FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Μηπως εχει ληξει; Στο φακελο λεει ημερομηνια ληξης; Αν οχι τοτε τηλ στο 1260 ή 6935601260 απο σταθερο.ναι..δεν εληξε ακομα.. Έχεις δηλώσει τα στοιχεία σου για την κάρτα αυτή σε κατάστημα Γουίντ; Από 01/10 κανένα καρτοκινητό δεν ενεργοποιείται αν πρώτα δεν έχεις κάνει δήλωση στοιχείων στην εταιρεία. πφφφφ.ταλαιπωρια δηλαδη για μια %#$καρτα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 πφφφφ.ταλαιπωρια δηλαδη για μια %#$καρτα. σε συμβουλευω να μην πας στο καταστημα στην γρηγοριου λαμπρακη η στην μποτσαρη. θα χασεις τον χρονο σου και θα νευριασεις με την συμπεριφορα τους. ασε που δεν θα ενεργοποιησεις και το νουμερο και θα περιμενεις αδικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Απο τα 100ΜΒ δωρεαν ιντερνετ μπορω να το συνδεσω στο pc μου ως modem και να μπαινω στο ιντερνετ η θα χρεωνομαι? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Απο τα 100ΜΒ δωρεαν ιντερνετ μπορω να το συνδεσω στο pc μου ως modem και να μπαινω στο ιντερνετ η θα χρεωνομαι? Μπορείς.. Σύνδεσα το δικό μου κινητό ως modem και μπήκα στο myPhone και μου "έφαγε" για 5 λεπτά πλοήγησης 10Mb.. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Τρώει πολύ! Είναι μόνο λύση ανάγκης. Και πριν συνδεθείς καλό θα ήταν να απενεργοποιήσεις την αυτόματη φόρτωση εικόνων καθώς και όλα τα κατεβάσματα updates των προγραμμάτων. Εγώ χρησιμοποιώ το surf & mail της βόντα όταν είμαι στο εξοχικό μου για να τσεκάρω μέιλ μόνο, και μου τρώει τα ΜΒ τσάκα-τσάκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 σε συμβουλευω να μην πας στο καταστημα στην γρηγοριου λαμπρακη η στην μποτσαρη. θα χασεις τον χρονο σου και θα νευριασεις με την συμπεριφορα τους. ασε που δεν θα ενεργοποιησεις και το νουμερο και θα περιμενεις αδικα στης μπορταρη παω συνηθως(εκει στον Αγ.Θεραποντα) οκ ειναι λιγο στουρνοι αλλα με λιγη προσπαθεια συνεννοουμαστε:lol: δε θα ξεχασω μια φορα που προσπαθουσε να με πεισει για καποιο προγραμμα και αρνηθηκα.επεμεινε λεγοντας μου "μα δε σας ενημερωσα"...οταν του απαντησα πως εχω ηδη ενημερωθει απο αλλου, μου ειπε "Α ΝΑΙ??ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ,ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?" χαχαχα φυσικα του απαντησα "μα καλα,με εξεταζεις να δεις αν διαβασα το μαθημα μου?" και αρχισε να γελαει... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ερώτηση για το http://www.ekplixeisf2g.gr Κάθε μέρα, έχει την ίδια ερώτηση. Πρέπει να δηλώνει κανείς καθημερινά συμμετοχή ή κληρώνονται όλοι όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Συμφωνα με τους ορους πρεπει να δηλωνεις καθημερινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Παιδιά, στο F2G5 όταν καλώ το 1267 για να ενεργοποιήσω το 1' το λεπτό ή το πακέτο με τα 30 λεπτά, εκτός από το πακέτο με τα 30 λεπτά, μου λέει και για πακέτο με 60 λεπτά και με 100 λεπτά, δεν μου λέει όμως τι χρεώσεις έχουν αυτά... Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ερώτηση για το http://www.ekplixeisf2g.gr Κάθε μέρα, έχει την ίδια ερώτηση. Πρέπει να δηλώνει κανείς καθημερινά συμμετοχή ή κληρώνονται όλοι όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή; έχουν αρχισει και βαζουν και τους νικητες....τώρα πως γινεται καποιος τις πρωτες μερες να κερδιζει ολα τα δωρα και να εμφανιζονται και παρόμοια ψευδωνυμα να κερδιζουν συνεχεια δεν μπορώ να καταλάβω...ασε που μιλάμε για διαγωνισμό επι 20 ημερες με πανακριβα δωρα (170 ευρω και πάνω το καθένα,για να μην μιλήσουμε για το mac).Εχει κερδίσει κανεις από εδω να μας πει τι παίζει? Παιδιά, στο F2G5 όταν καλώ το 1267 για να ενεργοποιήσω το 1' το λεπτό ή το πακέτο με τα 30 λεπτά, εκτός από το πακέτο με τα 30 λεπτά, μου λέει και για πακέτο με 60 λεπτά και με 100 λεπτά, δεν μου λέει όμως τι χρεώσεις έχουν αυτά... Ξέρει κανείς τι παίζει; προφανως εδώ λύνεται η απορία σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 δλδ μαγκες εγω που δεν εχω καποια καρτα της wind ευκαιρη, παιρνω μια , της κανω ενεργοποίση σε ενα καταστημα και μετά χωρις να βαλω καρτα θα χω τα 100mb?μπορω αυτη την καρτα να την βαλω σε ενα adsm modem και να έχω νετ στο λαπτοπ? καποια απάντηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laplace Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 παιδια,τα 100ΜΒ τα χρησιμοποιω με τις ιδιες ρυθμισεις που εχω για wind plus non stop ή βαζω αλλες ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 παιδια,τα 100ΜΒ τα χρησιμοποιω με τις ιδιες ρυθμισεις που εχω για wind plus non stop ή βαζω αλλες ρυθμισεις? τις ρυθμισεις wap θελει αρα προφανως τις ιδιες.Βέβαια δεν ξερω τι παίζει οταν το χρησιμοποιείς παραλληλα με το νον-στοπ.Ισως μετρανε πρώτα τα 40 και μετα τα 100 mb.... καποια απάντηση? αφου θα πας που θα πας στο καταστημα,ρώτα εκει :p δεν ξερω αν παιζει περιορισμός,ισως να σου πει οτι το υπολοιπο δεν επαρκει.Τα συνηθιζουν αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laplace Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 τις ρυθμισεις wap θελει αρα προφανως τις ιδιες.Βέβαια δεν ξερω τι παίζει οταν το χρησιμοποιείς παραλληλα με το νον-στοπ.Ισως μετρανε πρώτα τα 40 και μετα τα 100 mb.... ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 τις ρυθμισεις wap θελει αρα προφανως τις ιδιες.Βέβαια δεν ξερω τι παίζει οταν το χρησιμοποιείς παραλληλα με το νον-στοπ.Ισως μετρανε πρώτα τα 40 και μετα τα 100 mb.... πρωτα απο τα 100 αφαιρει και μετα απο τα 40 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 έχουν αρχισει και βαζουν και τους νικητες....τώρα πως γινεται καποιος τις πρωτες μερες να κερδιζει ολα τα δωρα και να εμφανιζονται και παρόμοια ψευδωνυμα να κερδιζουν συνεχεια δεν μπορώ να καταλάβω...ασε που μιλάμε για διαγωνισμό επι 20 ημερες με πανακριβα δωρα (170 ευρω και πάνω το καθένα,για να μην μιλήσουμε για το mac).Εχει κερδίσει κανεις από εδω να μας πει τι παίζει? Πού δημοσιεύονται οι νικητές; Ως συνήθως δεν βρίσκω τίποτα στο σάιτ της wind...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 KEΡΔΙΣΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ...ΤΩΡΑ?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Παιδια μπορειτε να χρησιμοποιησετε και το προφιλ WIND INTERNET (gint.b-online.gr) για σερφαρισμα σε πραγματικο Internet με τα 100MB:);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Παιδια μπορειτε να χρησιμοποιησετε και το προφιλ WIND INTERNET (gint.b-online.gr) για σερφαρισμα σε πραγματικο Internet με τα 100MB:);) οτι συμβαινει και με το wind plus δηλαδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Πού δημοσιεύονται οι νικητές; Ως συνήθως δεν βρίσκω τίποτα στο σάιτ της wind...:O πας http://www.ekplixeisf2g.gr/ και αφου φορτώσει τα εισαγωγικά καπου στο κάτω μερος λεει "δες τους νικητές" KEΡΔΙΣΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ...ΤΩΡΑ?? περιμένεις λογικά να σε πάρουν στο νούμερο που δήλωσες εντος 2 ημερών...ενημέρωσέ μας για τα περαιτέρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 στο ενδιαμεσο τους καλεσα εγω στο 1260 γιατι πεφτει τοσο ευκολα η γραμμη??5 φορες προσπαθησα μεχρι να απαντησουν χωρις να πεσει η γραμμη. απο εκει με ενημερωσαν πως θα με καλεσει καποιος εκπροσωπος και πως το κινητο ΜΑΛΛΟΝ θα το στειλουν στο σπιτι με κουριερ και δε θα το παραλαβω απο καταστημα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 οτι συμβαινει και με το wind plus δηλαδη. Αυτο το εχεις δοκιμασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Παιδιά για τα πακετάκια χρόνου ομηλίας στο F2G5 ξέρει κανείς τίποτα; Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτά του νέου καρτοκινητού της vodafone? Ποιές είναι οι χρεώσεις; Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Αυτο το εχεις δοκιμασει? βασικα εκανα λαθος και το διαπιστωσα απο την ερωτηση σου. με το προφιλ wind plus και wind gprs δεν χρεωνεσε. το wind internet σε ξεσκιζει στην χρεωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 KEΡΔΙΣΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ...ΤΩΡΑ?? Και εγώ μόλις κέρδισα !!! (Username VASILEIOS Τρίτη 8 Νοεμβρίου ) Πώς τα παραλαμβάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts