικόνεςΕγώ πάντως σε φυλλομετρητή σε κινητό δεν βλέπω κανένα διακόπτηSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Παντως παρακάτω στην αυτόματη ανανέωση η επιλογή ποσού είναι κανονικά 1-15€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 37 minutes ago, HEO said: Δεν φαίνονται οι εικόνες Εγώ πάντως σε φυλλομετρητή σε κινητό δεν βλέπω κανένα διακόπτη Τώρα ελπίζω να φαίνονται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Αυτά προφανώς είναι στην εφαρμογή. Το πρόβλημά μας είναι στην ιστοσελίδα όταν τη βλέπεις από το κινητό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Οσοι αναρωτιέστε ποιός κάνει dislike στα τελευταια μου ποστς. Εκνευρίστηκε με κάτι που μόνο εκείνος ξέρει... 1 4 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Αυτά προφανώς είναι στην εφαρμογή. Το πρόβλημά μας είναι στην ιστοσελίδα όταν τη βλέπεις από το κινητό.Ακριβώς αυτόΗ εικόνα που έβαλε ο φίλος είναι από την εφαρμογήΑπό την εφαρμογή έβαλα 1 ευρώ την περασμένη εβδομάδαSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 (edited) 21 ώρες πριν, Pppe said: Αυριο θα βγουν και τα νεα δωρακια, αποκλειστικες προσφορες, στο f2go, με δυνατοτητα ενεργοποιησης τους ως και Τεταρτη 7/6/2023. Edited May 10, 2023 by Bas 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 εμενα σημερα μου εμφανισε 1η φορα την προσφορα 800' 80sms 800MB με 6,90€ σε παλιο f2g 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 32 minutes ago, dkostas said: εμενα σημερα μου εμφανισε 1η φορα την προσφορα 800' 80sms 800MB με 6,90€ σε παλιο f2g Σε μενα στο παλιο f2g εβγαλε αυτη την προσφορα και αλλη μια , 20 gb για 30 ημερες με 10,40 και η προσφορα ληγει στις 31/12/23. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 Καλά, γνωστό bug, θα διορθωθεί η ημερομηνία σε λίγο... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 3 ώρες πριν, Bas said: Μακάρι να έβγαινε σε Flash Offer κάτι τέτοιο! Έχω σταματήσει να παίρνω προσφορές μέσα από την εφαρμογή εδώ και καιρό, χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις επικοινωνίας, ενώ έχω μειώσει και την κατανάλωσή μου.... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 3 ώρες πριν, Bas said: Μετά από λίγη ώρα θα έχει αλλάξει η ημερομηνία. Μου έχει συμβεί και εμένα. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoval Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 10 ώρες πριν, Bas said: Αυτή την προσφορά την έχει πάρει κάποιος που είναι στο νέο f2g?? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 Έχω κλείσει 8μηνο που την λαμβάνω κάθε μήνα. Σήμερα το ξανα ενεργοποίησα. 3 3 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 Μου καταργήθηκε η δυνατότητα ενεργοποίησης και πια δεν υπάρχουν στο app f2go ("παλιό") τα Special πακέτα που υπήρχαν πάνω από έτος. Special Data #10 (400΄ + 10GB) με -9Ε Special Data #30 (400΄ + 30GB) με -10,6Ε Special Unlimited Talk #4 (unlimited ομιλία + 4GB + 1000sms) με -10,6Ε Δίναν παράταση υπολοίπου των ευρώ όταν ενεργοποιούνταν λιγότερο από 30 μέρες από την προηγούμενη λήξη υπολοίπου. Αλλά είχαν δυνατότητα ενεργοποίησης μόνο 1 φορά κάθε 30 μέρες. Κάποια από τα MB τους ίσχυαν και στην περιαγωγή στην ΕΕ. Όταν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο app έδιναν λιγότερη ομιλία τα πρώτα 2 Special πακέτα , μόνο 200΄. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 3+ μηνες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts