Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο F2g2 η χρέωση είναι από το πρώτο δευτερόλεπτο , ανα δευτερόλεπτο .

Να σας ρωτησω...

1. Το F2g2 που εχει αυτη τη χρεωση ανα δευτερολεπτο απο το πρωτο δευτερολεπτο, ειναι αυτο που ακουει κανεις στο ηχογραφημενο μηνυμα για την επιλογη πακετου, το '' αντιστοιχο της Q card '' ?

2. Ποσο στοιχιζει το λεπτο?

Να σας ρωτησω...

1. Το F2g2 που εχει αυτη τη χρεωση ανα δευτερολεπτο απο το πρωτο δευτερολεπτο, ειναι αυτο που ακουει κανεις στο ηχογραφημενο μηνυμα για την επιλογη πακετου, το '' αντιστοιχο της Q card '' ?

ειναι το αντιστοιχο του frog και το λεπτο στοιχιζει 0,10 ευρω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να σας ρωτησω...

1.Το f2g2 ειναι αντιστοιχο του frog

2. 0,10/1'

Με προλαβε ο pexths. :-)

ευχαριστω παιδια.

Οπότε, σε καποια καρτοκινητα στην οικογενεια, το αντιστοιχο της Q, να το αλλαξω.. θεωρειται παρωχημενο ε?..

Εντυπωση ομως μου κανει. Παντα η Q δεν θεωρουνταν η πιο φτηνη? Τους εφαγε ο βατραχος?:)

ευχαριστω παιδια.

Οπότε, σε καποια καρτοκινητα στην οικογενεια, το αντιστοιχο της Q, να το αλλαξω.. θεωρειται παρωχημενο ε?..

Εντυπωση ομως μου κανει. Παντα η Q δεν θεωρουνταν η πιο φτηνη? Τους εφαγε ο βατραχος?:)

να το αλλαξεις αμεσως, πληρωνεις περισσοτερα χωρις λογο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρά το ότι είμαι σε αυτήν την εταιρία εδώ και 7 χρόνια με τα εταιρικά μου με προβληματίζουν τα πολύ ψιλά γράμματα που πρέπει να τα ψάξεις πάρα πολύ γιά να τα βρείς..........:mad:

Παιζει νεα διαφημιση πια που αντι μπαινει ενθετο και βαζει τους ορους ενω ο ηθοποιος μιλαει απο κατω και εκοψε αυτο που έλεγε "ΟΤΙ ΚΑΡΤΑ ΒΑΛΕΙΣ"..Τους ετσουξε και προφανως φοβουνται αντιδρασεις και προσπαθουν να καλυφθουν..ΥΓ στο site με τις εκπληξεις παιζει ακομα η παλια...
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!

Aκόμα και τα ψιλά γράμματα που είχα διαβάσει,

και ήξερα ότι ήταν μέχρι 20 ευρώ,

περίμενα τα 20 ευρώ επιπλέον να ήταν μαζί με το συνολικό υπόλοιπο

και να τα μιλήσω όποτε θέλω.

Αυτό να είναι τα λεφτά σε ξεχωριστό σακούλι

δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ!!!:mad::mad::mad:

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Το ωραίο θα ήταν να καταναλώνει πρώτα από τα χρήματα με τις πραγματικές μονάδες και μετά από τις μονάδες της μιας εβδομάδας... Χαχαχα!!! Εκεί θα ήταν για σφάξιμο τα παληκάρια! :p

Τελικα οι χρεωση προς ολους ειναι 0.10 ανα λεπτο ακομα? ΞΕρουμε αυτο μεχρι ποτε θα κρατησει?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Τελικα οι χρεωση προς ολους ειναι 0.10 ανα λεπτο ακομα? ΞΕρουμε αυτο μεχρι ποτε θα κρατησει?

Σίγουρα μέχρι 31/12 αφού τότε λήγει η προσφορά της frog, αν μετά η wind αποφασίσει να το διατηρήσει όπως είχε κάνει την προηγούμενη φορά και το απολαμβάναμε τόσο καιρό, τότε θα περάσουμε καλά. Αν αυξήσει τιμή ακολουθώντας την frog πάλι θα είναι η μικρότερη τιμή της αγοράς, αλλά όπως και να έχει δεν μπορεί να την κατηγορήσει κάποιος για αυτό...

+1 κι από μένα παίδες, είπαμε, λέμε μπράβο στα καλά, όπως την πρώτη προσφορά με τα 5 ευρώ προς όλους, αλλά σε αυτή τη περίπτωση μιλάμε για απίστευτη ΑΠΑΤΗ, έτσι είναι όπως τα λέτε και δε σκοπέυω κι εγώ να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια, θα φάνε καταγγελία που θα πάει σύννεφο, δε μπορώ να ανεχτώ τέτοια κοροιδία, τα 'χω π'αρει στο κρανίο, δε μπορείς ρε Wind να παίζεις μια βδομάδα τη διαφήμιση και με τυμπανοκρουσίες να παρουσιάζεις ως τη μεγαλύτερη έκπληξη τον δήθεν διπλασιασμό της αξίας και από την άλλη με ψιλά γράμματα, πιο ψιλά δε γίνεται, να μας λες, μέσω internet μάλιστα, πως στην ουσία ούτε διπλασιασμός υπάρχει και πως όλη αυτή η περίφημη προσφορά έχει ημερομηνία λήξης μίας εβδομάδας!!!

Δηλαδή από τη στιγμή που θα την χρησιμοποιήσεις έχεις 7 ολόκληρες μέρες για να ξοδέψεις το δήθεν bonus! μετά μη τους είδατε...

Είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ κύριοι εμπνευστές, της ακόμη πιο απίστευτης ΑΠΑΤΕΩΝΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ σας... :down:

οντως μεγαλη απατεωνια ευτυχως που το διευκρινησες διοτι δεν το ειχα παρει χαμπαρι νομιζα οτι τα 600 λεπτα ητανε για 7 μερες αλλα τελικα δεν ισχυει. τι ζωωα!!!!. κατα αλλα λεει ''οτι με τετοιες προσφορες μου φευγει το καφασι'' ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. καμια εταιρεια δεν νομιζω ποτε να το εχει κατι τετοιο παρα μονο τωρα η wind εχει χασει που εχει χασει συνδρομητες απο περυσι τωρα θα χασει και αλλους!! .

Σίγουρα μέχρι 31/12 αφού τότε λήγει η προσφορά της frog, αν μετά η wind αποφασίσει να το διατηρήσει όπως είχε κάνει την προηγούμενη φορά και το απολαμβάναμε τόσο καιρό, τότε θα περάσουμε καλά. Αν αυξήσει τιμή ακολουθώντας την frog πάλι θα είναι η μικρότερη τιμή της αγοράς, αλλά όπως και να έχει δεν μπορεί να την κατηγορήσει κάποιος για αυτό...

Όταν τα πακέτα του νέου καρτοκινητού της vodafone δίνουν 150 λεπτά με 12 ευρώ, δηλαδή 8 λεπτά το λεπτό (δυστηχώς ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά ανά τηλεφώνημα με χρέωση ανά δευτερόλεπτο μόλις περάσουν, και πάλι όμως θα συμφέρει από 80 δευτερόλεπτα και πάνω), είναι πολύ σχετικό το αν έχει τη μικρότερη τιμή της αγοράς. Και δεν έχω δει να βγάζει αντίστοιχα πακέτα ομηλίας με το νέο καρτοκινητό στα πλαίσια της δέσμευσης τιμής εδώ και τόσους μήνες...

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

πεδια έχω δοκιμαση το νέο καρτοκινιτο της voda θα σας πω πως χίλιες φορές καλύτερο τις wind ......μέρα με τη νύχτα ..όσο αφορά το 0.10 ..γιατί πεδια οι περισοτερες κλήσης δεν είναι 3 λεπτά ...εφεβγε η κάρτα μέχρι να πης ...αν είναι έτσι πάω στο σιμβολεο Q

πεδια έχω δοκιμαση το νέο καρτοκινιτο της voda θα σας πω πως χίλιες φορές καλύτερο τις wind ......μέρα με τη νύχτα ..όσο αφορά το 0.10 ..γιατί πεδια οι περισοτερες κλήσης δεν είναι 3 λεπτά ...εφεβγε η κάρτα μέχρι να πης ...αν είναι έτσι πάω στο σιμβολεο Q
δεν συμφωνω μαζι σου .το 0.10 σε συνδυασμο με νον στοπ ειναι αχτυπητο.

αχ συγνώμη τα ελληνικά μου ειναι @@@ νε της wind είναι το καλύτερο ..αυτό λέω .απλά ανάμεσα στο νέο καρτοκινιτο της voda θα διάλεγα η καρτοκινιτο wind η σιμβολεο Q.δεν νομίζω πεδία να κλείσουν το 0.10...και αν γινη αυτό άμα διαμαρτυρηθούμε ...

εγω παντως εκανα ανανεωση σημερα και δεν μου προστεθηκαν τα 5 ευρω επιπλεον απο την προσφορα του νοεμβριου που σου χαριζε 5 ευρω << γιατι ετσι >> και αλλα 5 ευρω για τις επομενες 2 ανανεωσεις στους επομενους 2 μηνες!

σε εσας εγινε προστεθηκαν κανονικα τα 5 ευρω επιπλεον σε ανανεωση που κανατε τωρα τον δεκεβριο?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Εμένα προστέθηκαν κανονικά στην πρώτη ανανέωση του Δεκέμβρη... Στην προσφορά σου είχε πει και για τους επώμενους μήνες?

Όσο αφορά τώρα το vodafone, ναι κι εγώ τώρα που είναι 0.10 συμφωνώ πως είναι καλύτερα στη wind, όμως αν κόψουν, δεν θα έχω πια την ίδια γνώμη. Τα περισσότερα τηλέφωνά μου κρατάν 1-2 λεπτά, εκτός από κανένα τηλέφωνο του τύπου <<έλα μίτσο έφτασα - οκ ρε, σε 5 λεπτά θα είμαι εκεί - κλικ. >>.

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

έχω την εντύπωση πως ότι και να γινη θα το κρατηση η frog γιατί μόνο τότε πουλαη σα καρτοκινιτο ....και έτσι το ξαναγύρισε σε 0.10

Το αναφέρατε και πιο πριν, αλλά να το ξαναπώ: είδατε ότι με τα παράπονα των καταναλωτών μπήκαν τα ψιλά γράμματα στο τηλεοπτικό διαφημιστικό; Βέβαια, είναι τόσο ψιλά τα ψιλά γράμματα, και εμφανίζονται για τόσο λίγο χρόνο που είναι αδύνατον να προλάβει να τα διαβάσει κανείς... :rolleyes: Τουλάχιστον στη δική μου, μικρή, τηλεόραση δεν φαίνεται τίποτα! Αλλά έστω, ψυλλιάζεσαι ότι υπάρχουν ψιλά γράμματα.

Να σας φτιάξω και ένα σενάριο:

ας πούμε ότι ανανεώνεις στις 22/12 με 20€ και παίρνεις τον "διπλασιασμό" που σου αναλογεί και θα ισχύει ως τις 29/12. Υπάρχει η απίθανη (ελπίζω) περίπτωση να αλλάξει από 1/1 η χρέωση και από 0,10€ να ξαναπάει στα 0,21€ το λεπτό. Και τότε θα σου έρθει "μία η άλλη", αφού θα έχεις μιλήσει μεν τα 17€ "δωρεάν", αλλά μετά θα σου αφαιρούνται 0,21€ το λεπτό από τα 20€ της ανανέωσης. Καλό; :lol:

Εμένα πάντως, αφού αύριο μου έρχονται τα 20' από το μπόνους εισερχόμενων κλήσεων και λέω να μην ανανεώσω καθόλου.

Και με ποια σειρά καταναλώνονται άραγε το λεπτά;

Πρώτα από την 3η έκπληξη ή πρώτα από το μπόνους εισερχόμενων κλήσεων;

σε ενα f2g μου οταν καλω το 1269 για να μαθω το χρονο ομιλιας μου λεει εχετε πχ 10 ευρω και 50 λεπτα. και μετα συννεχιζει και λεει επιπλεον εχετε στην διαθεση σας 17 λεπτα και 42 δεπτερολεπτα χρονο ομιλιας...

Αυτα τα 17 και 42 τι ειναι? ειναι πανω απο 2 μηνες που μου τα λεει... μαλον πρεπει να ειναι απο το bonus εισερχομενων κλησεων. Αλλα ελα που την υπηρεσια αυτην εχω να την χρησιμοποιησψ απο το καλοκαιρι ... Δηλαδη αυτα τα λεπτα δεν χανοντε οσος καιρος και αν περασει?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ναι το έχω παρατηρήσει και εγώ .Τα 20 λεπτά bonus δεν χάνονται

Πέρα από τα ns2 και ns7 υπάρχει κάποια άλλη προσφορά με διάρκεια ισχυως τον 1 μήνα;

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

παλικάρια μην λέμε πολύ για το 0.10....θα το κρατήσουνε ...έχω βαρεθεί να κάνω φοριτοτιτες ,,,,vodafone den ξαναπατάω ..η wind η frog..αν και η cosmote δεν εχι καλό σήμα καλαμαριά

Υπάρχει κάποιο θέμα που να συζητάμε για τα διαφημιστικά σποτάκια της wind;

Αναρωτιέμαι ποια διαφημιστική χειρίζεται τον λογαριασμό του "f2g εκπλήξεις". Το έκανα γοογλε αλλά δεν βρήκα απάντηση, ούτε στο Marketing Week βρήκα κάτι.

Πάντως μόλις επιβεβαίωσα ότι αυτός που παίζει στο σποτάκι είναι αυτός ο τυπάκος, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος. :lol: Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Τόσο καιρό σκεφτόμουνα "είναι - δεν είναι"... :lol: Πολύ γιαγιά έχω γίνει!

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova